Espoon pakolaiset ovat olleet tietoisia koronaviruksen vakavuudesta

Kuvakaappaus 2020-05-06 18-12-19

Esiin tulleiden tietojen mukaan Espoon Nihtisillan vastaanottokeskuksen asukkaat ovat täysin tietoisesti rikkoneet karanteenikehotuksia ja kulkeneet sairaana pitkin Espoon kylänraittia.

Vastaanottokeskuksen asukkaat levittivät tahallaan koronavirusta Espoossa


 
Vastaanottokeskuksen toimintaa läheltä tunteva turvapaikka-aktivisti kertoo batiikkinoitien Facebook-ryhmässä Refugees Hospitality Clubissa, että sotapakolaiset ovat aivan tieten tahtoen päättäneet olla välittämättä ohjeista. Sotamiehille on kerrottu selväsanaisesti mistä koronaviruksessa on kysymys ja tyhminkään tulija ei voi vedota tiedon puutteeseen.
Suurin osa ryhmän batiikkinoidista yrittää sälyttää vastuun vastaanottokeskusta pyörittävän Luona Oy:n niskoille väittäen, että Luona ei ole huolehtinut siitä, että tulijat olisivat pitäneet etäisyyksiä, välttäneet kontakteja ja huolehtineet hygieniasta. Batiikkinoidat yrittävät näin pestä tulijat puhtaiksi, mutta turvapaikka-aktivistin mukaan syy ei ole Luonan eikä Migrin vaan tulijoiden, sillä he ovat päättäneet olla välittämättä ohjeista.
Turvapaikka-aktivistin mukaan tulijoille on annettu ohjeita jo tammi-helmikuusta alkaen ja viruksesta on tiedotettu päivittäin. Tulijoita on näin ollen ohjeistettu ja opastettu jo useita kuukausia, mutta aktivistin mukaan suurin osa Nihtisillan asukkaista on viis veisannut mistään ohjeista ja neuvoista koronan suhteen. Eli niistä samoista, joita kaikki muut suomalaiset noudattavat.
Näin ollen esiin tulleiden seikkojen valossa joku voisi jatkossa esittää tärkeitä kysymyksiä, kuten esimerkiksi sen, että mitä nuo miehet ylipäätään tekevät Suomessa.

pexels-photo-88808
Photo by Hafidz Alifuddin on Pexels.com
 
Ketjussa tulee ilmi vähän kuin vahingossa toinenkin asia. Nimittäin suurin osa Nihtisillan asukkaista asuu vastaanottokeskuksessa vapaaehtoisesti. Tulijat ovat jo saaneet oleskeluluvan ja voisivat siten muuttaa omaan taloon. Mutta tulijoita ei kiinnosta, koska vuokrat ovat kalliita. He saavat täyttä sosiaalin toimeentulotukea tms apurahaa, mutta asuvat ilmaiseksi vastaanottokeskuksessa.
Batiikkinoidat yrittävät nyt väittää, että asunnon hakeminen ei ole helppoa. Turvapaikka-aktivisti tyrmää tämän ja kertoo, että hänellä oli tarjota 15 yksiötä Nihtisillan tulijoille, mutta yksikään ei kelvannut. Vuokrat oli viilattu “kela-rajoihin” ja asunnot miellyttivät muuten tulijoita, mutta he päättivät mieluummin asua vastaanottokeskuksessa ilmaiseksi. Nihtisillassa on aktivistin mukaan tulijoita, jotka ovat asuneet siellä jopa puolitoista vuotta, vaikka heillä olisi ollut useita mahdollisuuksia muuttaa asuntoon asumaan.
Tulijat asuvat suurimmalta osalta 1-2 hengen huoneissa. Ei siis missään suurissa makuusaleissa, kuten monesti yleisesti kuvitellaan.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ullatus ullatus. Vääräuskoiset pitää laittaa kärsimään.

Saarieristys on kivaa.

Eiköhän nuo olisi aika laittaa pakkolähetyksenä inne minne kuuluvatkin. Syyrialaiset Syyriaan ja irakilaiset irakiin husu husseinit somaliaan ja loput muslimit hevon kuuseen.

Ahmed

EI UMMARTA! ONGELMA!!!!!! RASISSMI!!!!! HITLER!!!!! ANTA MINUN RAHAT!!!!!! MINÄ NUSSI SINÄ ÄITI!!!!!!!

