PS:n Tavio: Ei alaikäisiä turvapaikanhakijoita Suomeen korona-aikana

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio moittii pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallitusta siitä, että hallitus ei ole koronakriisin alettua peruuttanut päätöstään 175 turvapaikanhakijan vastaanottamisesta Välimeren alueelta.

Suomi on aikeissa vastaanottaa ensisijaisesti ilman huoltajaa olevia lapsia ja yksinhuoltajaperheitä. Alaikäisille suunnattujen vastaanottopaikkojen määrä kokonaisuutena kaksinkertaistuu.
– Siirtolaisten kuljettaminen EU-maasta toiseen antaa suomalaisille nyt erittäin huolestuttavan signaalin hallituksen tärkeysjärjestyksestä, kun kaikkea muuta liikkuvuutta on voimakkaasti rajoitettu koronapandemian aikana, Tavio sanoo.
Maahanmuuttoviraston mukaan hallituksen päätökseen liittyvät turvapaikanhakijoiden siirrot aloitetaan touko–kesäkuussa. Tavion mielestä koronapandemian aikana Suomeen ei pitäisi tuoda edes alaikäisiä turvapaikanhakijoita.
– Nyt on laitettava suomalaiset etusijalle. Ovatko haettavat ihmiset tälläkään kerralla edes oikeasti lapsia vai ovatko he teini-ikäisiä miehiä? Tavio kysyy.
Tavio korostaa, että koronapandemia ei ole peruste humanitaariselle maahanmuutolle vaan pikemminkin sitä vastaan.
– Hallintoresursseja ja rahallisia resursseja on vapautettava siihen, että pidetään isänmaasta huolta poikkeustilanteen aikana. Ei saa olla niin, että humanitaarinen maahanmuutto on hallitukselle suomalaisten turvallisuutta arvokkaampi asia, josta ei edes kriisiaikana tingitä, Tavio moittii.
 
Ville Tavio
Kansanedustaja (ps.)
_____
Toim. huom. Ruotsi ei ota toistaiseksi koronaepidemian aikana kiintiöpakolaisia eikä esimerkiksi hae Kreikan leireiltä ketään Ruotsiin.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
p.grandell

tavio puhuu asiaa, mutta, mutta, kun on hihuli-hallitus, viisveissavat suomen turvallisuudesta , vaan aina on 3 maitten jotka eivät lopu ikinä, etusijalla….näitä on monta miljardia, jotka tahtovat valmiiksi katettuun pöytään….ei pieni velkaantunut tom of finland 5 milj asukkaallaan joista vain 1,5 miljoonaa pitää työllään putiikkia pystyssä, kyllä nyppii noi perhanan ####### ei siis mitään järkeä…….

T

Suurin osa suomalaisista äänesti oman tuhoutumisensa puolesta, ikävä kyllä.

Suomi suomalaisille

Suomalaiset eivät ole olleet vuoden 2015 jälkeen enää etusijalla eivätkä tule olemaan, valitettavasti. Meille jää maksajan ja kärsijän osa, kun nämä lisääntyvät enemmän ja nuorempina kuin kantikset ja tulevina vuosina valtaavat eduskunnasta ja valtuustoista tilaa.

rtellinen

Suomalaiset eivät ole olleet punakaartin, kokoomuksen remonttiryhmän(vasemmistolaistajien) ja kgb-kepuloisten valtaannousun jälkeen enään etusijalla eivätkä tule olemaan jatkossakaan. Meille on jäänyt maksajan ja kärsijän osa sotakorvauksista lähtien.

