Korona kriminä

Skärmbild (276)

Seuraavassa artikkelissa tarkastellaan tosiasioiden – ei salaliittoteorioiden – pohjalta millainen rikosromaani, suorastaan kauhudekkari maailmaa runtelevan epidemian takana piilee. Pääosissa suuria tekijöitä kuten Kiina, WHO (YK:n alainen Maailman Terveysjärjestö), Tegnell, Yan Ling… ja luonnollisesti Wuhan Institute of Virology – lepakkoja millään lailla väheksymättä.

Sain perjantaina pohjoiseen Italiaan mottiin jääneeltä ystävältäni tiedon, että Sky Newsin reportteri Stuart Ramsay on ensimmäisenä ulkopuolisena päässyt sisälle korona-potilaita tehohoitavaan Cremona Hospital -sairaalaan Bergamossa, mikä on  monella tapaa  keskus Pohjois-Italiassa riehuvalle epidemialle. Sairaala on valtava, huippumoderni kompleksi Italian rikkaimmalla alueella – mutta mikään ei auta, eikä riitä. Kaupungin kauniilla historiallisella hautuumaalla vietetään yksinkertainen hautajaisseremonia kerran tunnissa – ja näin on jatkunut jo kauan. Ja syynä tietenkin tappava Covid-19, tutummalla nimellään Korona-virus.
Koko liikuttava raportti löytyy linkistä Into to the Red Zone:

