Subscribe
Notify of
guest
43 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa
Aappa
24.4.2020 01:14

No eikö, Suomen terveys- ja sosiaalisektori on erittäin osaavissa ja hyvissä käsissä: Putous-Pekoselle voidaan jo tässä vaiheessa myöntää ennakkopalkinto upeista kriisinhallintakyvyistä, sekä että että lähes täydellä varmuudella seuraavien vaalien äänikuningattaruus. Ketä muuta voisi muka äänestää?
Terveisin, valistunut äänestäjä yhteisen hyvän ja terveen Suomen puolesta!

Osaamattomat tollot
Osaamattomat tollot
24.4.2020 04:34

Yleensä tositilanteessa nähdään miten lahjattomilla kyvyillä päätöksiä tehdään ja maata johdetaan. Tähän sopisi Rautakallion oma kehu, eihän sitä muuten ylikomisarioksi pääsisikään. Normaali aikana johtotehtävissä menee tollonpaakin porukkaa, kun takana on valtava virkamies-nais lauma avustajineen. Mutta siitäkin porukasta on onnettomasti valittu ”kaverille kans” mentaliteetilla tuttuja, jotka ovat yhtä onnettomia kun on tosi kyseessä. Sen paljastaa vastuun pallottelu ja toisten syyttely. Kansanopistojen ja poliittisten opinahjojen nousukkaat, noustessaan politiikan huipulle, on yksi yhteinen piirre. Peittääkseen epävarmuuteensa ja osaamattomuutensa ja kun ulkoa opittu poliittinen jargoni ei riitä, aletaan syyttelemään jopa naapurin koiraa.

Sturm
Sturm
24.4.2020 20:40

Eiköhän tämä ole vain persujen yritys kääntää huomio toisaalle. Kun itse kärähtävät Tom Packalenin johtamasta ns. köyhän miehen hybridikeskuksesta.
Nyt persut ovat paniikissa. Luulen, että persujen puoluetukea on myös osoitettu Packalenin trollitehtaalle.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
25.4.2020 15:24
Vastaa...  Sturm

Tää on juurikin hybridipolpon juonia. Poliisivaltiolakipakettiahan persut ajoivat. Nyt meillä on sekä poliisivaltio että hybridivaltio. Ääriääriääriepäisäm_maallista toimintaa.
Ja mikä tärkeintä, suojavarusteet riittävät, mihin riittävät. Siitä tuo videokin todisti.
Trollitehdas saa pouluetukea miljuunia, sehän nyt on kaikille selvää. Maksettu persuatakki tulossa tännekin, kunhan muilta kiireiltään kerkiävät.

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 09:00

Rumaa leikkiä tämä nyt on, kun Pekosen kimppuun käydään unohtamalla vaikkapa STM:n ylimpien akkojen huonot välit, jotka ovat saattaneet olla se keskeinen syy. Jos tällä Tynkkysen ulostulolla saadaan hallitus vihdoin murenemaan, niin sitten ihan hyvä.
Kun Tynkkynen videon alussa toteaa, mitä Pekonen vastasi valmistautumiseen helmikuun lopulla? Samaan aikaan Marin valmistautui 5.3. NY:n YK:n paskan puhumis tilaisuuteen. Tammikuussa olleessa haastattelussa Marin jo kertoo varautuvansa lapsen ottamiseen pois päivähoidosta. Marin siis tiesi jo tammikuun lopulla tilanteen pahenevan.
Kun siis Pekonen hallituksesta ohjattuna ja STM:n kiistelevien akkojen tietojen varassa joutuu helmikuun lopussa vastaamaan TV- toimittajalle varautumisesta, varautuu PM itse ameriikan matkaan, koska kaikkea ihanaa on luvassa. Ihaillaan ja tsempataan nuorta kaunista pääministeriä, joka sitten puhuu naisten asemasta YK:n tilaisuudessa. Sehän 5.3. olikin tärkeintä.
Marin oli myös tavannut, oliko YK:n pääsihteeri tms. , jonka kanssa keskusteltiin ilmastonmuutoksesta ja naisten lasikatosta mitä kaikkea.
En tykkää, että Pekonen tässä ristiinnaulitaan, mutta jos se auttaa murentamaan pösilöakkahallituksen, niin olkoon sitten näin.

