Päästettiinkö yksi Oulun raiskaajista ennenaikaiseen vapauteen?

pexels-photo-143580
Photo by Donald Tong on Pexels.com

Itä-Suomen hovioikeus päätti, että raiskauksista tuomittu afganistanilainen turvapaikanhakija on päästettävä säilöstä vapaaksi ainakin toistaiseksi. Tapaus on kaiken kaikkiaan hyvin merkillinen.

Afgaani saapui turvapaikanhakijana Suomeen vuonna 2015. Mies on käynyt läpi kaikki mahdolliset oikeusasteet ja niitti tuli joulukuussa 2019 kun korkein hallinto-oikeus ei enää myöntänyt valituslupia. Afgaani oli näin ollen enää pakkopalautusta ja lentokoneen tankkausta vaille takaisin kotimaassaan.
Afgaanin lyhyt Suomen historia on vakuuttava. Mutta niin kummallinen, että koko oikeuslaitos joutuu todella outoon valoon.
Mies on Oulun raiskausringin yksi raiskareista. Hänet  vangittiin Oulun käräjäoikeuden päätöksellä marraskuussa 2018. Rovaniemen hovioikeus vahvisti käräjäoikeuden neljän vuoden vankeuden 30.3.2020, syyksi luetut rikokset olivat mm. törkeä raiskaus.
Mutta siten tapahtuu jotain todella mystistä, afgaani päästettiin vapaaksi jo 25.3.2020. Miten tämä on mahdollista? Ensikertalaisena mies istuu neljän vuoden tuomiostaan kaksi vuotta, eli olisi vapaana vasta kuluvan vuoden marraskuussa. Afgaani on päästetty vapaaksi siis monta kuukautta aikaisemmin kuin normaalivanki. Voisi olla mahdollista, että afgaani on alle 21 vuotias, jolloin tuomiosta istutaan 1/3, mutta siinäkin tapauksessa hän on päässyt vapaaksi liian aikaisin. Ja alle 21 vuotiaana hän ei olisi saanut noin pitkää tuomiota.
Joka tapauksessa afgaani on päästetty vankilasta vapaaksi, mutta poliisi otti hänet säilöön karkotusta varten heti saman tien. Hakija on vaatinut Itä-Suomen hovioikeudelta, että Etelä-Karjalan käräjäoikeuden tuomio kumotaan ja mies päästetään vapaaksi säilöstä. Asiaa perustellaan mm. sillä, että afgaani ei ole tullut Suomeen tekemään rikoksia. Vaikka on siis tuomittu neljäksi vuodeksi vankeuteen raiskauksesta.
Hovi päätti alkuviikosta, että afgaani on päästettävä säilöstä vapaaksi, jos muuta syytä kiinnipitämiselle ei ole.
__________
Kannattaa muuten huomata yksi asia: Suomalaiset turvapaikka-aktivistit ovat huutaneet naamat punaisina sosiaalisessa mediassa viime päivinä, että tämäkin raiskaava afgaani pitää päästää vapaaksi ja antaa hänelle oleskelulupa.

Subscribe
Notify of
guest
49 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anette S

Sairas sairaampi Suomi ja sen oikeuslaitos.

rtellinen

Jep. Sairas suomi haalii maahan vieläkin sairaampaa raiskaamalla syntynyttä afgaanikansaa. Mongolit, musulmaanit ja puna-armeija, historian pahimpien raiskariarmeijoiden siittämä äpäräkansa. Mitä muuta heiltä voisi odottaa kuin raiskaailua.

Übersturm

Suomen “oikeuslaitos” -tai eihän mistään oikeuslaitoksesta voi puhua- on viher-femakko-bolsevisti-huoraporukan täyttämä veroelättilaitos, joka vihaa suomalaisia ja varsinkin suomalaisia miehiä. Eli ei mikään ihme, että lasten raiskaaja MaTu:n ei tarvitse edes suorittaa tuomiotaan.
Kai käteen annetaan vielä rahaa hyvästä työstä ja viedään lastentarhaan “kotoutuspuuhiin”?