Korona-kauhukrimin käynnistäjä ja avainhenkilö on Huang Yan Ling (Huang Yanling), arvostettu tutkija joka on – tai oli? –  erityisesti kiinnostunut lepakkojen ja ihmisten sekä muiden nisäkkäiden välisestä virologisesta yhteisestä kosketuspinnasta. Siis virusten leviämisestä eri lajien välillä. Toisin kun yleisesti luullaan lepakoilla herkuttelu ei ole kovin yleistä Wuhanin kaltaisissa miljoonakaupungeissa, vaan se on enemmänkin Kiinan maaseutujen herkkua – toki lepakko-menuja löytyy Kiinan suurkaupungeistakin, mutta ei siinä määrin kuin on annettu ymmärtää. Muun muassa Wuhanin eläinmarkkinoilla rottaeläimet sekä kissat ja koirat – sekä tietenkin kaikki “harvinaiset” eläinlajit – ovat paremmin edustettuna illallisvaihtoehdoiksi.
Huang teki pitkiä lepakonhakumatkoja syrjäisemmille seuduille Kiinassa ja viilteli ja tutki satojen mukaan tuomien lepakoiden sisuksia Wuhanin virologisessa instituutissa. Tämä jo 2010-luvun alkupuoliskolla, todennäköisesti Sars-epidemian jälkiselvittelyissä. Paljon mielenkiintoista löytyi – aina siinä määrin että syksyllä 2019 Wuhanin virologinen  instituutti oli jopa rekrytoimassa kahta ulkomaalaista virologian spesialistia palkkaeduilla mitkä olivat länsimaisellakin tutkijatasolla houkuttelevia
Nämä työpaikkailmoitukset löytyvät edelleen instituutin verkkosivuilta.
Yanling oli ensimmäisiä tutkijoita, jotka olivat tutkineet ja löytäneet tartuntapintoja ja ilmeisesti tarvittiin spesiaaliapua ulkomailta. Yanling oli myös ensimmäisiä, jotka julkisesti varoittivat ja julkaisivat mahdollisista epideemisesti vaaroista tässä yhteydessä.
On myös spekuloitu sillä, että Huang Yanling olisi itse henkilö “0” – eli ensimmäinen johon korona-virus olisi lepakoista tarttunut. Joka tapauksessa Wuhanin tutkimuslaitokset sivuilta on poistettu niin naisen kuva kuin ammattiesittelytkin – ja paikalla on kirjoitettu vain henkilön olevan edelleen elossa ja voivan hyvin. Samantyyppisen kohtalon koki professori Xiao Botao (Xiaobo Tao), joka mm. Yanglinin tutkimuksiin referoiden oli varoittanut tämän kohtaamisen vaaroista. Se onko lepakoista lähtöisin oleva virus kulkeutunut toisen nisäkkään kautta ihmiselle kohtalokkaasti koronaksi ei ole enää tärkeintä, vaan nyt olisi salailun sijasta pitänyt aloittaa ihmiskunnan varoittaminen ja suojelu – eikä salamyhkäinen peittely, mihin Kiinan viranomaisten lisäksi osallistui etenkin YK:n alainen Maailman Terveysjärjestö WHO (World Health Organization).
Ja kauhutarina jatkuu.
Epidemia alkoi korjata satoaan Wuhanissa jo marraskuussa 2019 ja joulukuussa kävi ilmi, että terveysalan ihmiset  –  siis sairaanhoitajat ja lääkärit – levittivät virusta valtoiminaan potilailleen. Tämä oli tiedossa, mutta siitä huolimatta Kiinan viranomaiset – sekä WHO – julistivat aina tammikuulle 2020 asti, että virus ei tartu ihmisistä ihmisille eikä ainakaan ilmateitse. Peittelyn lisäksi alettiin levittämään suoranaisia valheita oman likapyykin jäljiltä, milloin oli jenkkien salainen ase, milloin vieraan vallan laboratorioista karannut pahis.
Tähän väliin voidaan ottaa Ruotsin valtion pää”epidemeologi” – siis maan johtava virkamies Tengell – ja vain parilla lainauksella:
– 2.2.2020 Aftonbladet: “Ei ole mitään syytä rajoittaa ihmisten matkustamista Wuhanista Ruotsiin. Riski, että virus leviäisi Ruotsiin ole olematon…”
– 08.02.2020 Kuriren – hiihtolomat alkamassa: “Ei mitään syytä rajoittaa hiihtolomamatkoja Alpeille tai Etelä-Eurooppaan, riskiä korona-viruksen leviämiselle ei kertakaikkiaan ole…”
– 23.02.2020 Jotta Tegnell ei saisi pienenä hahmona aivan liian isoa roolia rikosromaanissa, niin Ruotsin suuri valtalehti Dagens Nyheter järjesti lukijoilleen Venetsiaan Ilmasto-teemaisen junamatkan Venetsiaan (!) 23. helmikuuta missä virus oli saanut jo niin vahvan otteen, että esimerkiksi Itävalta oli jo sulkenut rajansa koko Italiaan
Etteivät vaan olisi turvautuneet WHO:n “luotettavaan” informaatioon?
Tosiasia vain on, että virus on lähtöisin Wuhanista ja Kiinasta. Tässä yhteydessä myös mielenkiintoinen yhteensattuma, että epäilyksen alainen – ja jo uudestaan avattu Wuhanin “eläinmarkkinapaikka” – ei fyysisestikään sijaitse kovinkaan kaukana Wuhanin Virologisesta Instituutista.
USA:n presidentti Trump oli aiheestakin ollut raivoissaan WHO:lle kun kutakuinkin kaikki tieto sieltä on ollut väärää, virheellistä ja valheellista – ja USA on silti ollut suurin järjestön rahoittaja. Miksi WHO on sitten niin suoraan alistunut Kiinan painostukselle ja oikean tiedon pimittämiseen?  Voisiko olla syynä, että koko järjestön pomona (“General Director”) toimii Tedros Athanom Ghebreyesus, jonka kotimaa Etiopia on nauttinut valtavista kiinalais-investoinneista niin koulutukseen, urheiluareenoihin kuin – (huom!) maan terveydenhuoltoonkin. Kyseessä ovat sadat miljoonat.
Jopa monet Afrikan maat – joiden äänillä mies WHO:n ruoriin pääsi – ovat väsyneet miehen johtaman järjestön ylenpalttiseen korruptioon ja varojen väärinkäyttöön, järjestön vuosibudjetista on kerran mennyt 1/3-osa yksinomaan matkakuluihin.
Kun korona-romaanin loppukappaleisiin joskus päästään, niin on  jännittävää jäädä odottamaan saavatko Kiina ja globalistiset lippulaivat kuten WHO ansaitsemansa tuomion.
Väärinkäytökset ovat jatkuneet pitkään, mutta korona-rikoksessa jäljet ovat olleet kohtalokkaat tuhansille ja tuhansille – ja vielä useammille uhrien läheisille, jotka eivät viruksen luonteen takia voi olla edes tukena lähiomaisilleen vaan korona-uhrien lähtö tapahtuu yksinomaan viikatemiehen kalseassa seurassa.
Toim. Kari Ilmarinen
Muutama linkki aiheesta:
https://www.transparency.org/news/feature/corruption_and_the_coronavirus
https://www.globalresearch.ca/who-who-tedros-adhanom/5704110

