Rinkeby-Husby-Tenstassa tartunnat vähenevät, toisaalla lisääntyvät

Skärmbild (303)

Tukholman tartunnantorjuntaviraston mukaan Järvan alueen, ja Sundbybergin maahanmuuttajalähiöiden tartunnat ovat pienenemään päin, mutta toisaalla virustartunnat lisääntyvät.

Virasto ei osaa sanoa miksi tartunnat ovat lähtenee Järvassa laskuun, mutta syyksi arvioidaan tehokas informaatio, jota on jaettu useilla eri kielillä. Lisäksi pitkin kylänraitteja on ollut erikielisiä infotauluja, kertoo SVT:n uutiset.
Sen sijaan Skärholmenissa ja Södertäljen kaupungissa tartunnat näyttävät lisääntyvän. Viikko sitten Skärholmenissa joka 16 ihminen per 10 000 asukasta kohti sai tartunnan ja nyt luku on joka 26/ 10 000. Södertäljessä tartuntariski on noussut 12:sta 23:een. Rinkeby-Kistan alueella tartuntariski on kuitenkin ollut korkeammalla kuin nyt mainituissa korkeimmillaan. Rinkeby-Kistassa oli viime viikolla 47 tartuntaa 10 000 ihmistä kohti, Tenstassa 37/ 10 000.
Tartuntatorjuntaviraston mukaan Skärholmenin tilastot ovat hieman mysteeri.
Lainaus SVT:stä loppuu.
Kannattaa huomata, että Skärholmen ja Södertälje ovat hyvin voimakkaasti maahanmuuttajaedustettuja alueita Järvan ja Sundbybergin tapaan.
 

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Saavuttaako somalilauma immuniteetin?

Juupeli

Eihän tästä ole kuin noin 3 viikkoa kun somali järjestö hehkutti julkisesti, että Corona informaatio ei ole saatavilla heidän kielellään.! Tästä somalien (muka) väärästä kohtelusta kirjoitti itse PT-media. Onko tämä SVT:n analyysi ”vastaveto” Mona Walter:in Fb-päivitykselle 12.04.20.?
Svt:n informointi antaa niin väärä uskoa kansalaisille, että tuon tyylin tiedotus on, jopa erittäin vaarallista kansalaisten terveydelle.