Harhaatikot polttavat Britanniassa 5G-mastoja, levittää koronaa

pexels-photo-3966556
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Britanniassa hörhöt ovat ottaneet astetta kovemmat keinot käyttöön. Nimittäin 5G-salaliittoteoreetikot ovat alkaneet polttamaan 5G-mobiiliverkon mastoja. Syy: 5G levittää koronavirusta.

5G-verkon ympärillä on ollut viime aikoina monenlaista harhaatikkoa todistamassa miten 5G tekee milloin mitäkin. 5G grillaa ihmisen aivoja, edesauttaa hedelmättömyyttä, tekee muutoksia ihmiskehoon ja nyt koronan tiimoilta 5G levittää koronavirusta. Tarkasti ottaen en ole saanut selvyyttä, että yskiikö 5G-masto ihmisen tavoin ysköksiä ilmaan, jota kautta ihmiset sitten saavat tartunnan. Vai mikä on metodi.

Harhaisimpia teorioita on se, että korona keksittiin jo 1900-luvun alussa espanjan taudin kanssa samaan aikaan. Korona jätettiin ikään kuin uinuvaan tilaan odottamaan 2020-lukua, jolloin keksitään 5G. Virus aktivoituu tämän mobiiliverkon taajuuksien avulla ja alkaa itse levittämään virusta.

Kunnon harha ei tarvitse koskaan mitään todisteita. ”Ota selvää” ja ”Ajattelepa ite” riittää todisteeksi. Yhden todisteen väitetään olevan se, että juuri Wuhanissa 5G-verkkoa on testattu laajalla skaalalla. Toisaalta kun Afrikassa ei ole yhtään 5G-aluetta, ja Afrikassa ei myöskään ole paljon koronatartuntoja niin tämän väitetään olevan riittävä todiste 5G:n aiheuttamasta koronaepidemiasta.

Britanniassa yksi suurimpia harhaatikkoja on  nyrkkeilijä Amir Khan. Pakistanilaistaustainen hörhö todistaa mm. The Mirrorissa kuinka koronavirus on ihmisen aiheuttama. Virus on valmistettu siksi, että sillä testataan uusia 5G-mastoja.

Viime viikkojen aikana ainakin 100 mastoa on poltettu tai yritetty polttaa.

Mihin perustuu kritiikki 5G-verkkoa kohtaan? 5G-tukiasema toimii 3,5 – 30 gigahertsin taajuuksilla kun 4G ja 3G toimiii 2,5 gigahertsin taajuuksilla. 30 gigahertsin taajuutta ei ole vielä käytetty ollenkaan ja kritiikki kohdistuu siihen, että asiaa ei tunneta tarpeeksi.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

32 thoughts on “Harhaatikot polttavat Britanniassa 5G-mastoja, levittää koronaa

 1. Sehän on selvä, että riittävän voimakkaalla sähkö/magneettikentällä on vaikutusta elävien solujen toimintaan, lukemalla mikä on magnetar. Taajuudenkaan ei tarvitse olla suuri, nolla riittää. Se, ollaanko 5G:n taajuuksilla ja kentänvoimakkuuksilla riskialueella, onkin jo vaikeampi asia. Joidenkuiden mielestä ilmeisesti ollaan, heidän kredentiaalejaan ja perusteluitaan en ole viitsinyt sen tarkemmin tutkia.

  21
 2. Tuohon en puutu mitenkään.
  Monessa maassa on pistetty jäähylle 5g verkkojen suunnittelu sillä tutkijat eivät vielä ole sitä mieltä että ko verkkoja voisi rakentaa kun ei ole tutkittu miten se vaikuttaa eläimiin kuten ihmiseen.
  Tuo ei ole mitään harhaa.
  Mutta suomi on niin saatanaan tyhmiä täynnä oleva murhalaari että täällä kiihkossa tapetaan vaikka jokainen ihminen.

  https://www.verkkouutiset.fi/5g-verkko-laajenee-suomessa-muualla-huolia-sateilysta/#9e43e380

  39
  2
  1. Jep, ja Sweitsissähän tuo teknologia on kielletty tyystin.
   Myös rysselissä, eun pääkallopaikalla on kielletty 5g teknologian käytäntöön paneminen tykkänään.
   On siis syytä suhtautua pienehköllä varauksella kyseiseen teknologiaan, vaikka miten älypuhelimen orja olisikin.
   Aamen…

   49
   2
    1. Pointtihan ei ole, että 5G =korona, vaan että ylimääräinen matalamman penetraation säteily aiheuttaa stressiä. Tämä altistaa enemmään sitten mm koronan vaikutuksille elimistöön. hyvällä immuniteetillahan suurin osa ihmisistä heittää viruksen pikaisesti ulos. Mutta heikomman immuniteetin porukka. sairastuu vakavasti.