Stoppi törkeydelle

Näin se menee. Täytyy vain toivoa, että maahanmuuttajat suuremmassa mittakaavassa huomaisivat, että Suomi ei ehkä ole sitä mitä kaipaavat, ja palaavat kotimaihinsa rakentamaan omia yhteiskuntiaan. Se olisi sanotaanko Suomen ainoa toivo. Afrikkalaiset tuskin näin tekevät, koska heidän kotimaistaan puuttuu perusasioita, jotka täällä toimivat ja ovat heille käytännössä ilmaisia. Siis miksi lähteä täältä mihinkään. Sisäiset jännitteet kasvavat, se on selvä. Yhteiskunta muuttuu perustavaa laatua olevalla tavalla. Suomi ei enää ole Suomi. Hässäkkä lisääntyy erityisesti suurissa kaupungeissa, joissa isot maahanmuuttajakeskittymät. Tahtia antavat pääkaupunkiseutu ja Tampere. Tampereella huumeidenkäyttö lisääntyy hurjalla käyrällä. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä, miksi. Turvattomissa kodeissa kasvavat lapset ja nuoret pyörivät käytössä maahanmuuttajamiehillä. Suomalaiset juoksevat perässä järjestämässä palveluita huumeidenkäyttäjille, seksuaalisen hyväksikäytön uhreille, rikosseuraamusta, tulkkipalveluita, palveluja maahanmuutttajille, sosiaalityötä ym. Ja sama rundi kohta Ruotsista Suomeen muuttaville Ruotsin kansalaisuuden saaneille maahanmuuttajille, jotka huomaavat, että täällä palvelu vielä pelaa. Jokainen meistä voi omalta kohdaltaan tehdä selväksi maahanmuuttajille, kun tilannetta tulee, että täällä vielä yritetään pitää kiinni isänmaallisuudesta, eikä tänne voi tulla elämään kuin pellossa. Bussissa yksi päivä mamukuski oli ajaa suojatiellä kävelevän vanhuksen päältä, teki äkkijarrutuksen ja tööttäili torvea. Vanhus hädissään juoksi alta pois. Viimeisen päälle törkeä tilanne. Laitoin palautteen ja sain asiallisen vastauksen, jossa käytökseen luvattiin puuttua.

Anonymous

Nuoria miehiä sieltä tulee. Sekä ankkurilapsukaisia. Motiivina täysi ylläpito, skandinaavinen tussu, pohjoismaiden valloittaminen. Isis terroristit sekä nuori tumma kikkarakarva on nyt in suvakkipiireissä. Ja kyllä siellä rahakin haisee. Kuten tiedämme. Bisnestä tehdään kun on varma maksaja eli valtio.

Klarsyn

Hallituksen toimet huolestuttavat. Alaikäisiä aiotaan ottaa Kreikan kansainvaellusten leireiltä, joissa on tapahtunut erilaista ilkivaltaa, Lesboksella on hakattu arvokkaita oliivipuita polttopuiksi, sytytetty tulipaloja, Samoksella etnojengit ajautuivat ensin keskenään joukkotappeluun ja sytyttivät sitten leirinsä tuleen.
Osaavatkohan suomalaiset valita leiriltä ne lapset, jotka ovat vain kiltisti katselleet riehumista sivusta. Hallitus antaa tietoisesti huijata itseään ottamalla “kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevia” leireiltä, jonne kaikkein haavoittuvimmassa asemassa olevat eivät pysty edes tulemaan, vahvoja nuoria miehiä ne näyttivät Luxemburgiin lennätetytkin olleen.
Lisäksi korona, ja omankin kansan keskuudessa kärsiviä, joiden asian ensisijaisuuden pitäisi olla sisäministerille itsestään selvää, mutta ei näytä minkäänlainen romahdus muuttavan kuvitelmaa kyvystä pelastaa koko maailma ja hyvesignaloida koko rahan edestä.