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 10:04
Vastaa...  Tapiola

Niin, Tynkkynen paljastaa huijauksen, mutta ei huijaajaa. SDP nousi jossain gallupissa jo PS:n ohi. SDP ei tee mitään väärin. Rinne nauraa taustalla, kun ainoa jota Marin kuuntelee, on Antti, ja tietysti se esiliina Henriksson jossain määrin.
Annetaan tiukkaa ohjausta vasemmistoministerille, mutta annetaan sen myös ottaa vastuu sotkusta.
Pysytään itse hieman sivussa. Painotetaan kuten Marin painottaa, kuuntelemme asiantuntijoita ja Pekonen kuuntelee. SDP ei tee mitään väärin ja suosio nousee.

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 11:03
Vastaa...  Tapiola

Ensimmänen demukka jo antoi alapeukun. Muistetaanpa miten Rinne kätevästi yritti selvitä omasta ongelmastaan syrjäyttämällä Paateron. Paaterohan tuuteroi kyllä, joten ihan ansaittua. Nyt annetaan Pekonen syntipukiksi. Saako edes Anderssonilta tukea, kun tämä on selvinnyt niin kätevästi koulujensa ja opetuksen kanssa?
Demarit ei tee mitään väärin. Miksi se Pekonen noin valehtelee?

Suomi Finland
Suomi Finland
24.4.2020 11:17
Vastaa...  Tapiola

Valehtelun motiivi kyllä kiinnostaa. Onkohan Pekonen valehdellut, koska on saanut ohjeet sellaiseen muualta. Kuinka vaikea tehtävä on saada inventaario maan suojavarustetilanteesta? Jos organisaatio on kunnossa, niin ei liene mikään vaikea juttu. Joko inventaariota ei ole ministeritasolla tehty tai sitten on jokin muu syy, että totuutta muunnellaan.
Voihan se syy olla sekin, että jos totuus kerrottaisiin, niin arvioiden mukaan se kaatuisi kuitenkin omaan niskaan, vaikka asiasta voisi vierittää vastuuta myös aiemmille hallituksille.
Mutta on tärkeää, että kansa muistaa seuraavissa vaaleissa, kuka on valehdellut.

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 11:42
Vastaa...  Suomi Finland

Pekosen vika mielestäni tällä hetkellä asiaa paremmin tuntematta on se, että STM:n akkoja ei panna vastuuseen? Toisaalta, asian selvittely saattaa parhaillaan olla käynnissä ja joku lähtee pois virastaan. Onko se Sillanaukee?
Jos Tynkkynen olisi persuna Pekosen tilalla parhaillaan, näin kuvitteellisesti, niin hän ei olisi tehnyt asioita yhtään paremmin jos, jos tarkoituksena olisi pitää hallitusta kasassa, mutta persunahan Tynkkynen kyllä tekisi, eli saattaisi hallituksen hajoamaan. Lienee natisevan liitoksissaan parhaillaan.

T.Ä.
T.Ä.
25.4.2020 11:04
Vastaa...  Tapiola

Jos paniikki-Tynkkynen olisi pomo niin hänhän sanojensa mukaan pistäisi sairaanhoitajat sun muut vastaavat totaalikaranteeniin eli ainoa elämä sairaalassa ja yöpymispaikkassa – ja tietenkin ilman kunnon lisäkorvauksia, vaaan perus TESsillä.
Tynkkysellä on hyvätkin hetkensä mutta keskimäärin juurikin sellainen edustaja mitä BB:stä saa odottaakin.
BB perustui tempauksiin ja värikkyyteen, tunteisiin. Samaan perustuu pellejen poliikkaan valikoituminen.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
25.4.2020 15:44
Vastaa...  T.Ä.

Sanoiko kansanedustaja todella, että ollessaan vastuussa tekisitte suunnilleen ilmaiseksi hommia? Jos näin, niin ei tule näkemään seuraavaa kauttaan.

