Kannelmäen puukotuksesta vangittii kaksi suomalaista miestä

Skärmbild (344)

Helsingin käräjäoikeus vangitsi Kannelmäen puukotuksesta epäiltynä 2000 ja 1990 syntyneet suomalaiset miehet. Rikosinimikkeenä on tappo.

Sunnuntai-iltana laitettiin Helsingin Kannelmäessä pystyyn riita, jossa kaksikko puukotti kuolettavasti 18-vuotiasta nuorukaista. Poliisi ei ole kertonut teolle mitään motiivia, miksi uhria vanhemmat tekijät kävivät nuoremman henkilön kimppuun.
Asiaa tutkitaan tappona, eikä esimerkiksi tappona ja ryöstönä, joten ilmeisesti tekijät ja uhri mahdollisesti tunsivat toisensa. Vaikea kuvitella, että yksin liikkeellä ollut nuori kävisi kahden tuntemattoman tukevassa humalassa olleen miehen kimppuun. Mahdollista voi olla, että myös miehet etsivät riitaa, joka päättyi puukotukseen.
Tekijät ovat siis umpisuomalaisia. Teon uhrin on väitetty olevan somalialaistaustainen nuorukainen, mutta tästä ei ole olemassa mitään vahvistettua tietoa muuta kuin rasmusryhmässä irti päässyt ilo, että tappaa ne suomalaisetkin.