Keväinen ongelma: kiertävät remontti- ja asfalttimiehet

bigOriginal
Leiri.

Ruotsissa varma kesän merkki on omakotitaloalueille saapuneet ns. kiertävät asfalttimiehet ja taloremontoijat. Tällä tarkoitetaan lähinnä Britanniasta ja Irlannista tulevia jonkin sortin kiertäviä gipsyjä. Ruotsissa heitä kutsutaan “resande folk” eli joku kiertävä kansa tms.

Poliisi varoittaa heistä joka kevät ja joka kesä kymmenet ihmiset joutuvat huijatuksi. Lähinnä yleensä vanhukset tai muuten ylikiltit ihmiset.
Kaava on sama. Mennään omakotitaloalueelle ja saadaan ylipuhutuksi porukalle joku pikku remontti; katon pesu tms. Kun pesu on suoritettu, niin yhtäkkiä remontti jatkuukin vaikka minkälaisilla kattotiilien vaihdoilla ja räystään oikomisilla. Papparainen on kusessa kun ensin pestään katto, ja kun menee iltapäivällä katsomaan tulosta, niin puolet kattotiilistä on otettu alas ja väitetään, että se kuului sopimukseen. Hintakin on pompsahtanut.
Näin kävi taannoin Tyresössä vanhemmalle miehelle. Reissaavat olivat ylipuhuneet vanhemmalta mieheltä kattoremontin. Lopuksi puoli kattoa oli revitty auki ja hinta moninkertainen.
Toinen kaava huijauksissa on se, että kun talossa ei ole päiväsaikaan asukkaita kotosalla niin mennään ja noukitaan asfaltti tai pihalaatat pois. Kun omistajat tulevat iltasella kotiin niin vaaditaan etumaksua siitä, että piha asfaltoidaan tai laatoitetaan uudelleen. Hintakin on suolainen. Joissakin tapauksissa ihmiset ovat maksaneet, joissakin tapauksissa
Poliisi varoittaa tästä kahdesta kaavasta joka kevät.
Toinen ongelma ihmisille on se, että tämä reissaava kansa liikkuu aina laumassa. Autojen perässä vedetään asuntovaunuja ja minne vaan on mahdollista, niin sinne laitetaan leiri pystyyn. Siinä sitten aggregaatit jylläävät jossain teollisuusalueen parkissa yötäpäivää ja pensaat paskotaan ruskeaksi löllöksi. Ruotsalaiset veronmaksajat kustantavat lopuksi alueen siivouksen, sillä kun leiri poistuu, niin se on käytännössä desinfioitava ja siivottava ihmisulosteesta.
Nämä kiertävät työläiset osaavat olla myös hyvin aggressiivisia, tavallinen ihminen ei osaa puolustautua kuin poistumalla paikalta. Itse sain perääni muutama vuosi sitten kaksi pakettiautoa kun menin kuvaamaan tuollaiseen asuntovaunuleiriin. Tuli äkkilähtö ja seurasivat monta kilometriä kahdella Britannian kilvissä olleella Transitilla.
Tätä porukkaa ei pidä sekoittaa romanian kerjäläisiin eikä Suomen mustalaisilla ole heidän kanssa mitään tekemistä.

Subscribe
Notify of
guest
39 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Aikoinaan kun lapsuudessa asuin maaseudulla, -70 luvun alussa, silloin jo noita paskoja kulki siellä täällä.
No, kerran sitten pihaan ajoi 2 pakettiautoa ja saman verran asuntovaunuja.
Niinkutsuttu isäukko otti kaapista haulikon. meni ulos ja latasi aseen noiden nenän edessä, ei mennyt puolta minuuttiakaan kun koko joukko kiiruhti pihasta helvettiin.
Ukko oli niin paha päästään että takuulla olisi suolannut koko joukon jos eivät olisi poistuneet.

