Kasvomaskit Pt-median kautta

Pt-median kautta saa nyt myös kasvomaskeja. Kuvan mukainen ns. kirurgin maski, joka on laadukas tuote. CE-merkitty tuote. Mukava käyttää, helppo hengittää ja pystyy pitämään pitkiäkin aikoja kasvoilla. LAATUTUOTE.

Hinta Ruotsiin toimitettuna a´9,90 kruunua/ kpl.
Hinta Suomeen toimitettuna á 0,95 senttiä/ kpl.
Toimitetaan alkaen 300 kappaleen erissä. Suomeen toimitettuna alv 0 %, Ruotsiin lisätään alv 25 %. Myydään vain yrityksille.
Tilauksia ja yhteyksiä: pt-media@mail.com

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Nestori Lundahl

Oletko kokeillut myydä tuonne?
https://www.huoltovarmuuskeskus.fi/

Nestori Lundahl

Oletko kokeillut myydä tuonne?
https://www.huoltovarmuuskeskus.fi/

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Mulla on kiinteistöyhtymä. Olenko yritys?

George Globalisti III

Haloo ihmiset! Aiotteko te todellakin pitaa maskeja ulkona ollessa koronahuijauksen takia. Maskien kaytto vapaaehtoisesti tai maarayksesta vain yllapitaa pelkopornoa, no sita globalistit haluavatkin. Maskeja aletaan myyda ja kasivoidemainoksiakin on jo ala Onko katesi kuivettuneet jatkuvan kasienpesun ja desifioinnin takia, heratkaa jo idiootit!

Jaaha

Päin vastoin, jos ihmisillä olisi maskit, uskaltaisivat ihmiset liikkua, koska tartuntariski olisi matala.
Nyt kun maskeja ei ole, ei uskalla käydä sairaalassa hoitamassa kroonisia tauteja, sydäntarkkailujakin yli 30% on peruttuna juuri tuosta syystä, että sairaaloissa on porukat ilman maskeja liikkeellä.

Anonymous

Maskit kuuluukin olla sairaaloissa monissa tilanteissa. Pointti on että suostuvatko ihmiset olemaan idiootteja ja uskomaan huijauksen nimeltä Covid-19?

Jaaha

Eikä ne globalistit mitään maskikauppiaita ole, rokotekauppiaita ehkä, koronapassikauppiaita vielä todennäköisemmin, mutta ei maskikauppiaita.

Anonymous

Ei ne vielä ole maskikauppiaita mutta jos onnistuvat niin Gates alkaa myydä seuraavaksi maskeja joita voi pitää yötä päivää naamassa

Fatwantarkistaja

Joku petopaskasuvakki myös kuvittelee, että on olemassa joku HIV. Georgekin rohkeana poikana kiertää kaikki pietarin porttolat, eikä takuulla tule mitään tautia, koska tauteja ei ole! Kuka on joskus nähnyt taudin? En minäkään ole. Joku fakin jutkumafia kaupittelee kesäkumeja tolloille.
Kädet on kyllä kuivaneet, sekin Klintonin Bilin juonia! Aikoo pakkomyydä rokotteen siihenkin vaivaan.

Hanna

Loistavaa päättelyä. Että kun on muitakin tauteja, niin tämänkin on oltava totta ja tasan niin vaarallinen kuin rummutetaan. Kaikki on aina totta, koska joku muukin asia on. Hohhoijaa.

Anonymous

Joo, pistä tulemaan kusetus&ketku posterestanteen laskulle.

Ikkunakin kivitettiin

Ossi virosta terve, ostaisin viidellä miltsillä mutta Bentleykin takavarikoitiin, P.S : ei kannata HVKlle myydä, käy huonosti 🙁

Koronaburka

Voisit Paavo ruveta myymään myös koronaburkaa eli täyspitkää telttaa joka olisi sadetakkimateriaalia ja silmäluukun kohdalla olisi muovi-ikkuna.
Täydellinen suoja kaikille! Kaikki olisivat samannäköisiä ulkona eli valkonaamat, kehariläpsyt, kikkelinheiluttajat, batiikkinoidat, pankkiryöstäjät…

Jänis istui maassa🐇🌻

Itse käytän maskia tilanteissa, kun pakosta joudun lähelle muita ihmisiä. Se naamalla on hiukan raskasta hengittää. Vaikka se on nimetty kertakäyttöiseksi, se kestää kevyen käsipesun esim. juoksevan vesihanan alla. Maski puhtaaseen kouraan, siihen hanavettä ja ihan vaikka nestemäistä käsisaippuaa… Pusertelu juoksevan veden alla, samalla laulaen ”Jänis istui maassa”, yksi säkeistö. Huuhtelu. Lopuksi loraus käsidesiä, pusertelu ja näin kuivumaan, esim. henkarin koukusta.

Mr. Stanfordin pikkuserkku

Ehkäpä tuo alkkohooli kannattaa mieluummin juoda tai jättää käyttämättä.
Mr. Stanford on tutkinu tuota asiaa ja on sitä mieltä turpaaanista lähtee
staattiset varaukset ja filtteröintikyvyt jos niihin tuppaa alkkohoolia.
Kuukkeloippa ite: ”What is the best way to reuse masks and gloves?”

Jänis istui maassa🐇🌻

Piti lukea kolmesti, että teksti suomentui päässäni. Kiitos. Nyt huolellisesti desinfioitu turpaani roskiin ja seuraaviin ei alkohoolia. Käsidesiä käytän muutoin vain ulkoisesti.