5G-harhaatikot vauhdissa Suomessakin? Pohjanmaalla masto tuleen

Skärmbild (319)

Pohjanmaan poliisin mukaan Pedersöressä on  harjoitettu mastoilkivaltaa. Hätäkeskukseen tuli 19.4. klo 21.59 ilmoitus, että Pedersören Lövössä palaa teleliikennetekniikkaa sisältävä rakennus teleliikennemaston vieressä.

Pelastuslaitos sammutti palon illalla ja poliisi on päivän aikana tehnyt teknistä tutkintaa tapahtumapaikalla. Palo epäillään tahallaan sytytetyksi ja Pohjanmaan poliisi tutkii tapausta törkeänä tuhotyönä.
Palo katkaisi teleliikenteen mastossa. Poliisi ei ole vielä saanut selvitettyä miten katkos vaikuttaa teleliikenteeseen alueella.
Poliisilla ei tällä hetkellä ole rikokosesta epäiltyä ja pyytää yleisöltä apua.
 

Subscribe
Notify of
guest
37 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
20.4.2020 18:06

Nuo harhaatikot on kyllä todella lapsellisia rassukoita eli samaa hörhöilyä vasemmiston kanssa.

Jaaha
Jaaha
20.4.2020 18:11

Vaikka syy olisikin harhat, terveysvaikutuksista välittämättä ja ihmisten, asukkaiden suostumusta kysymättä moraalinen oikeutus on tietenkin tuhota potentiaalisesti terveydelle vaarallinen säteilyn lähde, vaikka se olisi lain mukaan rikos. Henkeään ja terveyttään ihmisellä on eettinen oikeus suojata vaikka väkivallalla.

5 kettua langalla
5 kettua langalla
20.4.2020 20:40

Kyllä niitä on jo aika monella alueella. Toistaiseksi pääasiassa suljetuilla. Esim. Kotkassa harjoitellaan automaattista lennokkitoimintaa 5G-verkossa.

Insider
Insider
20.4.2020 21:31

5G tulee syksymmällä. Ne kutsuvat 4Gh+ -teknologiaa 5G:ksi jotta voivat myydä ”uutta” ja kerätä rahat niitä syksyn rahakkaita projekteja varten.
USA:ssa on Samsung ja Apple joukkokanteen kohteena – kännykät säteilevät pahemmin kuin yhtiöt ilmoittivat, ja käyttöohjeissa sekä mainoksissa rohkaistu ihossa kiinni olevaan käyttöön jopa netti auki-tilassa.
https://www.classaction.org/news/radiofrequency-radiation-emitted-by-apple-iphone-samsung-galaxy-increases-cancer-risk-class-action-alleges

Keke
Keke
20.4.2020 21:51

Tällä hetkellä parikymmentä suurinta kaupunkia mukana projekteissa, niitä ei tosiaankaan rakenneta minnekään perähikiälle…
https://elisa.fi/kuuluvuus/?verkko=5G
https://www.google.com/search?q=5G-verkko+Suomessa+kartta&tbm=isch&source=univ&client=firefox-b-d&sa=X&ved=2ahUKEwifqP2n0_foAhV_zMQBHdhmCHoQsAR6BAgKEAE&biw=1067&bih=487

Tuumaaja
Tuumaaja
20.4.2020 23:08

Kyllä nuo paukuttelivat henkseleitään keskisyöpäläisessä että raivolla laitetaan Jyväskylään 5gay linkkejä.

NoNiin
NoNiin
20.4.2020 23:38

Olkiukot ovat PT-median tapa vastata?

Anonymous
Anonymous
21.4.2020 05:39
Vastaa...  NoNiin

Teille sellainenkin vastaus on jo liian vaikea käsittää. Mutta häröilkää rauhassa siellä 5gee unelmissanne, eihän teistä muuhun ole.

