Islantilainen nykäisi maasta 501 kg

Islantilainen Hafthór Júlíus Björnsson vetäisi epävirallisen maastavedon maailmanennätyksen 501 kg. Kaiken kaikkiaan veto näytti kevyeltä kuin heinäpaalien heittely.

View this post on Instagram

I have no words. What an amazing day, one I will remember for the rest of my life. I said I was coming for it and once I set my mind on something I’m a dog with a bone. Want to give a huge shoutout to my family, friends, coaches, fans, sponsors and haters, all of whom helped this lift be possible. If you want to show some extra support head over to my YouTube, hit subscribe and check out my latest video where you can see some behind the scenes! Thank you all for your support! Support a family business – hafthorbjornsson.com . @roguefitness @reignbodyfuel @revive_md @transparentlabs @sbdapparel @kindafitkindafat_apparel @freezesleeve @coresportsworld @worldsultimatestrongman @australianstrengthcoach @stanefferding @theverticaldiet @andrireyr @stefansolvi @runarhrodi @kelc33

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

Björnsson on tunnettu mm. näyttelijänä. Nosto ei ole ns. raakanosto vaan Björnsson käytti vetoremmejä noston aikana. Veto ei hyväksytä maailmanennätykseksi, sillä se tehtiin miehen omalla salilla.

Joka tapauksessa olipa hyväksytty ennätys tai ei, niin kyllä lähtee. Jäbä nostaa 271 kiloa enemmän kuin meikä parhaimmillaan.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Islantilainen nykäisi maasta 501 kg

 1. Pakko käyttää vetoremmejä, koska sormijänteet ja voimat eivät kestäisi. Painoa tulee yli 60 kg sormea kohti.

  1. Ilman remmejä varmaan jossain 450 nurkilla. Nostikos Turtiainen sen 405 ilman remmejä..

 2. Tossa maastavedossa on jotain maagista.Olen nähnyt tyyppejä jotka ovat pitkään reenanneet penkkiä ja jalkoja ,saaneet niissä ”kovia ” tuloksia,mutta mv jää johonkin 170kg paikkeille.Mulla oli joskus penkki 127,5kg ja mv vain 150kg,jalkakyykky kai jotain 100kg

  1. Joo se tuo mv vaatii oman asenteensa. Se on pikkusen jos nyt ei vaikeampi, mutta vaatii jo painojen veivausta, kun lähdetään lämmittelypainoista tuloksiin..

  2. En halua lytätä noita tuloksia, mutta jos on käynyt vuosia salilla eikä saa 170kg enempää maasta, niin on tainnut mennä aika salilla nojaillessa laitteita.

   2
   1
 3. ”Kaiken kaikkiaan veto näytti kevyeltä kuin heinäpaalien heittely.”

  Eipä ole tullut nähdyksi kovin paljon heinäpaalien heittelyä, mutta en kyllä tuollaista karjuntaa muista siinä kuuluneen.

 4. ”Jäbä nostaa 271 kiloa enemmän kuin meikä parhaimmillaan.”

  Nostaa noin 485 kiloa enemmän kuin suostun nostamaan 🙂

  10
  1. Olikohan se 25kg, jonka saa työelämässä nostaa. En olisi suostunut, jos olisin tiennyt kappaleen painavan yli 170kg, jonka nostimme toimitusjohtajan kanssa. Tai siis en olisi jaksanut, trukki on keksitty.

 5. Mustikkasoppa on kovaa kamaa. Luin ensin huolimattomasti: ”Islamilainen nykäisi maasta 501 kg”…

  10
  1. Islamilainen vetäisee viissatasen seinästä. Eikä tarvi sen takia karjua. Kortti piisaa.

 6. Se oli nimenomaan kevyen näköistä kuin heinäpaalien heittely ja 500 kg:n painoisia heinäpaaleja nakkelee kevyesti etenkin kansallismieliset kaikin puolin terveet miehet!

  8
  1
 7. Nuorena miehenä aamulla töihin mennessä pomo seisoi mustan möhkäleen vieressä ja sanoi, et muuten jaksa nostaa tota ilmaan. Täysin kylmiltään härnättynä piti tietysti yrittää. Ja nousihan se, virallinen 200kg punnus leimat ja kaikki. Ukon ilme oli kyllä näkemisen arvoinen. Lähti heti huutaen kertomaan kaikille.

  Oli se painava, onneksi en rikkonut selkääni. En ole ikinä painojen kanssa harjoitellut eli en mikään lihaskimppu. Nostoa toki helpotti paljon sopivalla korkeudella ollut nostorengas, olisko se irronnut jotain 20cm, maasta.

  Mutta aiheeseen. Luulen, että noihin hirmupainoihin tarvitaan sopivan symmetriset raajojen pituudet ja nostokulmat. Joku toinen ei pystyisi, vaikka olisi vahvempikin.

  Hieno suoritus kuitenkin hyväksytään tai ei.

  12
  1
  1. No ei kyllä pärjää karatekakaan nyrkkeilijälle, kun toinen ei millään aseta kättään haluttuun asentoon katkottavaksi. Eikä ole tottunut, että toinen huitaisee ällin heti mäelle.

   1. Nyrkkeilijä ei voi mitään vaan on kuin ballerina kun joutuu karatekan kanssa vastakkain.
    Luuletko että nyrkkeilijä tulee ja lyö karatekaa turpaan, ei edes ehdi kättään nostaa kun makaa jo taju pois maassa.
    Jos pistetään nyrkkeilymatsi missä voi käyttää otteita mitä ei virallisessa karatematsissa voi käyttää, ei lelunyrkkeilijällä ole mitään mahdollisuutta, tuo tippuu sekunnissa tajuamatta edes mikä iski.

 8. O.D. Wilson nosti 400kg ja sanoi tulevansa mailman vahvimpana takaisin voimamies kisoissa.
  Ei tullut, sydän petti 37-vuotiaana.

  1. Älykkyysosamäärä ja voima kulkevat käsikkäin, apukolu pii-poo, älä mulle rupee kato 😀

 9. IL
  ”Voimamiehen isoäiti kuoli – lihaskimppu kertoi sydämet särkevästä viimeisestä kohtaamisesta ”Hän aneli minua tulemaan sisälle””

  Mikäs siinä, tuskin tiineeksi enää tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.