Acc358

Tavio on oikeilla jäljillä.
Mutta koska turvapaikanhakua käytetään ohituskaistana siirtolaisuuteen, tarvitaan järeämpiä toimia. Suomen tulee lopettaa turvapaikkojen myöntäminen kokonaan. Siis kokonaan. Sen sijaan jokainen hakija, joka hakee turvapaikkaa tulee joko käännyttää heti tai sen estyessä laittaa turvasäilöön ja hänelle tulee ilmoittaa, että asumisoikeuden Suomeen saa ainoastaan siirtolaismenettelyllä. Säilöstä pääsee kyllä halutessaan poistumaan lähtömaahansa tai siihen maahan, joka suostuu poistujan vastaanottamaan.
Säilöllä tarkoita tilaa, josta ei pääse yhteiskuntaan edes lyhyeksi aikaa. Ei lomille. Ei töihin. Säilön tulee olla asiallinen ja inhimillinen. Säilöön otetut, perheitä lukuunottamatta, tulee eristää toisistaan, jotta he eivät ole vaaraksi toisilleen tai pääse kehittelemään yhteisiä kertomuksia viranomaisia varten.
Jokainen säilöpäivä tuottaa kustannuksia Suomelle. Ne tulee lisätä turvapaikanhakijan maksettavaksi ja niiden on oltava maksettu, jos säilöstä poistumisen jälkeen aikoo päästä Suomeen.
Sana “siirtolainen” kaipaa myös määrittelyä. Nykyäänhän valtamedia kutsuu siirtolaisiksi henkilöitä, jotka yrittävät väkisin tunkeutua johonkin maahan rajaesteitä ylittäen ja rajavartioita vastustaen. Siirtolaiseksi valtamedia sanoo myös henkilöitä, jotka on poimittu mereltä tai lähtösatamansa välittömästä läheisyydestä aluksiin, jotka kuljettavat matkustusasiakirjoja vailla olevia matkustajiaan heidän haluamiensa maiden satamiin. Näin ei voi jatkaa. He eivät ole siirtolaisia vaan laittomasti maahan tunkeutuvia.
Viittaan Kanadan lainsäädäntöön. Siirtolainen on henkilö, joka tulee laillisesti maahan ja joka ennen maahantuloaan on saanut siirtolaisviisumin. Sitä on anottava lähtömaansa asioita hoitavan Kanadan edustuston kautta Kanadan ulkopuolelta. Siirtolaisviisumin saaminen ei ole yksinkertainen asia. Pitää olla selvitys kielitaidosta, koulutuksesta, terveydestä, nuhteettomuudesta, hakijan mukanaan tuomasta varallisuudesta ja mieluiten myös tarjous työpaikasta.
Kannattaa tutustua Kanadan ja Australian lainsäädäntöihin siirtolaisuudesta. Siellä olisi sovellettavaa Suomellekin. Tosin… tosin Kanada on ehkä nyt ruotsittumassa. Kanada on iso maa, joten sen pilaaminen kestää kauemmin. Epäilen, että matelevat sielläkin kehitysmaalaisten edessä.

Pasi T

Se riittäisi, että Suomi noudattaisi geneven pakolaissopimusta ja Dublin-sopimusta.
Jos turvapaikkaa hakeva henkilö tulee turvallisesta maasta, hänet saa käännyttää (esimerkiksi kaikki ruotsista tulevat )
Jos turvapaikkaa hakeva on EU:n ulkopuolelta, hänen pitää hakea turvapaikkaa ensimmäisestä eu-maasta, jonka alueelle hän tulee. ( kaikkki muista eu-maista tulevat saa käännyttää takaisin )
Turvapaikanhakijoista puhutttaessa pidetään kovaa meteliä kansainvälisistä sopimuksista, mutta jostain syystä edellämainitut asiat ko. sopimuksista jäävät kovin vähälle huomiolle.
Missään kansainvälisessä sopimuksessa ei sanota, että turvapaikanhakijalla on oikeus valita se maa, josta hän hakee turvapaikkaa. Päinvastoin, turvapaikkaa pitää hakea ensimmäisestä turvallisesta maasta.
Siksi esimerkiksi kaikki Turkissa olevat afganistanilaiset, irakilaiset, syyrialaiset ynnämuut eivät voi kansainvälisten sopimusten mukaan edes hakea turvapaikkaa EU- alueelta, koska Turkissa he ovat jo turvassa.