     10
      1. Liikkuvan työn takia monet tarvitsevat kuitenkin nopeaa mobiiliverkkoa…

       2
       6
       1. Näyttää että niiden olisi välillä hyvä pysähtyä ja oikeasti miettiä asioita mitä onkaan tekemässä. ;D

       2. Sveitsissä ja Brysselissä ei sitten ole liikkuvaa työtä, jotta tarvitaisiin nopeaa mobiiliverkkoa?

        1. Nii-i, kyllähän Ilja Janitskiniakin kidutettiin Pasilassa mikroaaltouuneilla.

 3. Eivät ne verkot itse virusta levitä, mutta joidenkin lähteiden mukaan 60ghz taajuusalue aiheuttaa ihmisille terveysongelmia. Jotkut salaliitoteoreetikoiksi leimatut tahot kuten David Icke väittävät, että juurikin tuo taajuusalue vaikuttaisi ihmisten keuhkoihin. Perusteluina käyttävät esim.sitä, että Wuhanissa avattiin Kiinan ensimmäinen 5G verkko ja muuallakin epidemiakeskukset sijaitsevat sellaisissa paikoissa missä tuo 5G on otettu jo laajemmin käyttöön. Mene ja tiedä, mutta jos aihe kiinnostaa niin Icken mm.Facebookista ja Youtubesta bannattu haastattelu löytyy täältä: https://londonreal.tv/the-coronavirus-conspiracy-how-covid-19-will-seize-your-rights-destroy-our-economy-david-icke/

  21
 4. Nyrkkeiljä Amir Khan on antanut videona julkaistun haastattelun.
  https://www.thesun.co.uk/sport/11328167/amir-khan-coronavirus-theory-5g/

  Onko hänellä säteilyturvallisuuden pätevyyttä? Olisikohan hän maallikko, jolla on epäilyksiä muttei tietoa. Vilpitön ja hyvää tarkoittava voi olla tietysti.

  Onhan näitä ihmisiä, jotka esittävät saamiinsa tietoihin ja omaan ymmärrykseensä pohjautuvia ajatuksia. Turvallisuudesta vastaavien viranomaisten ja myös 5G-ratkaisujen ja -laitteiden toimittajien tulisi poistaa harhatieto ymmärrettävällä viestinnällä. Sille olisi nyt sosiaalinen tilaus.

  On myös toinen aihe, jota koskevalle asialliselle viestinnälle ja keskustelulle olisi tilaus. En mainitse aihetta, koska siihen puuttuminen on johtanut rangaistuksiin ja kutsuihin kuulusteluihin. Kun jotain ei pysty puolustamaan järkiperustein, sitä koskevien kysymysten esittäminenkin kielletään.

  Tervetuloa Maa planeetalle. Tällaista täällä on 🙂

 5. Sitä en tiedä levittääkö viruksia, mutta muuten haitallinen 5G voi hyvinkin olla.

  42
  2
 6. Entäs mikroaaltouuni? Eikö olisi taas aika kaivaa senkin haitat esille?
  Moniko on kuollut miktattuun ruokaan?

  6
  6
 7. No asiaan voisit tutustua täällä: https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkoahonen/273776-5g-teknologian-esittely-ymparisto-ja-terveysriskit/

  ” Mikko Ahonen
  FT, tutkija, kouluttaja, trustee, ympäristöaktiivi, avantouimari – http://www.mikkoahonen.comhttp://www.wirelesseducation.orghttp://chronicexposure.orghttp://beyondradiation.blogs.com Toimin aikaisemmin 20 vuoden ajan tutkijana Tampereen yliopistolla, välillä myös teleoperaattorilla työskennellen. Yhtenä tutkimusalueenani on sähkömagneettiset kentät ja niiden terveysvaikutukset. Vuoden 2015 alusta aloitin professori, ylilääkäri Lennart Hardellin tutkimusryhmässä, epidemiologisten tutkimusten ja dosimetriatutkimusten parissa. Riskienhallinnan tutkimuksen parissa olen ollut pidempään, julkaisujani aiheesta: http://www.mikkoahonen.com/index.php/publications . Olen kartoittanut myös mm. matkapuhelintukiasemien ja muiden mikroaaltolähettimien terveysvaikutuksia ( http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20662418,27633090,27633090 , http://www.chronicexposure.org , http://twitter.com/ChronicExposure )…”

  16
  1
  1. Nämäkin tutkimukset kannattaa lukea: on yhteys tietyntyyppisiin kasvaimiin. Kuka haluaa edes hyvänlaatuista hermokudosperäistä kasvainta itselleen? Nämä siis matalafrekvenssissä. Lisätään energian määrää, niin vaikutus lisääntyy elimistöön.

 8. Ei taida 5G olla mikään varsinainen terveystuote. Mutta ortodoksiset jumalanpalvelukset pääsiäisen aikana on ovat hienoja! Vaikka en itse ortodoksi olekaan, pidän näistä. Siunattua pääsiäistä kaikille.

 9. Oma järkeni ja suhteellisen skeptinen mieleni sanoo, että viruksen ja 5G-verkkojen yhteys on ainakin se,
  että viruksen varjolla perustellaan niitä askelia kohti totalitaristisia yhteiskuntia, jotka 5G ja muu teknologia mahdollistaa.

  Sen sijaan kaikki säteily (luonnollinen ja ihmisen aiheuttama) ilman muuta vaikuttaa kaikkeen elävään, eikä ongelma ole pelkästään yksi taajuus ja yksi teknologia. Olen itse menettänyt sylkirauhasen kasvaimen takia, jonka aiheuttajina pidän lähinnä kännykkäsäteilyä ja ehkä röökiä.

  https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/1074220537/Kaksi+suomalaislaakaria+vaittaa+kannykoiden+aiheuttavan+vakavia+terveyshaittoja

  11

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.