Tukholman terassit täynnä viikonloppuna

Skärmbild (277)

Yleisesti koronaviruksen leviäminen ollaan laitettu yksin somalitaustaisten uusruotsalaisten syyksi. Mutta kun katsoo kuvia Tukholman citystä lauantailta niin näyttää, että terasseilla istuu aivan erivärisiä ihmisiä kuin somalit ovat.

Tukholman kaupunki aikaisti terassien aukioloaikalupia koronan takia. Perussyynä oli se, että haluttiin helpottaa ravintoloitsijoiden taloudellista ahdinkoa avaamalla terassit normaalia aikaisemmin, koska kevätkin on aikainen.
Tukholmassa olikin lauantaina vilskettä ja vipinää niissä ravintoloissa, joissa terassi oli auki ja jonne aurinko paistoi. Esimerkiksi Södermalmilla Medborgarplanilla on useita terasseja ja kaikki olivat täynnä.
Skärmbild (278)
Skärmbild (279)

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Siinä ositus miten helvetin tyhmiä hurrit on.
Monesti olen miettinyt onko nuo edes ihmisiä, nyt alkaa kyllä näyttämään jo varmalta että ehkä ovat ihmisen kaltaisia olioita mutta eivät ihmisiä.

Anonymous

Hurrit ovat Suomen ruotsalaisia. Ruotsissa on riikinruotsalaisia, sveduja tai svennejä, puhujasta riippuen.

rocky

Samoja hinttareita ne on kaikki.

Juha

Kalle Ramstedin täytyy tarkkaan katsoa ettei eksy väärälle terassille. No-go-zonella astutaan Kallen naamalle.
https://www.zerohedge.com/geopolitical/sweden-beset-new-crime-wave-humiliation-robberies

Kauhea päätös, surullista.

Aivan käsittämätön päätös avata tällaisessa tilanteessa terassit vielä aikaisemmin kuin normaalisti?
En yleensä ole salaliitto teorioihin hirveän uskovainen mutta mieleen tulee väkisinkin aika synkkä ja masentava ajatus:
– Tekeekö Ruotsin johto tämä täysin tahallaan?
Ajatuksella: Vanhat ja sairaat kuolevat pois, kuten myös paljon kantaväestöä yleisesti jotta voidaan ottaa maahan lisää väkeä Afrikasta ja Lähi-idästä “paikkaamaan” kotonaan kuolleiden lukumääriä myöhemmin?
Muistetaan että kyseessä on maa joka pyrkii lopettamaan historian opetuksen koululaisiltaan ja ajaa alas kulttuuriaan ennätyksellistä nopeutta.
Edelleen olen aika vihainen siitä että Suomen ja Ruotsin väliset rajat ovat täysin auki.

Puolueeton

Onko Suomen halltuksella sama tavoite vai onko hallitus vain kokematon eikä osaa?
Suojavarusteista on suuri puute ja niitä olisi yksinkertaista valmistaa kotimaassakin. Miksei ole annnettu hätätilamäärystä ja tilattu?

karri

Itse olen taas helv….moinen salaliittoteoreetikko ja pakko sanoa että noin ajattelen myös. Jotain järisyttävää on tulossa ihan kohta kun ihmisten mieli on siirretty kokonaan pohtimaan koronaa, tämä “poikkeuslaki” on vain harjoittelua miten kansalaiset saadaan kerralla kurinpidolliseen järjestykseen.

Fatwantarkistaja

Koronaa ei ole, on vain poikkeuslaki? Vai korona on, mutta poikkeuslaki on vain laitettu huvikseen ja kokeeksi?

karri

Ei sitä missään nimessä huvikseen ole laitettu, korona on olemassa mutta toimet ovat olleet nurinkuriset, testaamiset ja ennaltaehkäisy ihan vitusta vaikka tieto oli. Saattaapi olla että karanteenit ja poikkeuslait jäävät voimaan ihmisille jotka eivät suostu ottamaan rokotetta tjms. Katsellaan miten tilanne kehittyy, toki odotan parempaa mutta pelkään pahempaa.

