Ruotsissa kuollut koronaan nyt 900 henkilöä

Skärmbild (293)

Iltapäivään mennessä Ruotsissa oli kuollut koronaan 900 henkilöä. Laskettuja tartuntoja oli 10 483:lla ihmisellä.

On mielenkiintoista, että vaika koronaan on kuollut määrällisesti ehkä paljon ihmisiä niin silti yhteensä kuolleiden määrä ei ole lukumäärällisesti kasvanut vaikkapa edellisvuodesta. Tänä vuonna kuolleiden lukumäärä 1.maaliskuuta – 3. huhtikuuta välisenä aikana on pienempi kuin viime vuonna.
 

Subscribe
Notify of
guest
36 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Niin, itsepä ovat tiensä valinneet.

KKi

Olisipa mielenkiintoista tietä sairaiden ja kuolleidenkin etninen jakauma. Veikaanpa, että pulppuilevat ja yhteisöllisen kuplivat kulttuurit ja etnisyydet saattaisivat erottua.
Joka seikka antaisi sivistykselle toivoa. Italiassahan korona jyllää. Italiakin tyypiltään jallajalla ja yhteisöllinen naamanpussauskulttuuri.

Kuolleita liian vähän joten keksittiin korona, hehe

No se johtuu siitä kun kansa on lopettanut kiljunjuonnin ja kessuttamisen.
Ei kai kuolleitten määrä ole mikään vakio vuosittain eli typ ”kiintiökuolleet”.

Anonymous

Korona tappaa enimmäkseen niitä jotka ei muutenkaan eläisi enää kauan. Satunnaisesti myös muita.

Minä

Ruotsin hallituksella on luultavasti sen verran heikko ote kansasta, kaikki mukaan lukien, että eivät uskalla lähteä kovien karanteenien linjoille. Jos hallitus määräisi kovan karanteenin edes Tukholmaan, sitä ei kovin hyvin noudatettaisi kumminkaan ja koska hallitus olisi aika voimaton siinä tilanteessa, heikkenisi kunnioitus viranomaisia, poliisit mukaanlukien, kohtaan entisestään. Parempi olla käyttämättä voimaa, jota ei ole, jotta se voimattomuus ei paljastuisi.
Ruotsin taktiikassa saattaa olla myös hyvin kyyninen syy, joka olisi, että pelastetaan talous. Mikäli Ruotsin talous romahtaisi, romahtaisi myös sosiaaliturva ja se saisi erityisesti tietyt alueet raivoon. Se voisi johtaa anarkiaan laajasa mitassa, eritoten, kun ei ole sitä voimakasta poliisia.

On sitä edes olemassa

Mietin että kirjataanko Ruotsissakin ”korona-kuolleet” samalla tavalla kuin Suomessa. Eli kaikki ovat kuolleet koronaan jos heillä on ”todettu koronavirus”. Eli vaikka ajaisivat autolla kolarin ja kuolisivat niin ”koronaan kuoli”.
Ja muutenkin koko viruksen testaus on jotenkin retuperällä. Sitä kun testataan keuhkokuumeen metodein. Eikä viruksia niin testata, vaan perinteisesti verikokeesta vasta-aineella.
Niin että, kysyn yhä uudestaan:”Tunteeko kukaan henkilökohtaisesti ketään jolla olisi ollut tämä korona?”.
Kahden viikon aikana kukaan ei vielä ole Suomen laajuisesta alueesta ilmoittautunut. Ei edes keskussairaalassa oleva serkkukaan.

Qroquius Kad

En tunne henkilökohtaisesti yhtään kanssaihmistäni, jolla olisi koronatartunta. Toisaalta en myöskään tunne henkilökohtaisesti ketään, jolla olisi HIV- tai C-hepatiittitartunta.
Ehkä meidän yksittäisten kansalaisten otannat saattavat olla hieman kapeammanpuoleisia?

