Voiko 5G:stä saada fyysisiä oireita? Vaikka verkkoa ei olisi lähistöllä?

82667596_2662801120423193_5086035027075006464_n

Selvittelin viime yönä hieman pidempään 5G-asioita. Pitkästä aikaa oli hauskaa. Käytin lähteenä ruotsalaista Facebook-ryhmää, jossa on yli 7 000 jäsentä ja jotka kertovat olevansa kriittisiä 5G:tä kohtaan.

Noh, selvisi, että ruotsissa säteilyasioissa ollaan ehkä astetta pidemmällä kuin Suomessa. Nimittäin ryhmäläisten mielestä jo 4G ja 3G ovat saatanan keksintöjä. Tai tässä tapauksessa tietenkin juutalaisten/ Bill Gatesin/ NWO:n/ mitä niitä nyt maailmassa on tahoja, jotka tällaista ihmisten kiusaamista harjoittavat.
Mielenkiintoista oli se, että monet ryhmäläiset kokivat saavansa 5G verkosta fyysisiä oireita. Oli huimausta, heikotusta, pään vouvaamista, hissi ei liikkunut ylös, oli aivosumua, nenäverenvuotoa, keskittymishäiriöitä ja sen sellaista. Näitä oireita kokivat monet ympäri maata. Ihan jopa maaseudulla, jossa ei ole edes 5G verkkoa. Kun joku erehtyi kertomaan jollekin oireita kokevalle, että hänen asuinalueellaan ei ole 5G verkkoa niin tilalle vaihdettiin sujuvasti 4G. Ei se niin markan päälle mikä verkko, jos kokee aivosumua tai pään vouvaamista.
Joukossa oli jotain hieman oudompiakin oireita. Muuan mies kertoo olleensa homoseksuaali koko ikänsä. Mutta nyt kun lähistölle tönäistiin 5G masto niin mies on alkanut kiinnostumaan naisista. Miehen mukaan ilmiselvää, että 5G:ssä otetaan mukaan ”mindcontrol”, jossa kaikki sulautetaan ajattelemaan saman kaavan mukaan. ↓
dfsdfsd
 
Muuan nainen kertoo miten on alkanut hoitamaan säteilyasiota Tonic Water-limonaadilla. ”En tiedä auttaako tämä teitä muita, mutta itse juon nykyään Tonicia ja syön C- ja D-vitamiinia sekä jodia ja sinkkiä. Olen kuullut, että ameriikoissa jodi auttaa säteilyyn. Tonic taas on ainoa, joka poistanut huimausta, jota minulla on ollut”, nainen todistaa vakuuttavasti. ↓
Skärmbild (311)
 
Toinen hauska ketju oli kuvan lipputangosta. Hänen mukaansa lipputanko säteilee.
Bilden kan innehålla: himmel, träd, växt och utomhus
Ryhmäläiset olivat aivan vakuuttuneita, että lipputankoon on piilotetttu lähetin. Tosin siitä ei oltu ihan yksimielisiä oliko kyseessä 4G, 5G vaiko joku sateliittijuttu. Epäiltiin myös koronan levittäjäksi. Ryhmäläisten mielestä tällaisten mastojen naamioiminen lipputangoiksi oli kammottavaa.
 
Lisäksi ryhmässä oltiin aivan varmoja, että Tukholman koronapedemia johtuu asuintalojen katoille viritetyistä 5G mastoista. Tästä ei ollut epäilystäkään. ↓
Bilden kan innehålla: himmel och utomhus
 
Mielenkiintoista on se, että ryhmässä on paljon kehitysmaista tulleita henkilöitä. Kaikkein harhaisimmat näyttivätkin olevan tulijataustaisia. Tätä taustaa vasten 5G-harhaisuus on helppo ymmärtää. Tukholmassa kehitysmaista tulleet 5G kriitikot aikovat pysäyttää Kistan teollisuusalueella olevat Ericsonin testausmastot. Kriitikoiden mukaan juuri Ericsonin mastojen takia Järvan alueella Rinkebyssä, Tenstassa ja Husbyssä on paljon koronavirusta. ↓
 
rtertertert
Uskoisitko sinä afrikkalaista tai lähi-itäläistä 5G-kriitikkoa, joka väittää, että hänen asuinalueensa koronatartunnat tulevat Ericsonin 5G-testimastosta? Ja että 5G-mastoilla yritetään tulevaisuudessa ”hallita” ongelmalähiöiden asukkaita? Minä ainakaan en.
Muuan afrikkalainen rakettitutkija kyselee, että koska elämme demokraattisessa yhteiskunnassa niin eikö ihmisten pitäisi saada äänestä haluammeko me 5G verkon vai ei.
Näihin tunnelmiin.