Uusruotsalaisten miesten vaimot eivät pääse Ruotsiin; rasismia

pexels-photo-122107
Photo by Rushow Khan on Pexels.com

Koronaepidemian aikana on tullut esille, että monet turvapaikanhakijat käyttävät jollain tapaa Ruotsia hyväkseen, vaikka tosiasiassa elävät normaalia elämää entisessä kotimaassaan.

Muutama viikko sitten tuli esille ihan normaalissa SVT:n paikallisuutisen yhteydessä ikään kuin oheistuotteena, että monilla sotaa, vainoa ja kidutusta paenneella on tapana matkustaa pitkiksikin ajoiksi entiseen kotimaahansa. Asia tuli esille, kun uutisessa haastateltiin Järvan alueen eräänlaista talousneuvojaa, jolle paikalliset uusruotsalaiset saattoivat avautua taloushuolistaan ja joita talousneuvoja sitten auttoi.
Uutisessa kerrottiin ilmeettömästi, että talousneuvojan mukaan tällä hetkellä Rinkebyn ja Tenstan uusruotsalaisilla on iso taloushuoli se, että koronaviruksen takia lähes kaikki loppuvuoden lennot ympäri maailmaa on peruttu. Afrikkalaiset ja lähi-itäläiset ovat voineet tilata meno-paluulipun entiseen kotimaahansa kesälomaksi. Monet taas oleskelevat talvin synkimmät kuukaudet kotimaissaan ja nyt kun lippuihin on etukäteen sijoitettu tuhansia kruunuja tämä tietenkin huolettaa sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita. Menivätkö rahat hukkaan ja eikö ruotsalainen veronmaksaja voisi korvata mahdollisen menetyksen.
SVT:n eilisessä uutisessa tulee esille niin ikään mielenkiintoinen seikka. Monilla Ruotsissa asuvilla miehillä on puoliso entisessä kotimaassaan, joka on saanut perheenyhdistämisohjelmalla ikuisen oleskeluluvan Ruotsista. Tosiasiassa puoliso ei kuitenkaan ole ikinä edes käynyt Ruotsissa.
Jutussa kerrotaan kahdesta Bangladeshistä kotoisin olevasta miehestä. Tilanne molemmilla on se, että sitä ollaan tultu Ruotsiin pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta. Toinen miehistä on asunut Ruotsissa 10 vuotta ja avioitui vuosi sitten kotimaassaan Bangladeshissä naisen kanssa. Mies on toisin sanoen tullut Ruotsiin turvapaikanhakijaksi, mutta yhtäkkiä matkustanut kotimaahansa pitkälle riiuu-reissulle ja löytänyt sieltä vaimon. On menty naimisiin ja mies on tullut takaisin Ruotsiin.
Tässä vaiheessa vaimollekin on haettu oleskelulupa ja se on myönnetty. Vaimo ei kuitenkaan ole ikinä edes käynyt Ruotsissa vaan oleskelulupa on tullut pelkän Bangladeshissä myönnetyn avioliittopaperin perusteella.
Kun koronaepidemia iski päällensä niin bangladesiaano päätti hakea vaimonsa Ruotsiin. Vaimon, joka ei ikinä ole astunut jalallakaan Ruotsin maaperälle, mutta jonne on saanut ikuisen oleskeluluvan. Ei varmaan tarvi sanoa, että vaimolle juoksee sen seitsemää sosiaalitukea. Nyt alkoi sitten ongelma. Bangladesiaanolle tuli monenlaista harmia koronan takia, lentokoneet eivät yhtäkkiä enää lentäneet ja sen sellaista.
Mutta kun hätä on kovin, on apukin lähellä. Se tuli Ruotsin ulkoministeriön muodossa, joka hommasi miehelle ja vaimolle lennot Ruotsiin. Pitäähän sitä nyt ruotsalaisen päästä takaisin kotimaahansa. Vaimokin on siis ruotsalainen. Mutta ei ole ikinä asunut Ruotsissa.
Seuraavaksi astuu kuvaan rasismi. Nimittäin kun ulkoministeriön hommaama lento lopulta sunnuntaina laskeutui Arlandaan, niin vastassa oli rasistisia rajapoliiseja. Vaimoa ei päästettykään maahan, koska tämä ei ole ikinä ennen käynyt jalallakaan Ruotsin maaperällä. Mies valittaa nyt SVT:n sääliartikkelissa, että hän haluaa vaimonsa. Joka on rajapoliisien toimesta odottamassa seuraavaa lentoa Qatariin, jossa Bangladeshistä Ruotsiin matkannut kone teki välilaskun.
Artikkelissa mainitaan toinenkin samassa tilanteessa oleva bangladesiaano, jonka vaimo ei pääse Ruotsiin, koska ei ole ikinä edes käynyt maassa, mutta hänelläkin on oleskelulupa perheenyhdistämisen perusteella. Rajapoliisi vetoaa tässä tilanteessa koronan takia päällä olevaan maahantulokieltoon, ja Maahanmuuttoviraston linjaukseen, että maahantulo kolmansista maista koskee myös tällaisia henkilöitä, joille on juuri myönnetty oleskelulupa, mutta jotka eivät ole ikinä vielä käyneet maassa.
Koska uutisessa oli heittää lonkalta kaksikin tapausta, jossa henkilöillä on ikuinen oleskelulupa, vaikka eivät ole henkilökohtaisesti edes käyneet paikanpäällä, niin on luultavaa, että tällaisia tapauksia on paljon.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Minä
Minä
6.5.2020 04:38

