Mona Walter somalialaisten koronatartunnoista

monawalter

Mona Walter kirjoittaa Facebookissa pitkän päivityksen, jossa kertoo mitä somalitaustaisissa piireissä ajatellaan koronaviruksesta. En jaksa referoida sen kummemmin vaan kerron pääpiirteittäin asiat, mistä Walter kirjoittaa.

Juttu on Facebookissa ruotsiksi:

 
Ja suomennettuna:
En voinut olla kommentoimatta asioita sen jälkeen kun olin kuunnellut Sverigesradion P1:n lähetystä.
Mielestäni on kiusallista, että somalialaiset maanmieheni puhuvat koronasta kuin idiootit. Heidän mielestään ei pidä keskustella ollenkaan miksi koronavirukseen on sairastunut juuri somalialaisia enemmän kuin muita maahanmuuttajataustaisia henkilöitä.
Norjan Kansanterveysinstituutti teki hiljattain tilastoja kuinka koronaan on sairastunut eri maahanmuuttajaryhmiä. Norjan viranomaisten mukaan 4 655 ihmistä on sairastunut koronaan, joista 829 henkilöä on ulkomaalaistaustaisia ja näistäkin 201 henkilöä on syntyisin Somaliasta. Mielestäni tämä on todiste siitä, että maanmieheni viis veisaavat seurata kansanterveysviranomaisten ohjeita siinä maassa, jossa he elävät.
Minä tiedän miksi juuri somalialaiset ovat sairastuneet suuressa mittakaavassa koronaan. Me somalitaustaiset ihmiset olemme kaikkein vähiten integroitunut maahanmuuttajaryhmä läntisessä maailmassa. Elämme rinnakkaisyhteiskunnassa, jossa olemme alistuneet Allahille ja hänen profeetalleen Muhammadille. Me elämme 600-luvun sharia-lakien ja kollektiivisen somalialaisen kulttuurin mukaan.
Meistä somalialaisista on tullut vuoden 1991 sodan jälkeen uskonnollisia fanaatikkoja. Me uskomme vakavasti imaameja, jotka väittävät, että profeetta Muhammad paransi kaikki sairaudet kuminalla, valkosipulilla, hunajalla, kamelin virtsalla ja koraanin lukemisella.
Valtaosa somalialaisista poliitikoista ja uskonnollisista johtajista uskoo, että (ruotsalaiset) mediat levittävät meistä somalialaisista pilakuvia ja demonisoivat ja leimaavat somalialaisia. Tämä siten edistäisi oikeistopopulistien ja rasistien asiaa.
Itse en usko tällaiseen uhrimentaliteettiin.
Mielestäni on tärkeää myöntää ja näyttää missä paikassa on kipuja kun vieraillaan lääkärin luona. Ei vähätellä oireita, jotka koko yhteiskunta voi huomata. Me somalialaiset levitämme itse itsestämme pilakuvia ilman oikeistopopulistien apuja. Se tapahtuu siksi, että elämme kuten elämme. Me emme integroidu yhteiskuntaan.
Jotta henkilö voisi integroitua niin henkilön pitää olla lojaali Ruotsille ja länsimaiselle yhteiskunnalle, jossa elämme. Lojaalisuuden puutteen takia monet somalialaiset näyttävät, että ottavat etäisyyttä tästä yhteiskunnasta, jossa elämme. Viis veisaamme niistä laeista ja neuvoista, jotka kuuluvat tähän yhteiskuntaan.
Korona-virus on näyttänyt sen, että taikauskoiset islamilaiset sharia-lait ja somalialainen kollektiivinen kulttuuri on kuolettava yhdistelmä.
Maanmiehilleni:
On aika jättää keskiaika ja integroitua tähän moderniin demokraattiseen yhteiskuntaan. Tämä on jokaisen somalialaisen henkilön henkilökohtainen vastuu eikä mitään muuta. On itsestään selvää, että Ruotsin ja muiden länsimaiden ei pidä sopeutua islamilaiseen kulttuuriin vaan on meidän somalialaisten ja islamin tehtävä sopeutua demokraattiseen ja moderniin yhteiskuntaan.