Fatwantarkistaja

Kyllä tuo saa mitalin sijaan lapsenraiskaajan eläkkeen, eli ikuisen elämän sinun rahoistasi ja Kelan piikkiin saa ostaa lisää raiskattavaa maasta, jossa ei ole koskaan käynyt. Hyvä me!

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

Anonymous

Ja saattaavat porukalla tumputtaa mällit kastikkeeseen jos ruoka tarjotaan vääräuskoisille idiooteille.

ro

Miinpä!Siis älkää ikinä koskaan milloinkaan,poiketko ruokailemaan karvakäsien ja pigmenttihäiriöisten pitserioihin ja kuppiloihin.Saat aivan surkeata safkaa tosi halvalla.

Eikka

No ei edes nuo ole halpoja. Saat yhen koronaisen kebabin hinnalla kassillisen ruokaa LIDListä. En enää ikinä osta näiltä ripulitehtailta yhtään mitään. En enää ikinä halua maata viikkoa pedissä perse verillä. Teen itse nuo sapuskat kotona. Joo ja värkkeihin kuluu vähemmän, mutta parempaa laatua saan sillä rahalla,

Pasi T

Jos se tekee siistii safkaa, niin missä ovat afganistanilaiset ravintolat ?
Kiinalaisia, intialaisia ja thaimaalaisia ravintoloita on vaikka kuinka paljon, mutta en ole koskaan kuullut afganistanilaisesta ravintolasta ?
Ei tule myöskään mieleen mitään afganistanilaista kuluttajatuotetta, jos huumeita ei lasketa.

Fatwantarkistaja

Pasi T Eikö tosiaan ole lähimarketin parkkihallissa vuohiparkkia vielä? Oma pikku koppi, jossa saa kulutusvuohen vuokralle. On takuulla halal.
Huono vitsi, mutta sitäkin parempi liikeidea.

Ilmari

Ei ole myöskään somalialaisia ravintoloita.

Donner

Ja irakilaiset ravintolat tekevät kaikki ainoastaan irakilaisia perinneruokia kuten pizzaa ja hampurilaisia.. Joka 50:s pizza lyödään kassaan, mitään sosiaalimaksuja ei makseta, raaka-aineet ovat vähintäänkin kyseenalaisia ihmisravinnoksi ja parasta ennen päivämäärä on silleen suuntaa näyttävä eikä vakio, keittiöt ovat hygieniatasoltaan mallia intialainen uimaranta ja kokit pyyhkivät takapuoliaan käsillään, leasingautoilla kurvaillaan ja kalliit talot hankittiin lainarahalla ennenkuin ensimmäinenkään lätty tuli uunista ulos. Kun korttitalo kaatuu niin ei muuta kuin seuraavan Mohammedin nim paperiin ja homma jatkuu, kunne Mohammedit loppuu ja seurauksena ravintola syttyy maagisesti itsekseen palamaan pari päivää palovakuutuksen hankkimisen jälkeen. Mutta että on halpaa ja hyvää pizzaa!!! Se että syömisen jälkeen perseestä valuu 6 litraa liejua ei liity mainitsemiin asiohin mitenkään, vaan se on kato se KRAPULA ja RASISMI. Tehkää SUOMELLE palvelus ja lopettakaa muslimipizzojen kulutus.

UllatusPääsiäisMuna

Todella loukkaavaa uhria ja uhrien perheitä kohtaan. Vielä tämäkin saatana.

Anonymous

Kuka vielä väittää että tässä maassa oikeus toteutuu, jos olet sitä mieltä että suomi on oikuesvaltio, ole hyvä ja hyppää jorpakkoon.

Jesse

Oikeus toteutuu kenelle toteutuu, kaikille ei. Ja kaiken viimeksi dieselillä ajavalle, lihaa syövälle valkoihoiselle heterolle…….

ankkurilapset

Raiskaajat vapautetaan tekemään lisää raiskauksia.Mikä on tämmönen oikeuslaitos?

Aappa

”Ei ole tullut Suomeen tekemään rikoksia”
Taas vaihteeksi niin tiivis lausuma, että kommentoijankin aivosolut jähmettyvät ikään kuin suolapatsasmaiseen tilaan.