Puolueeton

Jos tuttaviisi kuuluu 100 ihmistä, pitäisi tartuntojen Suomessa olla luokkaa 50000, jotta tuttavissasi olisi todennäköisyydellä 50% yksi sairastunut. (Ei ole matemaattinen tilastolasku vaan arviointi.) Pitänee odotella kuukauden verran, ellei tartuntojen kohoamista saada hallintaan. Itsetehdyt kasvonaamarit käyttöön, kun valtiovalta ei niitä pysty hankkimaan.

Jaaha

Voihan niitä helposti olla satoja tuhansia tapauksia. Todennäköisesti vähintään sen verran myös on. Pieni vähemmistö hakeutuu hoitoon tai pääsee testattavaksi ja tulee numeroksi Suomen varmennettuihin tartuntoihin.

Acc358

”Itsetehdyt kasvonaamarit käyttöön, kun valtiovalta ei niitä pysty hankkimaan.”
Amazonissa näyttää olevan maskeja myynnissä. En tiedä laadusta. Outoa, ettei apteekeista saa ostettua maskeja.

Jaaha

Vaimon puolelta sukulainen tuntee kokonaisen sairastuneen perheen ja itselläni on sairastunut veli, tosin etäinen. Oireet eivät ole olleet ”vakavia”, mutta pahempaa kuin mikään muu koettu kuitenkin, eikä ole itsestäänselvää varmaan monellekaan sairastaneelle, ettei pysyvää jonkinasteista keuhkokapasiteetin laskua jää jäljelle. Oireet lievemmissä tapauksissa näyttäisivät kestävän useita viikkoja ja vakavuuden taso vaihtelevan.

Mikä pykii?

Olen yrittänyt kysellä kaikilta kavereilta ja niiden kersoilta, että onko ketään tuttuu sairastunut. Siis useilta sadoilta tutuilta yhteensä, mutta kukaan ei tiedä ketään tuttua tai läheistä. Ex-muija sanoi, että hänen eräs kaveri kertoi, että tutun tutun perheessä on pari. Alkaa tulla ihmeellisiä asioita esiin tällaista kuunnellessa. Tunnen muutamia mesuja Stadin raksoilla, jotka eivät myöskään ole edes kuulleet kenestäkään sairastuneesta. Ja lähipuiston keväiset spuget nauravat peloissaan samaa, ottaen samalla samasta kannusta huikkaa. Rapula on ollut, muttei muuta. Kummaa tietoa, mutta ainakin omalle kohdalle sattunutta uutisointia, joka on faktaa. No, katsotaan vappuun asti, niin eiköhän jo silloin ole tapahtunut jo jotain, mikä vie näiltä faktoilta pohjan tai sit ei.

Jepulisjepsis

Niin että, kysyn yhä uudestaan:”Tunteeko kukaan henkilökohtaisesti ketään jolla olisi ollut tämä korona?”.
Samaa on kyselty ja kukaan tuttava ei ole vielä saanut tätä tartuntaa.
Minä alan jo pelkästään noiden tilastovääristelyjen perusteella epäillä onko tätä virusta ollenkaan. Meille aina valehdellut valtamedia soittaa tätä rumpua, vaihtomedia soittaa tätä rumpua, THL soittaa tätä rumpua, ja kaikki muutkin. Jopa persut – tietenkin. Kukaan ei ole silti oikeasti virusta nähnyt. Tässä vaiheessa pitäisi jo olla ruumiita kaduilla. WHO muutti hiljattain pandemian määritelmää. Nyt pandemia voidaan määritellä kevyemmin perustein.
Kysymyksessä on maailmanlaajuinen kusetus. Hyvä puoli tässä hysteriassa on se, että nyt erottuvat jyvät akanoista. Esimerkiksi UMV-lehti, persut, ja monet muut ovat lähteneet täysillä tähän eliitin lietsomaan hysteriaan mukaan kyseenalaistamatta mitään. Tämä kriisi erottaa eliitin kuuliaiset puudelit, aidoista vastavoimista.
https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2020/04/07/koronavalehtelu/

CrackerJack

Jep joka maasta kannattaa selvittää kuolleisuus aste. Näitä löytyy tuhatta kohden ja kokonaismäärät. Italian kuolinmäärät nyt uutisoituna kuulostavat kovalta, mutta kun katsoo netistä vuosittaisia kuolinmääriä, voisi edellisen perusteella kuvitella, että maahan on tipautettu atomipommi tms. mutta isossa maassa kuolee tasaisesti paljon ihmisiä, etenkin Italia jossa taitaa olla Euroopan vanhin väestö. Mutta samalla syntyy myös uusia ihmisiä. MSM uutisten pelonlietsonta laittaa useimman lukijan paniikkimoodiin, eikä siinä sitten järkeä enää näemmä käytetä.

