Voiko 5G:stä saada fyysisiä oireita? Vaikka verkkoa ei olisi lähistöllä?

82667596_2662801120423193_5086035027075006464_n

Selvittelin viime yönä hieman pidempään 5G-asioita. Pitkästä aikaa oli hauskaa. Käytin lähteenä ruotsalaista Facebook-ryhmää, jossa on yli 7 000 jäsentä ja jotka kertovat olevansa kriittisiä 5G:tä kohtaan.

Noh, selvisi, että ruotsissa säteilyasioissa ollaan ehkä astetta pidemmällä kuin Suomessa. Nimittäin ryhmäläisten mielestä jo 4G ja 3G ovat saatanan keksintöjä. Tai tässä tapauksessa tietenkin juutalaisten/ Bill Gatesin/ NWO:n/ mitä niitä nyt maailmassa on tahoja, jotka tällaista ihmisten kiusaamista harjoittavat.
Mielenkiintoista oli se, että monet ryhmäläiset kokivat saavansa 5G verkosta fyysisiä oireita. Oli huimausta, heikotusta, pään vouvaamista, hissi ei liikkunut ylös, oli aivosumua, nenäverenvuotoa, keskittymishäiriöitä ja sen sellaista. Näitä oireita kokivat monet ympäri maata. Ihan jopa maaseudulla, jossa ei ole edes 5G verkkoa. Kun joku erehtyi kertomaan jollekin oireita kokevalle, että hänen asuinalueellaan ei ole 5G verkkoa niin tilalle vaihdettiin sujuvasti 4G. Ei se niin markan päälle mikä verkko, jos kokee aivosumua tai pään vouvaamista.
Joukossa oli jotain hieman oudompiakin oireita. Muuan mies kertoo olleensa homoseksuaali koko ikänsä. Mutta nyt kun lähistölle tönäistiin 5G masto niin mies on alkanut kiinnostumaan naisista. Miehen mukaan ilmiselvää, että 5G:ssä otetaan mukaan “mindcontrol”, jossa kaikki sulautetaan ajattelemaan saman kaavan mukaan. ↓
dfsdfsd
 
Muuan nainen kertoo miten on alkanut hoitamaan säteilyasiota Tonic Water-limonaadilla. “En tiedä auttaako tämä teitä muita, mutta itse juon nykyään Tonicia ja syön C- ja D-vitamiinia sekä jodia ja sinkkiä. Olen kuullut, että ameriikoissa jodi auttaa säteilyyn. Tonic taas on ainoa, joka poistanut huimausta, jota minulla on ollut”, nainen todistaa vakuuttavasti. ↓
Skärmbild (311)
 
Toinen hauska ketju oli kuvan lipputangosta. Hänen mukaansa lipputanko säteilee.
Bilden kan innehålla: himmel, träd, växt och utomhus
Ryhmäläiset olivat aivan vakuuttuneita, että lipputankoon on piilotetttu lähetin. Tosin siitä ei oltu ihan yksimielisiä oliko kyseessä 4G, 5G vaiko joku sateliittijuttu. Epäiltiin myös koronan levittäjäksi. Ryhmäläisten mielestä tällaisten mastojen naamioiminen lipputangoiksi oli kammottavaa.
 
Lisäksi ryhmässä oltiin aivan varmoja, että Tukholman koronapedemia johtuu asuintalojen katoille viritetyistä 5G mastoista. Tästä ei ollut epäilystäkään. ↓
Bilden kan innehålla: himmel och utomhus
 
Mielenkiintoista on se, että ryhmässä on paljon kehitysmaista tulleita henkilöitä. Kaikkein harhaisimmat näyttivätkin olevan tulijataustaisia. Tätä taustaa vasten 5G-harhaisuus on helppo ymmärtää. Tukholmassa kehitysmaista tulleet 5G kriitikot aikovat pysäyttää Kistan teollisuusalueella olevat Ericsonin testausmastot. Kriitikoiden mukaan juuri Ericsonin mastojen takia Järvan alueella Rinkebyssä, Tenstassa ja Husbyssä on paljon koronavirusta. ↓
 
rtertertert
Uskoisitko sinä afrikkalaista tai lähi-itäläistä 5G-kriitikkoa, joka väittää, että hänen asuinalueensa koronatartunnat tulevat Ericsonin 5G-testimastosta? Ja että 5G-mastoilla yritetään tulevaisuudessa “hallita” ongelmalähiöiden asukkaita? Minä ainakaan en.
Muuan afrikkalainen rakettitutkija kyselee, että koska elämme demokraattisessa yhteiskunnassa niin eikö ihmisten pitäisi saada äänestä haluammeko me 5G verkon vai ei.
Näihin tunnelmiin.