Anonymous

Josko näille sontaläjille on pidetty tiktok tanssiesityksiä. Ja demla tuomari tippa silmäkulmassa uskonut kaiken mussukan vetoomuksessa. Kyllä pistää vituttamaan.

Minä

Taas kerrotaan näille sosiaaliturvapaikanhakijoille, että mitä vaan voi tehdä, ei siitä oikein mitään seuraakaan ja vankilatkin ovat kuin lomahotelleja.

Catilina

Toivottavasti Päivän (der Tag) koittaessa Demla ei ehdi tuhota jäsenluetteloitaan.

Koponen

Mitä,mitä? Tämähän on Suomen normaali käytäntö! Vapautta kohti! Uusia lapsia raiskaamaan, Ihme, että ollenkaan joutui vankilaan!
Suomen oikeuslaitos pyytäköön raiskaajalta anteeksi!
Kohta se menee näinpäin. Ei luku ja kirjoitustaidottomia SAA pistää kärsimään!
Tavallinen taksahan on lapsenraiskauksesta 6kk ehdollista jonka Hovi sitten alentaa 4 kk ehdollista.

Tuumaaja

Niinhän se on, pienistä puroista kasvaa joki etc. Kun Polpo ja hälytyskeskus ummistavat poliittisen madaatin määrääminä silmänsä ns. pikkurötöksiltä (jotka selitetään että ei ole sisäistänyt maan tapoja) niin demlan hallitsema “oikeus”laitos tekee saman perässä ja silittelee näiden 4000€/kk saavien päätä anteeksiantavasti.
Tavallinen Teppo turakäsi joka jää kiinni samaisesta teosta istuu tiukasti koko määrätyn kakun, muutama kuukausi voidaan lyhentää hyvän käytöksen perusteella, siinä kaikki.
Vapaudessa odottaakin sitten laskujen maksu, joka on monelle se peruste ettei töihin kannata mennä ts. ei kiinnosta uhrille aiheutetun tilan avustaminen rahallisesti, siinä selkärangan mallia.
Hamletkin saisi kokovartalop…ahalvauksen jos tulisi tämän päivän suomeen, tällä kieroudella pestään Tanskakin kevyesti.

m1xa

Raiskausrinki, laiton maassa ja ensikert. pääsee puolella. Ei jumalaudan vittu!!

Acc358

Synkäksi vetää.
Tämän kaiken ymmärtäisi, jos näiden oikeustajun vastaisten tuomioiden ideana on heikentää kansalaisten luottamusta oikeuslaitokseen. Johtopäätös. Hallinnossa voi olla ihmisiä, jotka pyrkivät särkemään kaiken. He käyvät omaa sissisotaansa yhteiskuntaa vastaan yhteiskuntaa ylläpitävän koneiston sisällä.
Olisiko tämä vastaus kysymykseen miksi.

rtellinen

Kyllä. Ryssänkommareitten tavoite vallankumouksen alusta lähtien on ollut särkeä porvarillisen yhteiskunnan rakenteita sisältä käsin. Myyräntyö jatkuu edelleen vaikka neuvostopomot röhnöttävät kremlin muurissa muumioina ja länsimainen porvarillinen ns. taantumuksellisuus on hukkunut aikoja sitten marxilaisten räkyttäjien ripuloimaan paskaan.

Anonymous

Kun näytöt ja aikomukset ovat ristiriidassa keskenään, tulee oikeuslaitoksen aina pitäytyä aikomuksissa.

