Linköpingin sairaalan leikkausosaston hoitajilla koronaepidemia

pexels-photo-3881247
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Linköpingin yliopistollisessa sairaalassa on tullut esille mittava koronavirustartunta. Leikkausosaston hoitajista puolella on ilmennyt koronatartunta. Huomiotaherättävintä on se, että useimmilla ei ollut mitään oireita tai nekin, joilla oli jotain oireita olivat hyvin lieviä.

Osaston kaikki 50 hoitajaa testattiin kun muutamilla potilailla todettiin korona. Selvisi, että puolella hoitajista oli koronatartunta. Useimmilla tartunta oli täysin oireeton ja lopuillakin oli vain vähäisiä oireita kuten päänsärkyä, pientä nenänvuotoa, jota ei osattu yhdistää koronaan.

Samaa kaavaa noudatti myös Tukholmassa vanhainkoteihin levinnyt koronaepidemia. Muutamilla kiertävillä lääkäreillä oli oireeton tartunta, jota sitten levitettiin tiedostamatta vanhuksiin.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

18 thoughts on “Linköpingin sairaalan leikkausosaston hoitajilla koronaepidemia

 1. ”Muutamilla kiertävillä lääkäreillä oli oireeton tartunta, jota sitten levitettiin tiedostamatta vanhuksiin.”
  – Mikäli lääkäri ei ymmärrä sitä seikkaa että kuka tahansa voi olla oireeton kantaja, niin hän on väärällä alalla. 6 – vuotiaskin ymmärtää että vain terveet henkilöt saavat vierailla vanhainkodeissa ja silloinkin vain vähintään suojanaamari päässä.

  26
  1. Tähän yhtenä syynä voi olla suojavarusteiden huutava puute, joka sekin vain pahenee. Missään tapauksessa niitä ei riitä kansalaisille suojaamaan omaa terveyttään. Ainoa keino olla saamatta tartuntaa on pysyä neljän seinän sisällä. Kun tämä ei ole kaikille mahdollista, tarvittaisiin suojanaamareita. Kun näitä ei ole, tartunnat leviävät kiihtyen.
   Miksi tilanne on tällainen? Syy on selvä, kokemattomista poliitikoista valittu maan johtajisto, joka on valinnut yhtä kokematonta avustaja ja virkamiehistöä = omia kavereitaan. Nyt koottuun nyrkki-ryhmään on kerätty lukuisa joukko kavereita eikä yhtään epidemioita tuntevia asiantuntijoita. Suomen käy huonosti, joka näkyy tämän hetkisitä tilastoista. Pian tilastojen julkaiseminen määrätään lopetettavaksi ja siinä ei viivytellä kyselemällä mielipiteitä perustuslakivaliokunnalta tai eduskunnalta.

   10
 2. “Muutamilla kiertävillä lääkäreillä oli oireeton tartunta, jota sitten levitettiin tiedostamatta vanhuksiin.”

  Hyvä esimerkki siitä miten tyhmyys ei haittaa ainoastaan yksilöä itseään, vaan sillä voi olla katastrofaaliset seuraukset sekä muille ihmisille että yhteiskunnalle.

  25
 3. Lääkäreillä, hoitajilla kuten opettajilla jne on yleensä varsin hyvä vastustuskyky taudeille johtuen jatkuvasta altistumisesta. He tietävät tämän kyllä itsekin. Ergo, mikään yllätys tämä ei heille ole.

  10
  1. Covid-19 kyllä tulee hoitamaan joka tartunnansaajan kuseen vaikka se ensin voi olla lievänä, toinen vaihe tulee vielä ja sen on joka ratkaisee mihin ihminen en päätyy.

   2
   2
   1. On tapauksia, että kerran parantunut on saanut sen uudestaan, mutta se ei ole sääntö.

   2. ”Instead, most people who were asymptomatic on the date of their diagnosis (a relatively small group anyway) went on to develop symptoms later.”

    ”The proportion of truly asymptomatic infections is unclear but appears to be relatively rare,”

    ”75 percent of people in China who were first classified as asymptomatic later developed symptoms”

    ”of 23 people who tested positive, only 10 showed symptoms on the day of their diagnosis. Ten people in the other group developed symptoms a week later.”

    Eli tämä niin sanottu oireettomien suuri osuus on 90-prosenttisesti myytti. Juuri missään ei mainita, kauanko potilaita seurattiin. Vähintään 14 päivää pitäisi seurata. Ei usein myöskään mainita, montako kertaa testattiin. Testeissä tulee vääriä positiivisia ja vääriä negatiivisia.

 4. Itellä on mahatautia, pääkipua ja satunnaista nenäverenvuotoa.
  Mutta liikunko missään, no,en.
  Pistin itteni karanteeniin joka takuulla pitää.
  -on pakkasessa ruokaa millä elää yli pari kuukautta ja en sitä ennen liiku yhtään missään,varmistan että en levitä tautia mikä sitten onkaan.

  14
   1. Krapulassa hikoillaan 16 asteen pakkasessa niin, että T-paitasillaan kuljettava. Näin sanoi lääkäri. Älä epäile lääkäriä. Älä tee sitä virhettä, tai ne tappavat sinut koronaan tahallaan.

   2. Ei ole kumpikaan sillä on löhes 20 vuotta siitä kun viimeksialkoholia köytin.
    Kalaa tulee syötyä jossain muodossa lähes 6 päivänä viikossa, enkä käytä kovia rasvoja, sokeria, perunoita ollenkaan.

 5. Tämän se teettää, kun eliitti siirtää kaiken Kiinaan. Italia joutui maksamaan Kiinalle joka toimitti samat hengityssuojaimet takaisin Italialle mitkä Italia oli lahjoittanut ilmaiseksi Kiinalle.

  Suomen eliitti ja viranomaiset eivät välitä pätkääkään suomalaisista.

  11
 6. Ruotsin johtava hitsari ei ole tästä huolissaan. Hänen srategiansa on kuin valkovenäjän, kuoleehan sitä ihmisä joka päivä, joten eletään kuin ei mitään. Miettinyt tuota Ruotsin touhua olen tullut siihen tulokseen että hallitus pelkää rasimisyytöksiä jos kansalaisia liikka rajoittaa.

  1. Löfven ei pelkää rajoituksia, vaan sellaiset nyt vaan eivät kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.