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PastoriNikulainen

Sweitsi kielsi sen ja brysselkin näin teki, jossa eu:ta johdetaan.
Aamen.

Minä

Ei niitä varsin kielletty, mutta jäädytettiin toistaiseksi tutkimusten ajaksi. Tutkimusta tehdään ehkä jopa ihan yleisön rauhoittamiseksi, vaikka mitään todellista syytä ei tuohon olisikaan.

Birgit

Niin sitä vaan täälläkin tehdään pitkiä kirjoituksia, kuvien kanssa oikein siitä kuinka 5G nyt ei vain ole vaarallinen. Ja että kyse on vain salaliittoteoriasta. Onko maailmassa ollut ja onko useita aitoja salaliittoja? Kyllä, vuorenvarmasti. Ja tulee olemaan. Mutta on osa agendaa saada ihmiset nauramaan näille jotka tutkivat ja päätyvät järkyttäviin tietoihin. Tietoihin jotka menevät niin yli hilseen tavan kansalaiselle, että sitä eti voida mitenkään sisäistää. Tiedoille siis nauretaan. Kutsutaan “folioksi” sekä nimenomaan “teoriaksi salaliiton”.
Kuinka paljon tämänkin artikkelin tehnyt itse Varmuus on tehnyt tutkimustyötä 5Gstä? Eri mieltä niiden 26 000 riippumattoman tiedemiehen kanssa jotka jo vuosi sitten kertoivat että 5G on ihmisen terveydelle ei vain suuri riski, vakava haitta.

M

Meillä on työpaikalla ollut jo ainakin 20 vuotta riippumaton tutkijaryhmä, siis jo ennen Fingerpori-aikaa.

Pelko pois ja marssien rotkoon

Niin. “Kyllä meidänkin työpaikalla… kauan sitten… Ei voi olla vaarallista… Ihan selvästi todettiin…. Naurettiin sitten yhdessä kaikille kehityksen vastustajille….”

Anonymous

Ajatella, että homo oli sairastunut ja hänestä oli tullut hetero.

Typerästi kirjoitettu juttu

Niin, en todellakaan tajua, että miksi PT kirjoitti tämän jutun?
Ihan kuin PT aina kijoittaisi halveksuen asioista joista on eri mieltä.
Erittäin huono ominaisuus nk. toimittajalla. Ei poikke mitenkään ns. valta-median linjasta.
Aivan kuin tarkoitus olisi saattaa naurunalaiseksi kaikki, jotka ovat sitä mieltä että
5G ei ole hyvä asia. Jutun esimerkit ovat ihan täyttä roskaa. PT ei ilmeisesti ole yhtään nähnyt vaivaa
tutustuakseen tutkimuksiin koskien asiaa. Miksi moni maa on lopettanut koko teknologian
kehittelyn ja päättänyt ettei 5G etene, ennen kuin asiasta on varmuus olemassa. Tosin kuin
esim. Suomen hölmölä.
Mihin edes koko 5G teknologiaa tarvitaan? Nykyinen 4G on ihan tarpeeksi hyvä ja nopea.

Anonymous

Tämä on varmaan taas siionistien ilkeä temppu teitä elämämkoululaisia vastaan.

Anonymous

elämämkoululaiset alapeukuttaa, voi kyynel.