Asko Franttila
Asko Franttila
25.4.2020 09:36
Vastaa...  Jaaha

Oikein itselläni on kotona jatkuva vinkuna pään sisällä,kun läheiseen taloon asennettiin 5 G tukimasto.Lakkaa heti kun astun ulos.Kotona ollessa särkee ja kolottaa jatkuvasti. Huimaus kohtauksia silloin tällöin.Oireet loppuvat heti kun astun ovesta pihalle,tai menen mökille.

Anonymous
Anonymous
20.4.2020 18:28

Yksi masto sinne tänne hui hai.

Aikki
Aikki
21.4.2020 07:00
Vastaa...  Anonymous

Yksi koronavirus sinne tänne hui hai. Oletteko, jo käsivarsivalmiina ottamaan vastaan rokotteen, joka on kohta jaettavana. Ottakaa se, ettei minun tarvitse ottaa.

Nasse Järnström
Nasse Järnström
21.4.2020 09:18
Vastaa...  Aikki

Näin STUK rauhoittelee sivullaan epäilijöitä: ”Ylipäätään 5G:n taajuusalueet eivät ole uusia, vaan niitä on jo aiemmin hyödynnetty muun muassa lentokenttien turvaporteissa, nopeusvalvontatutkissa ja mikroaaltolinkeissä”.!!!
Eli kaikki lentomatkustajat on säteilytetty jo salaa isolla teholla parin metrin päästä ?
Eipä yllätä sillä nyt uhrataan kaikki Depopulation- unelman toteuttamiseksi !

EUCCP
EUCCP
22.4.2020 04:11

Neuvostoliitossakin primääri tuhon kohde oli parempi geenimateriaali. Tyhmempi kansa ei voi globalisteille mitään.

Pjotr
Pjotr
20.4.2020 19:34

60-luvulla talidomidi lääkkeiden ja ddt kasvinsuojeluaineen epäily oli ”harhaatikkojen” harrastus. Silloin kemia oli kaikki ongelmat ratkaiseva tieteenala ja yhtä trendikästä ja tutkittua kuin informaatioteknologia nykyisin.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.4.2020 05:16
Vastaa...  Pjotr

5G:stä en mitään tiedä, mutta…
…ihminen ei takuulla luo sillä uutta elämää, kuten koronavirusta. Turha kenenkään nostaa itseään, taikka jotain fakin nörttiä jumalan asemaan, kun se ei sitä ole.
Ja jos siitä jotakin haittaa elämälle on, jättää suosiolla nuo kusipäisimmät teoriat laskuista. Meinaan olin itsekin tuota vastaan, mutta näiden mielenterveystapausten takia nykyään puollan sitä. Voi verrata ilmastopsykoosiin. On Gretaa ja on Ohisaloa, joten kannatan myös hiilivoimaa. Luulisi myös muiden lopulta kyllästyvän aina vaan pidemmälle vietyihin salaliittoihin ja palaavan arkisiin askareihinsa. Kävi siinä sitten hyvin, huonosti, tai hyvin huonosti.