Düüdsönï
Düüdsönï
25.4.2020 23:29
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Tynkkynen ”vaati” että sairaanhoitajat pysyisivät eristyksessä muusta yhteiskunnasta. Koska se oli helppoheikin heittoa hän ei eritellyt miten se toteutuisi käytännössä. Koska hallituksen toimivalta on mikä on niin käytännössä ei tietenkään tulisi palkkojen korotuksia vaan pelkkiä tynkkys-vaatimuksia, eli piiskaa.
Kyllä hän menee seuraavallekin kaudelle koska äänestäjät nyt ovat vain niin tyhmiä etteivät erota, eivät edes etsi oikeasti päteviä ja kyvykkäitä kavereita eduskuntaan, sori vaan. Riittää että ulkokuori on ”sympaattinen”. Ja mitä enemmän saa vedottua tunteisiin, sitä enemmän ääniä, aivan kuten vihervasemmistossakin.

Tapiola
Tapiola
26.4.2020 19:57
Vastaa...  Düüdsönï

No niin. Tuli keltaisella medialla jo jotain STM:n selvityksestä, ja Pekonen ollut väärän tiedon varassa.
STM on kuin rubikin kuutio, mistä on kähmitty värejä pois. Se on tippaleipä jota keskenään kärhämöivät akat eivat saa enää toimimaan.

Ja kansa tykkää
Ja kansa tykkää
24.4.2020 09:34

Toi ämmä -lauma aiheuttaa mittavat taloudelliset – ja sosiaaliset tuhot tälle maalle.
Suomi tulee vajoamaan paljon alemmas, sitä ei voi enää estää. Sitä vissin kansa haluaa – etenkin naiset.

Puolueeton
Puolueeton
25.4.2020 09:54

Voi olla myös eri mieltä. Verrataanpa Ruotsin tilannetta Suomeen. Suomi on selvinnyt monin verroin paremmin. Miljoonaa asukasta kohti 1739 tartuntaa ja 213 kuolutta, Suomessa vastaavat luvut 793 ja 32, ja kummassakin epidemia on kestänyt kuukauden verran. Tosin ero pienenee kaiken aikaan. Tästä pienestä edusta kiitos hallitukselle.
Jos vertaamme E-Koreaan, siellä luvut ovat kuuden viikon epidemian jälkeen 209 ja 5. Viisas kokenut hallitus olisi tietenkin päässyt samaan tulokseen. Koreasssa rajoitukset ovat pienemmät kuin Suomessa, mutta kansalaiset on valistettu ja varustettu riittävin suojaimin torjumaan tartuntoja. Suomessa on tiukat rajoitukset, mutta niitä ei ole noudatettu eikä ollut mahdollistakaan, koska ei osattu varautua jakamaan hengityssuojaimia kansalaisille.

Suomi Finland
Suomi Finland
24.4.2020 10:55

Pahalta näyttää. Koko julistus helmikuun lopussa oli siis pelkkää valetta. En ole seurannut tilanteen kehittymistä TV:stä, joten on hyvä, että Sebastian Tynkkynen tekee näitä koosteita. Kyseessä oleva ministeri on pelkkä vale- ja palturiministeri.
Valehtelemallako maata johdetaan? Voisi kysyä mikä on valehtelun motiivi. Veikkaan, että ministeri on voinut olla tietoinen huonosta varautumisesta, mutta on siitä huolimatta lasketellut luikuria. Pelkäävätkö ne kenties, että kansa panikoi, jos totuus kerrotaan? Tai jos ministeri on todellakin luullut, että tarvikkeita riittää, niin hän on mennyt antamaan lausuntonsa luottaen siihen, että asia on hoidossa, vaikka todellisuus on ihan toinen.
Molemmat syyt ovat yhtä pahoja. Valehtelu ei kerta kaikkiaan vetele. Toimittajien työ ei kuitenkaan mene haaskuuseen, koska valheella on lyhyet jäljet.
Ehdottaisin, että jatkossa poliitikkoja haastateltaessa heidät kytkettäisiin valheenpaljastimeen ja lääkäri monitoroisi käppyröitä ja vinkkaisi toimittajalle, jos vastaus olikin puhdasta paskaa.