Satan in high heels

Oulussa nuo Irlannin laattamannet ovat käyttäneet mm. Ruduksen huomioliivejä antaakseen mukamas ammattimaisen vaikutelman -tayttä sutta ja paskaa kuitenkin tehty. Väittivät myös tehneensä pihalaatoituksen lähelle naapurustoon tyytyväisille asiakkaille. Tällaisesta ei kuitenkaan löytynyt todisteita.
Potkikaa perseille, jos tulevat koputtelemaan ovelle!

Anonymous

Tuo vaatisi vaan sopivan miesjoukon joka kävisi taputtelemassa niitä tai polttamassa niiden leirin. Seuraavana kesänä sama jos vielä tulevat. Tuskin tulisivat enää sen jälkeen.

Tuumaaja

Romanian malli, jossa paikallinen isänmaallinen porukka pisti manneleirin päreiksi, poliisikin tuli paikalle ja naureskellen avusti hivutuksessa.
Suomessa ollaan sivistysvaltiota jäljessä jonkun verran ja asia ei parane niin kauaa kun vihervasemmiston, stallarien ja kulttuurimarxistien lööperi uppoaa itsenäisen ajattelun ulkoistaneisiin lampaisiin.

Keke

Onhan näitä kuvattu monissa brittiläisissä tv-sarjoissa ja aina päihteistä on mukana ainakin viina ja sakki harrastaa tietenkin varastelua ja yleistä häiriköintiä ja perseilyä.
Tuolla taustaa irlantilaisista kiertolaisista:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Irlantilaiset_kiertolaiset

Jarkko

Eikö myö rikkaat suomalaiset voida nyt jotenkin osallistua näitten auttavaisten irkkujen elatukseen ja harrastusmahdollisuuksien luomiseen.Meitin vikahan se jos nämätten perseilee.
Mätäventurat vois kehitellä vaikka männyn kaarnasta vuoleksitun as.vaunun pienoismallin ja myydä sitä yrityksille,1000e/vaunu.Rahat tietysti Cayman saarille tms.
Apurahaakin mätiksille paukkuisi öb 3-400000e

Aappa

Simo Salmisen ääni sopii hyvin tähän.
https://www.youtube.com/watch?v=2dcsSaZ9TMM

Terhomatti Hämeenkorpi

Joo, onhan noita mätäpaskiaisia liikkunut sillontällön täällä valtakunnan itäosassakin. Oonpahan varustautunut ainakin henkilökohtaisesti ottamaan heidät lämpimästi vastaan….

T

Jos asiassa on jotain hyvää niin se että monikulttuurisuuden kokeminen tasa-arvoistuu. Nämä kiertelijät iskevät paremmin toimeentulevan väen kimppuun. Monikulttuurisuudesta kärsimisen tulisi kohdistua sen puolesta äänestäneihin.

Jarkko

Tosta muuten tuli miäleen,eikös läpsyille kannattaisi yleisesti opettaa Suomen toista virallista kiältä.Oppisivat nopeemmin (ja ihan varmana myös sitte kotoutuisivat nopeemmin ja alkaisivat maksaa veroja) ja tod.näköisesti sijoittuisivat ruotsikkoalueille.Rkp:hän on yks pääimuroitsijoista mitä läpsymagneetteihin tulee.
Sitä saisi sitten mitä tilasivat.

T

Ymmärrän pointin, RKP on umpimätä puolue, mutta itsellä on melko hyviä kokemuksia suomenruotsalaisista nuivina ihmisinä.
Väestönosa, josta en itse erityisemmin pidä on vihreitä äänestävät itsensä paremmiksi ihmisiksi kokevat henkilöt, jotka asuvat alueilla joissa 0 maahanmuuttajaa. Eli kokemani perusteella suvaitsevaisuus yhdistyy ylimielisyyteen ja tekopyhyyteen.

rtellinen

Kommareitten märättämä puolue.