Muuan Tenstassa asuva somalialainen Fariah Idle, joka on tehnyt somaliaksi informaatiovideon korona-viruksesta, kysyi Sverigesradiossa 8.4.2020 (SR= Yle), että miksi Ruotsissa ei tehdä kuten Englannissa, jossa sakotetaan jos menee ulos? Minä itse käsitän Fariahin lausunnon siten, että somalialaiset maanmieheni eivät ole kyvykkäitä ottamaan omaa kansalaisvastuutaan ja totella kansanterveysviranomaisten kehotuksia. Hänen lausuntonsa antaa vaikutelman, että vastuu ei tarkoita yhtään mitään jos valtio ei piiskaa somalialaisiin tottelevaisuutta. Fariah kysyy myös hyvin aggressiivisesti toimittajalta, että mistä he muka tietävät, että somalialaiset asuvat ahtaasti (generationsboende = useat sukupolvet asuvat samassa huoneistossa). Fariah sanoo, että meillä somalialaisilla ei ole isoja omakotitaloja, joissa sukupolvet voivat asua väljästi.
Näin voi olla, mutta Fariah ei kerro sitä, että somalialainen kulttuuri on kollektiivikulttuuri, jossa sukulaisia tai muita maanmiehiä, jotka tarvitsevat asunnon, heitä otetaan asumaan vaikkapa pieniin yksiöihin. Huoneiston koolla ei ole merkitystä. Esimerkiksi kolme ihmistä voi asua yhdessä huoneessa, jossa osa nukkuu lattialla. Jotkut voivat nukkua keittiössä ja jotkut eteisessä. Ajatus on hyvä ja solidaarinen, ketään ei jätetä taivasalle eikä ilman ruokaa. Somalialainen kulttuuri ja traditiot tarjoavat sosiaalista suojaa maanmiehilleen. Somalialainen kulttuuri antaa myös yleisesti turvaa henkilöille, joilla on korona-virus. Tämä on kuolettava yhdistelmä, joka antaa mittasuhteet niille somalialaisille, jotka elävät Pohjolassa juuri nyt. Me somalialaiset olemme Pohjolassa vähemmistö, mutta koronaan kuolleisuus on suuri verrattuna pohjoismaissa syntyneisiin ihmisiin.
Kun henkilö tulee pakolaisena Ruotsiin niin hänet sijoitetaan ensin johonkin Ruotsin vastaanottokeskukseen. Sen jälkeen huomataan, että jos laittaa itsensä kirjoille sukulaisen tai kaverin luo niin saa enemmän sosiaalitukia kuin jos olisi kirjoilla vastaanottokeskuksessa. Tämä mahdollistaa myös sen, että henkilö voi lähettää enemmän rahaa Somaliaan vanhemmilleen, jotka ovat mahdollisesti myyneet kaiken omaisuuden voidakseen lähettää henkilön johonkin länsimaiseen valtioon paremman elämän toivossa.
Minulla itsellänikin on kokemusta tästä. Olen asunut sukulaisteni nurkissa. Yhden kerran asuin raskaana maanmieheni nurkissa odottaessani ensimmäistä lastani 25 vuotta sitten.
Vastaanottokeskus oli kuitenkin paras asumus minulle. Siellä sain vapautta siitä somalialaisesta kollektiivisesta kulttuurista. Se apu, jota sain (nurkissa eläessäni) somalialaisilta maanmiehiltäni ei ollut ihan ilmaista. Maanmieheni ja klaanit päättivät miten elän, miten pukeudun, kenen kanssa seurustelen ja erityisesti: jos olet nainen niin klaani tai suku omistaa ja päättää mitä saat ja et saa tehdä.
Somalialaisessa ja islamilaisessa kulttuurissa on olemassa tiettyjä normeja, joita naisen on noudatettava. Muuten saatat häpäistä perheen tai klaanin kunniakulttuuria. Nainen siis on vastuussa klaanien tai sukujen kunniasta. Jos haluat naisena selviytyä niin silloin sinun on pakko sopeutua näihin arvoihin ja naisia alistaviin normeihin.