Aappa
Aappa
24.4.2020 14:22
Vastaa...  Suomi Finland

Sitten poliitikko saatettaisiin turvamiesten toimesta ulko-ovelle ja luovutettaisiin sille sen henkilökohtaiset tavarat muovipussissa.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
25.4.2020 15:54
Vastaa...  Suomi Finland

Eiköhän Pekonen selitä samaa **ntaa edelleen. Jos se näin toimii, kyse on tietoisesta valehtelusta ja ainoastaan siitä. Erottaa pitäisi, moni saisi jatkaa elämäänsä.

Syyllinen myös
Syyllinen myös
24.4.2020 11:59

Kuka allekirjoitti hengityssuojaimien tilauksen Sarmasteelta ja yhtiöltä Tiina ja Tape?

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 13:15
Vastaa...  Syyllinen myös

En muista, olisiko missään mainittu ihan suoraan, mutta ne HVK:n suojainkaupat ovat TEM:n eli Haataisen vastuualuetta, ei Pekosen. STM:n osalta niin toistan vanhan asian tähän, eli 2012 tehtiin viimeksi pamdemiasuunnitelma ja Guzenina sen allekirjoitti. Samana vuonna 2012 HVK:n maskien päiväys meni vanhaksi. Kukaan ei ole asialle tehnyt mitään. Nyt kun asia puhkesi akuutiksi, niin Pekonen on saanut sitä kuuluisaa informointia, että kaikkea on riittävästi.
Yle oli olevinaan toissapäivänä yhteydessä Sarmasteeseen joka kertoi laativansa selvitystä KRP:lle. Samana iltapäivänä sitten jo tiedetään Sarmaste viedyn käsiraudoissa KRP:n toimesta. Nyt sama taho toi tämän Irakissa murhatun, mutta ehkä elossa olevan keissin tähän päälle julkisuuteen.
Suvakkina tietysti voisi todeta, että jos irakilainen nyt murhataan uudestaan tässä välissä niin eiks me niinku vaan voitas unohtaa tää keissi. Tuodaan vaikka joku samannäkönen tilalle ja tietty perseenyhdistäminen ymym. vittu saatana.

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 14:31
Vastaa...  Tapiola

Toistan tässä vielä alapeukuttavalle demukalle, että suojainkaupoista viime kädessä on vastuussa demukkaministeri Haatainen. Sama Haatainen, joka 2019 vaalikeskusteluissa kertoi, että hänenkin asuinalueellaan on maahanmuuttajia, mutta ei ongelmia. Kysehän oli Kulosaaren konsulaattien ym henkilöstöstä. Eihän nyt Haatainen sentään valehtele, mutta tuo Pekonen.
Nykyinen Rinteen kakkoshallitus on vaarassa kaatua.

John MacMunne
John MacMunne
24.4.2020 20:53
Vastaa...  Tapiola

Paavo Lipponen sanoisi vain ”so what?”
(Ehkä Marin ajattelee samoin…)

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 21:33
Vastaa...  John MacMunne

Voi Marin tosiaan ajatella noin, tai siis tarkemmin sanoen ainoa setämies jota hän kuuntelee, eli Rinne.

Klarsyn
Klarsyn
24.4.2020 13:38

Minusta tässä Pekos-keississä on keskeistä tunnustaa suojavarusteiden puute ja hitaus niiden hankkimiseksi. Toisekseen Pekonen otti avustajikseen kokemattomia ihmisiä, jotka ilmeisesti kuvittelivat pääsevänsä lokoisille rahakkaille paikoille jakopolitiikkaa hoitamaan, mutta tulikin korona.
Ehkä koronaan reagoimisen viipyminen johtui juuri haluttomuudesta herätä poikkeusaikaan ja väistämättömään poliittiseen paineeseen. Kokeneet avustajat olisivat herättäneet Pekosen, mutta nämä nukkuivat ministerinsä kanssa autuaasti uskoen terveydenhuollon mahdollisuuksiin hoitaa niin maskit kuin sairaspaikat.
Uskomattomin on Pekosen valtiosihteerin valinta, Kansan Uutisten juttu työhön otosta tulee olemaan poliittisen vallankäytön klassikko. Valtiosihteeri Ruuth kertoo guuglettaneensa mikä virka on kyseessä, ja ryhtyneensä sitten ilomielin antamaan poliittista ohjausta virkamiehille kun työt seisoivat ministeriössä. Mahtaa virkamiehistä olla mukavaa lukea tällaisia juttuja.
Hallituksen innokkuus jakaa virkoja eduskunnasta rannalle jääneille ja muille palkintoa odottaville ei jäänyt medialtakaan huomaamatta, mutta sitä lähinnä hyväntahtoisesti kritisoitiin, korona paljasti, kuinka kalliiksi todella on tullut ammattitaidottomien palkkaaminen vaikeina aikoina.