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Kaikki menee covid-19 virusta kuratautini pitäviltä ohi kun se varpusparvi pöntöstä.
Entäpä jos nuo viruksen vähättelijät olisivat elämeet mustansurman aikaan, kaippa ne olisi silloinkin pitäneet ko tautia vain ohimenevänä pikkukutinana.

Anonymous

Joku kertoi foliosivuilla että Adrenochromea olisi valmistettu Wuhanissa….

Minä

Aikamoinen tarina, ihan jännäriainesta. Mahtaakohan tuo koskaan nousta “viralliseksi tiedoksi”, vai peitelläänkö sitä loputtomiin. Saa nähdä.

Maarit Hakala

USA:n sotilaat osallistuivat Military World Games, “sotilasurheilun olympialaisiin” Wuhanissa syksyllä 2019. Siellä he tekivät sotilaallisen kostoiskun Irania vastaan tartuttamalla korona-viruksen Iranin sotilaisiin.

Fatwantarkistaja

Sellasta se pitkänokkaisuus teettää.

Vait

Taivas! Korruptoitunut afrikkalainen!!!!???? Noh, kerta se ensimmäinenkin.

Suomi Finland

“USA:n presidentti Trump oli aiheestakin ollut raivoissaan WHO:lle kun kutakuinkin kaikki tieto sieltä on ollut väärää, virheellistä ja valheellista – ja USA on silti ollut suurin järjestön rahoittaja. Miksi WHO on sitten niin suoraan alistunut Kiinan painostukselle ja oikean tiedon pimittämiseen? Voisiko olla syynä, että koko järjestön pomona (”General Director”) toimii Tedros Athanom Ghebreyesus, jonka kotimaa Etiopia on nauttinut valtavista kiinalais-investoinneista niin koulutukseen, urheiluareenoihin kuin – (huom!) maan terveydenhuoltoonkin. Kyseessä ovat sadat miljoonat.”
No voi vittu. Nämä asiat epäilemättä liittyvät toisiinsa hyvinkin vahvasti. Ei enää ikinä tuollaisten maiden edustajia mihinkään samankaltaisiin virkoihin, joissa ollaan tarpeen tullen alttiita painostukselle.
Saas nähdä kyselläänkö tämän kytköksen perään sen jälkeen kun akuutti tilanne on ohi. Kenkää vaan, jos painostuksen edessä on alistunut.

Etiopian poikia

Anders Tegnell oli Skavlanin haastattelussa ja siinä kävi ilmi että Tegnell asui lapsena/nuorena monta vuotta Etiopiassa…
https://www.svtplay.se/skavlan

Kukon kolmesti kiekuessa

AT tykkäsi epidemian alkaessa että ”tämä on kivaa” (”jag tycker det här är skoj”) mutta kielsi niin
sanoneensa kun Skavlan penäsi asiaa.

Petteri

Tedros Athanom Ghebreyesus on vanha kommari joka nuolee Xi Jingpingin kenkiä.

