Rauhallinen vappu, muutama lautoihin, pari rautoihin ja jokunen menetti lompakkonsa

pexels-photo-2307045
Photo by Felipe Vallin on Pexels.com

Vappuviikonlopun aikana on sattunut ja tapahtunut monenlaista, mutta pääsääntöisesti ollaan ajeltu puolivaloilla eikä mitään erityisen mainittavaa ole tapahtunut.

Sunnuntai-iltana klo 19.00 aikaan ilmoitettiin poliisille ammuskelusta Göteborgin Gammelstadenissa. Ilmoittajien mukaan useita laukauksia ammuttiin. Poliisi löysi paikalta pensaikkoon piiloutuneen rintamaveteraanin, joka toimitettiin sotasairaalaan paikattavaksi. Murhan yrityksenä tutkitaan, mutta kohde hengissä eikä kiinniottoja.
Göteborgissa ammuttiin myös aikaisemmin päivällä. Klo 13.30 aikaan saatiin aikaan murhan yritys. Miestä oli puukkoveivattu ravintolassa ja kunto sen verran heikko, että ambulanssai nouti miehen tanssilattialta sairaaan. Murhan tai tapon yritys. Toinen mies otettiin kiinni paikanpäältä epäiltynä puukon vilauttamisesta.
Sunnuntaipäivällä löydettiin mies pensaikosta kuolleena Norrköpingistä. Asiaa tutkitaan kuoleman tuottamuksena, joten mahdollisesti kyseessä on päälleajo ja karkaaminen rikospaikalta.
Tukholmassa löydettiin kadulta puukkoon kävellyt mies. Mies sairaalaan, tutkimus murhan tai tapon yrityksestä pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä. Yksi henkilö otettiin kiinni epäiltynä puukon ulkoiluttamisesta haavoittamismielessä.
Strömstadissa perjantaipäivällä mies meni kauppaan ja alkoi sen jälkeen käyttäytymään sekavasti. Lääkitys mahdollisesti klikkasi. Jonkinlainen puukkokin nähtiin esillä. Poliisi saapui paikalle ja käskytti miestä, mutta tämä ei uskonut. Tässä tilanteessa poliisi lyijytti miestä jalkaan. Äijö sairaalaan jalkapaikkaukseen ja tutkinta pystyyn. Miestä epäillään murhan tai tapon yrityksestä, joten luultavasti teon aikana uhiteltiin poliisille.
Perjantaina keskipäivän aikaan löydettiin Varbergissä nainen menehtyneenä asunnosta. Murhatutkinta käyntiin. Teosta on otettu kiinni kaksi naista ja mies.
Siinäpä niitä toukokuun alkuun. Autopaloja lähinnä Malmössä, pystyryöstöjä siellä täällä ja kaikenlaista pientä eri säällä. Loppujen lopuksi valtakunnassa kaikki hyvin. Göteborgin ravintolahippastelijat ovat tietojen mukaan suomalaisia.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Alkkis

Normi päivä.

Mä

Somput juhlineet ylioppilaslakkia 🙂

Anonymous

Niinpä niin. Rasistinen koronavirus kun ei saa keppostella. Kikkeleitäkin pakottaa kun ei raiskattavia liiku missään.

Boikotoin Kebabbia

Puukkoa heilutelleet olivat varmasti kantaruotsalaisia tai finnjäveleitä koska epäillyt saatiin kiinni ja yhtä uskallettiin ampua jalkaan, ei kunniakansalaisten kanssa näin tapahtuisi, se on varmaa.