Lähes kaikki somalialaiset ovat asuneet joskus tänä turvapaikkaprosessin aikana jonkun maanmiehensä luona. Tai odottaessa omaa asuntoa. Yleensä tässä tilanteessa sinua käytetään jotenkin hyväksi. Se voi olla vaikkapa jotain sellaista, että henkilö voi asua ilmaiseksi, mutta maksaa ruuasta. Alivuokralaiselta voidaan vaatia myös vaikkapa ilmaista työtä jossain työpaikassa. Tällä tavalla alivuokralainen voi auttaa Somaliassa asuvia sukulaisiaan lähettämällä sinne sosiaaliapuaan, joita saa Ruotsista.
Voin todistaa, että monet somalialaiset ovat olleet tällaisessa pakkotyössä ja joutuneet maksamaan siitä kovan hinnan. Varsinkin monet nuoret tytöt joutuvat seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Tytöt ovat monesti täysin riippuvaisia näistä ”avuntarjoajista”.
Meille somalialaisille on nyt aika itsetarkasteluun ja identifioitua yhteiskunnan mustiksi lampaiksi. Me somalialaiset olemme erityisesti kohdanneet korona-virusta. Jos jokaisessa länsimaassa tehtäisiin tilastoja niin luultavasti juuri me somalialaiset olisimme jokaisessa maassa yliedustettuja koronatartunnoissa. Se ei anna hyvää kuvaa meistä somalialaisista tässä yhteiskunnassa, jossa elämme. Meille on annettu mahdollisuus elää täällä, mutta sen sijaan, että olisimme vastuullisia kansalaisia meistä on tullut yhteiskuntaa kuormittavia henkilöitä. Siitä huolimatta, että ruotsalaiset ovat ottaneet meidät vastaan kun olemme paenneet sotaa, nälkää ja epätoivoa.
Tässä tulee muutamia pointteja, joita meihin somalialaisiin on yhdistetty jo ennen korona-virusta:
– Nuorisorikollisuus
– Työttömyys
– Sosiaalitukipetokset
– Vaimonhakkaamiset
– Lasten pahoinpitelyt
– Turva-asunnot nuorille naisille, jotka kieltäytyvät seuraamasta perheen ja uskonnon päätöksiä
– Asunnottomuus
– Islamin kielto ostaa omaisuutta pankista lainatuilla rahoilla
– Liian monta lasta perhettä kohti
– Sopeutumattomuus yhteiskuntaan, jossa elämme
– Viedä lapsia takaisin kotimaahan vastoin heidän tahtoaan
– Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö
– Ihmiskauppa.
Ihminen ei saa lainata rahaa pankista, sillä se on sharia-lain vastainen teko. Jos somalialainen henkilö haluaa lainata rahaa pankista korkoa vastaan niin hän kysyy neuvoa imaamilta, että onko kyseessä haram (synti) tai halal (ei synti). Ja onko se kiellettyä tai sallittua Jumalan sharia-lakien mukaan. Vai joutuuko siitä helvettiin.
Rakkaat maanmieheni, islamin sharia-lait ovat täysin päinvastaisia meidän sekulaarisen, demokraattisen ja modernin yhteiskunnan kanssa. Me emme tule ikinä onnistumaan missään tässä maailmassa, edes Somaliassa, jos emme yksinkertaisesti heitä pois ja hylkää suurinta osaa sharia-laieista. Ainakin edes niitä osia, jotka ovat ristiriidassa demokratian, sananvapauden, tasa-arvon ja uskonvapauden kanssa.”
Lainaus Mona Walterilta loppuu tähän.
_________
Muutama huomio: Juttua ei ole käännetty ”sanasta sanaan tavu tavulta” vaan se on käännetty suomeksi siten, että yritin tehdä asiasisällöstä suomea lukevile jouhevan lukuisen.
Kannattaa myös hillitä kommentoinneissa turhaa provosointia, sillä Mona Walterilla ja allekirjoittaneella on pitkä yhteistyö ”kulttuurinvaihdossa”, joten turhaa ”somalittelua” ei suvaita. Kritiikki on suotavaa, mutta turhia alatyylin solvauksia ei jaksaisi.
Mona Walter on syntynyt Somaliassa, josta muuttanut Ruotsiin. Hän hylkäsi islamin uskonnon, josta seurasi ateistinen kausi, jonka jälkeen kastautui kristityksi.