Punavihreässä ajattelussa mikä tahansa seikka on toisarvoinen, kun kyse on siitä, että maahan saadaan lemmikkejä elätettäväksi.

Anonymous
Anonymous
6.5.2020 05:06

Näin sitä apinaa koijataan. Hyvää veronmaksupäivää vaan kaikille. Etenkin duunareille.

Anonymous
Anonymous
6.5.2020 07:54
Vastaa...  Anonymous

Naulan kantaan! Mietippä duunari kun vedä kylmät ja paskaiset haalarit päälle aamulla ja lähdet räntäpaskasateeseen pyöräilemään duuniin. Autollahan et liiku kun vihervasemmisto veroytaa sinut hengiltä joka liikkeestäsi. Iloinen veronmaksaja, niinhän sdp on mainostanut.
Jotenkin olen huomannut nuorisosta, kun niitä ei oikein nappaa kaikenlaiset raskaammat duunarin hommat. Olen ajatellut homman silleen, että vittu nehän onkin fiksuja. Tietävät että sitten heidän eläkeiässä ei sillä eläkkeellä jos sitä edes maksetaan, ei varmasti tule toimeen. Näkevät nyt mihin paskaan sosiaalitantat syytävät verotulot ja velkarahat (lemmikkibisnes) jotka on heidän maksettavana tulevaisuudessa. Mitäpä sitä ressaamaan, hanskat tiskiin, viljelee vähän ja viettelee ikäänkuin eläkepäiviä etunojassa.

Anonymous
Anonymous
6.5.2020 05:22

Sama homma Suomesssa täysin sama homma.

Riku Laine
Riku Laine
6.5.2020 08:21

Tietysti myös se cutting season jossa pikkutytöt lähetetään kotimaahansa pienelle ”lomalle” mitähän mahtavat tehdä onko partaterät jo teroitettu vanhemmilla?

Anonymous
Anonymous
6.5.2020 08:51
Vastaa...  Riku Laine

Vitut,paras tulos saadaan ruosteisella paskaisella ja tylsällä terällä että varmasti lähtee lihan ilot mielestä kun tuhero on punaisen turpea ties mistä tulehduksista ja pitkään.

Jokin roti se olla pitää.
Jokin roti se olla pitää.
6.5.2020 09:17

Törkeän röyhkeää toimintaa SVT-1, ja tämä Baghladeshin parivaljakko. Eihän me Suomalaiset / Ruotsalaiset päästä, esim Haaparannan kautta kulkemaan rajaliikennettä.! Miksi yleensä tämän luokan uutislähetys on pitänyt tehdä.? Nämä sääli tarinat menevät aina vain röyhkeämmäksi.
Kaikille länsimaalaisille on raskasta elää tämän koronaviruksen ohjaamana. Mutta miksi nämä sotaa, ja vainoa paenneet haluavat kivenkovaa omat lait, ja säädökset. Miksi yleensä näitä päästetään lentokoneisiin lähtömaassa kun tietävä, että vastaanotto maa on suljettu.!