Klarsyn

Tedros Athanom Ghebreyesus, WHO:n johtaja, on noita kieroja YK-virkamiehiä, jotka ovat jo omassa maassaan olleet poliittisia pelaajia ja jatkavat samaa globaalisti.
Koronaviruksen ryöpsähtäminen pandemiaksi Euroopassa ja Yhdysvalloissa on osittain harjoitetun identiteettipolitiikan syytä. Italiassa halailtiin kiinalaisia, ettei heitä vain rasistisesti eristettäisi. New Yorkin pahat koronaluvut juontuvat kaupungissa harjoitetusta moninaisuuspolitiikasta. Ei varauduttu, koska kaupungin terveydenhuollon hallinto on viime vuodet keskittynyt terveyden kannalta toisarvoisiin rasismia, henkistä stressiä, yhdenmukaisuutta ja tasa-arvoa käsitteleviin kampanjoihin.
Oxiris Barbot, latino lastenlääkäri, terveyshallintojohtajana, puuhaillut sosiaalisten oikeudenmukaisuuskysymysten parissa. Kun tänä vuonna juhlittiin Kiinalaista Uuttavuotta, niin Barbot kehotti kaikkia tulemaan Chinatowniin juhlimaan, koronavirusta ei tarvitse pelätä, matkustakaa vain maanalaisella, rasismi vaikuttaa terveyteen pahemmin kuin virukset.
Barbotin esimies pormestari Bill de Blasio levitti myös virheellistä tietoa, kuinka virus kuolee ilmassa nopeasti, ja alkoi syyttää kaikesta Trumpia. Samaa on tehnyt New Yorkin demokraatti kuvernööri Andrew Cuomo. USA today teki faktantarkistusta, jonka mukaan Obaman hallinto on käyttänyt loppuun kansalliset hätätilasuojavarustevarastot hankkimatta mitään tilalle (mm. ne paremman laatuiset hengityssuojaimet), Cuomo ei ole tilannut tarvittavia hengityskoneita.
Terveydenhoidon hallinto on täytetty epäpätevillä identiteettipolitiikoilla, laitonta maahanmuuttoa on suosittu, kaikki ongelmat on selitetty rasismin kautta, eikä riskejä ole otettu huomioon. Samanlaista holtitomuutta on kaikkialla globalistisen politiikan seurauksena.

Johtajuutta tarvittaisiin

Paljon puuttuu johtajuutta. Siitä kumpuaa monta ongelmaa.

Puosuvaari

Hyviä huomioita etenkin tuon New Yorkin tilanteen osalta – väkeähän suorastaan kehotettiin osallistumaan kaiken maailman karkeloihin keskellä epidemiaa. Ja sitten kun oli demokraatti-vetoisella New Yorkilla paskat (koronat) housuissa ja keuhkoissa niin alettiin haukkumaan joukolla Trumppia..
Niin tyypillistä.

Anonymous

Siltikään trumpilla ei ole mitään oikeutta puuttua muiden tilauksiin, jos joku maa tilaa naamasuojuksia, usalla ei ole mitään helvetin oikeutta puuttua siihen, eikä muuten millään muullakaan maalla.
Valmistakoot omansa tai tilatkoot, saatana oli viimeinen niitti trumpilta, no, kohta itkee verta kun Kanada vetää huippulääkärinsä usa:sta pois, silloin trumpilla valuu kuset housuun kun omassa maassaan lääkärit ei osaa muuta kun pistää peukalonsa omaan perseeseesn

Minä

USA ei ole tehnyt mitään sellaista, mitä eivät muutkin maat ole tehneet noiden suojusten ja muiden terveydenhuollon tarpeiden kohdalla.
Kanadalla ei ole lääkäreitä USA:ssa. Sen sijaan USA:ssa on varmasti kanadalaisperäisiä lääkäreitä, mutta tuskin ovat ainoita osaajia. Nämä kanadalaiset lääkärit eivät ole Kanadan valtion määräysvallassa, vaan tekevät kuten itse parhaaksi näkevät. Tällä hetkellä ovat varmaan tyytyväisiä siihen, että Trump tekee parhaansa, jotta terveydenhuollon tarpeet tulisivat tyydytetyiksi.

Anonymous

“muutkin maat tehneet” ranska usan lisäksi.
Mutta se miten trumppi puolusteli tekoaan nosti kyllä selkäkarvat pystyyn.
Oletko noin helvetin tyhmä että et oikein tajua sitä.
Eli sinulta voi varastaa kaiken ja se on okei, selvä.
No, odotetaan kun Kanada poistaa huippulääkärinsä usan maaperältä miten sitten trumpin naama venyy.

