Mies jätti rakastamansa tyttöystävän Irakiin ja pakeni Ruotsiin avoliittoon

pexels-photo-3927281
Photo by Lisa Fotios on Pexels.com

Euroopassa ei liene mitään tarpeeksi idioottimaista syytä, jonka perusteella ei saisi turvapaikkaa. SVT:n uutisissa kerrotaan kaunis tarina karatepotkijasta Ali Hayderista, joka sai turvapaikan Ruotsista, koska joutui karkaamaan Irakista kielletyn rakkauden takia.

Muutama vuosi sitten Ali 19-vuotiaana nuorukaisena rakastui väärään tyttöön. Tytöllä oli nimittäin kolme veljeä, jotka olivat sotilaita. Kun velipojat saivat tietää, että Ali häärää heidän siskonsa kanssa niin sotilasveljet etsivät Alin käsiinsä ja aikoivat tappaa tämän.
Ali oli tuohon mennessä kuitenkin jo harjaantunut karateka ja karatekoi itsensä tilanteesta vapaaksi.
Nyt Ali päätti paeta Irakista. Eikä yhtään vähempää kuin Ruotsiin. Ei kelvannut esimerkiksi naapurikaupunki Irakissa vaan Ruotsiin piti päästä.
Nyt matka jatkui Turkkiin, jossa onnistui saamaan paikan kumiveneestä. Mutta vene meni rikki jo heti alkuun ja ali joutui uimaan Kreikkaan.
Ali sai lopulta 2017 ikuisen oleskeluluvan Ruotsista. Syynä siis se, että oli karannut tyttöystävänsä vihaisia velipoikia. Ali kertoo:
– Monet ovat sitä mieltä, että me, jotka tulemme toisista maista Ruotsiin, haluamme vain tuhota. Että pakenimme kotimaistamme koska halusimme. Minä olin pakotettu lähtemään Irakista, mutta nyt teen nyt parhaani saadakseni hyvän elämän Ruotsissa. Yritän oppia Ruotsia, minulla on työ ja ruotsalainen avopuoliso, asunto. Meitä on paljon, jotka haluamme elää.
________
 

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Eihän se käy päinsä, että irakilaiset naiset vie batiikkinoitien miehet!

Fatwantarkistaja

Jouduin lukemaan kahteen kertaan, ennen kuin tajusin. Tuon takia sieltä otetaan vain miehiä.

T

Ja Ruotsissa uskotaan Tuhannen ja yhden yön sadut.

Mörri

”Mekkakikkeli ja Ruotsalainen avopuoliso”. Lienee melkoisen yleinen näky Ruotsinmaalla… Mitähän tavallinen kantaruotsainen mies tuumii tuosta näystä kun itse saa enenevässä määrin tallustella siinä vieressä sinkkuna ja illalla vedellä handuunsa…
Tää oli oikeastaan samalla kyssäri Paavolle joka on ainakin jonkinmoinen Ruotsi asiantuntija: Mitä Ruotsalaismies keskimäärin ajattelee väestönvaihdosta ja sinkkuuntumisesta; Tyytyykö maailman ennätys kiltisti kohtaloonsa suvaitsevaisena ja ajattelee että tämähän on vain ihan luonnollista ja normaalia? Vai eikö eroa muista miehistä mitenkään muuten, paitsi on vaan parempi peittään puristuvat nyrkkinsä taskuun ja kiristyvät hampaat (väkinäisen) hymyn taakse?

p.grandell

asunut melkeun puolet ikääni svennulandiassa, siellä gomeita blondeja jotka diggaa pohjolan karuja viikinkejä, ei siellä tartte leikkiä ”handulla”……..tyhmät friidut hengailee geelipäiden kanssa, ovat sellaisia jotka ei kelpaa kantiksille…näin on marjat ja muut näppäimet……

GLGL

Tuo on se vaiettu totuus, josta jopa ”kaiken nähneet” valtavalhemedian toimittajat vaikenevat. Feministien suurin ongelma on se, että normimies voi aina ”nykiä tattia”. Eli batiikkinoidan viehätysvoiman voi nollata hyvin yksinkertaisella toimella. Hiekkamaiden pojilla on huomattavasti vaikeampi asema, johtuen kulttuurista. Femakot ovat ”haistaneet” tämän ”mahdollisuuden”. Ei ole kyse mistään ”meillä on unelmä” pelleilystä, vaan puhtaasti seksuaalivietistä. Niin on aina ollut, läpi historian. Me maksamme siitä.

Anonymous

Aina tälläset tatinhakkaajat keksii syitä mikseivät saa. Ennen olivat varmaan romaanit kun varastivat meidän naiset ja sitä ennen tsingiskaani ja Aleksanteri suuri.

PastoriNikulainen

Kunnon mulkku meillä siinä rajan takana.
Aaamen…

Aappa

Nyt vaan sitten odotellaan, kumpi onnekas saa haalittua Alin riveihinsä – Ruotsin karate- vai uintijoukkue

rocky

Unohdit melonnan.