Subscribe
Notify of
guest
54 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Asiaa

Selvää tekstiä ilman rasimisuodatinta. Näinhän asiat ovat ilman sarvia ja hampaita.

The Brave

Mona is brave and smart woman.
Hope that she will not be the only one who will see through about islam teachings.

Trampas

Kyllä ottaisin bulletin hänen vuokseen. Viisas nainen.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Turhaa Paskapuhetta. Vesi ei kannettuna kaivossa pysy.

Saarieristys on kivaa.

Tuossa on se suuri ristiriita, kun nainen puhuuu koko ajan Ruotsissa asuvista somaleista. Siis somaleista jotka ovat jo saaneet ruotsin kansalaisuuden? Jos niin on, niin miksi käyttää noista jatkuvasti nimitystä maanm,ies, somalimaanmiesetset? Eikö olisi luonnollista että nainen puhuu Ruotsalaisista somaleista, ja hänen maanmiehensä ovat ruotsalaisia, jos on saanut kansalaisuuden, kuten uskon käyneen. No vaikea on integroitua, kun ei tieödä mikä oikein on, eli menkööt kaikki somalit sinne Mogadishuun tai oikeammmin Somaliaan, ja jääkööt sinne oksalleen ikuisiksi ajoiksi, Suomeen ei tuota turhaa joukkoa enää kaibvata ja se yksikin Husu Hussein saa pian lähtökäskyn!

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Viisas yksittäistapaus

Huru-ukko

Minulle on tullut näitä PT-median juttuja lukiessa vahva käsitys siitä, että Mona Wlater on niitä harvoja somaleita, joille on kasvanut järki päähän. Tie ei ole ollut helppo, eikä se ole vieläkään. Hän on kuin se paljon sanottu huutavan ääni korvessa.
Kiitos PT ja kiitos Mona Walter näistä jutuista Voimia eloon kummallekin.

uskova-make

Jokaiselle ihmiselle on annettu järki päähän. Mutta sitten on näitä sairauksia, kuten islamin mielisairaus, jotka rajaavat järjen käytön kokonaan pois.
Aivan mahtavaa, että on olemassa edes yksi Mona Walter, joka kertoo mitä islam todellisuudessa on.
Loistavaa että Mona on löytänyt Jeesuksen. Sillä loppujen lopuksi vain sillä on väliä. Ainoastaan Jeesuksen kautta ihminen voi uudestisyntyä ja pelastua.
Tämä perkeleen valtaan annettu maailma (Jeesuksen paluuseen saakka) vihaa Jeesuksen nimeä, sillä siinä on niin suuri voima. Jeesus on AINOA nimi jossa on ihmisellä on pelastus. Jeesus on Tie ja Totuus ja Elämä.
Jumala on antanut jokaiselle ihmiselle järjen päähän. Kristitty ei ole idiootti, vaan maalaisjärjen käyttö on sallittua ja suostavaa.
Usko Herraan ´Jeesukseen, niin sinä pelastut, niin myös perhekuntasi.
Se hyvä tässä koronassa on, että kiire loppuu. Sillä jatkuva kiire johtaa siihen että ihmisillä ei ole aikaa miettiä, että mikä elämässä on oikeasti tärkeää. Kiireellä loppuun ajetut ihmiset eivät enää jaksa ajatella oikeasti tärkeitä asioita. Jaksetaan ainoastaan istua nojatuoliin, avata tv (kännykkä) ja ahdetaan pää täyteen viihde-saastaa ja kaljaa. Juuri tätä sielunvihollinen toivoo. Hengellisesti kuollut ihminen ei koskaan herää elämään ja joutuu kuoltuaan kadotukseen.
Missä sinä haluat viettää ikuisuutesi?
Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään joka Häneen uskoo hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
Taivaallinen Isä rakastaa sinua ehdoitta ja haluaa että palaat takaisin hänen yhteyteensä pois synnin teiltä. Pelastus Herrassa Jeesuksessa on ilmainen lahja ja Jumalan teko. Se ei vaadi mitään omia tekoja. Riittää että otat sen vastaan. Ei maksa mitään.
Tunnusta siis syntisyytesi Jumalan edessä – pyydä syntejäsi anteeksi – usko että Jeesus kuoli ristillä syntejesi tähden – pyydä Jeesus elämäsi Herraksi ja Vapahtajaksi. Jos tämän teet sydämestäsi ja oikeasti huudat Herraa avuksesi, niin saat kaikki synnit anteeksi ja voit aloittaa ikuisen elämän jo täällä maan päällä.
Muista että ratkaisu pitää tehdä tämän yhden ainoan meille annetun elämän aikana. Kuinka pitkälle uskallat lykätä ratkaisuasi? Voit jäädä tänään auton alle tai saada sairaskohtauksen jne. Sitten on myöhäistä…
Rakas ystävä valitse oikein, valitse Jeesus.
Ja turha huudella että kristityt ovat tappaneet niin ja niin paljon ihmisiä. Ja että Vanha Testamentti on täynnä väkivaltaa jne.
Jeesukseen uskova todellinen kristitty ei tapa, Nämä väkivallanteot on tehnyt katolinen kirkko, jolla ei ole mitään tekemistä Raamatullisen kristinuskon kanssa. Katolinen kirkko on antikristillinen lahko, joka harjoittaa epäjumalan palvelusta: palvoo mariaa ja paavia. Katolinen kirkko on täynnä murhaa ja pedofiliaa. Hedelmistään puu tunnetaan. Paavi sanoi muutama vuosi sitten että katolisilla ja muslimeilla on sama jumala. Ja hyvin sanoikin – tuo jumala on saatana. Paavi ajaa maailmaan yhtä maailmanuskontoa. Se toteutuukin lähiaikoina ja tuon uskonnon johtaja tulee olemaan antikristus, jota suurin osa ihmisistä kumartaa. Aivan kuten Raamatussa kerrotaan. Älä kumarra ak:ta, vaan anna Jeesuksen tulla sydämeesi!
Mitä tulee Vanhan Testamentin väkivaltaan, niin Jumala ei koskaan rankaissut syytöntä. Asioita edelsi aina vuosikymmeniä jatkunut synnissä rypeminen. Lopulta Jumala rankaisi synnintekijää – useimmiten toisen ihmisen tai kansan kautta. Sitä paitsi nyt eletään Uuden Testamentin aikaa. Jeesus kumosi uhrillaan kaikki Vanhan Testamentin lait – ne eivät ole enää voimassa. Paitsi kymmenen käskyä. Nekin sisältyvät tähän rakkauden kaksoiskäskyyn:
Rakasta Herraa sinun Jumalaasi enemmän kuin mitään muuta ja lähimmäistä niin kuin itseäsi. Tuossa toteutuu se miten oikean kristityn tulee yrittää elää.
Maailma on täynnä uskontoja ja niistä jokainen johtaa saman jumalan, saatanan, syliin. Usko ja uskonto on kaksi täysin eri asiaa. Uskonto ja sen vaatima suorittaminen on vain taakka ja valhetta. Aimoastaan USKO Jeesukseen pelastaa!
Ei ole sellaista syntiä, mitä et voi saada anteeksi, jos oikeasti, koko sydämestäsi haluat tehdä parannuksen elämässäsi. Jeesus rakastaa sinua! Ota Hänet vastaan jo tänään!