Minä

Saksakin pyrkii estämään suojainten ja muiden tarpeellisten materiaalien maastaviennin. Tie kuinka monet muutkin ovat tehneet sitä samaa.
Kanadalla ei ole yhtään huippulääkäriä USA:ssa. Ne kanadalaiset, jotka ovat USA:ssa eivät ole Kanadan komenneltavissa. He ovat vapaita tekemään kuten itse parhaaksi näkevät.
Turha USA:a on tässä tuomita, kun se puoli maailmaa, joka kykenee, tekee sitä samaa, jos kokee tarvetta.

Minä

Kiihkomielisten tyypillinen hyvä argumentti on: “oletko noin helvetin tyhmä ettet tajua”.
Sehän perusteleekin vallan hyvin mielipiteen, ainakin itselle, siis eivät tajua, koska ovat niin tyhmiä.

Anonymous

Kerroppa nyt nihilisti mikä oikeus on varastaa toisen tilaus, kerroppa se.
Ja kerro samalla mitä olet mieltä siitä että truppi selvästi ilmaisia että koko muu maapallo voi kuolla, amerikka ensin, ei ole muita maita maapallolla.
Aika helvetin aiheesta voi kirjoittaa ettävolette saatanaan tyhmiä kun ette tajua.

Minä

Kun kiihkeä on ainoa, joka mielestään tajuaa kaiken, on syytä miettiä uudestaan, että kuka tajuaa ja mitä.
USA ei ole varastanut kenenkään tilauksia. Ovat kyllä menneet toimittajan luo viimehetkellä ja tarjonneet monin verroin paremman hinnan. Tavaran toimittaja on sitten ottanut paremman tarjouksen vastaan. Sellaista tapahtuu kaupanteossa.
Onko se kaunista tahi ei, on oma kysymyksensä. Monikin maa pitää omia puoliaan aika kovallakin tavalla tässä tilanteessa kykyjensä mukaan.
Olet tulkinnut realiteetit vähän omalla tavallasi.

Anonymous

Se näkyy olevan sama mitä trump tekee, te nuolette aina sen persettä.
Luuletko että olen yksin tätä mieltä, no, ainakin koko Kanada on kanssani samaa mieltä.
Mitä luulet että sinun takanasi on, kasa paskaa.

Neropatti

Ai sinä olet asiantuntija USAn sairaanhoidon suhteen! Mene hakemaan sieltä töitä kuule.

Anonymous

Sinun kannaisi lukea maapallon uutisia hiukka enemmän, jos luulete että ole koko asian satuillut.
Etkä poloinen tiennyt että trump teki viimeisen niittinsä viemällä kasvosuojaimet joistaiso osa oli matkalla kanadaan.

Suomi Finland

Trump pitää oman kansansa puolta. Vaikka tässä tilanteessa on aika äärimmäinen toimenpide estää tiettyjen tuotteiden maastavienti, niin olisi mukava nähdä tämän omankin maan johdolta toimenpiteitä, jotka olisivat oman maan kansalaisten edun mukaisia. Kehitysapua voisi surutta leikata ja turvapaikanhakijoiden vastaanoton voisi keskeyttää. Nyt ei ole varaa auttaa kaiken maailman kutsumatta tulevaa väkeä.

Puosuvaari

Joo, eipä ole paljon edes “yhteisten arvojen” EU:lta tippunut paljon lohtua avusta puhumattakaan esimerkiksi Italialle ja Espanjalle. Italiassa kaikkein eurooppamielisimmätkin puolueet alkavat ihmetellä miksi EU:ssa pitäisi roikkua. Tuoreen mielipidetiedustelun mieleen jo lähes 70% italialaisista on kääntynyt jo EU:ta vastaan–