Minä

Ei kai somalien syyksi ole voitu katsoa muuta kuin se, että he levittävät sitä keskenään toisiinsa?
Kuinkas somalit olisivat voineet levittää sen kaikkialle?
Tukholmassa taitaa olla varsin vähän mitään eristämiseen pyrkivää sääntöä. Siksipä korona loikkii tanssien ihan onnessaan, eikä se välitä ihonväristä pätkääkään.
Aika turha koronan leviämisestä on syyttää ketään. Se on levinnyt kaikissa maissa iloisena ja kaikkiin maihin onnessaan. Se on kova tarttumaan ja kavalinta on, että tartunnan saanut voi sitäö levittää, tietämättä itse olevansa tartunnan kantaja. Suuri osa tartunnan saaneista ei koe itse mitään oireita. Toinen suuri osa kokeen lieviä oireita.
Eikä koronaa varmaan edes Greta näe, vaan se pysyy näkymättömänä kaikille.
Taitaa sen suuri prosentti kuolleisuudesta perustua siihen, että ei ole tiedossa kuinka suuri määrä on saanut tartunnan. Prosentteja lasketaan vain todetuista tapauksista. Kuka tietää, ovatko ne todetut tapaukset vain pieni osa kaikista tartunnoista, vai ovatko ne merkittävä osa.

Erpa

Mitenkä muuten se Gretan korona jaksaa?
Onko kuinka kipeänä vai oliko julkisuustemppu?

Fatwantarkistaja

Yhtenä yönä rintaa puristi ja yskitti. Meinasi paniikki vallata mielen. Sitten muistin, ettei terveyskeskusta kiinnosta **ttuakaan, eli joko tai. Taisi olla jotain muuta. Testejä ne eivät ainakaan tee, se on 100% varmaa. Pakko jatkaa ruokavaraston kerrytystä.

karri

Mitäpä tuohon muuta kuin; Ihmiset elävät elämäänsä siinä miten ennenkin koska esim. jos baari ja sen terassi on auki, eikä rajoituksia ole niin mikäs siinä. Eiköhän tuo meno ruotsissa ole tällä hetkellä ihan kansalaisten omasta tahdosta riippuvaista koska selkeitä rajoituksia liikkumiseen ei ole?

T

Erikoista. Aivan kuin menisi niin että jos todellisuus on liian epämiellyttävä, ruotsalaiset sulkevat siltä silmänsä. Aivan kuin lapset: kuvitellaan että kun teeskentelee että ongelmaa ei ole, se katoaa. Voisiko johtua siitä että Ruotsissa on asiat olleet liian hyvin liian kauan. Norjassa ja Tanskassa ravintolat ja rajat ovat kiinni, joten kyse ei ole jostain skandinaavisesta ominaisuudesta.

Acc358

“todellisuus on liian epämiellyttävä, ruotsalaiset sulkevat siltä silmänsä. Aivan kuin lapset: kuvitellaan että kun teeskentelee että ongelmaa ei ole, se katoaa. ”
Tuossapa oli hyvin tiivistetty Ruotsin tilanne. Teeskentelyä yritetään mahdollistaa vaikeuttamalla teeskentelemättömien elämää. Väestön enemmistö teeskentelee tai paljastumisen pelossa teeskentelee teeskentelevänsä.
Ehkä ajatellaan myös, että vielä hetken voi elää rauhassa kuten ennenkin eikä tarvitse ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin. Tämä toistuu yhä uudelleen ja uudelleen tilanteen huonontuessa.
Ihmiskunnan historiassa riittää esimerkkejä kollektiivisen mielisairauden saaneista maista. Mieleen tulevat muun muassa Neuvostoliitto, Kolmas valtakunta, Pohjois-Korea, muslmimaat ja Ruotsi. Populaation itsetuhoisuuden tai “taivaaseen pääsyn” ääriesimerkki on Jonestown.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansan_temppeli

Sami

Mitäs vikaa Kolmannessa valtakunnassa oli?

Acc358

Kiitos kysymyksestä.
Se lienee rakentunut liiaksi yhden henkilön ympärille. Tosin tämä ratkaisu mahdollisti Kolmannen valtakunnan synnyn ja olemassaolon. Se oli aluksi vahvuus ja lopuksi ehkä heikkous.
Kolmannen valtakunnan rauhanvuodet olivat saksalaisille hyvää toivon aikaa. Senaikainen iskelmämusiikki oli valoisaa.

Madolf Shitler

Ruotsalaispäättäjät ovat tehneet omasta valtiostaan useiden kansallisuuksien keskitysleirin.
Nyt annetaan luonnon luoman biologisen aseen tehdä tuhojaan. Zyklon-B:tä ei tällä kertaa tarvita.
Kohtapuoliin alkaa savu nousta polttouuneista.

Sami

Zyklon B oli täi, lude, kirppu yms myrkky, jota myös Suomi käytti hyvinkin paljon. Googleta “täi sauna”. Samaan tarkoitukseen sitä käytettiin Saksassa.

