Valtamedian maskotti olikin asekauppias

pexels-photo-3894046
Photo by jae park on Pexels.com

Valtamedialla on joku kumma magneetti. Että kun jostakin kolmansista maista tulleesta miehestä ensin kirjoitetaan ylistävä säälijuttu niin kohta selviää, että mies kuuluu johonkin raiskausrinkiin. Tai kuten seuraavassa tapauksessa Hesarin maskotti, joka oli todellinen asekauppias.

Oulun käräjäoikeus lätkäisi uusoululaiselle Arash Behruzille kolmen vuoden ehdottoman vankeustuomion ampuma-aserikoksista, huumekaupoista ja useista pienemmistä rikoksista. Behruzin hallusta löytyi aseita, ammuksia, räjähteitä ja vaikka mitä. Oli konepistooleja, pistooleita, haulikoita ja kivääreitä vaikka aloittaa maailmansota. Ainakin 18 asetta löydettiin.
Huumepuolella toimittiin amfetamiinin, ekstaasin ja subutexien parissa.
Mies kiisti teot, mutta oikeus katsoi ne toteennäytetyksi ja tuomiota tuli siis 3 vuotta. Asiasta on valitettu hovioikeuteen.
Behruz oli ainakin Helsingin sanomien maskotti. Syksyllä 2015 raapustettiin eetteriin kuva sympaattisesta ja ahkerasta miehestä, joka työskenteli haukiputaalaisella autokorjaamolla. Lehti antaa kuvan todellisesta kultakimpaleesta, joka vuolee suomalaisille mannaa ja mirhamia.
No onhan vajaa parikymmentä pimeää asetta jonkinlainen meriitti, johon ihan kuka tahansa ei pysty.

Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Punavihernatsi
Punavihernatsi
10.4.2020 19:31

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

P. Orpon suuri viisaus
P. Orpon suuri viisaus
11.4.2020 11:58
Vastaa...  Punavihernatsi

Niin, ja turvapaikanhakijoiden motiivien epäileminen on rasismia!

Anonymous
Anonymous
10.4.2020 19:32

Kaikillahan meillä on ne pimeät puolet. Minä kaivan nenääni yksin ollessani, huoltovarmuuskeskuksen toimari tilasi naamareita varmaan kanssa jotenkin jotakin. Harvoin olen nauranut niin sydämeni pohjasta kuin tänään. Tilanne yhteiskunnassa, ehkä koko maailmassa, on täysin toivoton ja erittäin mätä. Hellurei ja hellät tunteet. Ihanaa, että joskus kuitenkin edes kuollaan. Dementiaa ja kuuroutta odotan erityisellä hartaudella. Ajatella, että olen vuosikymmeniä ottanut nuo paskapääsakit täysin tosissani. Hähähää. Tyhmä kun olen.

Gobbeli
10.4.2020 21:51
Vastaa...  Anonymous

Minä hoksasin vajaa 10 vuotta sitten, että paskaa on syötetty tuutin täydeltä vuosikymmeniä. Kekkoslovakian ajan houru-valheet tajusin aikaisemmin ihan täydeksi paskaksi, mutta tämän muun täyden vedätyksen vasta myöhemmin.
Tämä on ihan vajakkiapinoiden johtama maa, jossa aivottomat apinat ovat tyytyväisiä ja suostuvat pösilöt kaikkeen paskaan mitä vaan vedättäjät ikinä keksivät. Olemme banaanivaltio ilman banaanipuita.
Hallituksen huorasuora selittelee illasta toiseen olevansa mistään mitään tietämättömiä ja kaikki on hienosti hoidossa. Seuraavana päivänä jo selviää, että ihan täyttä paskaa taas olivat edellisenä iltana sössöttäneet.

