Yksityisten ihmisten kaupankäynti rajan yli Suomesta Ruotsiin kiellettiin!

Skärmbild (355)

Suomi on päättänyt, että kaikenlainen yksityishenkiöiden välinen kontakti Ruotsin vastaisella länsirajalla ruotsalaisten kanssa on kielletty, mutta nyt myös kielletään tavaranvaihto yksityishenkilöiden välillä tästä aamusta alkaen.

Sopii kysyä, että mikähän funktio tälläkin toimella käytännössä on? Tavaranvaihtelu on tarkoittanut tähän asti sitä, ihmiset ovat vaihdelleet mellakka-aidan yli tavaroita maiden välillä.
Tornio ja Haaparanta ovat käytännössä samaa kaupunki. Ihminen voi kulkea jalan Torniosta Haaparantaa huomaamatta missä raja menee. Sittemmin tälle rajalla pystytettiin mellakka-aita, eli korona-aita, jotta ihmiset eivät voi liikkua vapaasti maiden välillä. Haaparanta-Torniossa rajan yli kauppaa käydään monenlaisilla artikkeleilla ja ihmiset keksivät, että kun kulku rajan yli on kielletty, niin muurin toisella puolella asuva sukulainen tai tuttu voi tuoda aidalle tavaraa, jota vaihdetaan aidan yli.
Kuten sanoin niin Haaparanta-Tornio on käytännössä samaa kaupunkia, vaikka siinä välillä meneekin se valtakunnan raja.
Nyt tuon korona-aidan funktiota eli tarkoitusta on kiristetty. Tästä eteenpäin ihmiset eivät saa vaihtaa edes nuuskapaketteja rajan yli. Tai millä siellä nyt onkaan ikinä tehty kauppaa.
Jos en nyt ihan väärin arvaa, niin tämän uuden määräyksen tarkoitus on hillitä rajan yli tulevaa nuuskaliikennettä. Ensinnäkin ihmiset eivät ole olleet rajalla lähikontaktissa. Antaja on jättänyt ottajalle pussin roikkumaan aidan piikkiin ja sen jälkeen perääntynyt metrien päähän. Mitään lähikontaktia ei ole tapahtunut.
Mikä muu järjellinen syy tällaiseen tiukennukseen muka voisi olla?
Aikaisemmin olin varovaisen myönteinen Uudenmaan eristykselle, mutta mielipiteeni muuttui kun sitten ylitin sen maakuntarajan. Rajalla käytännössä ratsattiin sen liikkumisperusteen lisäksi vähän muutakin. Ajokortit, ajoneuvoverot, onko auto katsastettu jne. Lähtökohtaisesti pitää olla vastaan kaikenlaista viranomaisten keksimää ihmisten kyttäämistä.
 

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
p.grandell

ei muuta kuin uv-lamppujen loisteessa kellari kasvillisuutta (haba-chaba) viljelyä, moonshine apparaatti käyntiin, ekaks storeen hakee hiivaa ja sokeria…..nyt ollaan sitten omavaraisia, kessuakin voi kasvattaa, pakkoko ostaa sika kallista veron alaista spadduu……miettimis myssy päähän ja tekoihin……..pitäkööt svennut nuuskansa…

Kainuunkonkari

Puhuit kun omalla suullani, mutta sanoja viljellen.

Anonymous

Naurettavaa. Samaan aikaan roudataan muslimeja privaattilennoilla. Täysi ylläpito ja muut herkut.

perkele

Matut liikkuu ilman rajoja. Poliisien ja viranomaisten säännöt koskee vain valkoisia. Matut levittää viranomaisten suostumuksella coronaa vaikka Espoon Nihtisillan vastaanottokeskus on karanteenissa.
Vituttaa taas maksaa veroja ja tehdä yhtään mitään. Kaikki kusetus on sallittu viranomaisia kohtaan. Mihinkään viranomaiseen ei voi luottaa enää.

Anonymous

No heitetäänpä tähän sellainen ns foliohattu skenaario. Väestön vaihto on tosiasia. Koska esim soroksen rahoittamat järjestöt ovat ideologiassaan niin fanaattisia, että haetaan tarkoituksella esim EIT:n ns naurettava ” tuomio ” . Siinä oli hyvä esimerkki miten suomalaiset syyllistettiinn jälleen siitä, että emme nyt hyväksy muslimien raakuuksia sekä naisten alistamista yms. Eli olemme paskoja. Pauli Vahtera esim on sen toteen näyttänyt, mitä paskaa nykyinen systeemi on. Miljardeja ( miljardi on 1000 miljoonaa euroa ) syydetään sinne tänne. Mutta kun rahaa pitäisi löytyä PK yrityksille, hädässä oleville vanhuksille, hädässä oleville kantasuomalaisille perheille, niin vitut. Huostaanotto. Tiedän sen sen helvetin hyvistä lähteistä, miten näille turhapaikan hakijoille maksetaan. Ja se vituttaa suuresti.

rtellinen

Kirjoita vaan suoraan, että george kgb soros niin ollaan totuuden jäljillä. Ryssänpulvaani. Neuvostoliittoa ihanne valtionaan pitäneiden saastojen pystyssä sojottava keskisormi.
Siinäpä se mokutuksen todellinen tarkoitusperä.

Anonymous

Vihdoinkin ruotsin raja kiinni. Hyvä hyvä!!

Fatwantarkistaja

Onneksi myös Venäläiset on kutsuttu. Miljoonittain. Ei Ohisalo heitä ole kieltämässä, missään olosuhteissa.

Asyylit Perseestä

Nyt voi tulla läpsyille huonommat matskut vihdoinkin:
Ruotsissa on aikomus kieltää asyylin uudelleenhaku 10 vuoteen; tähän mennessä on uuden hakemuksen saanut tehdä jo 4 vuoden jälkeen edellisestä negasta.
SD taas haluaa että uutta hakemusta ei saa enää ikinä tehdä jos kerran on saanut negatiivisen päätöksen.
Koko asyylihomma on ylipäätään typerää sirkusta. Miksi Ruotsiin tulee kymmeniä coronankestäviä? mongooleja viikoittain ruinaamaan asyylia? Mikä sota Mongoliassa on? Entäs georgialaiset ja ukrainalaiset jotka lähinnä tunkevat koipensa sisään voidakseen alkaa tehdä asuntomurtoja ja muita varkauksia. Uzbeekit taas ovat tunnettua terroriporukkaa. WTF!

Anonymous

”Uzbeekit taas ovat tunnettua terroriporukkaa.”
Tuosta olen erittäin erimieltä.
Kyllähän se napsahtaa kun koko historian ajan neukut on alistaneet ko maata ja siellä olevia, tappanut huvikseen pommituksilla ja vienyt maita miten halunnut.
Olisit nyt maininnut edes että ko maalaiset tekee iskujaan ainostaan venäjällä, ja minusta heillä on siihen oikeus.

Onko Rahmatti unohtunut?

Uzbekistania kutsutaan nimellä Terroritehdas AB, iskuja on ollut ympäri maailmaa, mm Istambulissa, New Yorkissa ja TUKHOLMASSA (Rahmat Akilov, Drottninggatanin kaljarekkaterroristi):
https://www.expressen.se/nyheter/sa-blev-uzbekistan-terrorfabriken-ab/