Pirjo-mummo

Kiitos hyvästä totuudellisesta kirjoituksestasi. Loppuun ei voi muuta sanoa kuin AMEN.
Kunpa ihmiskunta heräisi, armon aikaa on vielä. Mutta kuinka kauan? Nyt on jo yhdestoista hetki.

Trampas
Trampas

Yritin vähäl huumorilla leputella tätä flamee….

Rtellinen

Nykyinen paavi on marxilainen liero. Jos hän jotain maailmanuskonnon tapaista ajaa niin se on juuri sitä marxilaista suvakkisontaa johon länttä ollaan hukuttamassa. Suvaitsevaisuudella länsi perikatoon tuumasivat ryssänkommarit jo 60- ja 70-luvulla.
Eli ei kyseistä hirviötä(antikristusta), maailmanuskontoa tai sen palvojia tarvitse vasemmistoa kauempaa etsiä. Kumartavathan myös ns.porvarit, kokkarit, kepuloiset, vihreät, rkp ja sinipersutkin samaa sontakasaa. Nähtiinhän se sipilöiden, vanhasten ja kataisten hallituksista. Teot ja tekemättä jättämiset puhuvat puolestaan. Punaisen porton juoksupoikia, suomen luterilaisesta kirkosta lähtien.

Mikä pykii?

Kyllä vitutti katsoa ja kuunnella nykyisen arkkipiispan puhetta uutisista, kun palikan piti katsoa joka saatanan lause paperista ja mahdollisimman peitetysti. Olipa vakuuttava pääsiäispuhe ja tältä tasolta sentään.

Lare

Säälittävää tuubaa….

Tuubasta

Tuuba on housuissasi.

Trampas

Haista sinä Tommi Läntinen vittu.
😉

Evankeliumi rokkaa edelleen

No WAU, se oli pääsiäisteksti se! Allekirjoitan.