Acc358
Acc358
10.4.2020 22:25
Vastaa...  Gobbeli

”Kekkoslovakian ajan houru-valheet tajusin aikaisemmin ihan täydeksi paskaksi,”
Onneksi olkoon. Hyvin tajuttu.
Kekkosen presidenttiyden aikaan eläneistä järkevimmät ja etenkin päättävissä asemissa olevat tajusivat Neuvostoliiton kehumisen teatteriksi. Oli pakko esittää, koska itänaapuria vaivasi kollektiivinen mielisairaus kommunismi.
Sodan käyneet, rintamakokemusta omaavat suomalaiset päätoimittajat tiesivät, että paskaahan tässä julkaistaan, mutta sitä ei julkaistu tosissaan.
Kaikki tajusivat asian, paitsi typerimmät.
Johtuu siitä, että sota oli tuoreessa muistissa. Vasemmistoradikalismi nousi 60- ja 70-lukujen taitteessa pinnalle. Yliopistoihin tuli ensimmäinen sukupolvi, joka oli koko elämänsä aikana ottanut vastaan vain virallista totuutta. Nämä nuoret olivat ottaneet sen todesta. Hölmöt kakarat.
Radikaalit olivat olevinaan vallankumouksellisia. Yliopistojen aulat lainehtivat sosialistien ja kommunistien propagandalehdyköistä. Rahaa oli käytetty paljon. Mistäköhän olivat saaneet. Aivan 🙂
Muuten olen sitä mieltä, että aivopesu ei silloin ollut niin voimakasta kuin nyt.

Nälässä kasvanut
Nälässä kasvanut
11.4.2020 15:34
Vastaa...  Acc358

Sen lisäksi nämä kansanpetturit muodostivat Neuvostoliiton tuella terrori hallituksen,jossa oli tarjolla pakkotyötä ja nälkää.Maalaisliiton Argenta oli vain pysyä vallassa ja ajaa vain Neuvostoliiton etua.

PLÖSÖ
PLÖSÖ
11.4.2020 12:36
Vastaa...  Gobbeli

Onko sun elintasosi laskenut sitten 80-luvun?
Äitisi, isäsi?

Suomi Finland
Suomi Finland
11.4.2020 01:14
Vastaa...  Anonymous

”huoltovarmuuskeskuksen toimari tilasi naamareita varmaan kanssa jotenkin jotakin.”
No nyt voi mennä vuoden päästä torille myymään vappunaamareita, jos ei satu enää muualta töitä lohkeamaan. Toisaalta kaverin nimi kannattaa laittaa mieleen. Hyväveliverkosto kyllä auttaa pulaan joutunutta toveriaan.

Anonymous
Anonymous
10.4.2020 19:37

Jokainen tolkullinen tajuaa että suurin osa kehitysmaista tulleista muslimeista on lähtökohtaisesti luokiteltavissa länsimaisessa oikeusvaltiossa joko terroristiksi tai taparikolliseksi.
Lähes kaikki mitä edustavat ja ovat koko ikänsä tehneet kotimaassaan on länsimaisesta näkökulmasta rikollista tai vähintäänkin arveluttavaa. Ei tarvitse kuin katsoa vaikka muutama video heidän arjestaan netistä ja laskea 1+1 tämän ymmärtämiseen.

Anonymous
Anonymous
10.4.2020 19:46
Vastaa...  Anonymous

Tästä syystä lähes kaikki median muslimimaskotit ovat jääneet kiinni rikoksista sekä Suomessa että Ruotsissa.
Mitäköhän esim. suldaanilta löytyy kun alkaa vähän kaivelemaan?

PLÖSÖ
PLÖSÖ
11.4.2020 12:37
Vastaa...  Anonymous

Tunnen äböyt 20 väittämiäsi. Kukaan ei ole syyllistynyt mihinkään rikoksiin.

Anonymous
Anonymous
11.4.2020 14:15
Vastaa...  PLÖSÖ

Eivät vaan ole jääneet kiinni vielä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
11.4.2020 15:14
Vastaa...  PLÖSÖ

PLOSO
20 pakomuslimia uikuttaa itselleen kahden tuhannen lapsen ruoat, eli nämä lapset jätetään ilman, koska elintasomuslimit vievät kaikki resurssit. Nälkään tappaminen ei tietenkään ole rikos, kuten ei ole rajarikoskaan, kunhan muistaa taikasanan.
On mahdollista, että tuntemasi keharit ovat työpaikkasi huippuosaajia, mutta se on aivan helevetin epätodennäköistä 1/1 000 000 Taidat sen tietää itsekin…
…niin kuin muka tiedät heidät synnittömiksi. Luitko jutun? Siinä mainittu muslimi korjaa autoja ja on muutenkin kiva kaveri. Onko tuttujasi?