Typerästi kirjoitettu juttu

Olipa harvinaisen typerät kommentit.
Kukaan täysijärkinen ei väitä, että 5G aiheuttaa koronaa, aivosumua tai homojen muuttumista heteroiksi. Hulluja aina riittää.
Sen sijaan on mahdollista, että 5G verkon voimakas säteily aiheuttaa solumuutoksia, varsinkin lapsilla, ja tästä johtuen mm. syöpää. Näin ollen 5G voi mahdollisesti myös pahentaa korona-viruksen taudinkuvaa tms.
Tutkimuksia on vaikka kuinka paljon. Tässä esim. suomalaisen tutkijan blogi aiheesta:
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/author/mikkoahonen/

Typerästi kirjoitettu juttu

Tässä hyvä juttu ko. blogista otsikolla “5G-teknologian esittely – ympäristö- ja terveysriskit”
https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mikkoahonen/273776-5g-teknologian-esittely-ymparisto-ja-terveysriskit/

Simmut auki

Kannattaa tutustua myös JF Gariepyn näkemykseen. Hän on huolissaan etenkin tämän geen käyttämästä 60GHz:stä, joka tekee tuhoaa hapen suhteen.

Anonymous

Ei vittu te ootte hörhöjä. Uskotte vielä joulupukkiin buahahaa. Ja sitten kuvittelette voivanne rakentaa parempaa yhteiskuntaa.

M

Olen täysin samaa mieltä siitä, että lipputanko säteilee. Kun tankoon osuu valoa, pinnalla olevat maalimolekyylit virittyvät ja alkavat säteillä valoa. Tuuli heiluttaa lippunarua, joka irtoaa lipputangon pinnasta ja hetken kuluttua osuu lipputankoon, johon syntyy osuman seurauksena muodonmuutos, joka alkaa edetä aaltona pitkin lipputankoa. Tämä aalto heiluttaa tankoa ympäröimää ilmaa, johon syntyy etenevä ääniaalto. Lipputanko säteilee ääntä. Tuuli heiluttaa tankoa, jolloin tanko myös heiluttaa ympärillään olevaa ilmaa. Syntyy hyvin pienitaajuista ääntä eli infraääntä, jota myös tuulimyllyt synnyttävät ja josta monet kokevat saavansa hyvin samankaltaisia oireita kuin 5G:stä. Asioilla täytyy siis olla jonkinlainen yhteys. Onkohan tuulimyllyihinkin salaa laitettu 5G-lähettimiä?

KKi

Hmm, kiintoisaa.
Onko sinulla käsitystä miten lipputangon audiotaajuinen aaltosäteily vaikuttaa divetyoksidiin.

Hep0nen

Se on divetymonoksidi. Hengenvaarallinen aine joka keuhkoihin hengitettynä on hengenvaarallista, ja on aikojen saatossa aiheuttanut kenties miljoonien ihmisten äkkikuoleman.

M

En ole varma, miten aallot vaikuttavat kyseisen yhdisteen LD₅₀-arvoon. Suosittelen kuitenkin tervettä varovaisuutta kuten kaikkien kemikaalien käytössä sekä väärinkäsitysten välttämiseksi käyttämään aina IUPACin systemaattista nimeä oksidaani.

Ensin faktat, sitten kansanäänestys

Eikö asiaa voida tutkia rehellisesti ja neutraalisti? Vältyttäisiin öyhötykseltä.

Social engineering going on

Virukset eivät ole eläviä mikrobeja. Ne ovat proteiineja joita muodostuu elävissä organismeissa, ihmiset mukaanlukien.
Kerrassaan ainoa tapa jonka kautta voit saada tämän niin kutsutun Korona-viruksen on nimenonmaan rokotteesta; 5G on väline joka saa aikaan näitä pyöreän pöydän ääressä päätettyjä mm. normaalin flunssan oireita, jotka tulkitaan sitten “Koronaksi”. Niitä siis “tulee” varmasti monille ilman epäilyksen häivääkään.
Tämä on se tekosyy jonka kautta ihmiset tullaan asettamaan yhä pidempiin ja yleisempiin karanteeneihin ja pakkorokotukset tulevat. Jos et ota rokotetta, pian et kulje edes linja-autolla ja lapsesi otetaan huostaan jne.
5G saadaan halutessa säteilemään jopa 60 gigahertsin voimalla. Tornit ovat aina lähellä ihmisiä. Tiedättekö mitä solulle tapahtuu hapen suhteen siinä säteilymäärässä?
On osa suunnitelmaa että niin suuri osa ihmisistä ovat nykyään teknofiileja, jotka puolustavat “nopeempaa nettiä” vaikka henkensä uhalla, tietämättä tuosta teknologiasta höykäsen pölähtävää. Miksi se on niin tärkeää lytätä kaikki 5G:n epäilijät ja niin suurella innolla?

