Habossa kummallinen humalaisen sekoiluyö

Skärmbild (339)

Habon pikkukylässä oli viime yönä melkoinen sirkus. Joku laittoi asioita järjestykseen, mutta motiivi on hieman epäselvä. Tai ehkä kyse oli vain kännitoilailusta.

Tapahtumien kulku alkoi klo 01.45 aikaan kun Habon kylässä taajaman ulkopuolella sijaitsevalle maatilalle tehtiin murto. Murtomies meni sisälle huoltorakennukseen ja sai sieltä haltuunsa pyöräkuormaajan avaimet. Mies sai nyt pyöräkuormaajan liikenteeseen ja matka jatkui.
Maatilan isäntä huomasi varkauden ja lähti seuraamaan varasta. Tässä yhteydessä varas yritti ajaa pyöräkuormaajalla isännän auton kumoon. Mutta onnistui kaatamaan toisen, sivullisen ihmisen auton katolleen. Saavuttiin kylälle. Pyöräkuormaajavaras käänsi nyt traktorin rattaat talojen pihoille ja pyöräkuormaaja romutti yhden talon autotallin kokonaan. Katso kuvat.
Talossa asuva perhe pakeni nyt talosta paniikissa. He juoksivat lähettyvillä olevan ajoneuvon luokse, joka oli käynnissä. Kyse oli maanviljelijästä, joka seurasi varasta ja pyöräkuormaajaansa. Autotalli romuttui täysin.
Varas yritti nyt viedä romuttamastaan autotallista auton, mutta ei saanut käyntiin autoa. Kohta saatiin ilmoitus autoryöstöstä Habossa. Autossa olleet kaksi henkilöä oli uhkaamalla pakotettu ulos autosta ja varas sai näin auton haltuunsa. Varas ajoi nyt kovaa vauhtia kohti Jönköpingiä ja lopulta poliisi sai piikkimaton avulla pysäytettyä varkaan.
Kiinni otettiin rikoksista epäiltynä 35-vuotias mies. Katso kuvat.
Poliisi ei ole osannut kertoa asialle mitään järjellistä motiivia. Teko vaikuttaakin lähinnä humalaisen toilailulta.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ramadanin aikana saa tehdä kaikenlaista jekkua. Lupa koskee myös kantasvenskejä, koska oikean uskon vaikutus on Svedustanissa niin suuri.

PastoriNikulainen

Ramatan panee lähi-idän elukoiden päät sekaisin!
Aaamen…

Acc358

Uteliaana katsoin linkin kuvia. Yleensähän uutisissa ei kerrota oleellisinta asiaa sattumuksista eli tekijöistä. Oliko ananaskampaus vaiko muuta. USA:n medioista poiketen tekijästä ei ollut kuvaa. Niitä USA:n kuvia katsellessa on enään vaikeampi pettää itseään vaikka kuinka haluaisi uskoa monikuttuurin onnelaan.
Svedumedia julkaisi vain autonromun kuva. Ruotsalaisilla usko säilyi.

Aappa

Pääsiäinen mennyt pitkäksi, mutta vappuun on vielä matkaa.

Numento

Mannen är bland annat misstänkt för försök till mord, grovt rån, grov skadegörelse, grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel med mera. Oliskohan tyyppi kuitenkin uusruotsalaista ylimystöä ? Epäilyksen piru on taas herätetty.

Terhomatti Hämeenkorpi

”Suattaap olla niijnnii, voan suattaap olla toesenniij”, sanois savolainen !

GLGL

Paavolle kiitos hyvistä raporteista. Rahallisesti auttaisin tätäkin laatumediaa, mutta vaimo motkottaa…
Kesällä sitten.

Qroquius Kad

Muttahan-han-han ajavathan-han-han valkonaamatkinhan-han-han puskutraktoreillahan-han-han:
https://www.youtube.com/watch?v=qlZh9-NQEyI
Tämä Haaboilija oli siis saanut pahoja vaikutteita pahojen lihaasyövien valkoisten heteromiesten kulttuurista.
Eihän tätä voi mitenkään muuten selittää.

KJ

Toivottavasti meidän laittama kymppi-pari-kolme auttaa kuussa edes jotenkin tätä julkaisua, koska luemme tätä puolisoni kanssa päivittäin. Nyt vielä kun olen pudonnut päivärahoille/työttömyysturva (Kela), joutuu nähtävästi laskemaan joka sentin.
No 1. päivä tuetaan taas jollain summalla. Periaatteessa tähdätään ainakin kymppiin kuukaudessa.
Ei se paljon ole työttömältäkään, ellei sosiaalitoimi rupea kyselemään, että miksi tuet natsimediaa, kuten oli hyvälle kaverille käynyt kun oli joskus tukenut Junesta&Tiinaa ja tätä suoraan omalta tililtä.
No riittäähän näitä. Eräs oli saanut noottia sosiaalityöntekijältä kun tuki joskus MV-lehteä. Luin tämän Facebookista joskus.
Summa summarum:
”Tuetko mielummin tätä vai ostatko Hesarista Timanttiartikkelin, missä kerrotaan Palefacen laupeudentyöstä.”
Älä luovuta tämän kanssa ikinä, Pate!

KJ

Ja tämä meni väärään artikkeliin.
No uutisesta sen verran, että tod.näk. joku humalainen se on ollut eikä ananas.