Valtsu
Valtsu
10.4.2020 19:54

Sama on tullut huomattua. Erityisen hyvin tämä tuntuu koskevan somaleita. Sain kaivettua päästäni 5-10 julkkissomalia, mutta jotain vedätystä niillä on kaikilla ollut. Kuka on valehdellut koetusta rasismista, kuka salakuljetellut ihmisiä Suomeen tai sitten vain otettu Kelasta vähän ylimääräistä.
Mutta kertokaa toki, jos tiedätte rehellisiä julkkissomaleita.

Vilipetteri
Vilipetteri
10.4.2020 20:18
Vastaa...  Valtsu

Onhan niistä valtaosa täysin rehellisiä, meidän säännöt on vaan väärät

PLÖSÖ
PLÖSÖ
11.4.2020 12:38
Vastaa...  Valtsu

Ujuni Ahmed

Riku Rantala
Riku Rantala
10.4.2020 20:20

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!

Särmääjä
Särmääjä
10.4.2020 20:41
Vastaa...  Riku Rantala

Ei vaan se on törkeen hyvin suomalaistunu kun sillä on Suomi-kello firman seinällä ja ilman tätä kylän omaa poikaa ja todellista talenttia jäisi haukiputaalaisten autot rassaamatta. Ei kulkisi Penan corolla mihinkään ilman Behruzin kädenjälkeä.

Sami
Sami
11.4.2020 02:40
Vastaa...  Riku Rantala

2015 vuoden jälkeen en ole käynyt yhdessäkään karvakioskissa syömässä! Enkä mene!

Anonymous
Anonymous
11.4.2020 14:17
Vastaa...  Sami

Itse erehdyin kerran 90-luvulla enkä koskaan sen jälkeen. Paskin pizza ikinä.

Bon Appétit
Bon Appétit
12.4.2020 16:28
Vastaa...  Riku Rantala

Törkeetä se ainakin on!

Aappa
Aappa
10.4.2020 20:26

”Merkonomiksi valmistunut Arash Behruz työskentelee veljensä kanssa autokorjaamolla Haukiputaalla.”
On kyllä hieno tuo Hesarin jutun kuva, jossa mannekiini poseeraa ”TYÖN VASTAANOTOSSA”. 🙂

Anonymous
Anonymous
14.4.2020 18:54
Vastaa...  Aappa

Tätäkin perseiljää mainosti Hs, tulee mieleen median yhteydet ihmis/huumekauppaan nämähän kulkee käsikädessä ja asekauppa/terrorismi . Ensin aina tämmöisen roskaveäen lähellä liehittelee kiimaiset huorat ja sukupuolihäiriintyneet kummine tarpeineen, kun lähi-idän ison rajapäästön aikoihin ohjaajia ja neuvojia oli suomeen euroopan isoilla asemilla, tuo oli selvästi järjestäytynyttä toimintaa ,ihmis/huumekaupan toimijat oli yhdessä erilaisten ”laillisten ” toimijoiden kanssa mutta myös terrorististen analistien joukot oli tuossa mukana ,yhteydet islamistisiin toimijoihin on selkeät ja poliittinen islam on vasemmiston puolueissa meilläkin vahvasti sisällä ja pyrkii valtaa isoissa kaupungeissa monelaisten hämäysjärjestöjen kautta , islama pyrkii valtaamaan maita tulipa se sitten paskanistanista (afgat) tai irakin shiia musuista kaikissa näissä on sama yhdistävä piirre ja sosialistien pimeät liikkeet toimiin näiden kanssa ilmeisestikin rahasta ,islamilla on lähes rajattomasti varoja ostaa politikkoja ,noiden tutkimiseen joudutaan jossain vaiheessa käymään kovalla kädellä ,onhan tämä sentyyppistä myyräntyötä ”hybridinä” ja esm, s-deekuissa aika avointakin.Monen mielessä varmaan käy maanpetos noiden toimijoiden suhteen ,noh , historia on heidät sitten tuomitseva tai maalliset kenttäoikeudet mikäli vaikka turkin avulla yritys eurooppaan alkaisi lähitulevaisuudessa ,noiden joukkoja on jo melkoiset määrät saksassa ,taas irakin sotojoukot on etupäässä pohjoismaissa ja kuten ko..tapaus kertoo aseita varastoidaan selvästi joihinkin tarpeisiin jotka tuskin on kristittyjen etujen mukaisia .