Tuulikki Savolainen

K. G. kertoo blogissan ruotsalaisesta vanhusten kohtelusta ja suoranaisesta murhaamisesta, joka tapahtuu viranomaisten määräyksen nojalla.
Onko Ruotsissa tällaisia huhuja liikkunut.

Jaaha

Niimpä, mutta petipula oli ennusteista odotettavissa, eli tiedettiin, että näin tulee käymään, joten horjuu logiikka ettei tarkoitettu että kuolevat yksin peteihinsä. Tietenkin laskettiin että kuolevat, kun se etukäteen oli tiedossa ettei hoitajia ja hoitopaikkoja riitä. Espanjassa oli vielä hurjempaa priorisointia, vaikka tilanne petien suhteen oli parempi, joten totta kai Ruotsissa vanhusten annetaan kuolla, kun kerran tauti päästettiin leviämään heistä välittämättä. Suomessakin on annettu kuolla, on jätetty vanhainkoteihin vajaalla huollolla kuolemaan ja sitten teeskennellään samoilla vammasilla perusteilla, että resurssipula. Ei resurssipulaa ole, jos sitä ei resursseja suunnata puutteellisesti suhteessa ennusteisiin. Suomessa ihan niinkuin melkein missä tahansa maassa joka olisi osannut suhtautua WHO valheisiin kriittisesti, olisi ollut aivan helppo sulkea rajat ajoissa ja pitää taudin leviäminen asioissa ilman, että ketään tervettä olisi tarvinnut rajoittaa tai taloutta sulkea.

Jaaha

Mitä sinä kuvittelet hoitajien vanhankodeissa voivan tehdä Koronaan kuoleville vanhuksille joille ei ole sairaalapaikkoja, jos ei edellämainittu menetelmä, morfiinipiikki ja ovi kiinni? Siis ettäkö hoitajat laittaisivat suojavarusteet päälle ja istuisivat pitäen kädestä kiinni saattamassa vanhuksen kuolemaan samalla kuin normaalia kiireisemmän ja alimiehitetyn vanhainkodin kaikki muut tehtävät odottavat? Ei ihan tasan varmasti… totta kai he laittavat morfiinipiikin alentamaan kärsimystä ja jättävät kuolemaan. On harhaista kuvitella, että muuta voisivat tehdä. He toimivat sen mukaan kun pystyvät ja ovat pakotettu toimimaan ylempien taholta. Kannattaa varoa tällaista asiaa puolustelemasta, siinä syyllistyy itsekin osaksi sairasta ketjua. Hoitajat sen sijaan eivät ole syyllisiä, he tekevät työtään.

Jaaha

Kannattaa seurata näitä Angry Foreignerin tube lähetyksiä Ruotsista.
https://www.youtube.com/watch?v=l9ycw-nBp94

T

Sosialistinen paratiisi ja humanitäärinen suurvalta

Paljon tapahtuu kulisseissa

Totta se on. Annetaan, jos tuuri käy, kipulievitystä kun asianomainen tukehtuu koronaan.
Morfiini itsessään on hengitystä lamaannuttavaa. Happea ei anneta kun ei ole. Eikä kyse
ole vain vanhuksista vaan viisikymppisistäkin. Kannattaa lukea/katsella tämä:
https://www.expressen.se/nyheter/qs/det-har-ar-manniskorna-bakom-dodsannonserna/
(Anita Pettersson, syntynyt 1964…)

JoodeJoode

Valitettavasti näin tapahtuu kyllä Suomalaisessa sairaalassa, ja vanhustenkodeista heidät sinne laitetaan suoraansanoen tapettaviksi. Ei ole netistä luettua tämä vaan tiedän, että se näin on. Suomessa ei muka ole ns.eutanasiaa, paskapuhetta. Sairaanhoitajien palkkoja nostetaan vähän väliä,jossain teho-osastolla niillä on kiire mutta normisairaalassa ei kiirettä niillä ole muuanne kuin ay-asioista valittamaan.