Juha Sipilä

Olen shokissa.

rtellinen

Joko oot pallauttanu mökin muorreilta, paskakaivopisneksellä huijatut rahat takasi? Supon ryssätkö ne laitto srk:laiset saarnamiehetki nostammaan sinua päämustanappulointiministeriksi. Mitäköhä se raamattuki sannoo tuommosesta.

ike

Ei enää toimi. Sipilä olishokki koko suomen kansalle ja siitä maksetaan kauan.

PSn äänestäjä

DEMARIEN MATUBISNES KUKOISTAA. Lähi-Idästä Syyrian sodan varjolla tuotetut irakilaismatut ovat olleet hyvin tuottavia SDPlle matubisneksessä. Matujen majoittaminen tuottaa hyvin. Vuokrat maksaa veronmaksaja. Vuokrarästejä ei tule. Matu ei voi jäädä työttömäksi, koska elää toimeentulotuella. Sak:n verottomasti pystyttämä pörssiyhtiö Kojamo puskee vuokratukinostoilla eteenpäin. Sak ei maksa osingoista edes veroa kuten tavis ”Kojamolta vahva tulos ja positiivinen tulosvaroitus – ”Vuokra-asuntojen kysyntä säilyy vahvana” 7.5.2020”

Tuumaaja

Kyllä se matulaisbusines on kaikkien puolueiden sydäntä lähellä kuten muistetaan lähimenneisyydestä; Sipilä, Petturi Porho, Myi Kakkanen etc. koko sateenkaaren kirjo nahkahousuja myöden edustettuina.
Puolue- ja Ay pamput istuvat juuri tällaisten korruptoituneiden pyramidihuijausfirmojen johdoissa kuten esim. S-ryhmä, Kojamo, Teollisuuden Voima, Valio etc.

Kävin koronallah!

Kuka ottaa se joutuu maksamaan. Mitäs päästitte sisään/otitte?
Onhan se jo nähty miljoona kertaa miten tämä porukka toimii jos vain saa tilaisuuden.

SaleSeta

Siellä VOK:ssahan saavat batiikkinoidatkin asukeilta tälläkin saralla rikkautta.
Kuten muutenkin koronan hoidossa tässäkään vastuu ei kuulu kenellekään. Kaikki osoittelevat toisia toimijoita, joiden pitäisi asiaa mukamas hoitaa. Mukavia juttuja ja yleviä kyllä jokainen jakkupuvuissaan juttelee, esittää asiantuntijaa ja ymmärtävänsä mitä selittää.

Bå Hjärstman

New Yorkin kokouksessa jo lokakuussa jaettiin jengitunnukseksi Covid-19 -pehmonallet! Ilmeisesti se oli lähtölaukaus patentoidun koronaviruksen levityksen aloittamiseksi. Kuka mahtoi lunastaa nallen silloin Suomeen? Jos jengin sääntöjä rikotaan ja suomalaisia uhreja ei tule tarpeeksi, tuleeko Junkkari ja kerää Nallen pois? Saisimme hävetä silmät päästämme, siksikö “pelastustoimissa” on viivytely?

Muille vaan ei mulle

Hulluja on maailma täynnä.
Ruotsalaiset julkimonaiset vaativat että Puolan naiset saavat tulla Ruotsiin tekemään ILMAISEN abortin, siis että ruotsalaiset veronmaksajat maksavat?
https://www.expressen.se/debatt/lat-polacker-gora-gratis-abort-i-sverige/
Miksi kaiken pitäisi olla ilmaista kaikille MUILLE paitsi niille jotka ovat työllään tienanneet rahat kokoon?

Piikki lihassa

Samaa sarjaa on se, että Suomi kustantaa alapäästään silvotuille uudet pimpulat. Pari kuukautta sitten naislääkäri iloitsi Viiden jälkeen-ohjelmassa, että sana leikkausmahdollisuudesta on kiirinyt erityisesti somalinaisten keskuudessa ja että joskus sieltä alta saadaan vielä klitoriskin kaivettua esiin. Wuhuu! Kaikesta muusta kyllä säästetään julkisella puolella kuten esim. suonikohjuleikkauksista, joita ei tehdä ellei ole jo säärihaava mutta kultamunille rahamassi on aina auki.