Anonymous
Anonymous
10.4.2020 21:01

Kuinkahan paljon tuoki sotakikkare on aseita muslimeille välittänyt vuosien aikana, taitanee odottaa mussuttajatv jo kohta liikkeelle käskyä.

Acc358
Acc358
10.4.2020 22:04
Vastaa...  Anonymous

Toiminta saattaa olla laajempaa kuin uskomme tai edes pystymme uskomaan. Määrät voivat olla uutisessa esitettyihin nähden satakertaiset. Ja se on vielä pientä. Ehkä joku jossain julkaisee asiasta enemmän. Kova on sensuuri päällä.
Elämme Dar-al-Harbissa eli sodan alueella. Jokaisen pitäisi jo tajuta, mitä se merkitsee.

Anonymous
Anonymous
11.4.2020 00:01

Näistä maskoteista ja heidän rikoksistaan saisi jo melkoisen gallerian tai oman osion.
Voisiko joku koostaa nämä jonnekin että voisi pistää linkin aina kun haluaa osoittaa valtamedian typeryyden.
Tee Paavo osio Rikokset / Suomi / Maskotit?

Ulkomaiset rikolliset potkittava Suomesta ulos
Ulkomaiset rikolliset potkittava Suomesta ulos
11.4.2020 00:20

Jo 2015 ja aiemmin Turkki ja muut maat ovat vapautelleet vankiloista rikollisia, kuskanneet rajalle ja rannoille kumiveneisiin, ei ole mikään uusi juttu vaikka nyt vasta uutisoitiin viimeisimmässä Turkin kiristysyrityksessä tästä. Koko ajan Turkki on yrittänyt olla EU:n niskan päällä, mutta ihmettelinkin kun Kreikka pisti tällä kertaa kampoihin. Tuo voi olla joku niistä vapautetuista tai sitten niistä sotarikollisista, tms. koska jos on saanut uudet paperit, uuden nimen, kukaan ei koskaan tule tietämään kuka tämä nilkki oikeasti on.

Suomi Finland
Suomi Finland
11.4.2020 01:07

Pahkasiassa oli aikoinaan ’raiskaajan painajainen’ – Koulutyttö olikin perverssi kääpiö. Tämä juttu kuuluu ihan samaan kastiin.

Voihan vittu näitä idiootteja
Voihan vittu näitä idiootteja
11.4.2020 05:57

Näistä 2015 ”maskoteista” pitäisi tehdä oikea yhteenveto. Minua on aina naurattanut poliitikkojen ja silmäätekevien idioottimaisuus ja jonkinmoinen hyväuskoisuus monikulttuurisuuden pakkotoisto ja rasimin pelko keskustelussa. Patsastellaan suvakkien luomien yhdenyöntarinoiden ja monitoimi maskottien rinnalla ja kun paska lentää ns. tuulettimeen, ollaan kuin ei mitään ja kielletään kaikki.Tämä pätee myös taiteilija ja kulttuuripuoleen.
Viimeisin esimerkki raiskaaja manne Baltzar, jolle hankittiin demari tovereiden toimesta kulttuurineuvoksen arvonimi. Aina entistä presidenttiä ja kansan-euroedustajaa myöten paistateltiin hänen kulttuuri neroutensa loisteessa ja molemmat demareita. Ja kun rikokset tulivat ilmi, iski muistamattomuus. Mutta netti on lahjomaton, mikä sinne joutuu, ei sieltä ihan hevillä häivy.
Monestako runopojasta ja ”tervehti aina iloisesti vastaan tullessa” tyypistä on kuoritunut aito raiskaaja ja tappaja, mutta media ei suurin surminkaan palaa näihin ylistys kirjoituksiin ja kerro, olimme väärässä. Ainakin Irakin vankiloista vapautettiin aikoinaan paljon aitoja rikollisia ja tuo lauma matkasi Eurooppaan ja mikä ei olisi parempi paikka kuin vaikkapa idioottien pohjoismaat. Kaikki on ilmaista ja oikein kilpaillaan kuka höösäisi heitä parhaiten. Ja paskanjauhanta jutut uppoavat näiden idioottien kalloihin paremmin kuin sadut 5-vuotiaan mieleen, koska heidän motiivien arvostelu on rasimia sanoi eräs johtava puoluejohtaja vuosia sitten.