Tuumaaja

Ei suomessa olekkaan eutanaisaa, joka aikoinaan myös kuului lääkärin toimenkuvaan.
Hollannin eutanasiamalli on erittäin hyvä ja kannatan sellaisen yleistymistä.
Suomessa pidetään vaikka väkisin hengissä, etenkin eläkeläiset, koska se suuri sukupolvi nauttii eläkkeitä joista otetaan 30% vero vielä sen lisäksi mitä aikoinaan on jo maksettu palkan yhteydessä, mitenkä olikaan sen tuplaverotuksen laita (aivan samalla tavalla perintövero toimii.).
Toisena tulee lääkefirmat ja “hoito”kodit, jotka tahkoavat avuttomilla ihmisillä erinomaista voittoa, ja sukulaiset/ lähimmät ihmiset ovat valmiita maksamaan tällaisesta toiminnasta, pääasia että itsellä on hyvä mieli (pois silmistä pois mielestä) oman elämän helppoudesta ja kenties tulevasta perinnöstä; muuten ei olisikaan tälalista järjestelmää ja yksityistä ellei sille olisi tehty puoliväkisin tilausta valtion toimesta ja ajettu mädättävä jargonia sukulaisten mieliin (välinpitämättömyys, voitontavoittelu, ulkokultaisuus).
Mitään vikaa ei suoranaisesti ollut vanhanmallisissa vanhainkodeissa, kunnan ja valtion ylläpitämissä, siellä oltiin tuttujen kesken ja kaikki välttämätön pelasi, kunnanlääkäri kävi viikon tai kahden välein vastaanottoa pitämässä ja tarvittaessa nopeastikin, moni vanhus sai rauhaisan ja ihmisarvoisen loppuelämän näissä paikoissa.

Tipsi

Kysyppä vaikka suomalaisilta sairaanhoitajilta off the records…

T
Anonymous

Näin tapahtuu, niin ikävää kuin se onkin. Kokemusta on.
Ilmeisesti olet sen verran nuori tai omaisesi ovat kuolleet sen verran nuorina/ nopeasti ettet ole
tätä joutunut kohtaamaan.
Toivoisi että ne nuoremmat kansalaisetkin avaisivat silmänsä. Toisaalta se voi olla vaikeaa sillä osastot ovat
omassa kuplassaan.

Anonymous

Kyse lienee irlannin romaneista , yhtä pahoja kun romanian vastaava paskasakki , en tiedä myykö nämä omia tyttäriään ja muita yleensä hiukan mielenvikaisia lajikumppaneitaan . Näistä oltiin pääsemässä jo viime vuosisadalla mutta sitten sota loppui, Tätä sama lajia erimaissa hiukan eri tavat meillä ryöstävät vanhuksia poliiseina esiintyen, suomen kanta lienee samaa kuin ruotsin ns .piriroman. Tätä irlannin paskaväkeä oli parivuotta sitten espanjassa panivat kuriin piestiin ja kunnolla paikoin ,uskovat kohtuu hyvin väkivaltaa euroopassa monessa maassa pihapiiristä tämmöisen voi melko huoletta ampua ei tietenkään pohjoismaissa ,mutta ison koiran voi pihallaan päästää irti ,ruotsissa on raja auki siten että paskaa pääsee valumaan lisää myös korona aikaan ? Suomeen noita ei tule tänävuonna eikä mieluusti milloinkaan päästää , tänävuonna on romanian kyykky väki ollut vähissä nuo on saastaisimpia ehken lajista myös toisilleen, eräänlaisia ihmisrottia tai rottaihmisiä .Saksassa Italissa Espanjassa ja monessa maassa oli viime vuosisadalla selkeä ratkaisu ongelmaan yhtä mieltä oli myös britit lähes kaikki sivistyneet kansat mutta sitten tuli muita keskinäisiä erimielisyyksiä ja homma jäi kesken.