Pizza-Enrico

Tässä on oppitunti rahvaalle kansalle. Ympärileikatun kultamunan arvo on jakamaton!
Luultavasti tässä tavallista suomalaista viisaampi virkamies on tutkinut kristallipalloansa ja huomannut, että tämä lapsia raiskaava laiton maahantunkeutuja tulee tekemään suuria urotekoja uuden isänmaansa hyväksi, kuten rakettitiedettä, nobel-palkintoja, paikkaamaan työvoimapulaa jne…

Suomi Finland

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006469146.html
“SISKO JA VELJET pahoinpitelivät alaikäistä siskoaan ja setä uhkasi tappaa. Tekojen taustalla oli käräjäoikeuden mukaan kunniaväkivallan piirteitä.”
“PERHE on kotoisin Irakista. Tyttö asui siskonsa ja kahden veljensä kanssa. Hän oli käyttänyt veljensä tietämättä tämän puhelinta ja liittynyt Google+-palveluun. Tätä muut sisarukset eivät hyväksyneet ja se johti pahoinpitelyihin.”
Tytön hyvä ystävä kertoi, että perhe ei ollut sallinut sosiaalisen median käyttöä, rajoitti pukeutumista, tietokoneen käyttöä ja ulkona käymistä. Tyttö oli kertonut ystävälleen, että veljet olivat vanhanaikaisia ja ”kaikki on kielletty uskonnon vuoksi”.
“Tyttö avautui myös suomen kielen opettajalleen kodin vaikeasta tilanteesta.
Tytön isä viestitti ulkomailta, ettei tyttö saisi perintöä, mikäli tyttö ei palaisi kotiin.
Tytöllä ei ollut vaateita ketään kohtaan. Laiton uhkaus on asianomistajarikos. Käräjäoikeus katsoi, että erittäin tärkeä yleinen etu vaati syytteen nostamista, koska teossa oli kunniaväkivallan piirteitä. Se epäili, että haluttomuus myötävaikuttaa syytteen nostamiseen ei johtunut tytöstä itsestään, vaan lähisukulaiset olivat vaikuttaneet asiaan.
Teot tapahtuivat 2016–2017.”
Että silleen. Toivottavasti tyttö on vielä elossa ja ruumiin ja hengen voimassa.

Aappa

Suomalaisten integroituminen tulijoihin on vielä pikkasen puutteellista…

Evgenij Marionov

Taitaa tyttöpoloinen olla nyt päätä lyhyempi, koska Suomen Oikeuslaitos on vaan kouluissa reputtaneiden vasemmistolaisten kovapalkkainen suojatyöpaikka, matut saavat oikeuksia, kantikset tuomioita.

Fatwantarkistaja

Tarinan tytölle toivon kaikkein parasta, sillä hän on uhri, joka tajuaa tilanteen ja tahtoo päästä siitä pois. Joku toivottavasti saa hänestä täyspäisen vaimon ja tasavertaisen perheen elättäjän.

NikeLauta

Paskastanilaisen palauttaminen paskastaniaan lienee vaikeampaa kuin paskan tunkeminen peräsuoleen.

Älkää nillittäkö

Jokainen maa joka tekee tällaista poliitiikkaa on ansainnut sen. Koska jos ihmiset olisivat järkeviä, äänestyskäyttätyminen olisi toisenlainen ja sen myötä myös lait. Eli wanha sanonta, sitä saa mitä tilaa, pätee tässä. En tunne minkäänlaista myötätuntoa isojen kaupunkien raiskaus epidemioiden takia vaikka sivulliset uhrit tästä suurimmaksi osaksi kärsivät. No on toki tapauksia että nuo mutiaiset vetävät nuoria puoleensa kuin hunaja kärpäsiä, mutta tähän on luotu valtiovallan ja oikeuslaitosten myötävaikutuksella oivat olosuhteet.

PetteriO

Kun suomen valtio on kyvytön antamaan oikeutta.. mikset sinä joka esim harkitset päättäväsi päiväsi, ottaisi näitä mukaasi tai vaikka tahoa joka on myötävaikuttanut näiden olosuhteiden syntymiseen?

Arska

Suomen oikeuslaitoksissahan ei oteta vastaan lahjuksia, mutta kun näitä omituisia päätöksiä alkaa pinoontua yhä enemmän ja enemmän, alkaa kansan keskuudessa herätä epäilyksiä että jotain hämärää lehmänkauppaa kuitenkin näyttäisi aina tapahtuvan. Siksi olisi tärkeää että viranomaisten ja oikeuslaitoksien toiminnasta tulee läpinäkyvämpää. Nimet ainakin pitäisi tuoda julkisuuteen niin että näkyy onko näitä omituisuuksia keskittynyt samoille virkamiehille ja ainakin demokratian pääperiaatteisiin kuuluu että asioista päättävillä virkamiehillä on sen verran puhtaat jauhot pussissaan että pystyvät seisomaan tekojensa takana ihan niinkuin mitä muiltakin kansalaisilta vaaditaan.