Pertti Grandell
Pertti Grandell
11.4.2020 09:34

hyvin kirjoitit..kiitos

PLÖSÖ
PLÖSÖ
11.4.2020 12:56
Vastaa...  Pertti Grandell

”Näistä 2015 “maskoteista” pitäisi tehdä oikea yhteenveto. Minua on aina naurattanut poliitikkojen ja silmäätekevien idioottimaisuus ja jonkinmoinen hyväuskoisuus monikulttuurisuuden pakkotoisto ja rasimin pelko keskustelussa. Patsastellaan suvakkien luomien yhdenyöntarinoiden ja monitoimi maskottien rinnalla ja kun paska lentää ns. tuulettimeen, ollaan kuin ei mitään ja kielletään kaikki.Tämä pätee myös taiteilija ja kulttuuripuoleen.”
Minua on aina naurattanut vähäjärkisten suomalaisten idioottimaisuus ja jonkinmoinen hyväuskoisuus suomalaisia ylistävään hyvyyteen. Pätee taiteilija ja kulttuuripuoleen. Tässäkin heistä moni pääsee esittämään asiansa.
”Viimeisin esimerkki raiskaaja manne Baltzar, jolle hankittiin demari tovereiden toimesta kulttuurineuvoksen arvonimi. ”
Hankittinko se raiskauksen seurauksena?
”Monestako runopojasta ja “tervehti aina iloisesti vastaan tullessa” tyypistä on kuoritunut aito raiskaaja”
Siis pitäisi voida ennustaa kuka tekee mitäkin tulevaisuudessa, jotta kenestäkään voisi kirjoittaa mitään?
Kais ymmärrät, että ehtosi blokkaisi kirjoittaa mitään kenestäkään.
Hypoteettinen esimerkki, jolle pohjaa mun elämässäni.
Hyvä poika, menee Helsinkiin opiskelemaan. Aamulehti kirjoittaa pojasta. Hän on lupaava paitsi koripallossa myös hyväntekeväisyydessä. Vuosi vaikka 1990. Sitten tulee vuosi 2001 ja poliisi ottaa yhteyttä pojan vanhempiin. Poika on pidätetty murhasta.
Tajuatko nimimerkki: Voihan vittu näitä idiootteja

Anonymous
Anonymous
11.4.2020 14:20
Vastaa...  PLÖSÖ

Silakka eksyi nyt väärään paikkaan.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
11.4.2020 15:59
Vastaa...  Anonymous

PLOSO
2015 saapuneet ihanat kultapojusi on esitelty 2015 jälkeen, ei 90-luvulla? Eikö? Olenko tässä väärässä? 2015 jälkeen he ovat tehneet muutakin, kuin korjanneet autoja ja nojailleet lumentönimeen, eikö? Olenko vallan oikeassa? Onko hieman kummaa, kun karvaiset lemmikkimme raiskaavat oikein urakkatahtiin ja muutakin pientä kivaa aktiviteettia ovat itselleen kehitelleet? Siis nämä 2015 jälkeen tulleet aidot lapsipakolaiset. Eivät yhtään malta odottaa vaikkapa 40-luvulle asti, pitää päästä heti osoittamaan hädänalaisuuttaan. Kova kiire niillä on ja into, siitä pisteet.
P.S. Kukahan on päättänyt olla idiootti ja myös pysyä sellaisena?
P.P.S. ”Uskomus säilyy, vaikka uskomuksen perusteet on osoitettu vääriksi.” Sulje nuo sanat sydämeesi ja tutkiskele niitä siellä.

