Perussuomalaiset: 46 asiantuntijan strategia käyttöön

Perussuomalaisten eduskuntaryhmä vaatii hallitusta ottamaan huomioon 46 suomalaistutkijan ja asiantuntijan avoimen kirjeen.

Kirjeessä suositellaan valitsemaan koronaviruksen hidastamisen sijaan tartuntojen estämiseen pyrkivä linja. Perussuomalaisten eduskuntaryhmä pitää tutkijoiden kirjettä hyvin perusteltuna.

– Tartuntojen määrä on saatava pieneksi, jolloin tartunnat ovat jäljitettävissä ja kitkettävissä. Mitä nopeammin tartunnat saadaan alas, sitä nopeammin rajoitukset voidaan purkaa ja yhteiskunta palauttaa normaalitilaan, sanoo Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio.

Tavio korostaa, että epidemia on yhä alueellinen ja rajoitustoimia tulee kohdistaa alueellisesti.

– Sairaalahoitoa vaativat tapaukset ja viruksen aiheuttamat kuolemat ovat noin 80-prosenttisesti Uudenmaan alueella, Tavio toteaa.

(Viitattu avoin kirje luettavissa: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006499527.html )

Ville Tavio, kansanedustaja (ps.)

Pt-median kommentointi on melko vapaata.
Kannattaa kuitenkin huomata, että väkivaltafantasiaa sisältävät kommentit poistetaan. Ihmisten suora solvaaminen ei ole sallittua, eikä ihmisten yhteistietoja sallita julkaistavan.
Kommentoi mielellään artikkelin aihetta, toki kevyet off-topicit, eli asian vierestä kommentit ovat sallittuja, mutta älä spämmää kymmeniä viestejä aivan asian vierestä. Venäjämielinen propaganda joutuu poistoon, sillä Pt-mediaa ei voi käyttää ryssän propagandan levittämiseen.
Pt-media ei ole mikään sananvapauden sankari, eli jos joku kommentti saattaa täyttää Suomen tai Ruotsin rikoslaissa mainitun rikoksen tunnusmerkistön, niin viesti poistetaan.
Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tuumaaja

Tavio olisi kyllä aika rautainen äijä persujen johtoon, aina ollut asiaa ja asian ytimessä, kun hän on suunsa aukaissut.
Haastatteluissakin hän säilyttää malttinsa ja puhuu asiaa, sekä osaa ottaa vastapuolen puheista sen olennaisimman esille sekä kääntää tämä heitä itseään vastaan.
En ole nähnyt vielä yhtäkään negatiivista uutista tms. Taviosta, pois sulkien jewbookit yms. ”median”.

Faktantarkistaja W.H.O. Tykkylä

Kyllä en Tavioon luottaisi kovin paljoa, aina olette etsimässä uutta johtajaa joka osoittautuu aina samanlaiseksi lakeijaksi kuin edellinen ja sitä edellinen…

Päin p;ttä menee kuitenkin

Joo. Riikka purrakin on ihan hyvä, mutta taviolla on jotain, olisiko jämäkkyyttä oikea kuvailu. Ehkä hieman kokematon vielä mutta kuitenkin. Henk.koht veikkaan että halla-aho siirtyy takavasemmalle jossain vaiheessa. Sellainen mutu on. Mitä taas tulee tuohon korona strategiaan, nopeasti ns käärmeeltä pää poikki. Mutta sehän siinä onkin, jos käärmeellä on monta päätä. Vaikea juttu.

Anonymous

Hallah-Aho lähtee takavasemmalle, senhän piti olla messias joka pelastaa. Hallan perinnöksi taitaa jäädä suun piekseminen ja oma henk.kohtainen vaurastuminen.