Hertsivoimailija

Kai tiedät ettei 60 GHz ole voima? Ja että pelkästään oma sydämesi tuottaa mainitsemasi ”voiman” 1-2 Hz ”teholla”? Helsingin asukkaat vastaavat siis yksinään jo 500 MHz ”voimasta” ….

GLGL

Yksi ongelma tässä hörhöilyssä on myös se, että se oma puhelin säteilee paljon suuremmalla “voimalla”, kuin tukiasema. Silti sitä läträtään ja katsellaan kissavideoita tuntitolkulla ilman pelon häivää. Moni psykiatri varmasti tunnistaa tämän ilmiön.
Totaalinen ymmärtämättömyys SI-järjestelmän yksiköistä kertoo kaiken tieteellisyyden tasosta. “60GHz voimalla”…. voi helvetia.

Rtellinen

Kuulostaa liimanhaistelijoiden oireilta.
Toisaalta, ihminen on kait jonkinlainen biosähkökemiallinen organismi joten ihmisen solut saattavat hyvinkin resonoida jonkun ulkoapäin tulevan signaalin kanssa haitallisesti. Tuskinpa se ainakaan terveyttä lisää nykyisenkaltainen tietoverkkojen sähkömagneettinen tykitys.

nikolai tesla

kaikki tapahtuu soluista alkaen sähkömagneetisten tapahtumien kautta naturaali tasolla,fysiologiassa.
jokainen on omanlaisensa,myös pienimmässä yksityis kohdassaan.tiede tutkii ja yleistää aina, moni asia vaikutuksineen on kuitenkin intuition kautta löydetty alkujaan. hyvä sitäkin havannoida ettei alistu ja lannistu.

einari keskipörhölä

joo ei muutaku 5g joka sängyn viereen, sirut ranteisiin ja naatitaan! kliffaa hei!

Suomalaista ottaa kuppiin joten suomalainen ottaa kuppia

Suoralähetys Suomesta: suomalaisten mielenterveys on heikentynyt ja väkivalta lisääntynyt:
”Finland som klarat smittspridningen bäst av alla de nordiska länderna hittills, införde redan tidigt tuffa regler: Man får inte röra sig mer än nödvändigt, man ska hålla sig hemma, allt är stängt, man får inte träffa mer än 10 personer samtidigt och personer över 70 år ska hålla sig inne.
– Det är klart befolkningen följer råden bra, men visst märks det att folket är trötta. Spritförsäljningen har ökat, mentala hälsan har blivit sämre och våldet har ökat. De tuffa reglerna har sitt pris, säger Hasse Svens, korrespondent i Finland.”
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/senaste-nytt-om-coronaviruset

Anonymous

Täällä kommentoivista näyttää olevan myös suurin osa tuolta sveduryhmästä, sen verran naurettavia on kauhutarinat 5 Geestä.

Jari

En enää suosittele pt-mediaa kenellekkään,samaa tasoa kuin valtamedia ja expo

Anonymous

Elämämkoululaiset alkaa mummoilemaan, voi rassukoita.

Pysytään totuudessa

No ei nyt kyllä pidä ihan paikkaansa.

Liskoalien

Psykosomaattinen oireilu ilmiönä on tunnettu jo pitkään. Toisin sanoen: jos tarpeeksi voimakkaasti uskot minkä tahansa aiheuttavan ongelmia, niitä tulee. Näitä irrationaalisia, tyypillisesti vähäiseen ymmärryskykyyn ja tietämättömyyteen perustuvia, mahdollisesti traumaperäisiä pelkoja ei voida poistaa poistamalla koettu ongelma, se vain projisoi ongelman toiseen kohteeseen.
Omalta osaltani voin sanoa, että jos PT-Media lähtee foliohattuilemaan tai alkaa “uutisoimaan” laajemmin vastaavista typeryyksistä, jää se pois uutisvirrastani.