Jaaha

Hyvä Paavo, olet löytänyt mitä erinomaisimman punaisen pillerin. 🙂

Jaaha

Muuten, kun meillä Suomessakin on ollut esimekriksi jo vuonna 2012 tehty Kansallinen varautumissuunnitelma influenssapandemiaa varten
https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/90763/Pandemian%20varautumissuunnitelma%202012.pdf?sequence=1&isAllowed=y
Joka on varsin yksityiskohtainen ja selkeä ja jonka mukaan seulominen olisi pitänyt toetutua varsin sujuvasti, niin miksi meillä kuvitellaan hallituksen toiminnan olleen mallikasta? Tuollaista epäpätevyyttä, joka estää valmistautumisasteeltaan ainutlaatuisen tasokasta maata, kykenemästä käynnitämään valmiiksi suunnitellut ja myös harjoittelulla testatut torjuntatoimet, joilla oltaisiin voitu eristämää tartuntaa kantavat maahan saapujat ja estämään epidemian leviäminen… sellaista epäpätevyyttä ei pitäisi hyväksyä.
Vai onko se jotain muuta kuin epäpätevyyttä? Onko haluttomuus tai välinpitämättömyys mahdollisesti jopa rikollisella tasolla? Voisiko sellaiseenkin tutkintaan olla aihetta Suomessakin kenties?

Rtellinen

Mitä muuta nämä tuholois hallitukset ovat kuin rikollisia? Vahinkoa vahingon päälle. Korruptoitua roskasakkia. Ilmaa miljardeilla saksasta, miljardeja kreikan kommareiden värkkäämän taloustuhon syöverin kautta kyproksen ryssän-pankeille, rakennusmafian(rahanpesukone) ruokintaa ma…teja(partavauvoja) maat täyteen tuomalla ja ihmisiä haja-asutusalueilta kasvukeskuksiin puliveivaten, kansallisvarallisuuden lihoiksi lyöntiä pörsseihin niin musulmaani-arabien, kiinalaisten kuin ryssän oligarkkien ostettaviksi, karuna-pekkaa korona-pekan päälle, maanpetosta petoksen päälle supojen, säpöjen ja polpoloisten suojeluksessa.

Klarsyn

En minäkään ymmärrä hallituksen hehkutusta, kun pelkästään on reagoitu ja sitäkin aina vähän myöhässä.
Toisekseen olen alkanut inhota ihmisoikeuksista puhumista, koska kun kuulee vanhusten kuolevan hoivakodeissa henkilökunnan riittämättömien suojavarustusten vuoksi, niin tajuaa, ettei tämän maan suurin ongelma ollutkaan vahnustenhoidon vähäinen henkilöresurssi, vaan ylipäätään välinpitämättömyys hoitaa omien kansalaisten asioita kuntoon, eli välittää omien kansalaisten ihmisoikeuksista.
Kun terve nuori mies Lähi-idästä ilman turistiviisumia saapuu rajalle ja keksii lausua asylum-taikasanan, hänelle on riittänyt kaikenlaista hoivaa ja monikulttuurista viihdettä veronmaksajien rahoilla ihmisoikeuksien nimissä, ja kasvomaskien hankkiminen on jäänyt tekemättä.
Tunnen siivoojan, joka on viikkokausia odottanut suojavarusteita päästäkseen tekemään kotisiivouksia vanhusten kotiin. Turusta piti tulla jostain tehtaasta viime viikolla, mutta taisivat nekin mennä parempiin käsiin. Kävin aamulla kaupassa, tyhjän kertakäyttöhanskahyllyn vieressä kaksi eläkeläistä päivitteli tilannetta, ei edelleenkään mitään myytävää tällä rintamalla.
En olisi ikinä uskonut, että hyvinvointivaltio vajoaa näin pieniin puuttuviin detaljeihin kuin hengityssuojaimet.

Fullacces

Anteeks mikä valtio? suomi ei ole todellisuudessa ollut ” hyvinvointivaltio” enää aikoihin

Oskari Lehtonen

Viime Joulukuussa Ruotsin energia- ja digitaaliministeri Anders Ygeman joutui “Venäjän trollien” hyökkäyksen kohteeksi Facebookissa. Teemana 5G.
Venäjän tarkoituksena on häiritä maamme toimintaa. Kirjoitti Dagens Nyheter.
“Hyökkäyksen” takana oli kuitenkin paikallinen ruohonjuuritason pienryhmä, jota vetää tukholmalainen Katarina Hollbrink. 64-vuotias isoäiti.