Asko Liukkonen
Asko Liukkonen
11.4.2020 11:00

Jaksaa hämmästyttää näiden kavereiden verkostoitumisen nopeus. On huumeita, aseita, räjähteitä. Äijä tuli täysin outoon maahan viisi vuotta sitten ja toimii jo täysin ammattirikollisena. Tietenkin sällin täytyy olla jo ennestään rikollinen, sotilaskarkuri ja varmaan vielä murhaaja. Näin ummikkona olisi aika vaikea keksiä mistä ostaisin konetuliaseita ja räjähteitä. Huumeita saisi kylläkin helposti täällä Kuopion narkkialueella. Niin, ja mistä sälli sai pääomat touhuihinsa?

PLÖSÖ
PLÖSÖ
11.4.2020 12:33

Mikä vitun maskotti?
Yksi juttu.

Anonymous
Anonymous
11.4.2020 13:10
Vastaa...  PLÖSÖ

Jos valtamedia nostaa läpsyttelijän koko aukeman jutuksi lehdissään missä kehuvat noita kilpaa, silloin läpsyä kutsutaan valtamedian maskotiksi, menikö nyt kenties perille?

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
11.4.2020 16:09
Vastaa...  PLÖSÖ

Pakolaismaskoteilla tehdään mielikuvamarkkinointia. Heistä täytyy antaa positiivinen kuva valeuutisia tekemällä, että heidät hyväksyttäisiin ja heitä voitaisiin kuskata maahan lisää.
Mietipä jos valtamedia toimisi PT-median tavoin. Jymyjuttu aina jokaisesta pakolaisraiskaajasta vaikkapa, haastattelut ja kaikki. Mitä siitä mielestäsi seuraisi? Porukka alkaisi vaatimaan rajoja kiinni, koska niiden yli tulee silkkaa saastaa (ei kaikki ole saastaa, jopa noin 3% on oikeita pakolaisia).

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
11.4.2020 16:14

Milloinkohan jäbä pääsee linnasta? Tilaan siltä työkalusarjan autooni. Sarjatyökalu, heheh. Karkoteta sitä ei, rehelliseksi se muutu ei. Seurata sitä ei. Palautuskeskukseen sitä laiteta ei ei! Täytyy laittaa nimi muistiin ja alkaa säästämään rahaa jo nyt.
P.S. Osaakohan ammattimies asentaa autopommin, sehän työskentelee alalla.

Acc358
Acc358
11.4.2020 16:56

Tämän viestin lopussa on linkki aiheeseen liittyvään uutiseen, joka saattaa olla liioittelua ja silti osaksi totta.
Linkki johtaa esikatselusivulle, jolla olevasta pidemmästä linkistä pääsee itse uutiseen.
On tietysti mahdollista, että kyse on disinformaatiosta tarkoituksenaan viedä uskottavuus muilta aiheeseen liittyviltä uutisilta. Kommentit kannattaa lukea. Ei savua ilman tulta.
https://preview.tinyurl.com/vyawu7f

Hade Aning
Hade Aning
11.4.2020 20:18

Valtamedialla ja valtapuolueilla on suorastaan epätoivoinen into nostaa jokainen etninen hangonkeksi positiiviseksi esimerkkihenkilöksi. Varmaan itsekin tietävät, että taustoja penkomalla se jäisi luultavasti tekemättä. Intoilun syynä lienee joku EU-tasolla sovittu, moni-intressinen moku-utopia.
Mahdollinen positiivinen syrjintä pitäisi aina jotenkin ansaita eikä saada sellaista automaattisesti.

Anonymous
Anonymous
12.4.2020 19:40

On mestareita jotka ovat ajaneet muuriin ja ja loput jotka ei ole vielä ajaneet muuriin. Vertaus Formuloista eräisiin kansanryhmiin joista monien maiden vankiloissa jo on enemmistöedustus ja loput tulee perässä.

PastoriNikulainen
PastoriNikulainen
13.4.2020 10:43

No tämäpä ullatus!
Siis kertakaikkiaan pohjanoteeraus valtamedialta.
Aamen…