Fatwantarkistaja

Ja samat akat lähettävät silti tyttärensä Somaliaan, jossa niiden vitut revitään jollan pullonsirulla maan tasalle. Jos jäävät henkiin, se on Allahin tahto. Kursitaan sitten Suomessa ne repaleet kustavaan kuntoon, jos Allah tahtoo.

rtellinen

Ei yllätä. Kommareitten päätoimi on haaskata vihaamiensa länsimaiden varallisuutta. Mitä enemmän länsimaiden paatin pohjassa on reikiä sitä suuremman tyydytyksen punakaarti saa.

Acc358

“Ruotsalaiset julkimonaiset vaativat että Puolan naiset saavat tulla Ruotsiin tekemään ILMAISEN abortin, siis että ruotsalaiset veronmaksajat maksavat?”
Seuraavaksi vaativat, että kaikkien muidenkin maiden naiset saavat tulla Ruotsiin teettämään itselleen paitsi abortteja myös kaikkia muitakin operaatioita Ruotsin valtion kustannuksella. Tämän toteuduttua tuleekin sitten jo vaatimus, että Ruotsi maksaa myös matkat mennen tullen. Saattajan tai saattajien matkat myös.
Vaatimuksille ei loppua näy. Vaatimukset tulisikin tyrmätä tylysti ja kyseenalaistaa vaatijoiden oikeustoimikelpoisuus eli mielenterveys.

ike

Myös näihin vaateisiin myöntyjien.

Suomi Finland

Saa nähdä johtaako tällainen ‘pikku hassuttelu’ kuitenkin joidenkin batiikkinoitien luopumiseen noituudesta ja liittymään pastori Nikulaisen seurakuntaan.

On toi ollut selvää jo pitkään

Onhan toi selvää, eihän ne mistään välitä paitsi meidän rahoista ja suvakkien toosista.
Kyllä suvakit vaan on niin saakelin tyhmiä ja sairaita mieliltään. Ei pysty ymmärtämään.

Jorma

Suvakit haluu niiden mokkasoiroo – tekee niin gutaa.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!

Juha

Heh. Suo-maalainen jos rikkoo karanteenimääräystä syyllistyy tartuntatautilakirikokseen josta rangaistaan ankarimman mukaan. Turvis saa vastaavasta lisää kela-rahaa harrastuksiinsa.

Anonymous

Murhasyyte noille kaikille mulliturville kuuluisi oikeassa maailmassa.

Hien hajuinen hijab

Juuri sen takia nuo hikihaarat täällä hölmölässä ovatkin. Kotona irakissa köysi ja nosturin nokka odottaa sotarikollisia. Sen lisäksi, että suomalaiset veronmaksajat elättävät tuhansia irakin kansalaisia, maksetaan irakiin satoja miljoonia kehitysapua.

Anonymous

Toimiihan se matubisnes näinkin. Matut jäävätkin vokkeihin asumaan veronmaksajien kustannuksella. Miksi tämä sallitaan?

ike

Olihan se kiva että eurooppa oli joskus kukoistava tieteen ja taiteen maanosa. Jos kysytään mikä on oikeudenmukaista niin täytyy kysyä eurooppalaisilta, niiltä ihmisiltä joiden halutaan kaiken maksavan, Nykymeno ei vaan sovi oikeustajuun mutta tehdään sitten uusia lakeja jotka eivät nekään sovi mutta tuleehan moraalisesti väärästä kuitenkin laillista.

Jaaha

Olisihan varmaan hankalaa asua ripoteltuna ympäriinsä yksiöissä. Vokissa batiikkinoidatkin voidaan poolata samaan paikkaan, eikä niiden tartte sitten vipeltää ympäri Suomea.

Fatwantarkistaja

Jos näitä bioterroristeja kutsuu rotiksi, kiihottuvatko rotat? Tule apuun Taponen! Saako bioterroristin… Missä kulkee selkeä raja, mitä tuollaiselle saa tehdä? Riittääkö epäily, vai pitääkö sen olla tietystä talosta todistettavasti karannut?
Ei muuten, mutta Turun heilahtelijaa pahempia nuo ovat, siis yhteensä ainakin. Free Bouanane!, kerran muutkin saavat tappaa tarkoituksella ja huvikseen, kännissä ja läpällä. Mitä väliä millään enää on, jos pakolainen saa tappaa? Tappaa se pakolainenkin, eli mun saadessa koronan, menen ekana vastaanottokeskukseen oireilemaan? Tasa-arvoahan se on, vapaata liikkuvuutta ja ihmisarvoa.