EliitinedustajatRY
EliitinedustajatRY
22.4.2020 04:50
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Taitaa ne ”5G luo elämää” -tyypit olla maksettuja tai muita trolleja, joiden tarkoitus on juurikin saattaa virallista versiota epäilevät naurunalaisiksi. Infosotaa.
Itse olen kuullut tutkimuksista joiden mukaan virus olisi joissakin tapauksissa jotakin mitä kehon solut itse tuottavat kun niihin kohdistuu ”outoa sähköä”. Tämä on yksi peruste niille teorioille jotka sanovat että aina kun on maapallolle tullut uudenlaista sähköä planeetalle levittävä teknologia (kuten maailmanlaajuiset radiolähetykset 1918, ja samaan aikaan levinnyt espanjantauti) niin virusepidemia tapahtuu. Itse suhtaudun tuohon näkökantaan vähintään varauksella.
Sensijaan on tutkimuksia jotka kertovat että ylipäätään langattoman energian säteily heikentää ihmisen biologista vastustuskykyä, immuunipuolustusta.
Alle linkatun tiedon tarkoitus on esittää miten RF-säteily alle lämmittävän tason generoi happiradikaaleja solutasolla. Tämä on vain yksi monesta ”keinosta” miten RF-säteily vahingoittaa:
”..Studies on the health effects of RF energy from communication systems have revealed that non-thermal effects should also be discussed. The fact that the possible biophysical mechanisms of RF-EMF interaction with living cells have not yet been fully elucidated is one of the reasons for these discussions [4]. A significant part of many studies concerning EMF have investigated the “non-thermal” effects of RF on biological tissues [5,6]. It has been observed that this effect is mediated by generation of reactive oxygen species (ROS) [7]. ROS are involved in various cellular functions. They can be essential or extremely toxic to cellular homeostasis [8]. Their cytotoxic effects derive from peroxidation of membrane phospholipids. This creates a change in the conductivity of the membrane and loss of membrane integrity [9]…
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6025786/
Similar articles in PubMed
Chemoprotective action of lotus seedpod procyanidins on oxidative stress in mice induced by extremely low-frequency electromagnetic field exposure.
[Biomed Pharmacother. 2016]Luo X, Chen M, Duan Y, Duan W, Zhang H, He Y, Yin C, Sun G, Sun X. Biomed Pharmacother. 2016 Aug; 82:640-8. Epub 2016 Jun 13.
The preventive effect of lotus seedpod procyanidins on cognitive impairment and oxidative damage induced by extremely low frequency electromagnetic field exposure.
[Food Funct. 2013]
Short-term exposure to 50 Hz ELF-EMF alters the cisplatin-induced oxidative response in AT478 murine squamous cell carcinoma cells.
[Bioelectromagnetics. 2012]
Extremely low frequency electromagnetic fields as effectors of cellular responses in vitro: possible immune cell activation.
[J Cell Biochem. 2004]
Reactive oxygen species and antioxidant machinery in abiotic stress tolerance in crop plants.
[Plant Physiol Biochem.

sleepy
sleepy
21.4.2020 06:32
Vastaa...  Pjotr

Suurin osa ihmisistä ei pysty käsittämään ihmiskuntaa tuhansien tai edes parin kymmenen vuoden ajalta, vaan aina ajatellaan, että olisimme nykyään jotenkin älykkäämpiä eikä nykyään voisi olla korruptiota tai salaisia sopimuksia ja lahjontaa.
Tornien polttaminen tuntuu hieman hullulta, mutta ei se ole minulta mitään pois. Käytän lankaliittymää. Eikä ole muuten koronaakaan 😉

anssi mela
anssi mela
20.4.2020 21:16

Viher – ja kommunistinuoret eivät tajua, että ne anssi kelan ja pallinaaman (paleface) musiikkivideot eivät tule iphoneen ilman tukiasemia ellei wifiä ole tarjolla.

Hassan Hågström
Hassan Hågström
20.4.2020 21:18

Kyllä 5G on Alex Jonesinkin mukaan vaarallisa ja keittää solut sisältä päin ja sulattaa ne yhteen. Ennenpitkää siitä seuraa kuolema, Myös aivot heikkenevät ja kansasta tulee helposti hallitavia vajakkeja. Myös Brysselin palatsiin oltiin innolla hankkimassa 5G:tä mutta peruttiin sen vaarallisuuden takia ! Noiden tukiasmien teho on motata kertaa sallittua suuremmat. Nykyään suurin osa hallinnon ja monopolimedian tarinoista on satua! Varokaa!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.4.2020 05:20

Justiinsa näin. Tehoa ei voi mitata, joten aivomme sulavat. Kuka perkele sen tehon sitten on ilmoittanut ja kenelle? Pitäisi viedä leirille se tyyppi.