TUHONTIE

Suomen oikeuslaitos on pellejä täys ja vitsi. Ladontaakse.

Huuhaavittulainen

Mitä vittua taas tallinnassa dokataan,???? Tuomio tuli 30.5 mutta päästettiin vapaaksi 25.5 !?!? Siis niinku aikakoneella taas lennellään?? Toivottavasti aikakone lentää lähi-itään ja somaliaan kiduttamaan
Roistoja ja raiskaajia

Ööööh?

”Rovaniemen hovioikeus vahvisti käräjäoikeuden neljän vuoden vankeuden 30.3.2020, syyksi luetut rikokset olivat mm. törkeä raiskaus. Mutta siten tapahtuu jotain todella mystistä, afgaani päästettiin vapaaksi jo 25.3.2020.”
Siis päästettiinkö vapaaksi ennenkuin tuomio julkistettiin?

Ilmari

Ei ole myöskään somalialaisia ravintoloita.

murre riepunen

Tasapuolisuuden nimissä loput raiskausrinkiin kuuluvat vapautettava, annettava kansalaisuus, valtion maksettava mittavat korvaukset joutumalla epäinihimillisen vainon kohteeksi, lähes syyttömänä, vain omia mielihaluja, kulttuuria sekä miehisyyden egoa korostamalla kavereiden hyväksyntää hakien, kotona vuohipaimenten keskuudessa raiskaajan kunnioitus nousee vauhdilla, kansallissankarin viittaan ei sielläkään näillä kepposilla nousta.

Phyts!

Demarihallituksen kavereita, tuollainen otus, jolla ei olisi edes oikeutta elää. Ansaitsee vain sylkäisyn.

Anonymous

Itä-Suomen hovioikeus on ennenkin kunnostautunut matupedofiilien hyysäyksessä ja linja tuntuu jatkuvan. Saako joku kaivettua tuomareiden nimet ja naamat esiin?

Anonymous

Juuri tämänlaisen toiminnan (tuomarit, toimittajat, poliitikot ym) takia maalistuslakia yritetään saada läpi mahdollisimman nopeasti. Että nämä yhteiskuntarakenteisiin soluttautuneet pahantekijät voisivat jatkaa turvassa toimiaan. Suuri osa heidän arvostelijoista voitaisiin vaientaa maalituslain avulla.

Vapaa kuin taivaan lintu

Olen aina sanonut että noissa “oikeusoppineissa” ja tuomareissa on myös aitoja pedofiilejä, se selittää osaksi lunkin suhtumisen pedofiliaan, oikeaa epstein meininkiä johon on sekaantunut paljon porukkaa vallan huipulta. Ja tässä on myös mukana rasismi alennusta.

Anonymous

Meidän tulisi ymmärtää, että maailman kulttuurien kirjo on valtava, ei tulisi tuomita ihmisiä sen vuoksi, että heidät on kasvatettu toisenlaisten arvojen mukaan kuin meidät. Eihän meidänkään elämäkatsomuksemme ole välttämättä oikea ja oikeudenmukainen. Toivottavasti nämä tuomiot eivät vaikuta näiden nuorten mahdollisuuteen jäädä maahamme rakentamaan itselleen onnellisempaa elämää kuin mitä heidän kotimaansa heille tarjoaa. Heistä kasvaa ennen pitkää täysivaltaisia vastuunsa tuntevia Suomen kansalaisia!

Anonymous

Karpokin jo aikoinaan sanoi, “jos haluat tappaa ihmisen, tee se kännissä ja autolla”.
Noilla läpsyillä asia menee hiukka erilailla, “tee mitä teet, selviät siitä aina”.