Acc358

Hyvä pointti.
Tässä olisi tilaisuus jollekin kansanedustajalle tai puolueelle nostaa eduskunnassa esille suuri epäkohta eli se, että Suomi ei noudata Geneven pakolaissopimusta eikä Dublin-sopimusta. Olisiko välikysymyksen paikka.
Hyötynä olisi, että laajan yleisön tietoisuuteen tulisi ajatus, että pakolaisia ei tarvitse vastaanottaa turvallisista maista. Hallitukseen ei tietenkään mikään vaikuta. Huulipunaministerien uskoa pakolaisina esiintyvien hoivaamiseen ei horjuta mikään, ei edes jihadistin veitsi kurkulla.

seant

https://vk.com/video353410894_456239345
Tässä on lueteltu pitkä lista, mitä veronmaksajat maksavat heille.

Terhomatti Hämeenkorpi

Minkäs teet, kun hallitus hallitusti tuhoaa Suomea !

Muuta ne ei juuri osaakaan

Sen ne kyllä osaa.

Birgitta

Mutta näinhän saadaan työllisyys nousuun, kun perustetaan 20 uutta virkaa joiden ainut tehtävä on opettaa tänne tuleville 175 aikuiselle miehelle miten pestä kädet sekä miten raiskataan naisia ja lapsia pitämällä turvaväli. Siihen pitää vielä palkata 40 tulkkia jotta asia varmasti menee perille. Nämä “lapset” ovat meille pelkkää voittoa!

Superneroja ovat

Koronasta huolimatta eräillä on pakarat levällään

Acc358

“Siihen pitää vielä palkata 40 tulkkia jotta asia varmasti menee perille.”
Kielitaitovaatimus tulee sisällyttää siirtolaiseksi pääsyn edellytyksiin. Kanada pisteytysjärjestelmässään antaa pisteet sekä englannin että ranskan kielen osaamisesta. Useimmiten tarvittavan pisterajan ylitykseen tarvitaan molempien kielten taitoa.
Suomen kohdalla maahan asumaan päästettävältä tulisi myös vaatia etukäteen hankitut suomen ja ruotsin kielen taidot, joista toisen tulisi olla hyvä. Tämä karsisi lahjattomia, sopeutumiskyvyttömiä ja -haluttomia.
Se, että tarjotaan palveluja ja tietoja maahanpäässeiden kielillä, ei kannusta maahanpäässeitä tai maahan pyrkiviä opiskelemaan suomea tai ruotsia. Tulkkipalveluja ei tule antaa. Kielen osaamisen vastuu kuuluu maahan päästetylle ja hänen tulee kantaa vastuunsa maksaen itse tulkkauspalvelunsa.
Entä jos vieraskielinen todellinen huippuosaaja ei halua oppia suomea tai ruotsia? Hän tai hänen työnantajansa voi maksaa itse tulkaukset tai hän mennä asumaan maahan, missä hänen vaatimuksiinsa myönnytään.

Anonymous

Me feministit ja aktivistit pidämme huolta siitä, että pojat takuuvarmasti saavat erittäin lämpöisän vastaanoton…päivystämme 24/7…näin hyvää tilaisuutta ei voi päästää käsistä…

Anonymous

Väestönvaihtopolitiikkaa. Koronaa ei edes yritetä pysäyttää vaan annetaan suurten ikäluokkien kuolla ja tilalle otetaan nuoria muslimeja.

toni lajos

Suomeen ei yhtäkään pakolaista, ei nuoria, ei vanhoja, ei korona-aikana, eikä sen jälkeen, täällä jo loisivat haisunäädät poistettava, vankiloissa mellastavat siirrettävä lähtömaiden vankiloihin, ei tule tulkkausongelmia, muutoinkin olo kotoisampaa.