Puolueeton

Onkohan Ruotsissa sama juttu
Koronaan kuolleista ilmoitetaan vain tehohoidossa kuolleet. Suomessa näin on.
HYKS 196, KYS 22, OYS 9 TAYS 3 ja TYKS 10. Virallisesti ilmoitetut kuolleet 240 = 196+22+9+3+10
Ruotsissa kai 70 vuotta on prioriteettiraja, jonka täyttäneet eivät pääse tehohoitoon. Ruotsissa kuolleitten määrä on 2680, mutta lähentelee luultavasti 5000. Taruntoja vertailemalla Suomessa kuolleitten määrä olisi 645-1200.
Ihmettelyä herättää myös tilasto, Ruotsissa 22000 tartuntaa ja 1000 parantunutta ja Suomessa 5300 tartuntaa ja parantuneita 3500. Kun molemmissa maissa tartunnat alkoivat samaan aikaan, voi todeta, suomalaiset ovat ylivoimaisen terveita ruotsalaisiin verrattuna tai THL valehtelee kuolleisuudesta törkeästi saadakseen laumasuojansa toteutettua ja hallituksen tekemään tahtonsa mukaisesti. Kumpaan uskot?

Puolueeton

“WHO:n tilastojen mukaan Suomessa vuonna 2002 kuolleisuus keuhkokuumeeseen oli 65–74-vuotiaiden keskuudessa 55/100 000 ja yli 75-vuotiailla 595/100 000.” Kun elimistö alkaa olla heikentynyt, keuhkokuume useimmiten aiheuttaa ratkaisevan lopun elämälle, Ruotsin luvut luultavasti olisivat samaa luokkaa.
Koronaan on kuollut Ruotsissa alle 30/100000 noin kuukaudessa, joten vuosikuolleisuus olisi 360/100000, noin puolet normaalisti keukokuumeeseen kuolleista. Mutta tuskin ruotsalaiset liioittelisivat koronan vakavuutta. Suomessa ainakin vähätellään, vain tehohoidossa kuolleet on laskettu tilastoon ja parantuneitten määrä on arvio (lähde THL).

Anonymous

Ruotsissa rauhallista suomen ghettolähiön kokeilualueilla ei vappu sentään ihan rauhallista ollut ,ammuskelua vantaan koivukylästä ampparit vei kolmella autolla väkeä ,tuntikausien piiritykset ja uusi ammuskelu samassa paikkaa yöllä ilm sarjatuliasein ,media hipihiljaa poliisi ei tiedottanut muuta kuin huolestumisensa aseiden määristä ? Samoilla tienoilla hiljan huumepiirien murhakin . Asiassa paljon salattavaa kun jo Ps julkaisussa sivuhuomatus kommenteissa poistettiin siis SU lehdestä . Tapahtumilla oli sentään naapurustossa satoja seuraajia, ja aseiden soitto myös kuului.. ,piiritystä ei voinut olla huomaamatta ambulansit tuskin terveisiä pillit päällä ajaa , alueella on paljon mtu. koulutkin jo yli 70% mtu.tettuja iso somppukeskittymä moskeija tietty lähellä , arabien sotilaskarkureita nigerian/ prostuja ja ganstoja ,lisäksi hörhöistä kotimaista nuorisoa ja romaanhenkilöitä tarinoineen , myös viron piripää porukoita, albaaneja niitäkin ,eli olosuhteet on mihin tahansa . Oliko romanihenkilöiden huumediilit vaiko uudempien alan yrittäjien ammuntoja mutta useita aseita kuitenkin ….

Aappa

Suomen valtamedia ei ole ehtinyt vielä löytää tapahtumille sopivaa rasistista näkökulmaa. Joku viiiden sivun nyyhky-artikkeli rasististen suomalaisten syrjimästä multitalentista kurpitsavankkurilapsesta saatetaan kuulla, jos ampuileminen jatkuu.

kanander

Leppoisaa eloa Ruotsissa. Koronaan kuollut kohta yhtä monta kuin Suomen punikkeja rintamalla v. 1918.

PastoriNikulainen

Onneksi nyt ei kuitenkaan monikaan avaruuskirurgi saanut kunnolla turpiinsa. Että selvisivät siitä yhä “puhtain”-henkilöpaperein.
Aaamen….