PS:n Tavio: Uudenmaan sulun purkaminen on ennenaikaista

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio moittii pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallituksen päätöstä lopettaa Uudenmaan eristys muusta Suomesta jo tänään 15.4.

Pääministeri Marin kertoi julkisuudessa kuusi päivää sitten, että Uudenmaan eristämistä jatkettaneen 19.4. asti, joten purkaminen tehdään jopa suunniteltua aiemmin.
– Sulun purkaminen on erittäin huono päätös hallitukselta. Taudin leviäminen maakuntiin nopeutuu tämän takia ja enemmän ihmishenkiä menetetään kuin olisi ollut pakko. Vaikea uskoa, ettei perustuslaki suojaisi ensisijaisesti ihmisten terveyttä, Tavio kommentoi.
Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan uuden koronaviruksen tautihuippua ei olla vielä koettu Suomessa.
Ville Tavio
___

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
15.4.2020 16:24

Hallitus taisi tehdä tegnelit?
Ruotsihan on muutenkin hallituksen esikuva numero 1 joten mikä ettei!

Juha
Juha
15.4.2020 16:30

Käsittämätöntä kummelia.. surrealistista touhua tämä Suomen koronaräpellys.
Taiwanissa n. 400 tartuntaa, viime päivinä ei uusia tartuntoja.. asiat hoidettu hieman eritavalla ja maan terveysministerin gallupkannatus 91%a. Mitenköhän Krista Kiuru pärjäisi vastaavassa gallup-kyselyssä.

Anonymous
Anonymous
15.4.2020 21:30
Vastaa...  Juha

Hiukka eritavalla juu..
Kyllä, helvetin paljon tiukemmin kun tässä maassa jossa ihmiselämät ei merkkaa mitään kun pilluhallitus hyppii niin että hiivat pöllyää.
Suomessa uusiman karanteenia olisi pitänyt jatkaa määräämättömän kauan kuten myös mukaan muitakin saastuneita maakuntia karanteeniin.
Mutta ei, 31.5 pilluttelijat avaa baarisaarron ja terassit täyttyy kusipäistä jotka ei tajua suomen tilanteesta hevonvituraa, levittävät koronatilaston sellaisille luvuille että jopa ruotsi tulee jäämään kakkoseksi.

Korona nousuun
Korona nousuun
15.4.2020 17:07

Muutama oireeton ”mökkiläinen” ja kauppareissut, siitä se lähtee. Hallituksen tytöt ovat varmaan saaneet mukavia uhkaussoittoja ja pelko ajoi tähän. Ei tätä muuten voi ymmärtää että mikä vitun hinku sieltä helsingin seudulta on tänne muu kuin että ei päästä mökille. Pysyisitte nyt siellä, kun kerran maaseutu on niin perkeleen rasittava, vai mitä vapaavuori.

Jesse
Jesse
15.4.2020 20:09

Taisi iskeä nuorisojengille jonkun sortin paniikki? Turha enää huudella mökkiläisten perään, sinne menivät. Onhan kriisi selätetty, kun rajoitukset kerran puretaan.

Anonymous
Anonymous
15.4.2020 21:16

Pirettiin sulku, jotta batiikkinoidat saavat tavata mussukoitaan. Olihan se nyt epäreilua ja rasismia, kun kultamunat eivät saa matkustella ja levittää tautia. Allahin mukaan ei tartu näihin ihquihin.

Anonymous
Anonymous
16.4.2020 01:04

Totanoin-Tavio epäilee totanoin että totanoin taitaa totanoin olla totanoin liian aikaista?

Kortsuja Koronanestoon?
Kortsuja Koronanestoon?
16.4.2020 12:32

Ruotsi vie 20 miljoonalla kruunulla kortsuja Afrikkaan samaan aikaan kun omassa maassa ei ole suojavälineitä hoitohenkilökunnalle?!?
https://nyheteridag.se/myndighetens-coronasatsning-kondomer-i-afrika/
No, afrikkalaiset voivat käyttää niitä ilmapalloina.

Mama Africa
Mama Africa
16.4.2020 13:34

Ne on varmaan vanhoja, kuten GSK:n aikanaa Afrikkaan kippaamat ylijäämälääkkeet.

Ilmari
Ilmari
16.4.2020 15:26

A-studiossa Tavio sekoili, että presidentin pitäisi johtaa toimintaa. Sekoilu jatkuu.

Anonymous
Anonymous
17.4.2020 05:17
Vastaa...  Ilmari

Siinä ei muuten olisi paskan vertaa tapahtunutkaan, ilman presidentin ja opposition kehotuksia muutenkaan. Alunperin. Hallitus tässä se sekoilija on, tässä se näkyi.

Totuus
Totuus
17.4.2020 05:01

No tytöille paljastuu totuus kuukauden parin päästä, kun raatoa alkaa tulla.