PastoriNikulainen

Jep. Moona on kasvattanut aivot korviensa välittömään läheisyyteen, toisin kuin muut somput.
Kaikkea hyvää Moonalle ja Monan valitsemalle tielleen!
Aaamen…

Dickie

No annetaan sitä pamppua sitten jos kerran pyydetään niin että sonputkin ymmärtävät, täh? joo joo, ei tollasten geometrisesti sikiävien hyysääminen ole enää mahdollista kauaakaan, jotka ei ymmärrä mitään, eikä halua ymmärtääkkän. Miksi pitäisi hyysätä tollasta kasvavaa laumaa joista ei ole ei yhdellekkään valtiolle eikä koko planeetalle muuta kuin haittaa.
Sossutuet pois mutiksilta, niin josko ymmärtäisivät häipyä vapaaehtoisesti tai tarviii panputtaa, jotta ymmärtävät

Dickie

niih, muutama pääsky ei kesää tee, jos löytyy Euroopasta 2 normi äo:n ja asenteeen omaavaa tyyppiä eli Walter ja Hirsi-ali. Muuten homma ei etene tuhansiin vuosiinkaan, mitä nyt ongelman laajuus kasvaa eli määrä tuplaa aina 20 vuoden välein.

KKi

Lieneekö pelkästään somalien murhe. Taitaa korona levitä tehokkaasti kaikissa jallajalla, halailu ja naamanpussaus kulttuureissa.
Nämä sosiaaliset kulttuurit kun eivät oikein sopeudu, mihinkään.

Dickie

Eivät ole sopeutuneet edes Somaliaan, löytyykö surkeenpaa ”yhteiskuntaa” koko maailmasta? kaikki is total shit. Se ei ole sattumaa, vaan kertoo paskasta geneettisestä luonteesta sekä alhaisesta älykkyydestä

Rtellinen

Arabi + n… + islam = somali.

R

Eli somput ei tottele ilman väkivaltaa, ooettavat naisiaan ja lapsiaan väkivallalla, ja aiheuttavat väkivaltaisia sukuriitoja…täysin epäonnistut ja jälkeenjäänyt evoluution virhe nämä ihmiset.
Eipä ole ihme että Afrikkalaiset vihaavat näitä oman elämänsä mustalaisia, kukas nyt väkivaltaisiin, raiskaaviin taparikollisiin rakastuisikaan, käyttäisivät edes deodoranttia

xyz

”On itsestään selvää, että Ruotsin ja muiden länsimaiden ei pidä sopeutua islamilaiseen kulttuuriin vaan on meidän somalialaisten ja islamin tehtävä sopeutua demokraattiseen ja moderniin yhteiskuntaan.”
Heh heh.. sanopa tuo valkoiselle naiselle. 😀

Hans Kompis.

Jos kamelin kusi auttais koronaan, sitä jo varmasti myytäis marketeissa.

Virkapsykot saunan taakse

Kylähän sitä myydäänkin, oluen nimikkeellä

Ilmari

Hyvin Mona Walter puhuu. Hän sanoo: ”kun olemme paenneet sotaa, nälkää ja epätoivoa. ”
Varmasti on ollut vaikeaa niillä jotka ovat paenneet. Mikään näistä syistä ei kuitenkaan ole sellainen, jonka perusteella pitäisi saada turvapaikka.

Rtellinen

Suurin osa mitään ole paennut. 90-luvun alun klaanisota oli ja meni.

Anonymous

”Somalialainen kulttuuri ja traditiot tarjoavat sosiaalista suojaa MAANMIEHILLEEN.”
Valkoiset kun tekee näin, eli suosii omaa heimoaan, niin se on natsismia ja rasismia.

Huxi Tasu

Mona kirjoittaa samaan tyyliin, aivan niin kuin PT-sivustolla on sadat muut kirjoittajat kirjoitellut. Esimerkiksi tuo ”kivikautinen kulttuuri” tämä lausehan kertoo jo kaiken.
Nyt kun Mona:n viesti leviää julkisuuteen niin jää vain nähtäväksi pitkäänkö Mona saa olla rauhassa kaiken näköisiltä kivikausi järjestöiltä.
Mikä sitten vaivaa julkisuuden Taxi-Husua.? Miksi hän levittää väärää infoa, vaikka on asunut demokratiassa reippaasti yli puolet elämästään. Katsoin wikipediasta niin Taxi-Husu on palkittu muutaman kerran kaiken näkösestä toiminnasta. On siellä myös petoksia kelaa kohtaan.

Anonymous

Husu on demareiden listoilla. Onhan siellä kaikennäköistä hiihtäjää yms.