Olavi Anttila
Rtellinen

Totisesti on häiritty. Haudassaan ruotsi jo rötköttää.

CrackerJack

Unohtuiko vai menikö itseltä ohi… mm. USA on muokannut helpommin ihmiseen tarttuvan koronaviruksen jo 2015 tutkimuksessa jota jo tuolloin hieman kyseenalaistettiin vaarallisena. Ei näiden tappajatautien kanssa pelkästään Kiina tussaile eikä bioaseohjelmia puutu yhdeltäkään suurvallalta. Artikkeli: https://www.the-scientist.com/news-opinion/lab-made-coronavirus-triggers-debate-34502

Huuko

Britanniassa 5-g antenneja jo tuhotaan. Monenlaista salaliittoa olen lukenut mutta tämä alkaa mennä vainoharhaisuuden puolelle. Myös se salaliittoteoria koronan varjolla on että maailmassa on menossa NOW sota jossa ns. mustahatut ja valkohatut kamppailevat maailman herruudesta tai se että pimeyden voimat lyödään. Tulossa on mm. 3 päivän nettiliikenteen ja mobiiliyhteyksien katko ja 10 pv. tätä kuuta on se ratkaiseva, saas nähdä. Eilen tuli YLE:tä espanjantaudista dokkari (ei sentään natsien syytä) Arveltiin että jopa 30-100 miljoonaa kuoli tuohon panepidemiaan, joten tämä on vielä pientä sen rinnalla. Mutta netin aikakaudella saadaan hörhöimmatkin teoriat hyvin lentoon ja jonkun poliitikon “lipasahdus” saa aikaan vaikka mitä. Eli sen takia poliitikot tiedottavat suoraan papereista, jotka on tarkistettu moneen kertaan ettei sekaan vain ole eksynyt huhuja lisääviä lauseita.
https://www.is.fi/digitoday/mobiili/art-2000006466043.html

Anonymous

Väki nuolee nuolee rikollisia.
Yksikään ei osaa seltittää asiaa vaan vaan vääntelevät sitä kuin suomen pilluhallitus kun niiltä kysyy jotain asiaa niin turha on saada asiaan mitään vastausta.
Joka maa voi valmistaa itse suojaimensa tai tilata ne muualta.
Mikä helvetin vaikeus tuossa on.
Te puolustelette trumppia joka vie muiden kipeästi tarvitsemat ja tillaamat suojukset.
tällä telluksella on helvetti muitakin maita kun pelkkä nihlistien amerikka.

Anteroid

Mitäköhän tapahtuisi jos tulisi ilmi että iPhonessa on Kiinalaisia komponentteja? Se jo tiedetään että iPhonen käyttäjä on harvinaisen pöljä olento, mutta olisihan se hassua saada se tuikkaamaan ylikalliin pöljäluurinsa tuleen Coronaviruksen pelossa.

Anteroid

Ja toi 5G antennien tuhoaminen on varmaan muslimeiden tekosia. Joku alabwalbwalabwa on sanonut niille että ne ovat Allah-blokkaus-antenneja ja tekevät muslimeista homoseksuaaleja.

MKultra

se on meidän kaikkien velvollisuus, uskonnosta riippumatta. — MASTOT TULILLE–

Anonymous

Kerroppa missä elektroniikkassa ei olisi kiinalisia komponentteja tai että ei olisi jopa kokonaan valmistettu kinukeissa.
Hiukka vaikea kuule enää löytää sellaista laitetta.
Sama kun lidlen lehtimainoksessa, ei kuulu tähän mutta silti.
Mainostettiin savustettua suomlaista siikaa, selvisi että kala tuleekin kanadasta.
Eli suomalaisena tuotteena voi mainostaa näköjään mitä tahansa kun siihen heittää muovit päälle.

Roponen

mitenköhän se puhelimen merkki liittyy älykkyyteen millään tavalla