Huru-ukko
Huru-ukko
6.5.2020 17:47

Pääsevät omista paskoistaa eroon siellä paskastanissa tai jossain vitun vinki-intiassa. Siksipä laittavat länteen meneviin koneisiin, että jospa joku onnistuu. Ja moni varmaan onnistuukin. Ei kaikille kentille kaikkiin vuoroihin riitä mulkkuja ruåttalaisia rajapoliiseja…

Eedika
Eedika
6.5.2020 09:54

Voi sitä rahan määrää jos kaikissa länsimaissa tukihuijauksia harrastavat ”pakolaiset” jäisivät kiinni.. Ei olisi kassoissa minkäänlaista vajetta. Mutta sehän olisi rasismia.. Taitaapi olla niin että rasismi ei ole mikään aito ongelma, vaan ongelma on rasismikortin heiluttelu. Meitä on kahta sorttia: rehellisiä ihmisiä ja valehtelevia, paskoja ihmisiä. Jokainen tietää nykyään tasan tarkkaan kuka on kumpaa sorttia.

rtellinen
rtellinen
6.5.2020 15:02
Vastaa...  Eedika

Vielä enempi voi sitä rahan määrää jos kaikista länsimaista potkaistas hornaan joka ikinen marxilaisen roskasakin avaamasta luukusta länteen ängennyt marakatti. Länsi-euroopalla ois jo sillä rahamäärällä miehitetty tukikohta jupiterissa, ruotsilla parikymmentä lentotukialusta ja suomikin lentelis ympäri kuuta.
Länsi veis eikä vikisis, eikä siinä ryssän tai kiinan sanalla olisi mitään merkitystä.
Mutta sehän se näillä punakaartilaisilla on alunperin ollutkin tarkoituksena; heikentää länsimaita neukkulaan(venäjä) ym. kommarivaltioihin verrattuna.

Anonymous
Anonymous
6.5.2020 11:11

Jonain päivänä svedut juhlii sitä, kun ”ruotsalaisia” on sata miljoonaa. Tosin vain 20 miljoonaa niistä asuu Ruotsin kalifaatissa.

WIN-WIN QUICK FIX
WIN-WIN QUICK FIX
6.5.2020 12:48

Ruotsin talous menee koronan takia BILJOONAN takapakkia.
Siihen löytyy erittäin NOPEA ratkaisu joka säästää miljardeja per viikko:
Rajat kiinni ja matut ulos, tosissaan ulos. Rikollisista ja loisista aloittaen.
Vaikkapa isoilla matkustajalaivoilla ajetaan lasti lähimpään maahan minne sen saa lempattua,
esim. jonnekin Afrikan länsirannikolle.
Menkööt sinne kehitystyöhön Afrikkaa jelppaamaan, WIN-WIN!

Veikiveiki!
Veikiveiki!
6.5.2020 13:10

NO BORDERS, NO NATIONS, CELEBREISSÖN!
Haram Lööperinkin rahat ovat Allahin rahaa koska palkka tulee Allahilta, eikö?
Ja kunkun. Kaikki on tullut Allahilta. Kaikki Ruotsin linnat ja kartanot kuuluvat Allulle.
Ja entäs sitten kaikki lukemattomat Ruotsin monimiljardäärit, esim. Maersk…
Valitan! Ette omista mitään. Kaikki on Allun halalfyrkkaa.
Wake up before it’s too late!

Anonymous
Anonymous
6.5.2020 14:13

Joo samat on sävelet täällä idioottilandissa. Vittu oikein monella kielellä kela mainostaa näille prkl:n huijareille jotta täältä saa massia. Ja ne helvetin pakolaisjärjestöt yms avustavat kusetuksessa.

Acc358
Acc358
6.5.2020 14:31

”Monilla Ruotsissa asuvilla miehillä on puoliso entisessä kotimaassaan, joka on saanut perheenyhdistämisohjelmalla ikuisen oleskeluluvan Ruotsista. Tosiasiassa puoliso ei kuitenkaan ole ikinä edes käynyt Ruotsissa.”
Tämä olisi estettävissä, jos oleskeluvan ehdoksi asetettaisiin, että oleskelee Ruotsissa.
Muuten olen sitä mieltä, että turvapaikkoja ei tule myöntää ollenkaan.