Ilmari

Kappas, kiintiönatsi paikalla paskaa puhumassa.

Fatwantarkistaja

Übernatsi puhumassa totuutta, kun ei kerro meille muille mitään?

Tuumaaja

Puhumattakaan siitä, että USA oli suurin aineen käyttäjä sekä tilaaja. Vanhassa uutispätkässä näytetään kuinka Ellis islandilla desinfioidaan juuri Zyklon B:llä laivoja (pellettimuodossa) ja ihmisiä sekä vaatteita (jauheella).
Kauppasaarron alettua valmistus tippui radikaalisti ja sitä toimitettiin ainoastaan saksan omaan sekä liittolaisten käyttöön.
Kuitenkaan USA:a ei asetettu Nürnbergissä syytettyjen penkille aineen käytön vuoksi, mutta tehtaan omistaja hirtettiin sotarikollisena.
Zyklon B:n käytön loputtua Usan viranomaiset siirtyivät kokonaan DDT:n käyttöön (kehittäjä Paul Hermann Müller joka sai myös Nobelin kyseisestä tuotteesta) ja sehän se vasta oli terveellinen aine.

Hölynpölyä

”Yleisesti koronaviruksen leviäminen ollaan laitettu yksin somalitaustaisten uusruotsalaisten syyksi.”
Ei ole totta! Kuka on laittanut? En ole missään kuullut/nähnyt sellaista väitettä tavallisessa mediassa enkä TVssä. Ja vieläpä ”yksin”???
Ketään ei ole syytetty, somput on vain mainittu, uhrina mutta ei syypäänä. Yleisesti ottaen ei ole kuolleiden taustoista sanottu mitään eikä tarkemmista asuinseuduista vaikka se olisi hyödyllistä tietoa niille jotka liikkuvat ulkona syystä tai toisesta.

Suomi Finland

“Antaa kaikkien kukkien kukkia”
Tämä pätee myös viruksiin. Eihän niitä saa kohdella kaltoin, kun ovat vielä niin pieniäkin.
Kaksi – kolme viikkoa, niin kyllä terasseilla istujilla on edelleen leveä hymy. Mutta sitten se hymy ei ole enää kasvoilla.

Ylos, ulos ja lenkille

Jos viranomaiset ja media koko ajan sanoo että ulkona saa olla kunhan muistaa 1,5-2 metrin etäisyyden niin tottakai ihmiset menevät ulos aurinkoon, ainakin nuoremmat.
Moni vanhempi jäärä sensijaan kykkii kämpässään koska sitä on suositeltu riskiryhmille.
Tauti itsessään tarttuu helpoimmin sisätiloissa missä on paljon ihmisiä hönkäämässä samaan ilmatilaan.

Sami

Ultravioletti valo tuhoaa viruksia tehokkaasti. Mutta ei edes ultravioletti valo pelasta idiootteja.

Anonymous

Entäs kengänpohjat? Joka kerta kun käy ulkona kengänpohjat täynnä viruksia.
Jos haluaa estää virusten leviämisen ympäri asuntoa kengät on desinfioitava tai laitettava karanteeniin ja kurajäljet desinfioitava. Muuten pöpöt leviää sukanpohjissa kaikkialle. Sänkyyn asti.
Miksi tästä ei ole ollut mitään juttua missään?

