Harhaatikot polttavat Britanniassa 5G-mastoja, levittää koronaa

pexels-photo-3966556
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Britanniassa hörhöt ovat ottaneet astetta kovemmat keinot käyttöön. Nimittäin 5G-salaliittoteoreetikot ovat alkaneet polttamaan 5G-mobiiliverkon mastoja. Syy: 5G levittää koronavirusta.

5G-verkon ympärillä on ollut viime aikoina monenlaista harhaatikkoa todistamassa miten 5G tekee milloin mitäkin. 5G grillaa ihmisen aivoja, edesauttaa hedelmättömyyttä, tekee muutoksia ihmiskehoon ja nyt koronan tiimoilta 5G levittää koronavirusta. Tarkasti ottaen en ole saanut selvyyttä, että yskiikö 5G-masto ihmisen tavoin ysköksiä ilmaan, jota kautta ihmiset sitten saavat tartunnan. Vai mikä on metodi.
Harhaisimpia teorioita on se, että korona keksittiin jo 1900-luvun alussa espanjan taudin kanssa samaan aikaan. Korona jätettiin ikään kuin uinuvaan tilaan odottamaan 2020-lukua, jolloin keksitään 5G. Virus aktivoituu tämän mobiiliverkon taajuuksien avulla ja alkaa itse levittämään virusta.
Kunnon harha ei tarvitse koskaan mitään todisteita. “Ota selvää” ja “Ajattelepa ite” riittää todisteeksi. Yhden todisteen väitetään olevan se, että juuri Wuhanissa 5G-verkkoa on testattu laajalla skaalalla. Toisaalta kun Afrikassa ei ole yhtään 5G-aluetta, ja Afrikassa ei myöskään ole paljon koronatartuntoja niin tämän väitetään olevan riittävä todiste 5G:n aiheuttamasta koronaepidemiasta.
Britanniassa yksi suurimpia harhaatikkoja on  nyrkkeilijä Amir Khan. Pakistanilaistaustainen hörhö todistaa mm. The Mirrorissa kuinka koronavirus on ihmisen aiheuttama. Virus on valmistettu siksi, että sillä testataan uusia 5G-mastoja.
Viime viikkojen aikana ainakin 100 mastoa on poltettu tai yritetty polttaa.
Mihin perustuu kritiikki 5G-verkkoa kohtaan? 5G-tukiasema toimii 3,5 – 30 gigahertsin taajuuksilla kun 4G ja 3G toimiii 2,5 gigahertsin taajuuksilla. 30 gigahertsin taajuutta ei ole vielä käytetty ollenkaan ja kritiikki kohdistuu siihen, että asiaa ei tunneta tarpeeksi.