Värnamossa autopaloja enemmän kuin laki sallii

Skärmbild (280)

Autopaloissa on usein kummallinen trendi. Ne alkavat yhtäkkiä, saattavat jatkua muutamasta päivästä kuukausiin ja sitten loppuvat yhtäkkiä.

Tällä kertaa paloepidemia näyttää roihuavan Värnamon pikkukaupungissa. Muutaman päivän sisällä on poltettu enemmän autoja kuin Rinta-Joupilla on pihalla myytäviä autoja.
Ensimmäiset yksittäiset palot sytytettiin viime viikon alkupuolella, kunnes perjantaiyönä laitettiin iso vaihde päälle. Nimittäin klo 02.00 aikaan tuikattiin tuleen kokonainen autokatoksellinen autoja. Tuhottujen autojen määrä 10-15 autoa.

Skärmbild (282)
Viime yön satoa. RIP autot.
 
Sunnuntaiyönä oltiin taas vauhdissa. Puolen yön jälkeen tuikattiin ensin yksi auto tuleen, josta palo levisi viereisiin ja hetkeä myöhemmin sama kaava muutaman kilometrin päässä. Liekit siis loimottivat.
Viime yönä liekkimiehet olivat taas vauhdissa. Klo 02.00 jälkeen tuikattiin pari autoa tuleen, joista palo levisi viereisiin.
Värnamon Reinikaisen mukaan palot ovat tahallaan sytytettyjä, mutta ketään ei ole haettu putkaan pamputettavaksi.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Acc358

Floridassa paloi myös. Kerralla yli 3500 autoa. Ei vielä tietoa, onko tahallaan sytytetty. Toivottavasti Ruotsin huippuosaajat eivät ota esimerkkiä. Nyt on rima korkealla. Rispektiä ei saa enää helpolla.
https://nypost.com/2020/04/06/fire-near-florida-airport-burns-more-than-3500-rental-cars/

T

Autot vain desinfioitiin tulella koronavaaran vuoksi.

Los6666

kivikautisella tasolla olevat pallerot on keksineet tulen 👍 sitä liekittämisen intoa saattaa riittää

Riku Laine

Onko vitun hauskaa siellä kun autojanne kärähtää vartin välein pyssyt paukkuu ja kranaattejakin lentelee.
Suvaitkaa saatana 24/7.

Anonymous

Hyvä tuomio olisi muuten kotimaisille murhaajilla ja rikollisille vankilassa, nuo voisi vankilan sijaan karkoittaa vaikkapa malmöön, ei voisi olla pahempaa tuomiota.
Läpsyt taas voisi vankilan sijaan upottaa itämereen.

Esa

Ne ei helvatta. Itämeri on jo valmiiksi riittävän paskanen, ei sinne tarvita yhtään ylimääräistä ruumista vettä rehevöittämään.

Anonymous

No joo. Oliko niin, jotta Itämeressä onkin niin paljon saasteita, että sen puhdistamiseen saatiin rahaa? Eli välimereen. Siellä sitten nautitte makoisaa kalaa. Jne.

Paha Auto

Rasistisia autoja rangaistiin?

Anonymous

Älä välitä Paavo. Kyllä se vielä sinne kiljuämpärin taaksekin paistaa.
Jos ei huomenna niin toukokuussa.

Ilmari

Löfven on kieltänyt vierailut vanhainkoteihin. Kielto on toiminut hyvin, koska niistä ei ole uutisia, että mamuja olisi käynyt. Nyt kannattaisi samaan vauhtiin kieltää autojen polttaminen.

Anonymous

Oy Suomi Finland ab: n osalta ei vielä pala. Tai jotain pientä nyt toistaiseksi. Kun täälläkin päästään ns vauhtiin, onkin mielenkiintoista nähdä reaktiot. Kilpaileeko ituhipit ja lääkärit, insinöörit jne siitä kuka tuhoaa eniten. Ghetoista tulevaisuudessa sanellaan, missä ns valta on. Onko Allah niin suuri, jotta moskeijalupa heltiää. Siis suurmoskeija. Siinä onkin sitten ihana alku sille, jota esim feministit niin kovastikin näyttävät kaipaavan. Onhan se suomalainen tuottava teollisuusmies käsittämätön rasisti, fasisti sekä luultavasti lasten elämän pilannut kusipää. Sitä paitsi se mulkqvisti on töissä paikassa, joka pilaa ilmaston. Mitä sen onkaan väliä, jotta tämä teollisuus tuo sen ison osan siitä verokertymästä, josta tätä utopiaa maksetaan. Ei. Se on tuhottava. Tai ainakin puolitettava. 2 miljardia on heti otettava käyttöön, jotta hädässä olevat lapset esim Kreikan rajalla saadaan turvaan. Allah on pelastanut ruotsin. Ilman muslimeja Ruotsissa olisi satoja, ellei tuhansia kuolleita. Kuten eräissä ylistys artikkeleissa olemme saaneet lukea. Lopuksi AA VAAN.

Anonymous

Kiinnitikö muuten kukaan lukijoista huomiota siihen, että esim Supon raportin mukaan esim terrorismin uhka kasvaa Suomessa huomattavasti. Tulevaisuudessa. Kuten monet ovatkin jo todenneet, tämä raportti menee ö mappiin. Eli kun jo nyt mussukat raiskaavat sekä katkovat päitä, kun esim tyttäresi haluaakin jotain muuta, saamme lisää tätä mahtavaa geeniuudistusta. Muistaakseni ( korjatkaa jos olen väärässä ) , suomalaisen miehen sperman laatu on yksi maailman parhaista. Miksi tänne ei tuoda hädässä olevia naisia? Esim 50 000 . Miksi? Miettikää. Suomessa on yksinäisiä miehiä ennätys määrä. Ja tänne tuodaan muslimeja. Tuhat määrin. Nuoria miehiä. Eikö jo hälytyskellot soi.