Liskoalien

Erinomaista, näin toivoinkin asian olevan.

Anonymous

Luonnollisesti hörhöt kasaantuvat tämänkaltaisiin ryhmiin vaikka asiassa olisi perääkin.
Minne muualle ne menisivät?

ED209

Kun GSM lanseerattiin yli 25 vuotta sitten, sekin epäiltiin aiheuttavan vaikka mitä aivosyövästä alkaen. Ovatko syöpätapaukset räjähtäneet käsiin, vaikka maailmassa on nykyään miljardeja matkapuhelimia ja tukiasemia?
Juuri tuo “60Ghz voimalla”- kommentti kuvaa hyvin kommentoijan mutu-asiantuntemusta, kun ei ole hajuakaan mitä eroa on taajuudella ja Tx teholla. 5G tukiasemat eivät edes käytä 60 gigahetzin taajuuksia, mutta wlan-ax tukiasemat käyttävät.
Mitäs hörhöt siihen sanoo, että Aurinko säteilee sähkömagneettista säteilyä kaikilla aallonpituuksilla, mukaanlukien todella vaarallisia röngten ja gammasäteitä noin 390 trijoonan megawatin teholla joka sekunti? 5G hörhöjen logiikalla kaikien ihmisten pitäsi olla kuolleita.

sleepy

Auringon säteistä vaan aika moni jää matkalle.
Esimerkiksi UV-C alueen säteilyä ei tainnut tulla tänne maankamaralle asti lainkaan, vaikka avaruudessa sitä on paljon. Samoin nuo muut auringosta peräisin olevat uv-säteet eivät iske tänne pohjoiseen niin kovasti kuin muualle.
Sinun logiikallasi sitten UV-C lampun valossa olisi täysin turvallista oleskella, vaikka saisit nopeasti palovammat ja syövän.
Sitä on hauskaa luulla olevansa helvetin fiksu, kun ymmärtää asioista enemmän kuin joku Ruotsissa oleva maahanmuuttajafoliohatuilijahumoristi, mutta se ei silti tarkoita, että tietäisit asiasta kaiken.
Keskustelussa alkaa olla aika rasittavaa, että yleensä kaikilla on kova mielipide siitä, että joko on vaarallista tai sitten ei ole vaarallista, mutta kukaan ei tunnu ymmärtävän mitään, että asiat riippuvat säteilyn tehosta ja etäisyydestä ja ajasta, minkä vietät lähettimen lähellä. Paavon kuvassa on mielenkiintoista, että lähetin on katolla ja joku asuu siinä heti parin metrin luona. Hän saa reilusti yli tuplasti sen säteilyannoksen, mitä joku alemmissa kerroksissa asuva.
Mikä sitten on lähettimen teho? En tiedä. Mutta jos sitä ei kerrota niin en todellakaan haluaisi asua siinä 2 metrin päässä lähettimestä.

ED209

Ihmisiä on säteilytetty viimeiset 25 vuotta GSM verkon mikroaaltosäteilyllä. Lisäksi wlan-tukiasemat.
Jos se aiheuttaisi syöpiä ym. muita ongelmia, niin tässä ajassa olisi ilmennyt 100% varmuudella vakavia ongelmia. Kun tukiasemia on ollut vuosikymmeniä, niin jospa joku selittäsi, miten se taajuus tekee 5G:tä niin vaarallisen?
Joka tapauksesssa tässä 5G vouhotuksessa esitetään kaikenlaisia totaalisen sekopäisiä väitteitä vailla minkäänlaisia uskottavia perusteluja. Jos väitetään, että joku asia aiheuttaa jotain vaikutuksia, niin pitää uskottavuuden takia esittää todisteet. Missä ne ovat?
Minulla ei ole mitään ongelmaa myöntää olevani väärässä 5G säteilyn aiheuttamista ongelmista, mutta ensin haluan nähdä uskottavat todisteet, eikä kukaan ole sellaisia tähän päivään mennessä esittänyt. Jos joku valtio/kaupunki kieltää 5G:n käytön, niin perustuuko se mutuun? Vai olisko epävirallinen syy tietoturva, joka on taas perusteltu huoli.
Mitä UV säteilyyn tulee, niin voit itsekin todeta, Suomessakin voi kesäpäivänä polttaa ihonsa hetkessä UVA ja UVB säteilystä saada siitä syöpä.

