Kannelmäen puukotuksesta vangittii kaksi suomalaista miestä

Skärmbild (344)

Helsingin käräjäoikeus vangitsi Kannelmäen puukotuksesta epäiltynä 2000 ja 1990 syntyneet suomalaiset miehet. Rikosinimikkeenä on tappo.

Sunnuntai-iltana laitettiin Helsingin Kannelmäessä pystyyn riita, jossa kaksikko puukotti kuolettavasti 18-vuotiasta nuorukaista. Poliisi ei ole kertonut teolle mitään motiivia, miksi uhria vanhemmat tekijät kävivät nuoremman henkilön kimppuun.
Asiaa tutkitaan tappona, eikä esimerkiksi tappona ja ryöstönä, joten ilmeisesti tekijät ja uhri mahdollisesti tunsivat toisensa. Vaikea kuvitella, että yksin liikkeellä ollut nuori kävisi kahden tuntemattoman tukevassa humalassa olleen miehen kimppuun. Mahdollista voi olla, että myös miehet etsivät riitaa, joka päättyi puukotukseen.
Tekijät ovat siis umpisuomalaisia. Teon uhrin on väitetty olevan somalialaistaustainen nuorukainen, mutta tästä ei ole olemassa mitään vahvistettua tietoa muuta kuin rasmusryhmässä irti päässyt ilo, että tappaa ne suomalaisetkin.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vittuuntunut Stadilainen

“Vaikea kuvitella, että yksin liikkeellä ollut nuori kävisi kahden tuntemattoman tukevassa humalassa olleen miehen kimppuun…”
Ei ollenkaan vaikea kuvitella. Näin on tapahtunut ennenkin tuolla seudulla, sen voin sanoa ihan kokemuksesta. Ja jos uhri kävi kimppuun, kuka sanoo, että hän teki sen yksin?
Jokatapauksessa, jos puukotus tapahtui asemalla, sen tallensi lähes varmasti parikin turvakameraa. Tämä stoori saattaa tutkinnan edetessä muuttua vielä hyvinkin mielenkiintoiseksi.
Jokatapauksessa, kyseessä on yksittäistapaus ha kyseessä on vasta epäily. Varmuus asiasta saadaan vasta täyden oikeudenkäynti- ja valituskierteen jälkeen, jos sittenkään.
ja jos tämä oli aito rasistinen puukotus, oli se “opposite day”, harvinaislaatuinen poikkeus joka vahvistaa säännön – siitä vaan etsimään vastaavia tapauksia Suomen historiasta!
Osoittakaamme tälle “uhrille” samaa myötätuntoa, mitä Suomen suvakit ja mamuyhteisö on osoittanut lukuisille kantisuhreille! EVVK!

Pate Teikka

Olivat aitoja pottunokkia eikä nokineniä, perkkele!

Peku

Nykyään “suomalainen” on suomen kansaisuuden omaava henkilö. Se ei tarkoita välttämättä oikeasti suomalaista. Paskamedia milellään käyttää “suomalainen” määritettä varsinkin, jos kriminaaliteon tekijä ei ole oikeasti suomalainen.
Meistä jokainen tunnistaa oikeasti suomalaisen jo ihan ulkonäöstä.

Moonman

Puskaradio kertoo, että puukottajat olivat ravikansaa. Tätä huhua tukee mm. se, että jos olisivat olleet suomalainen Lahtinen ja Virtanen asialla, niin tapaus olisi ollut pääuutinen viikkoja hesarissa ja ylellä ja A-studioon olisi raahattu kaikki mahdolliset julkkis-somalit, asiantuntijat ja tutkijat huutamaan rasismin nousua. Kannelmäki on melkoinen sosiaali-ongelmaisten rapistuva lähiö, ei ihme että siellä tällaista.

Acc358

Tekijöiden taustan perusteella heillä on taviksia vähemmän pidäkkeitä muuntaa ajatuksiaan teoiksi. Poikkeusyksilöitä.
Jos pelkät ajatukset voisivat tappaa, niin jälki olisi kamalaa vaikka liikkeellä olisi tavallisia arkoja suomalaisia. Ei näkyisi kaduilla yhtään ananasta ja raketti-insinööriä.

M

Mitä ny luultavasti epäiltyjen nassukirjaa tsekkasin, niin aika narkin näkösiä 🙁

Mikä pykii?

Jotain sekakäyttäjänistejä, joilla meni sompun kanssa diilit vituiksi. Siksi ei ole hehkutettu, eikä varmaan tulla hehkuttamaankaan. Natseja tai skinejä kun eivät olleet. Näiden kaikki kaveritkin ovat (ei kaikki) manneja, kurdeja arabeja yms. kunnon veronmaksajia. Kamasta tullut riita ja tietty rahasta. Kyllähän suomalaisetkin.

Aappa

Mitä oon antanut itelle ymmärtää, niin tekijät on pikkuvarpaasta päälakeen hitlermäisillä tuherruksilla koristeltuja ääri-spodaaja-hörhöjä, joiden ainoa elämäntarkoitus on puukotella toisenlaisia asemilla.

Aappa

Meikä kertoo millasii natsit on, ja sit ne alapekuttaa…nyt vittu herätys ja sarkasmintajua peliin!

Juutas Poutiainen

Kun katsoo mitä tahansa toisen maailmansodan dokumenttia, niin jatkuvasti saa kuulla natsit sitä, natsit tätä. Oliko natseja todellakin koko saksan kansa ja sen armeija täynnä. Kyllä on käsitteet aikas sekaisin, kun nuo dokkareitten tekijät näkevät joka puolella natseja Josh Gates on siitä malliesimerkki ohjelmillaan “Mysteerikohteet”.

PastoriNikulainen

Kyseessä ei siis lienet poikkeuksellisesti avaruuskirurgit afrikasta vaan kovien huumeiden nautiskelijat jostain aivan eriplaneetalta.
Aamen….

Anonymous

Mitä haittaa tästä oli yhteiskunnalle?

Puukon veljekset

Normaali puukotus made in finland. Puukon ja siihen yhdistetty aito Suomalainen puukkomaine saanut palautuksen.Ei kuitenkaan arvuutella että olisi ollut rasistinen rikos, mites Rasmus kahjot, joko siellä tämä on aiheuttanut naaman vääntelyä.

Anonymous

unodit mainita kirveksen

kim laitinen

Ei ollu soma li. Näytti enämpikin kongolaiselta tms. Puukkojäbä oli skini.

Fatwantarkistaja

Aika erikoista Rasmukselta. Että kun “kyllä ne suomalaisetkin”, niin saa lahdata vaikka kaikki somalit samalla rahalla? Pikkaisen natsistista touhua niillä. Kaikki Rasmuksella ovat rasisteja. Ylläpito, lukijat, kommentoijat… Ihan kaikki ovat, ei ole yhtään poikkeusta.

svkpåaåpkv
Viha on vaarallista

Parasta olisi, että afrikkalaiset palaavat Afrikkaan. Ei tule tällaisia ongelmia. Ihmisillä alkaa pinna kiristymään täällä ja suunsoitto kaduilla ym. ei yhtään paranna asiaa. Suomalaisilla tulee raja vastaan vähän nopeammin kuin ruotsalaisilla. Siksi täällä ei ole samanlainen sisällissodan alkuaste menossa kuin Ruotsissa.

Särmääjä

Se että paikalliset karttuset tappaa huumekavereitansa ei liity sinänsä mihinkään.

Kobi

kauheita uutisia, vilpittömät osanottoni uhreille