CrackerJack

Lisäystä edelliseen, Italialla hain sitä, että Ruotsin ja muidenkin maiden osalta tulisi selvittää, mikä määrä siellä todellisuudessa kuolee parempana tai huonompana vuotena… voi sen jälkeen verrata uutisoinnin antamaan vaikutelmaan.

Anonymous

Katsotaanpa sitten korona jälkimainingeissa tautia yhtään väheksymättä, kuoleeko tai onko tautiin kuollut enemmän tai vähemmän ihmisiä, kuin tulossa olevan talouskurimuksen uhrien osalta. Ne miljardit pitää maksaa takaisin ja sehän on aina nähty mistä leikataan jne. Eli paljonko lähtee ns oman käden kautta tai stressin jne. Sehän on joskus jossain laskettu jotta yksikin tuhoutunut perhe tulee helvetin kalliiksi yhteiskunnalle.

joku

Tästä voi tulla maailman historian suurin puhallus jossa länsimaat tappoivat teollisuutensa ja keskiluokkansa vapaaehtoisesti. Kollektiivista hulluutta. Tämä kaataa yrityksiä ja ihmisiä kuin heinää.
Karanteenit jatkuvat jenkeissä ainakin tämän kuun. Todennäköisesti vielä seuraan kuun jolloin niitä lasketaan pikkuhiljaa. Tästä tulee noin 2 kuukauden täysi pysähdys maailmantalouteen. Nykyinen järjestelmä länsimaissa perustuu kulutukseen ja palveluihin jotka ovat suurimmat kärsijät tässä kollektiivisessa hulluudessa.
Talous ei lähde käyntiin sormia napsauttamalla 2-3 kuukauden tauon jälkeen vaan ongelmat kumuloituvat. Eli ihmisillä ei ole rahaa vuokriin, laskuihin ja kulutukseen jotka näkyvät teollisuudessa viiveellä. Suomi nousi kymmenen vuotta edellisestä isosta taantumasta tai lamasta. Jenkeissä lamasta toipuminen ei ole koskaan tuonut yhtä paljon työpaikkoja takaisin kuin on lamassa menetetty.
Ja sitten jos/kun tulee seuraava aalto niin se on siinä. Valtioilla ei ole muuta mahdollisuutta kuin avata karanteenit. Mutta vahinko on jo tehty ja tämä on vaikuttanut ihmisten psykologiaan ja käyttäytymiseen.

Anonymous

Ainakin tämä on Puhallus….

Suomi Finland

Hyvä, että Boris Johnson selvisi koronasta. Nyt Britannialla on korkea-arvoinen päättäjä, jolla on omakohtaista kokemusta siitä, millainen tauti voi olla kyseessä, jos saa sen vakavamman muodon. Luulisi Johnsonin nyt ottavan asian äärimmäisen vakavasti.
Me puolestamme tarvitsisimme tulevaisuudessa paljon sellaisia päättäjiä, jotka ovat omakohtaisesti kokeneet rikastusta ja selvinneet siitä hengissä. Harmi kyllä siinä on kyseessä asia, joka ei henkilökohtaisesti kohtaa päättäjiä.

Anonymous

Se nyt epäilyttää oliko Boriksella edes korona tai mitään muutakaan? Kävi hospitaalissa kun ”esimiehet” käski.

10 327 589 kpl 2019

Sehän on mielenkiintoista että mitä enemmän Ruotsiin lappaa porukkaa sitä vähemmän Ruotsissa asuvia kuolee. Ilmeisesti kansanterveys on noussut huimasti!

Anonymous

900 my ass, koko ”koronakriisi” on kusetusta. Avatkaa jo silmänne älkääkä tuijottako Putousta, Possea ja muita idiootti-ohjelmia.

