Ruotsissa koronaan kuolleita nyt 803 ihmistä

Ruotsissa on torstai-iltapäivään mennessä kuollut koronaan 803 ihmistä. Vahvistettuja tartuntoja on 9 198, joista tehohoidossa on 455 ihmistä.
Tukholmassa on edelleen eniten kuolleita; 486 ihmistä ja tartuntoja 3 831:llä ihmisellä. Malmö on siinä mielessä poikkeus, että kuolleita on vain 18 ja tartuntoja 397:llä ihmisellä.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Tätä tahtia tulee 10.000 kuollutta noin kolmessa kuukaudessa. Tahti kuitenkin kiihtynee Ruotsissa vielä selvästi, joten tuo määrä täyttyy lyhyemmässäkin ajassa. Tehohoitopaikkojen kanssa voi tehdä tiukkaa.

Anonymous

Suomi seuraa erittääin lähellä kesän tultua vaikka ihmisiä on vähemmön mitä ruottissa, suomessa kun poistuu kaikki rajoitteet just silloin kun pahin hetki alkaa.
Suomen pilluhallitus huutaa suoraa kurkkua mitä heille on korruptoituneet adh tutkijat kertoneet suomessa että ei korona leviä kun lämpö ylittää 18 astetta.
Niimpä, saudi-arabiassa siis on alle 18 astetetta kuten myös italiassa, australissa, sweitsissä, ja monissa monissa muissa maissa missä korona leviää räjähdysmäisesti.
Irwinin sanoin: Kusessa ollaan.

Anonymous

Ruotsissa on vuosikymmeniä ollut tehokas vanhusten hoito. Siellä on laitoksissa suuret määrät hyvin hauraita vanhuksia. Niihin kun iskee kausiflunssaa ärhäkämpi korona, niin se on menoa.
Löveenin matematiikalla 800 kuolleen ruotsalaisen tilalle voidaan ottaa 8 000 jihadistikulkuria hoidettavaksi.

Allanvittuilee vai kakkakäsikummittelee?

Tilanne on ainakin 800 kuollutta ja 8000 tartutettua plus rapiat päälle.
20% tartunnan saaneista on syyrialaisia/assyyrejä:
https://www.expressen.se/nyheter/nya-larmet-var-femte-dod-ar-assyriersyrian/

Jaaha

Vertailun vuoksi, suhteessa vähävaraisemmassa Portugalissa on tartuntoja lähes 14000 ja kuolleita kuitenkin 409.

Klotsapiini

Porugalissa ylipaino ja diabetes vähemmällä, köyhyys suojaa.

Aappa

Harvinaisen tehoton tauti, jos peilaa paniikin määrään: Pentti Linkola kääntyilee jo nyt haudassaan, kun ihmiset itkevät koronaa vain ja ainoastaan itsekkäistä syistä.

CrackerJack

tuskin edes tarkoitus olla tappajavirus muualla kuin pelkopornoa suoltavassa valtamediassa jota valtaosa ihmisistä seuraa… katsotaan sitten kun ylittää kausiflunssan kuolinmäärät moninkertaisesti, maailmanlaajuisesti. Kun ongelman sijaan tarkkailee jo nyt tarjottuja ratkaisuja, herää kysymys onko koko homma kusetusta päämäärien nimessä. Toki ruumita saa tulla uskottavuuslisäksi. Bill Gates ym. ovat jo todenneet että duuniin tai ulos maailmalle ei ehkä enää lompsita kuten ”ennen” ellet sitten ota hänen kaukonäköisesti nimeämää id2020 hitec tatuointia. Ja rokotetehtaitakin jo rakentaa, myös koronavirusta varten, vaikkei rokotetta ole. Eikä Gates ole ainoa. Kannattaa myös lukea miten suuryritysten tukema WHO on kusettanut kuolinsyyn määrityksessä covid19 osalta. WHO myös jo väläytteli että ihmisiä tultaisiin tarpeen vaatiessa poistamaan kotoaan jos virusta… propagandaako vai pelottelua tämäkin. Nähtäväksi jää kuinka monta tällaista valvontavaltiodiiliä johtajat uskaltaa yrittää vetää koronaleikin aikana ennenkuin pelkäävät että massat nousee barrikaadeille, nähtäksi jää.

Joukkohautoja

New Yorkissa hieman enemmän vainajia
https://www.liveleak.com/view?t=Io0k_1586493634

Joukkohautoja

New York, rekkojen kylmäkonteittain kuolleita
https://www.liveleak.com/view?t=akchv_1586559607