Hep0nen

Muistelen että Yhdysvalloissa eräs 4g-masto oli aiheuttanut kosolti terveysongelmia. Masto purettiinkin kaupunkilaisten vaatimuksesta. Erikoista tapauksessa tosin oli, ettei maston antennien asennus ollut vielä valmis, eikä tukiasemaa oltu vielä kertaakaan käytetty.

Taisi vähän kirpaista

Lisää tällaista.

Särmääjä

Ei säteilyt koskaan ole mitään hyviä asioita, mutta maailmassa on jo iät ja ajat säteilly niin kauan kun on ollu telkkareita, kännyköitä ja ylipäänsä sähköllä toimivia laitteita. Avaruudestakin tulee säteiöyä niin miten tämä 5G poikkee näistä mitenkään?

sleepy

Säteilyä voi hyödyntää monella tavalla. Sillä voi puhdistaa vaikka uimahallin veden tappamalla sieltä kaikki virukset ja bakteerit.
Maapallolla alkaa olla jo liikaa väkeä, niin voi miettiä pitäisikö turhimpia sukankuluttajia alkaa vähentämään kuin bakteereja? Näitä on jossain ylemmillä tahoilla mietitty tai sitten ei ole.

T

“Muuan mies kertoo olleensa homoseksuaali koko ikänsä. Mutta nyt kun lähistölle tönäistiin 5G masto niin mies on alkanut kiinnostumaan naisista. ”
– Tämä on jo äärimmäisen pahuuden taso.

Minä Taas

Maaseudulla säteily on voimakkaampaa kuin kaupungeissa,
oli sitten mikä G tahansa. Ovat pian kusessa jollei uutta tulevaa estetä.
Älkää kysykö minulta miten tiedän.

En odottanut sinulta, Paavo

Palomiehetkin kaikki liimanhaistelijoita? https://www.smart-safe.com/blogs/news/watch-firefighters-report-neurological-damage-after-cell-tower-installation-near-their-station
Oletko siirtynyt Halmisen ja muiden laatuvasaratoimittajien leiriin?

peräpää

Voiko 5G:stä saada fyysisiä oireita?
Yhtä typerä kysymys kuin se, että saako sudokusta koronatartunnan, koska se on sieltä Japanista tai Kiinasta ja mitä niitä onkaan.

sleepy

Ai, että säteily ei voi mitenkään vaikuttaa ihmiseen?
Voisiko se riippua vaikka siitä, että millä teholla niitä laitteita käytetään? Ja millä etäisyydellä olet lähettimestä tai miten kauan altistat itseäsi säteilylle?
Ei. Verrataan sudokuun. Näin on hyvä.

M

“Voiko 5G:stä saada fyysisiä oireita?”
Kyllä voi.
“Vaikka verkkoa ei olisi lähistöllä?”
Kyllä.

Käypä hoito

Kummituksiakin näkee kun tarpeeksi uskoo asiaan. Aivot ovat ihme kapine, se luo vaikka mitä kun laittaa ne sellaiseen moodiin. Joissain tapauksissa sitä kutsutaan tosin skitsofrenian nimellä.

Ilmari

On olemassa ihmisiä, jotka kuvittelevat olevansa sähköherkkiä ja saavansa oireita matkapuhelimien säteilystä. Tätä on tutkittu niin, että on viety matkapuhelin toiseen huoneeseen eikä ole kerrottu, onko se auki vai kiinni. Tällöin ei ole havaittu, että oireet olisivat lisääntyneet, kun puhelin on avattu.
Oireet ovat olemassa, mutta niiden syy on jossakin muualla. Hiljattain tuli dokkari, jossa henkilö, jonka kotona ei ollut langattomia sähkölaitteita, meni miehineen raitiovaunuun. Hänen ympärillään räplättiin älypuhelimia. Mitään oireita hän ei saanut.

Ok

Yliopiston luennoitsija sanoi että sirutetut joill on mielenterveysdg. Ovat kolekanineja…..