Acc358

“Miksi tänne ei tuoda hädässä olevia naisia? ”
Tuota ideaa kannattaa pitää esillä. Naiset olisivat sopeutuvaisempia. He eivät raiskaisi suomalaisia tyttöjä. Naisille tulisi antaa etusija.
Kyllä… nuorten muslimimiesten maahantuonti soittaa hälytyskelloja.

Anonymous

Niinpä. Oma vaatimaton käsitykseni on se, että kun ajatellaan esim metoo liikettä aikoinaan, sekä 2015 invaasiota, niin pakko laskea 1 + 1. Ja se että tarvittiin vaihtoehto media jne tuomaan ilmi esim Oulun grooming. Ja että Turun terrorismi olikin masentuneen väärinymmärretyn tapauksen isku. Joka oli meidän kantiksien syytä. Mutta asiasta toiseen. Minä olen helevetin huolissani tyttäresi sekä poikani tulevaisuudesta. Ja ihan aiheesta.

Kaaleppi

Musliminainen ei voi olla itsenäinen. Hänellä pitää olla miespuolinen huoltaja. Joko puoliso tai sukulaismies. Musliminainen ei saa mennä naimisiin vääräuskoisen kanssa. Siinä syyt, miksei musliminaisia voi tuoda yksin. Kiva uskonto, etenkin naisille. Ja femakot tykkää. Ai, miksi? Kun ei ole aivotoimintaa…

Hade Aning

Rikospaikalla kiinni ottamisen ja saman rikoksen oikeuskäsittelyn väliin on syntynyt aukko, mikä johtuu selkäsaunan kriminalisoinnista. Se oli kautta historian varsin tehokas ilkivaltatyyppisten ilmiöiden rajoittaja.
Nyt tuosta aukosta tunkee kaikenlaista lain ulottumattomissa olevaa sosiaalista pandemiaa.

Jaaha

Voi voi sentään Paavo. Nämä ovat surullisia juttuja kun niin elävästi kerrot. Tekee pahaa kun miettii sitä masentunutta pamputtajaa joka istuu toimeettomana tyhjän putkan käytävän penkillä.

Suomi Finland

is.fi
“Ranska varoittaa pahimmasta lamasta sitten toisen maailmansodan”
Entäpä Ranska sitten? Jos Ruotsissa keharit polttavat autoja, niin mitä he tulevat tekemään Ranskassa?
1) Keharit ryhdistäytyvät ja auttavat kantaranskalaisia toipumaan erittäin nopeasti talouslamasta
2) Keharit alkavat riekkua kuin höyrypäät ja mellakoida, kun ranskalaiset yrittävät saada maansa asioita kuntoon. Pahimmillaan mellakoista tulee jotain lähes sisällissodan kaltaista kahinointia.
Olet sitä mieltä, että Vaihtoehto 1 -> peukku alaspäin
vaihtoehto 2) -> peukku ylöspäin

Aappa

Maahanmuuttajista pitää olla kiitollisia.

Anonymous

Oletko ottanut pari liikaa ?

Anonymous

Vielä autotkin palaa ja nyt korona myös mukana. Ruotsi on pian menetetty 🚗🔥…Ei näytä kovin hyvälle.

Mitä hyötyä noista on - ei mitään

On noi kyllä ihme sakkii. Ei äly paljoo päätä pakota. Ja hullut – suorastaan mielisairaat helsinkiläiset naiset noita haluu tännekin ja äänestää punavihreitä uskoen punavihreiden mitä sairaampiinkin teorioihin ja väitteisiin.

Acc358

Vihreitä puolueita on useampia. On puolue ja on sen äänestäjien mielikuvissa oleva puolue. Äänestäjä äänestää mielikuvaa. Ei oikeaa todellisuudessa olevaa puoluetta.
Helsinkiläinen vihreiden äänestäjä saattaa olla tympääntynyt rikastajiin. Hän saattaa pitää Jussi Halla-ahoa järkevänä. Mutta silti ääni menee mielikuvapuolueelle. Hän ehkä äänestää nuoruutensa vihreitä, joita ei ole. Ei ollut nuoruudessakaan, mutta silloin hän muodosti mielikuvansa.
Kun mielikuva vallitsee, mitkään tosiseikat eivät vaikuta äänestyspäätökseen. Ratkaisu. Muutetaan mielikuvaa. Se vaatii viestintää, toistoa, epäsuoraa viestintää, joka saa äänestäjän selvittämään itse asioita.
Epäsuora viestintä voi koostua eri aikaisina, eri kanavia pitkin annettavista ydinajatuksista, jotka eivät välttämättä liity politiikkaan. Vastaanottaja yhdistää ne omassa mielessään johtopäätökseksi. Hän kokee itse keksineensä johtopäätöksen ja sitoutuu siihen voimakkaasti. On syntynyt uusi mielikuva.
Esimerkki epäsuorasta viestinnästä. Kerrotaan kohderyhmälle, että kaktuksia ja sammalia ei voi viljellä menestyksekkäästi samassa kukkapenkissä. Tästä on vaikea nostaa syytettä. Mutta ehkä jokunen viestin vastaanottaja osaa soveltaa ajatusta yhteiskuntaan.