Anonymous

Älkää myös katsoko Tuurin kyläkauppiasta, heh

Jepulisjepsis

”Kukahan mahtaa olla kusettaja?”
Kannattaa katsella WHO:n rahoittajien suuntaan. Sieltä se syyllinen löytyy.
WHO:n rahoituksesta noin 80 % tulee yrityksiltä (kuten Nestlé, Pepsico, Coca-Cola, Sanofi-Aventis, Sanofi-Pasteur, GlaxoSmithKline, Exxon, Rio Tinto, Pzifer, Merck, Novartis jne) joista yksikään ei ole hyvämaineinen, mitä tulee ihmisoikeuksiin ja ympäristönsuojeluun, sekä rokotusten puolesta intoilevilta säätiöiltä kuten Bill & Melinda Gates Foundation.

jokke

Ehkä tämä on optinen harha? Karanteenien takia mm. onnettomuudet ja liikennekuolemat ovat vähentyneet. Tämä on korvaantunut corona-kuolemilla. Tosin useat lähteet ovat raportoineet, että kuolemat laitetaan coronan piikkiin, jos kuollut on testattu posiitiiviseksi coronan osalta joka taas vääristää tilastoja toiseen suuntaan.

Aappa

Osa on varmaan kuollut liiallisen median seuraamisen takia – rupeaahan se pikkuhiljaa stressaamaan, kun tappihirviö hyökkää verkkokalvoille alituiseen viikkokausia.

Janne Turunen

Juuri päivitetyt Faktatiedot Korona tilanteesta
Swiss Propaganda Research’in mukaan
Samma på svenska

Jaaha

Myös New Yorkin osavaltiossa kokonaiskuolemat ovat matalalla, kuitenkin tietyissä kuolemantaparyhmissä on valtavaa nousua. Esim yksin kotona kuolleiden päivittäinen luku on lähes kaksikymmenkertaistunut.
Tämä siis viittaa New Yorkissa siihen, että SARS2 pelko ajaa ihmisiä toimintaan josa kuolee vähemmän, mutta itse SARS2 virukseen kuolee valtavasti enemmän ihmisiä kuin mitä pystytään tunnistamaan SARS2 aiheuttamaksi.

Jaaha

Yksin kotona kuoleminen toki lisääntyy siksikin, että ollaan enemmän yksin kotona, mutta myös keuhkokuumeeseen kuoleminen yleisesti, ilman tunnistettua aiheuttajaa on roimasti kasvanut, eli todennäköisesti on paljon SARS2 tapauksia joita ei tunnisteta.

Xcxc

Ruotsissa on parina päivänä kuollut 12 päiväässä. Eli vähän. Epäilin lukua ja sitten sanoivatkin niiden tarkentuvan pyhien jälkeen .
Uskomatonta, vetävät Ruotsissa pyhät lonkkaa.
Tiedän pari sairastunutta töiden kautta, yhden Ruotsissa ja toisen Suomesta. Saarenmaalla oli kans viruslinko….

Huxi Tasu

Nyt jos Ruotsi ottaisi kovemmat otteen ulkonaliikkumis kieltoon, eli samaan tyyliin kuin, esim uudellamaalla.
Suomessa.
Mahtaisiko tällainen operaatio Ruotsissa saada nimen ”aselepo”? Poliisin vakavuus puheet voisi siirtää syrjään ainakin muutamaksi päiväksi. Tenstan, ja Rosengård:enin pizzeriat jäisivät ilman poliisiauton kyyditystä. Myös palolaitokset saisi lakisääteisen lepotauon. Puhumattakaan vakuutusyhtiöistä.

Simo

Expressen
Om man ser till olika områden i landet finns det också skillnader som skulle kunna orsakats på grund av covid-19. I det hårt drabbade Stockholm syns en tydlig ökning i slutet på mars. I Stockholms kommun dog 330 personer den 21 till den 31 mars, jämfört med 178 döda samma period 2019 och 218 döda år 2018.

Vähän

No ei tuo paljon ole, eihän kuolleitten määrä kasvanut kuin 50%