Herra 47

Uinti, puinti ja nainti!

Klarsyn

Miksi pohjoismaalaiset tytöt pilaavat elämänsä sitoutumalla kehitysmaiden miehiin. Tummia uroksia kuumista maista pää täynnä kulttuurista erilaisuutta, mikä kokemattomia, tietämättömiä ja kulttuurirelatiivisuuteen kasvatettuja nuoria vetää puoleensa. Snaphanen-sivun eilinen kertomus tansalaistytön kohtalosta on surullista luettavaa.
Aya Bonde Jensen oli 17-vuotias elämäniloinen kaunis vaalea nuori nainen, kun hän onnettomuudekseen äitinsä kanssa muutti Kööpenhaminan Nørrebrohun. Naapurustossa asui hyvinvointisiirtolainen Pakistanista, Kamran Khan, johon Aya rakastui, meni naimisiin, kääntyi islamiin, alkoi pukeutua peittävästi, sharia-huivi ehdoton edellytys, avioliittoon kuului alusta asti myös väkivalta, yhteydet tanskalaisperheeseen oli katkaistava, koulu jäi kesken, ja elämä pakistanilaisperheen kontrollin alla muuttui helvetiksi.
Aya sai kolme lasta. Mies oli mustasukkainen, määräilevä ja sadistisen väkivaltainen. 34-vuotias Aya tuotiin 2018 Kööpenhamina oikeuslääketieteelliselle osastolle, hänen äitinsä, joka ei ollut tavannut tytärtään 16:een vuoteen, ei enää tunnistanut lapsensa kasvoja, niin pahasti kasvot oli runneltu, samoin hänen ruumiinsa. Aya oli puukotettu hengiltä, häntä oli potkittu, hänen päällään oli hypitty. Vuosien varrella häntä oli hakattu kepeillä ja vasaralla, ja nöyryytetty jatkuvasti.
Mies sai vankilatuomion ja karkotuksen, hän vaihtoi nimensä, mikä näillä maahanmuuttajarikollisilla on tapana, hän on nykyään Abdul Wahab Khan. Kirjoittaja muistuttaa, että islamissa nainen on aina vähäarvoisempi, tämä totuus on poliitikoilta jäänyt huomaamatta, ja massamaahanmuuton muslimimaista on annettu vuosikymmeniä jatkua. Tällä on kohtalokkaita seurauksia yhteiskunnalle yleensä ja monelle naiselle erityisesti.
Tævet ihjel af muslimisk ægtemand af Max Jensen. Snaphanen 25.4.2020.

Anonymous

Joo onhan näitä esimerkkejä. Itsellänikin suvussa. Serkku tyttö teki elämänsä virheen. Mutta ainahan näiltä suvakeilta yms saa kuulla niitä idioottimaisia jargoneita. Mutta kyllä ne suomalaisetkin jne.

Mikä pykii?

Jargonia jargonin perään. On mullekin tapahtunut joitain sukulaistenkin kesken. No, pakko olla ilman mitään yhteyttä moisiin.”Diagonia, sosionomia ja ”asiantuntijaa” ja muita rahan perässä juoksijoita. Maailma on muuttunut ja sen mukana niin moni muukin asia. Itse en tule antamaan yhdellekään sukulaiselleni edes sitä halaistua sanaa, saati sitten perintöä. Ennen tuhoan kaiken omaisuuteni, kun annan sen jollekin sukulaiselleni, joka on apinan kanssa missään tekemisissä. Jotenkin tunnen vapautta kun en joudu enää ajattelemaan suomalaisten puolesta, jotka ovat puolensa valinneet, olivat he sukulaisia tai eivät. – Huomaatteko miten helppoa on jakaa kansa, kun sukukin menee näin helposti? Ketähän siitä pitäisi kiittämän? Omat lapseni ovat sentään kunnon ”rasisteja-fasisteja-natseja”, siis kansaansa ja maataan rakastavia suomalaisia veronmaksajia.

Anonymous

Mee töihin kallu

Moonman

Kansantuhoamisessa/vaihdossa keskeisessä osassa ovat juuri naiset, jotka jo koulussa aloitetun aivopesun vuoksi eivät näe mitään ongelmaa muslimin tai afrikkalaisen kanssa olemisessa. Ei ole sosiaalista tai kulttuurista painetta pysyä erossa ulkomaalaisista, kukaan ei varoita mahdollisista ongelmista, vihainen suhtautuminen voidaan kuitata ”rasismina”. Toisaalta eipä kukaan ole asiaan puuttumassakaan, ei ole sukua tai useimmissa tapauksissa isää. Naiset ovat oleellinen osa kansanvaihtoa, koska ulkomailta tunkevia aggressiivisia miehiä on loputtomasti, samaan aikaan kun pohjoismaisista miehistä tehdään ”feministejä”, syyllisetään ja kastroidaan ”toksisella maskuliinisuudella”-ja muilla uusiotermeillä. Lopulta 50% kansasta on sekarotuista eikä atomisoituneella ja yksilö-pyksilöllisellä väestöllä ole mitään yhteisiä intressejä, jolloin kukaan ei nouse vastustamaan mitään ja kommunistinen maailmanhallitus on taas vähän lähempänä.