Sami

Olet oikeassa, normaali elinympäristö ei todellisuudessa anna minkäänlaista suojaa koronavirukselle.
Ihminen saa olla tekemisissä koronaviruksen kanssa vain korkean turvaluokituksen laboratoriossa, henkilökunnan on oltava perusteellisesti suojattu, koulutettu ja informoitu koronaviruksen vaarallisuudesta.
Suuri osa maailman ihmisistä on nyt alistettu eräänlaisiksi koe-eläimiksi maapallon kokoiseen “biovaaralliseen laporatorioon”.
—-
Maailman terveysjärjestön erityisohjeita koronavirusten käsittelemiseksi laboratorio-olosuhteissa.
“Laboratory biorisk management for laboratories handling
human specimens suspected or confirmed to contain
novel coronavirus”
“Biorisk management checklist for laboratory managers and staff”
Checklist for laboratory managers and staff
Biorisk Management System
1. Adequate management resources (e.g. time, funds) are available
2. Staff have been advised that maintaining a safe workplace is of
primary importance and procedures must be followed and no
shortcuts taken despite potentially increased workloads
3. Sufficient trained staff and other resources are available, including:
• Management
• Scientific staff
• Specialist staff, e.g. biosafety officer (BSO)
• Support staff, e.g. waste management, cleaners, maintenance,
transport
4. Staff are available to cover additional working hours (e.g.
evenings, weekends)
5. Reviewed and updated protocols and working practice policies are
available and communicated (e.g. safe work practices,
decontamination)
6. Relevant sources of information on good biosafety practices have
been identified and reviewed (e.g. WHO Laboratory Biosafety
Manual, 3rd edition)
Risk Assessment
1. Working practices, including spills and aerosol-generatingactivities, are addressed
2. Staff with underlying medical conditions have been identified and
have been informed of /advised on available options
3. Management of additional numbers of specimens, staff and other
abnormal working conditions / hours have been considered
4. Infection control in the workplace (e.g. sneezing, cleaning) has
been reviewed and staff have been advised
Biological Agents and Toxin Inventory and Information
1. Existence of an inventory system for proper archiving of specimens
and virus isolates is in place and regularly updated
2. Sufficient storage capacity for specimens and cultures is available
3. Specimens are adequately labeled and can be identified
General Safety 1. Good housekeeping practices are in place and the laboratory is
clean and tidy
2. A review of general working con
https://www.who.int/csr/disease/coronavirus_infections/Biosafety_InterimRecommendations_NovelCoronavirus_19Feb13.pdf

Mika Lavitsa

Kyse ei ole tiedon, kieltojen tai määräysten puutteesta, vaan silkasta typeryydestä ja uhmakkuudesta.
Joka syksy ja kevät on ihan pakko mennä heikoille jäille pilkkimään ja/tai hukkumaan. Sähkömuuntajan ovessa
kyllä lukee kissan kokoisin kirjaimin “Pääsy kielletty. Hengenvaara”. Mutta eihän mikään voi olla houkuttelevampaa kuin murtautua sisään käristymään. Junan katolle on myös kiva kiivetä kunnolla tuulettumaan. Mitäs tästä koronastakaan, onhan näitä flunssia ollu joka saatanan talvi.
Onhan näitä.
Eikä mikään mahti maailmassa voi koskaan estää näitä typeryksiä tuhmuuksistaan.

Anonymous

kaksi vaihtoehtoista tapaa toimia:
1) ajetaan kaikki toimeliaisuus seis, pysäytetään talous seinään ja pelastettaan monta ihmishenkeä
2)Ei anneta ruumiiden haitata talouden pyörää. Se on vain collateral damage.
Lopputulema savun hälvennyttyä:
1) valtio on persaukinen, verot tapissa, työttömyys tapissa, vitun kurjaa
2) kasa ruumiita, talous pyörii, eläkekupla pienentynyt, elintaso kohdallaan

Anonymous

Edellinen lähti ennenaikaisesti. Puuttui loppukommentti: Ruumiit eivät äänestä vaaleissa. Paitsi jos niitä on tarpeeksi, sitten nekin alkavat vaikuttamaan vaalien tulokseen.

Suomi Finland

Niitä hävittäjiä voi olla syytä harkita uudelleen. Jos kriisi puraisee mahdollisia vihulaisiakin oikein kunnolla, niin ehkä niiden hankkimista voitaisiin selvästi lykätä. Toisaalta jos hävittäjät halutaan myyjän taholta saada kaupaksi muuttuneessa maailmassa, niin myyjänkin on tingittävä hintapyynnössään.

Fatwantarkistaja

Hävittäjät ovat liki ilmaisia. Vertaa elinkaarikustannuksia. 2015 pakolaiset olivat **tun paljon kalliimpia joitain F-35 hävittäjiä. Vihulaisella olisi heikot housussa, jos muslimirahat olisikin käytetty aseisiin.