Moonman

Kaikkien “Reissaavien kansojen” erityispiirre näyttää olevan kaikenlainen epämääräinen toiminta, rötöstely ja ihmisten kusettaminen. Välillä ihmetyttää miksei tällaisia haitallisia kulttuureita siivottu pois, silloin kun se vielä oli mahdollista ennen ihmisoikeuksia™

rtellinen

Ennen haloskoitten harjoittamaa “suvaitsevaisuus”tyrkytystä(terroria) suomessa oli irtolaislaki jolla pidettiin kyseisenkaltaiset irtolaislaumat kurissa. Nythän se ei tulisi kuuloonkaan.

VVA

Joo minäkin olisi vankilassa pakkotyöleirillä rikastuttamassa jotain whalroosia tai muuta hintahtagan näköistä pankkiiria.. Olisi tosi loistava homma.

Keke
Tyhmät ja munattomat svennet

Sama saatanan riesa jokaikinen vuosi eikä sille pystytä tekemään mitään?!?

Stena saa rahaa ja svenne paskaa ja uhkailuja

Englanniksi näitä kutsutaan nimellä ”travellers”, ruotsiksi ”resandefolket” (yhteenkirjoitettuna).
Itseasiassa ovat oikalta nimeltään kriminellejä irtolaisia/lösdrivare jotka ilmanmuuta pitäisi pysäyttää
jo lähtösatamassa vaan kuka pysäyttää?
Stena Linen laivoilla nämä tulevat. Onko kukaan jututtanut Stenaa?

Anonymous

https://www.youtube.com/watch?v=8pWzQDnC-jg&feature=youtu.be
Lisätietoja tästä videosta paavo kiitos.

Suomi Finland

“Nämä kiertävät työläiset osaavat olla myös hyvin aggressiivisia, tavallinen ihminen ei osaa puolustautua kuin poistumalla paikalta. Itse sain perääni muutama vuosi sitten kaksi pakettiautoa kun menin kuvaamaan tuollaiseen asuntovaunuleiriin. Tuli äkkilähtö ja seurasivat monta kilometriä kahdella Britannian kilvissä olleella Transitilla.”
Sitten vaan Paavo käyt pienen alikulkutunnelin läpi ja kiertolaiset seuraa perässä. Sopivassa paikassa sitten Paavon korvaa 200 vihaista Odinia? Asfalttimiehet voivat kokea yllätyksen. Autoista kilvet vittuun ja Transiitin kyljet lommoille?

Somi Finland

Afrikaanoilla tietenkin on paljon arvokasta kokemusta ja pitkä cv alalta. Niitä voi olla kuitenkin hankala saada töihin, koska tämä olisi oikean työnantajan tarjoama keikka, eikä savannien miesten huvittelua.
Asfalttimiesten touhu on kyllä syvältä perseestä.

Wuhanin mömmöt parhaat mömmöt

Ehkä Vihaisen Odinin sijasta pitäisi tilata Wuhanista
Wihainen Selectiivinen Corona?
Halvalla saa ja on tehokas!

acc358

Jos suomalaisilla olisi poliittista tahtoa, remonttihuijaukset loppuisivat muutamassa päivässä. Jätän keinot lukijan miettiväksi.
Ilmeisesti maassamme on tahoja, jotka haluavat ihmisten elävän turvattomuudessa ja että heitä huijataan.

Minuhe Kerettiläinen

Tuollaisia remonttireiskoja ja huippuosaajia kierteli Tampereen nurkilla muutama vuosi sitten. Kunnostautuivat mm. yrittämällä pölliä Bobcatin keskellä kirkasta päivää Hatanpäältä. Jälkikasvu kävi ampumassa Sorsapuistosta lintuja pataan, tai mihin lie kiertolaismuhennokseen. Jännää, kivaa, erilaista, rikkautta… Tuollainen roskajoukko kun eksyy tontille, ainoa keino on, no ikävä (enkä tarkoita mitään haikeuden tunnetta)