Juuso K

”pitkäänkö Mona saa olla rauhassa kaiken näköisiltä kivikausi järjestöiltä.”
Mona ei ole saanut elää rauhassa pitkiin aikoihin. Hän tietääkseni asuu salaisessa osoitteessa, häntä suojellaan ja hän tarvitsee turvamiehiä esim. käydäkseen ostamassa mamukaupasta mausteita, yrttejä, yms. Itse on kertonut näin.

Huxi Tasu

Löytyneekö linkkiä siitä, että Mona olisi jonkun sortin turva-asumuksessa.

Tukea Walterille

Voimia Mona Walterille jatkaa taistelua islamia vastaan!
Kunpa hänen joukkoihinsa liittyisi näkyvästi muitakin entisiä muslimeja. Islam vaan on niin tappava aate, että pelon ymmärtää. Missä viipyy entinen muslimimies, joka uskaltaa olla rohkea?

Anonymous

Hali hänelle ja voimia.

Ingen Gripen

Valikoimaton monikulttuurisuus ja kymmenien miljoonien kehitysmaalaisten vapaa liikkuvuus olisi muuttanut kehittyneetkin maat vähitellen kehitysmaiksi.
Nyt tuon saman globalismin sivutuote, pandemia, uhkaa tehdä vastaavan parissa vuodessa.

Valtsu

Onpa hienoa, että joku jonka puheita ei voi kuitata rasismilla sanoo asioita suoraan! Ruotsin postin toiminta lienee kannattavaa pelkästään Walterin saamien tappouhkausten kuljettamisella.

Phönts

Se ei auta että yks pilluhuuleton sukelluspuku puhuu järkeä jos loput ei ymmärrä/välitä mistään mitään

Acc358

Somaleilla on rasitteenaan islam, jos rankaisee muslimeja kysymysten esittämisestä ja kannustaa tottelemaan koraania.
Harold Rhoden kirjoituksen ”Can Muslims Reopen the Gates of Ijtihad?” mukaan ensimmäisten 400 vuoden aikana islamin synnyn jälkeen oli sallittua esittää kysymyksiä ja keskustella asioista. Tällaisessa oli kumminkin mahdollisuus, että valta-asetelmat voivat muuttua. Sellaisen torjumiseksi ja vallan sementoimiseksi nousi periaatte, että kerran päätettyä ei saa muuttaa, ei kyseenalaistaa. Ei saa edes miettiä, voisiko asiat tehdä toisin.
Ajattelun evoluutiossa se ajatustapa voitti, joka pystyi jyräämään muut alleen. Toimii nykypäivänäkin. Länsimaissakin islamin kyseenalaistaminen on muuttumassa sopimattomaksi ja sitä kautta rangaistavaksi.
Kannattaa lukea: https://www.gatestoneinstitute.org/3114/muslims-ijtihad

Acc358

Islamin heikkous ja voima ovat sen kyvyttömyys kehittyä. Tämä näkyy siten, että vain rohkeimmat uskaltavat irtaantua siitä. Irtaantujia, arvostelijoita ja uudistushaluisia kohtaa turvallisuusuhkia. Islam on menossa kohti umpikujaa, koska maailma muuttuu sen ympärillä mutta islam ei. Tästä seuraa todellisuuden kanssa kasvavia ristiriitoja, joita jota muslimiyhteisöt yrittävät poistaa lisääntyvällä aggressiolla, joka suuntautuu niin ryhmän sisä- kuin ulkopuolelle.
Oma päätelmä. Ihmislaji on keskimäärin henkisiltä ominaisuuksiltaan sellainen, että se tuhoaa itseään. Miten suomalaiset voisivat välttyä tuholta. Ehkä tähän hulluuden mereen voidaan luoda järjen saarekkeita, mutta se vaatii rajoja.
Aiheesta on kirjoitettu kirja ”Why Islam Makes You Stupid . . . But Also Means You’ll Conquer the World”, kertoo Amren uutisessaan ”Why Islam Is Both Weak and Powerful”. Kirjoittaja on Suomessa asuva englantilainen.
https://www.amren.com/features/2020/04/why-islam-is-both-weak-and-powerful/

Aappa

Somalien pitäisi mennä takaisin Somaliaan harjoittelemaan haluamaansa yhteiskuntakehitystä ihan omilla avuillaan. Katsottaisiin sitten vaikka 1000 vuoden kuluttua, onko mitään muutosta tapahtunut.