Acc358
Acc358
24.4.2020 14:07

Vaikka tällaisia asioita paljastetaan valheiksi ja jopa näytetään todisteet, niin vasemmistoliiton Anna-Kaisa Pekonen saa ääniä seuraavissakin vaaleissa. Vasemmistoliitto ei menetä yhtäkään ääntä, jos he eivät myönnä mitään, eivät pyydä anteeksi, eivät pahoittele.
Eli Pekosen linja on hänen itsensä kannalta ollut oikein. Äänestäjät äänestävät omia mielikuviaan, joita he projisoivat äänestämäänsä puolueeseen ja henkilöön. Koska mielikuvat ovat äänestäjän itsensä muodostamia, hän ei niistä helpolla luovu. Se on sitä itsenäistä ajattelua.
Mitä sitten tapahtuu, kun huonosta politiikasta on seurauksia äänestäjälle. Vallassaolijat eivät halua luopua vallan tuomista eduista. Tarvitaan syyllisiä. Vallassaolijoiden poltiikassa ei ole mitään vikaa, ei myöskään vallassaolijoissa. Syyllisiä ovat muut. Kun kommunismi ei toiminut Neuvostoliitossa, keksittiin syyllisiä. Niitä olivat sabotöörit ja lähes kuka tahansa. Oli jopa lääkärien ”salaliitto”. Ja kun systeemi ei vieläkään toiminut, syyllisiä alkoi löytymään omasta virkakoneistosta sen huippua myöten. Ainoa, joka oli varmasti syytön, oli Stalin.
Seuraavaksi nykyinen hallituksemme ulkoistaa syyllisyyden itsensä ulkopuolelle. Alkaa syyllisten etsintä. Toimittajat jo teroittavat kyniään.

Acc358
Acc358
24.4.2020 14:44
Vastaa...  Acc358

Kirjoitin: ”vasemmistoliiton Anna-Kaisa Pekonen ”
Korjaus: Nimi on Aino-Kaisa Pekonen.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
25.4.2020 16:17
Vastaa...  Acc358

Stalin oli hassun hauska seppä. Joku, joka oli nostanut hänet valtaan, lähti leirille. Hämmästeli mennessään, että eikö Stalin ole kiitollinen hänen avustaan ja jätä häntä henkiin. Kiitollisuus on koirien tauti, kuului vastaus ja jätkä lähti oppimaan kommunismia. (Tämä siis omin sanoin kerrottu, saattoi se mennä ammuttavaksikin, tahi uuniin pantavaksi.)

Pissishallitus vaihtoon
Pissishallitus vaihtoon
24.4.2020 14:38

Rinne ja Paatero jo lähti, seuraavaksi vuorossa olisi Haavisto (Al-Hol laittomuudet ja painostus), Marin, Ohisalo, Haatainen, Kiuru ja Pekonen jos eläisimme sivistysvaltiossa. Kokematon pissishallitus täysi katastrofi puupää kaveri-avustajia myöten, kaikki asiat on sössitty. Putin kun vielä hyökkäisi niin se olisi viimeinen niitti, Vogue hallitus jähmettyisi täysin.

