Korona nyt todellinen ongelma Tukholman seudun vanhainkodeissa

Skärmbild (308)

Tukholmassa koronavirus jatkaa leviämistä erilaisissa vanhusten hoitokodeissa. Tyresön kunnassa on vahvistettu, että korona on levinnyt useisiin vanhusten hoito- ja asumisyksiköihin.

Tyresössä tartunnat ovat nousseet viikossa reilusta 50 vajaan sataan tartuntaan. Vanhusten kotipalvelun piirissä oli kuun alussa joitakin vahvistettuja tartuntoja ja nyt tartunnat ovat levinneet useisiin vanhustenkoteihin.
Paikallislehti Mitti.se:n mukaan hoitajien parissa on hyvin tiukat hygieniarutiinit ja suojavarusteistakaan ei ole pulaa.
Nyt ainoaksi mahdollisuudeksi katsotaan, että hygieniarutiineja kiristetään entisestään ja hoitajien määrää koronasairaiden parissa vähennetään, jolla pyritään estämään hoitajien tartunnat.
Vanhustenkoteihin levinneet tartunnat ovat olleet todellinen ongelma Tukholman seudulla. Tyresön lisäksi Sundbybergissä virus levisi mm. suomalaisten vanhustenkotiin, jossa useat vanhukset sairastuivat. Kaikkiaan virus on levinnyt ainakin pariinkymmeneen vanhustenkotiin.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jassoo

Kyllä luonto hoitaa… ( Tämänkin viiruksen suomalaisten vero rahoill
a.)

Übersturm

Ihan on varmaan swedujen viher-punikki -koalition suunnitelma päästä eroon kalliista vanhusten hoidosta, jotta voidaan ottaa paskanaamaa taas maahan elätettäväksi. Sama tilanne Suomessa. Rahaa ei ole terveyden huoltoon suojavarusteihin, mutta samalla ollaan järjestämässä erittäin kallista tilauslentoa, jolla rahdataan elätettäviä Kreikan saarilta Suomeen.
Toisaalta tätähän väki on halunnut, kun äänestävät viher-punikkeja.

Minä

Jos tutustumme sosiaalidemokraatien historiaan, emme voi edes yllättyä kamalasti, jos he jälleen olisivat julmalla tiellä.
Vähän epäuskottavaa on, mutta täysin mahdollista, että tietoisesti jätetään hoito heikoille ja “toivotaan parasta”.

näinseon

Suomalaiset vanhukset jolla olis ollut tarve saada henkityskoneita eivät ole saaneet niit’ Stockholmin ympärillä

Minä

Ruotsalainen “ättestupa” 500-luvulta on modernisoitu. Kutsuuko Ruotsin hallitus sitä nyt leikillisesti koronastupaksi hymyillen arvoituksellisesti?

Tulee tilaa

Tämähän menee Ruotsin johtavan hitsarin suunnitelmien mukaan. Noita hoitokoteja tarvitsevat jotkut muut.

Puikko ei pärjää asiantuntijoille

No kukas sitten on? Kyllä hitsarilla on ylin vastuu mutta kun on vain hitsari niin on Viranomaisten armoilla, mm FHMn uuninpankkopoika- generaldirektöörin.

Pehtoori

Kohta kaivetaan esiin myös ätteklubban.

PastoriNikulainen

Tarttuuhan ne flunssatkin jos ei pese käsiä ja menee ilman hengitys-suojainta 100 vee paskat housuissa
makailevan ruotsalaismummon välittömään läheisyyteen häröilemään housut kintuissa.
Aaamen…