Kevennys
Kevennys
20.4.2020 23:26

Palon syttymissyy : lähistöllä asuva Freddi Smulter nosti maston vieressä 400 KG penkiltä niin mastokin syttyi tuleen, varma tieto.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.4.2020 05:29
Vastaa...  Kevennys

https://www.youtube.com/watch?v=_fslmDrbxeM Aiheesta on videotallenne.

Anonymous
Anonymous
21.4.2020 00:01

Ei kai riistakamerat kovin kallita enää ole

Jaa á
Jaa á
21.4.2020 04:36

Olen usein ihmettelyt etteivät ole räjäytelleet noita tuulimyllyjä. Niitä kun on noussut kuin sieniä sateella vähän joka niemeen ja notkoon ja usein rahoittajina ulkomaalaiset monikansalliset yritykset maista joissa niiden rakentamista on rajoitettu. Jos nuo 5 g mastot on mielletty pahemmiksi, tiedä sitten.

sleepy
sleepy
21.4.2020 06:37
Vastaa...  Jaa á

Taitaa olla tukevampia rakennelmia.
Nuo tuulimyllythän puhaltavat ilmaa, mikä saa koronavirukset leijailemaan pidemmälle ja pysymään pidempään ilmassa. Ilman puhallusta ne laskeutuisivat maahan.

Kaljaa litkivä juntti
Kaljaa litkivä juntti
21.4.2020 04:42

Paavo tajukangas on pihalla kuin lumiukko ja on Kontrolloitu oppositio!
Ei sanaakaan juutalaisista tai vapaamuurareita!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
21.4.2020 05:35

Maksettu persukin voi olla, koskaan näistä tiedä.

Jari
Jari
21.4.2020 13:10

Frimureri
Vad är frimureri för något?

Hebreaako
Hebreaako
22.4.2020 07:44
Vastaa...  Jari

What is tamudic genocidal racism?

sleepy
sleepy
21.4.2020 06:35

Venäjän agenteilla on peloteltu, että ne valitsivat Trumpin ja kaikkea muuta hullua.
Näissä tornihommissa voisi muuten olla oikeasti mahdollista, että Venäjä hieman kokeilee, miten helposti ne palaa ja miten nopeasti parilla pyromaanilla saisi yhteyksiä suljettua.
Olisiko tuo suvakkien mielestä hullu salaliittoteoria? Nehän syyttävät vieläkin 2015 vuoden invaasiosta Venäjää 😀

Anonymous
Anonymous
21.4.2020 11:35
Vastaa...  sleepy

Myös Kiinasta ”paenneet” valeuiguurit/piiloagentit voivat polttaa tilaustyönä Nokian ja Ericssonin telemastoja, bisnes kannattaa.

rtellinen
rtellinen
27.4.2020 19:50
Vastaa...  sleepy

Taisi Obaman ja Clintonin porukoiden vaalikassassa olla moninkertaisesti enemmän ruplarahoitusta.

Bill Portit
Bill Portit
25.4.2020 12:46

Tässä lopullinen niitti, 5G tornit ovat oikeita GRILLEJÄ ! Syttyvät myös itskseen, on sellaiset mikroaaltopowerit kyseessä. Tehty tappamaan ! Menossa on depopulation ohjelma.
https://banned.video/watch?id=5ea37c1b45ed6a00647f1382

Grillejä ne on
Grillejä ne on
27.4.2020 19:33

Mutta taajuus on suurempi ja tehoja voidaan nostaa aina kun halutaan kärventää ihmisiä.. Kukaan ei kontrolloi. Syttyvät itsekseenkin. 5G:llä voi lähettää ohjelmaaa jopa 30G:n taajuudella. 5G on vain kantoaallon taajuus. Menossa on depopulation ohjelma siksi kehitettiin Kiinassa koronaviruskin Amerikan kommarien rahoilla. Seuraappa Alex Jonesin kanavaa. siellä tutkittua tietoa.