Suomi Finland

is.fi: “– Lopputulosta ei mitata virukseen kuolleiden ihmisten määrällä. Lopputulos on se, mitä näemme 4–5 vuoden päästä. Kuinka koronaepidemia vaikuttaa Ruotsin koko terveystilanteeseen? Carlson pohtii Dagens Nyheterille antamassaan pitkässä haastattelussa.
– Joka vuosi 850 000 ihmistä päätyy sairaalaan. Meidän on huolehdittava myös kaikista muista sairauksista. Minkälaisia tulevat olemaan koronan syrjäytymisvaikutukset? hän jatkaa.
Syrjäytymisvaikutuksilla Carlson viittaa esimerkiksi siihen, kuinka monet lapset elävät rikkonaisissa kodeissa ja vaikeissa olosuhteissa. Tämä on syy, miksi kouluja ei Ruotsissa ole Carlsonin mukaan määrätty suljettaviksi.”
Onko Ruotsissa todellakin valtava määrä lapsia rikkinäisissä perheissä? Kävi tietysti rasistisesti heti mielessä, että suurin osa rikkinäisten perheiden lapsista on maahanmuuttajataustaisten perheiden lapsia ja nyt perussvenssonit joutuvat uhraamaan henkensä sen puolesta, että yhteiskuntarauha on jollain lailla pystyssä vielä viiden vuoden päästä. Jos tuo ei herätä minkäänlaista katkeruutta aitoruotsalaisten parissa, niin ei sitten mikään.
Koska muutkin kuin Åkesson tajuavat, että Ruotsi on täynnä?

Suomi Finland

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006466177.html
“Rajalla olleet ihmiset kertoivat Amnestyn tutkijoille, että viranomaiset löivät turvaa hakeneita muun muassa pampuilla. Lisäksi ihmisiä pidettiin rajalla olevissa pidätyskeskuksissa jopa päiviä ja rajaviranomaiset veivät turvaa hakevilta omaisuutta.”
S F korjattu versio:
“Rajalla olleet ihmiset kertoivat Amnestyn tutkijoille, että viranomaiset pakottivat väkisin rajan ylitystä yrittäneet tunkeutujat perääntymään muun muassa lyömällä pampuilla. Lisäksi viranomaisia vastustaneita rettelöitsijöitä pidettiin rajalla olevissa pidätyskeskuksissa tarpeen mukaan jokusen päivän ja rajaviranomaiset takavarikoivat laittomilta rajanylittäjiltä omaisuutta, jota voitaisiin hyödyntää uudelleen tunkeuduttaessa.”

Acc358

Kiitos korjatusta versiosta. Se antaa oikeamman kuvan.
IS:n julkaisema valheversio on lähtöisin STT:ltä ja lienee levinnyt kymmeniin printtimedioihin. Näin sitä suomalaisia johdetaan harhaan. Valtamedia toimii kuin jonkun yksipuoluemaan lehdistö ollen valtion johdon työkalu väestön ajatusten ohjaamisessa.

Fatwantarkistaja

Mitähän omaisuutta niiltä on viety, kranaatinheittimiä?

M

Toistaiseksi EuroMOMO ei näytä minkäänlaista epidemiaa Ruotsille. Tosin tiedot päivittyvät vain kerran viikossa.

juha.

Enpå paljoa ihmettele1 Ajatelkaapa asiaa tältä kannalta. Kanttikset nauttivat rauhasta kun saavat olla keskenåån ilman mulliturpia. Kyllä se koronan ja kuolemankin voittaa111

Suomi Finland

“New Yorkissa suunnitellaan koronaan kuolleiden hautaamista puistoihin”
Joopa joo. Kausi-influenssaan kuolleita haudataan kans puistoihin ihan harva se päivä.
Ruotsissa on jo 500 kuollutta. Pian se on 10.000. No mutta ghetot nousee kapinaan, jos sossurahat ei kulje. Saa nähdä mihin ruotsalaiset saavat kuolleensa kipattua.

Acc358

”New Yorkissa suunnitellaan koronaan kuolleiden hautaamista puistoihin”
Onhan siinä lähellä Atlantin valtameri. Sinne mahtuu. Ja New Yorkin osavaltiossa on tilaa, jos hautausmaita halutaan muistelupaikoiksi omaisille.

Acc358

“Saa nähdä mihin ruotsalaiset saavat kuolleensa kipattua.”
Ehdottaisin Itämeren keskellä olevaa “Gotska Sandön” -saarta. Pinta-ala 44 neliökilometriä. Jos yksi hautapaikka vie viisi neliömetriä, saarelle mahtuisi melkein yhdeksän miljoonaa hautaa. Maaperä on saaren nimen mukaan hiekkaa.

Aappa

Ei kannata mennä lääkäriin, jos haluaa säästyä “koronalta”.

Matematiikkaa

Jos tuo virus tappaisi työikäisiä ja nuoria yhtä paljon kuin vanhuksia, karanteenit olisivat ihna toista luokkaa. Nyt Ruotsin johtava hitsari on laskenut että taloudellisesti se on jopa kanntavaa, wanha väestö kuolee pois rasittamasta kuntatalouksia ja säästyneet eläkevarat voidaan käyttää vaikka uusruotsalaisten hyväksi. Suomessa onneksi näin ei ajatella vaikka maassa on historian suvakein hallitus.Tuleeko britannian pääminsteristä ensimmäinen hallitusjohtaja ja päättäjä “kroppa”, merkit ovat huonot.

