Tukholman ruuhkat moninkertaisesti pienemmät koronan myötä

Skärmbild (322)

Testasin miten korona on vaikuttanut Tukholman iltapäiväruuhkaan. Normaalisti E4 kaupungista pohjoiseen on klo 16.00 aikaan hyvin hidasvetoinen väylä.

Koronan myötä liikennevirta ei enää edes muistuta vanhan ajan hyvää ruuhkaa, jossa tökitellään 30 km/h eteenpäin ja 10 km:n matka saattaa kestää ja kestää. Tietullit ovat kuitenkin voimissaan. Ajaessa citystä ulos ja sisään joutuu tällä hetkellä ruuhka-aikaan pulittamaan 45 kruunun (4,10 euron) nimellisen korvauksen. Rahaa ei Ruotsissa anneta missään tullikopilla vaan valtio lähettää tietyn väliajoin maksulapun postitse kotiin. Tietulli koskee nykyään myös ulkomaan kilvillä olevia autoja.
Lyhyt video ruuhkasta, kesto reilu 5 minuuttia.
[wpvideo GCD3dBp6]

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä

Autoilijoilta nyljetään rahaa vielä tommosillakin hirvityksillä. Hyi helvetti.