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 15:17

Onhan Paatero kuntaministeri tässä Rinne 2 Marin 1 hallituksessa. Vielä ei ole tullut Paaterolle liian isoa kuoppaa eteen. Yleensä kannatan aina näitä Tynkkysen ulostuloja, mutta nyt ei näytä niin hyvältä. Pahimmillaan SDP jopa näkee hyvänä, kun persu komppaa heille mahdollista pakoreittiä, eli tällä kertaa sitten pantaisiin Pekonen pois, jahka asiat hankaloituu. Tässähän voi tapahtua paljon vielä, kun HVN:n toimet saavat uutta selvyyttä.

Tapiola
Tapiola
26.4.2020 12:53
Vastaa...  Tapiola

Jatkan tähän vielä alapeukuttavien isoperseisten demariämmien iloksi:
Tässähän on sekin mahdollisuus SDP:n vallassa pysymisen Pekosen uhraamalla lisäksi, että kokoomustaustainen ent.STM:n kansliapäällikkö Sillanaukee on saattanut ihan viattoman huolimattomasti jättää vasemmiston Pekosta informoimatta oikein.
Huomattavaa sentään, että Sillanaukee oli vuosikausia STM:n ylin ja 2012 pandemiasuunnitelman lisäksi myös 2013 varautumissuunnitelman laatimisen aikana. Jopa orpolainen saattaisi olla iloinen, sillä kettinkikin on niin luja kuin sen heikoin lenkki. Pekosen kestävyys on testissä..
Lisäksi demari Varhila nimitettiin Rinteen kaudella STM:n kansliapäälliköksi, joten saattaa olla, ettei Pekonen saa informaatiota kummaltakaan naiselta.

Acc358
Acc358
24.4.2020 15:49

Oikkosen Seppo on 24.4.2020 kirjoittanut aiheesta otsikolla ” Panikoiva ja penikoiva naishallitus ”
https://alkonkassalla.blogspot.com/2020/04/panikoiva-ja-penikoiva-naishallitus.html
Osuvaa tekstiä.
”tulee nyt pyytämättä ja yllättäen uuden tiedon valossa uudelleen esille taannoinen irakilaisen turvapaikanhakijan tapaus — mies oli saanut täällä kielteisen turvapaikkapäätöksen, palannut vapaehtoisesti kotimaahansa, ilmoitettiin sitten siellä surmatuksi, ja omainen teki päätöksestä kantelun EIT:een vaatien Suomelta korvauksia. Ja tuomiohan tuosta ihanneinstanssista tietysti maallemme tuli — ja tilanteesta innostuneena suomalainen punavihreä poliittinen kenttä hehkutti saatua tuomiota kuin esimerkkitapauksena ja paisutti Ohisalon antaumuksellista propagandistista kohunnostatusta. –”
EIT tilaustuomioistuimena menettänee uskottavuuttaan ja tulevaisuudessa sen papereita ei noteerata, jos… jos järjen valo voittaa. Ehkä tulevaisuudessa kysytään kuinka monta divisioonaa EIT:llä on. Jos ei ole, niin ei noteerata.

Aappa
Aappa
24.4.2020 21:57
Vastaa...  Acc358

Oikkosella on kyllä syvääluotaavia kirjoituksia, jotka pitäisi olla pakollista opeteltavaa vallankahvassa oleville – näin ei tietenkään tapahdu, vaan täsmälleen päinvastoin: Oikkosen kaltaista (sosiaali)psykologista näkökulmaa kartetaan kuin ruttoa poliitikkojen piirissä, ja tulokset ovat kaikkien nähtävissä. Siltikään mikään ei muutu, koska ”kansanedustajilla” on pikkasen liian kiire omien etujen ym. pelien petaamisessa, ja äänestäjät ovat toki myös pääsääntöisesti täysiä pönttöjä.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
25.4.2020 16:23

Puuttinista sen verran, että puolustusvoimat ovat täysi turhake vielä vuosia. Seuraava Venäjän presidentti onkin sitten eri asia. Tänään lauantaina riittäisi, että Puuttini lähettäisi kaikki musliminsa Suomen rajalle. Uliuli, asylum, Suomi vallattu. Näin Ohisalo ilmoitti, eikä media/kansa edes kyseenalaistanut tuota lausuntoa mitenkään. Ohisalo on oikein kunnon Kremlin agentti ja 100% Venäjämielinen. Tästä ei ees kiistellä.