Ääliöt

Älyttömän surullinen tarina tämä. Näihin voisi soveltaa sharia-lakia. Voisi vähän joustaa, kunniottaa mamun kulttuuria. Sitähän niin kaivataan. Jokaiselle suomalaiselle 12 v. ja siitä ylöspäin nuorelle tytölle kopio tästä jutusta suomennettuna.

M

Ruotsiin paettaessa ovat kaikki keinot sallittuja. Ei yllättäisi jos jonain päivänä saisimme lukea koskettavan tarinan hiirien vetämästä kurpitsanpuolikkaasta.

jippos123

Ali on mitä suurimmalla todennäköisyydellä velvollisuuksiaan pakoon pötkinyt sotilaskarkuri. Karvakättä alkoi pelottamaan ja otti jalat allensa kun hölmölandioita löytyy. Tyypillinen kurpitsavankkuritarina ja suvakit kyynelehtii paskaa kuullessaan.
Alilla taitaa olla Irakissa haku päällä erinäisistä kepposista.
Nyt jokin lähiövalas on ottanut Alista lemmikin. Mahtaakohan lempi päättyä päänkatkontaan?

Anonymous

Todennäköisyydellä 50/50, joko on tai sitten ei oo. Joskin koko tarina juuri kertoi että ei oo, kun taas mikään ei kertonut että on, jolloin helpoin oletus on että ei oo. Mitäpä elämämkallut logiikasta ymmärtäis

Wasili

Noilla kavereilla on ostetut elämäntarinat. Jos on varaa maksaa reilusti, saa ihan järkyttävän kohtalon. Halvemmalla hinnalla vain jonkun hengenvaaralllisen, esimerkiksi suvun uhkaaman pahoinpitelyn. Ja pohjoismaalaiset ottaa nämä kyynelsilmin vastaan. Tosiasiassa suurin joukko on sotilaskarkureita.

Suomi suomalaisille

Ja miten kävi Irakin heilalle? Luultavasti pääsi hengestään. Kun tätä juippia ei saatu vastaamaan teostaan, ainoastaan tytön kuolema palautti suvun kunnian. 😠

ryynäs-horttanainen of finland

en sano muuta, kuin että mitä voi odottaa vihamieliseltä kulttuurilta, jolle käännetään toinen poski, siinä niskanikamat nyrjähtää, ja kerkiät ehkä kuulla allah aleikum.

hieno homma

Turvaohjelma ilmoitteli äsken notta sivu ei ollut suojattu ja katselen mahdollisesti väärennettyjä kuvia ja ns.”hyökkääjät” voivat päästä käsiksi katseleemi sivustoihin 🤣 luen pt-mediaa ja näitä ns.valtamedioita, asia ei nyt tähän aiheeseen kuulu vaan tulee epäilys tästä yksittäisen veronmaksajan telekyttäämisestä 🤔🇫🇮🇫🇮🇫🇮

hienohomma

Tämän pandemian varjolla nämä niin tärkeät verkossa toimivat hybridivakoojat ovat näköjään saaneet oikeuden kyylätä rehellisiä verkkolehtien lukijoitakin…. Unkarin ja venäjän valtamedioihin voin kirjoittaa mielipiteitäni ilman notta niitä sensuroidaan ja suomen media väittää olevansa vapaa ynnä puolueeton, vihervassarit täällä sanelevat mielipiteet ja sensuuri pitää lopusta huolen…… hanuriin joutaa ns.vapaa ja puolueeton valtamedia……

hieno homma

Kirjoitin vain omista kokemuksistani, tarkoitus ei ole provosoida ketää vaan edelleen olen kokemuksieni kautta todennut notta venäjän ja unkarin valtamedioissa saan esittää kritiikkiä Putinista sekä unkarin pääministeristä joutumatta sensuurin kohteeksi, sillä siellä kirjoitukseni on julkaistu sanasta sanaan 👍😁

huonohomma

Kummastelen myös kovin miksi nämä ”nettikytät” eivät puutu somali kautta arabian kielisiin vihapuhesivustoihin? Niistä lukemalla löytyy kyllä helposti aineistoa joista syytteitä voisi tehtailla näille loiseläjille ns.yksin saapuneille vauvoille……

rtellinen

Toverimiliisin mielestä ne ovat sitä parempaa vihapuhetta eli kivapuhetta.

hieno homma

Lienee viisainta lopettaa keskustelu tästä aiheesta tällä kertaa tähän 👍😁