Aappa
Aappa
6.5.2020 14:44

Ainoa kuviteltava syy, miksi joku bangladesiaano ylipäätään lähtee kotimaastaan, on jonkinlainen vilunkipeli – rehellisellä kunnon ihmisellä ei ole siellä mitään hätää.
”Bengalin viidakoita ja osin kaupunkejakin vahtii poliisia muistuttava Viidakkopartio, jonka salaisena ylipäällikkönä toimii Mustanaamio.” (lähde: Wikipedia)

Weasel Hunter
Weasel Hunter
6.5.2020 15:45

Tietääkö kukaan missä luuraa se valemedian lemmikkiafghaani jota haastateltiin joka vitun paikassa, ja joka sai turvapaikan viimein kun valheitansa uskottiin kolmen kielteisen päätöksen jälkeen. Oli muka ollut tulkkina jenkeille ja siksi oli nyt niiiin hengenvaarassa ettei mitään rajaa. Ja oli valemedian mukaan vähintään 8-9 eri nobelpalkinnon arvoinen herra, oikea SUPERVOIMAVARA! Suomen PELASTAJA! Nooh, ne ekat turvapaikka neljä vuotta ovat nyt ohi, missä se pikku paskiainen luuraa ja mitä se duunailee? Ja mitä tärkeintä: mitä se on täällä puuhaillut viimeiset 4 vuotta? Kaiken vasemmistologiikan mukaan pikku paskiainen puhuu nyt täydellistä suomea ja käy säännöllisesti vakituisessa työpaikassa, ei loisi yhteiskunnan tuilla, maksaa veroja vitusti eikä ole syyllistynyt mihinkään rikokseen. Noh, kertokaas mikä on asian laita? En muista sen näädän nimeä mutta sen näätänaama on piirtynyt verkkokalvoilleni ikuisiksi ajoiksi.

imaami
imaami
6.5.2020 16:05
Vastaa...  Weasel Hunter

Ja tuota sun muistikuvaako meidän lukijoiden nyt pitäisi sitten alkaa tässä selvittelemään.
Vaatimuksia tulee kyllä, lähes yhtä paljon kuin varsinaiselta ongelmaporukaltakin.

Acc358
Acc358
6.5.2020 16:43
Vastaa...  Weasel Hunter

En löytänyt henkilöä googlaamalla, mutta muuta aineistoa löytyi. Afgaanitulkkeja on kuulemma hakenut tai ainakin meinannut hakea vuonna 2012 turvapaikkaa Suomesta ja Ruotsista.
Tässä linkki Ylen juttuun vuodelta 2015 ”Keksityt kertomukset ovat erikoisalaamme” – turvapaikanhakijoille kaupataan mukaan nyyhkytarinoita”.
https://yle.fi/uutiset/3-8501625
Uskomatonta, että noin nuivaa tekstiä on julkaistu. Nykyisessa muslimien hyvänäpitohysterian ilmapiirissä tuollaisesta tulisi potkut ja tuomio.

Weasel Hunter
Weasel Hunter
6.5.2020 19:22
Vastaa...  Weasel Hunter

Löytyihän se nimikin lopulta: Sadiq Bahrooz
Kirjastoneuvoja! https://www.instagram.com/sadiq.bahrooz/
Kovasti kiinnostaa tämän näädän menestystarina.

Hans Kompis.
Hans Kompis.
6.5.2020 16:28

Eihän tässä mitään outoa ole, Balzarilaista politiikkaa ajavat hallitukset ovat tämän päättäneet (uudeksi normaaliksi)

rtellinen
rtellinen
7.5.2020 14:13
Vastaa...  Hans Kompis.

Tarkoitatko sitä suomen lolita-kauppias Balzaria? Vähän pienempi tekijä kuin ameriikan lolita-lennättelijä.
Lolitoilla suomen porvarin kikkeli törölleen ja maa matuja täyteen, tuumasi kasakka-toveri.