Anonymous
Anonymous
27.4.2020 23:09
Vastaa...  Fatwantarkistaja

Kyllä näinhän Ohisalo sanoi. Eli jos Putin lähettäisi vaikka 50 000 vihreää miestä turvapaikanhakijoksi naamioituneina Hölmölään niin Ohisalo päästäisi kaikki automaattisesti maahan koska ”kansainväliset sopimukset” velvoittaa. Noin täyshullua sisäministeriä ei ole varmaan koskaan nähty, selvästi vieraan vallan palveluksessa, ei ainakaan Suomen.

Tuumaaja
Tuumaaja
24.4.2020 20:10

Suomessa kun on sellainen paskapykälä että ministerit, lääkärit yms. ”eliitti” on vastuuvapaita. Elikkä saat viedä vaikka maan konkurssiin ja sinua ei voida viedä siitä edesvastuuseen.
Ja kutkahan tällaisen selustansuojauksen ovat laatineet itselleen…..
Tässä koko savotassa joutaisi THL,STM ja muut vastuulliset tahot nahkurin orsille täydellä vastuulla koiruuksistaan.

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 22:31

Mitä enemmän katselee maskijuttuja viimeisen 2kk:n aikana, niin länkyttäviä akkoja on kaikki paikat täynnänsä, syyttelevät ulkopuolisia, rähisevät keskenään. Vaikkapa tämä Sillanaukee, joka on ollut STM:n kansliapäällikkö 2012-2019 aikana näköjään.
Kun Tynkkynen ihmettelee videolla Pekosen sanomisia helmikuun 2020 kopulla, niin Sillanaukee on yli 3 viikkoa myöhemmin Ylen ohjelmassa länkyttänyt, että nyt avataan HVK:n varastot, rekat lähtee liikkeelle ja suojaimia riittää.
HS kirjoittelee sitten edm sanomisien johdosta, ettei varastot riitä mihinkään päiviä pitempään.
Olkoon vaikka miten fiksu ja pätevä, mutta Sillanaukeelle alkaisi kai riittää jo STM:n osalta? Kaikki menneiden vuosien sotesotkutkin hän on siellä ollut, istunut ja aina vaan samaa sotkua. Nyt joku uusi tuore plikka tilalle vaikka Liperin Siwan kassalta, jos siellä sellainen Siwa on.

Sturm
Sturm
24.4.2020 23:12
Vastaa...  Tapiola

Mitä mieltä olet Tom Packalenin yritykselle annetuista rahoista suitsia nettikeskustelua. Oliko mielestäsi satatonnia parillekymmenelle persumoderaatille riittäviä?

Tapiola
Tapiola
24.4.2020 23:48
Vastaa...  Sturm

Sadalla tonnilla saa vain yhden Audin ja veneen joten enemmänkin varmaan tarvittaisiin.
Packalenilla on hyvää historiaa kyllä, mutta silti tulee mieleen myös Ruoho, joka oli myyrä. Myyrä osallistui myös Persujen puheenjohtajakilpaan. Näin ne ajatukset karkaa äkkiä.
Yle ainakin kirjoitti, että Saksassa jaetaan koronarahaa siekailematta kaikille tarvitseville ja joku oli ihmetellytkin, miksi Suomessa nousi niin kova haloo noista koronarahoista? No kun Saksassa ne ovat lainoja! Lainojahan niiden pitäisi olla Suomessakin. Hyvin lakoninen otsikko oli tänään jossain ”saavat pitää rahat”. Tuskin niitä sitten valvotaankaan mitenkään.

Tapiola
Tapiola
25.4.2020 09:29
Vastaa...  Tapiola

Kyllä sen rahan käyttöä sitten valvottaneen Lintilän mukaan.

hienohomma
hienohomma
26.4.2020 07:33

Pekosesta ja hänen kumppaneistaan saisimme loistavat näyttelijät putous nimiseen komediasarjaan mutta veikkaan että noiden älykkyysosamäärä ei edes siihen riittäisi. Kenties bb taloon juuri ja juuri kelpaisivat. 🤣