Valehtelua vanhuksista

Eilen sanoi Tukholman Södersjukhusetin tehohoito- lääkäri ettei hän ymmärrä sitä yleistä kuvaa että suurin osa
osa potilaista olisi vanhoja ja multisairaita. Päinvastoin, monet ovat nuoria miehiä ilman muita sairauksia
ja ovat erittäin huonossa kunnossa tullessaan hoitoon:
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lakaren-vi-slas-av-mangden-unga-friska-som-drabbas

Anonymous

Tuon olen tietänyt jo silloin kun kiinassa alkoi covid-19 virus etenemään, voi sitä helvetin itkua täälläkin kun olen kertonut että ko viruksen vaarallisuudelta ei ole suojassa kukaan.
“ei se tapa kun vanhuksia ja tosi sairaita ihmisiä”.
Nykysaatana lehdessä varsinkin on oikeita houdineita kirjoittamassa, ne luulee että covid-19 on vain pieni lenssu eikä tapa ketään.
Unohtamatta tietenkään että moni väittää covid-19 on armeijan tiedemiesten kehittämä virus, voi jiisus..

Koronaghetot

Tukholman koronatapaukset kunnittain. Matualueilla on vahva edustus:comment image

Repe

Vertaus, että kuoleehan flunssaankin tuhansia vuodessa, ei oikein sovi tähän koronaan. Flunssaan ja sen jälkitautiin eli keukokuumeeseen kuolee todella suuri määrä ihmisiä. Mutta ne sisältyvät vakiokuolleeisiin. Eli kun n. 50 000 tuhatta vuosittain kuolee, se ei kuormita järjestelmää, sillä nämä ovat sellaisia henkilöitä, jotka ovat jo käytännössä saattohoidossa. Näin ne sukukaimatkin, joiden syöpähoito oli lopetettu ja immuniteetti nollassa, saivat flunssan ja keuhkokuumeen sitten sammuen kuin saunalamppu. Kuolintodistuksessa on maininta lyhyesti vain syynä keukokuume. Se, että kymmenen vuotta syöpä teki tuhojaan ei siinä näy. Nyt sitten tämä korona vie ihmisiä ennen aikojaan. Sellainen perustauti, joka lääkityksen kanssa vielä pysyisi kymmenenkin vuotta kurissa, onkin äkkiä tappava tämän koronan kanssa ja vuositilasto ja organisaatio onkin pulassa. Näillä henkilöillä normaali kausiflunssa menee ohi röhimällä parissa viikossa. Sitä paitsi kausiflunssa rokotteen ansioista loppui kuin seinään yli 65 vuotiailla sen tultua ilmaiseksi.

Anonymous

Vielä kun joku tajuaisi että covid-19 ei tarvitse mitään heikkoa ja enennestään sairasta vaan on hengenvaarallinen jokaiselle johon iskee.
Tuota ihmettelee ruotsissa olevat lääkäritkin, että miksi puhutaan että covid-19 on vaarallinen vain vanhuksille, osastot kun on täynnä kuoleman kielissä olevia nuoriamiehiä, naisia ja jopa lapsia.

Jäsenkirja?

TTn edustaja kysyi tänään lehdistökonferenssissa Anders Tegnelliltä
eikö olisi hyvä jos määrättäisiin miten kaukana ulkoravintoloiden pöytien pitää olla toisistaan.
ATn mielestä se oli huono iden, ”käsivarren pituus” (”armlängds avstånd”) riittää.
Kas kummaa kun ensin piti pitää 2 metrin välimatkaa muihin ihmisiin,
sitten 1,5 metrin ja nyt riittää käsivarren pituus?
AT sanoi myös ettei missään muualla maailmassa ole henkilötunnuksia/
sosiaaliturvatunnuksia kuin vain Ruotsissa! (SVT Forum klo 14-15)

Acc358

“AT sanoi myös ettei missään muualla maailmassa ole henkilötunnuksia/
sosiaaliturvatunnuksia kuin vain Ruotsissa! (SVT Forum klo 14-15)”
Sairastaakohan hän jotain aivotoimintaa heikentävää. Sairaseläkkeelle nopeasti tai ainakin pois vaativista tehtävistä.