Acc358

Somalia voisi olla hyvinvoiva ja kehittynyt maa. Siellä voisi olla viihtyisiä kaupunkeja, joiden lasipintaiset pilvenpiirtäjät loistaisivat auringonpaisteessa. Maan infrastruktuuri olisi kehittynyt. Somaliaa halkoisi moottoreiden verkosto, jolla ajaisivat äänettömät päästöttömät autot. Niiden tekniikka olisi paljon muuta maailmaa edellä.
Luotijunat yhdistäisivät maan kaukaisimmat osat toisiinsa. Paikallisliikenteessä olisi tekoälyn ohjaamia sähköhelikoptereita. Somalialainen tiede olisi huikeasti edellä muuta maailmaa ja kansan sivistys- ja elintaso korkeita. Rikollisuus olisi olematonta. Somaleista pidettäisiin heidän miellyttävän käytöksensä ja sivistyneisyytensä takia. He olisivat pidettyjä vieraita maansa ulkopuolella.
Somalia tuottaisi maailman keksinnöistä 90 prosenttia. Kvanttitietokoneet olisivat arkipäivää. Ei siis mikään ihme, että somalit olisivat myös avaruuslentojen uranuurtajia. Heillä olisi jopa tukikohtia Marsissa.
Tämän kaiken olisi mahdollistanut Somalian edullinen sijainti. Se ei ole koskaan ollut jääkausien elinkelvottomaksi tekemät. Ei ole ollut kilometrien jääpeitettä. Mutta valitettavasti edellä kuvattua ei ole. Utopian kaltaista paratiisia ei vielä ole. Ehkä joku päivä se on totta. Ehkä.
Tätä visiota voisi soveltaa moneen muuhunkin maahan. Miksi tämä kuvitelma ei ole toteutunut. Aikaa on ollut kymmeniä vuosituhansia.

Kerberos

Eli he tartuttavat toisensa hyvinkin tehokkaasti MUTTA myös kaikkia muita. Se on tietenkin rasismia, tottakai. Tämä extremetartuttaminenhan ei tietenkään liity heihin millään tavalla, vaan se on rasismin vika. Sekin on rasismia, tämän todetun FAKTAN valossa, kiertää vastaantuleva somali kaukaa tiedostaen että hänellä on mitä suuremmalla todennäköisyydellä korona. Nyt ei ole aika leikkiä rasistia tai antirasistia, vaan nyt turvataan oma nahka ja siten myös muitten. Jos tämä tosiasia ei mahdu kaaliin niin turha siitä vittu on mussuttaa. Nyt mitataan teoilla ÄLYKKYYSOSAMÄÄRÄÄ.

Pizza-Enrico

Mona Walter on niitä kuuluisia yksittäistapauksia.
Myös Suomessa on somaleita, ketkä ovat kääntäneet selkänsä klaaniyhteisölle. Jotkut ovat jopa luopuneet islamista. Tosin nämä henkilöt ovat tämän jälkeen somaliyhteisön silmissä hylkiöitä/pettureita.

Särmääjä

Somalit on joko otettu Ruotsiin tai Suomeen kiintiöpakolaisina, turvapaikanhakijoina tai perheenyhdistämisinä. Ne ei ole maahanmuuttahia eikä niillä sinänsä ole mitään merkitystä sopeutua mihinkään uuteen maahan tai välittää siitä yhtään vaan ne pitäisi saada täältä vaan ulos.

Anonymous

Pate on käväissyt vähän vaihtamassa kyldyyriä Monan kaa.

M

”se on käännetty suomeksi siten, että yritin tehdä asiasisällöstä suomea lukevile jouhevan lukuisen.”
No näinhän käännöstyö pitäisi aina tehdä eli käytetään kohdekielen idiomeja eikä käännetä sanasta sanaan lähdekielen idiomeja (jotka ruotsista suomeen käännettäessä olisivat svetisismejä eli pahoja pahoja tyylivirheitä).

Fatwantarkistaja

En mää ainakaan arvostele ja tuomitse ketään sen vuoksi, että sattuu olemaaan somali. Jokaisessa rodussa on järjettömiä ja järjellisiä yksilöitä. Mona edustaa sitä toista.
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2015042519580193 Entäpä toi jäbä? Löytyykö kruuminkia, vai onko kunnon miäs? Veikkaisin olevan parasta laatua, muttei voi tietää.

Trampas

Paavolla on aika jyrkkä pinna.

Trampas

restecpa

Trampas

Sanna on kauhuissaan ja pyytää vetämään sormea. Edes vationvarainministeri ei EHKÄ tehnyt niin. tiiä sitten liistä.