Anonymous

No mielipide tuokin. Mutta en usko. Halla- sho teki sen mihin häntä pyydettiin. Eli npsti ja antoi ps:lle jonkun suunnan. Vaikka siinä tottahan se on, jotta kaikki poliitikot ovat perseestä. Kuten vitsi kuuluu: miksi kutsutaan rehellistä poliitikkoa? Mahdottomuudeksi. Mutta vaikka en pidä kaikesta ps:n linjauksista, he ovat ns ainoa vaihtoehto tämän maailmanhalausvutopian keskellä. Jne.

Minä

Halla-aho toimii analyyttisesti ja realistisesti.
Hän ei pyri suureen ääneen viemään eteenpäin jotain asiaa, joka ei tällä hetkellä onnistuisi missään tapauksessa. Hän laittaa sen asian sivuun, vaikka moni saattaisi kokea sen kamalan tärkeänä ja haluaa, että juuri nyt pitää taistella sen edestä. Tunteet eivät ole realismia, olivat ne sitten vaikka kuinka hurjia.
Valitettavasti on asioita, joita olisi hyvä voida edistää heti, mutta koska niissä ei voi onnistua, ei ole viisasta keskittyä niihin nyt.
Politiikassa kannattaa keskittyä juuri nyt sellaiseen, joka voi viedä eteenpäin, ei sellaiseen mikä törmää kiviseinään. Jotkut esteet liittyvät kansan nykyhetken mielipiteisiin, jotkut siihen, että muut puoleet tekevät sen mahdottomaksi tai vaatisivat sietämättömiä periksiantamisia muissa asioissa.
Halla-aholla on kylmän viileä tapa ajatella ja jos jokin niin se, vie kohti todellisia päämääriä.

Gyntter

Ehkäpä tämäkin on demaritemppu? Ensin suojellaan vanhuksia ja sairaita, saadan heidän luottamus ja gallupeissa imartelevia lukuja. Sitten demareittain käännetään takki ja tapetaan ne kaikki, kovasti kyllä sitten ihmetellään ja pidetään lisää kriisikokouksia. Syyllisiksi löydetään persut, rasismi ja islamofobia.

Anonymous

Joo. Vanhusten osalta problem solved! Eristyksiin vaan. Kuolkoot sinne ja mädäntykööt. Omaiset sitten siivoaa sotkun. Ja siitäkin vittumaiset verot. Demarit porskuttaa valtamedia puolueen voimin auringonlaskuun. On vogueta yms. Ja mitä sitten kun muslimit kusettaa yjteiskuntaamme 100 – 0. Sehän nyt on vain integroitumista alkuvaikeuksien jälkeen. Tosin ne alkuvaikeudet kestävät niin kauan, kunnes esim helsinki saa pormestariksi vaikkapa nasiman. Siitä sitten vauhdilla moskeijaa, jonka korkein rakennelma kohoaa n. 30 metriin. Äänentoistoineen. Nupit kaakossa. Kyllä se siitä vielä. Idiootti kansa saa mitä ansaitsee. Ollaan ytimessä integraatiossa jne.

Anonymous

Idiootti kansa ansaitsee idiootit päättäjät, eikä tässä mitään uutta ole, itsenäisyydestä lähtien hallitsijamme ovat koittaneet myydä meitä pilkkahintaan vähiten tarjoavalle. Esimerkkejä:
– SDP kieltäytyi allekirjoittamasta itsenäisyysjulistusta, koska halusi Suomesta osan kommunistista Neuvostoliittoa. Kun ei onnistunut aloittivat sisällissodan.
– Kokoomus yritti itsenäisyyden sijaan tehdä meistä Saksan vasallikunnan paikallisesta kuninkaasta lähtien. Vain sota sotki suunnitelmat.
– Toisessa maailmanmittelössä saimme Saksalta apua, siitä vaan vaietaan, että vastaan lupasimme luovuttaa päätösvallan emämaahan ja siirtyä vasalleiksi.
– Kylmän sodan kiristyessä nuolimme itä-naapuria kieli ruskeana ja samalla puukotimme sitä lännen kanssa selkään. Kiinni jääden tietysti. Huoraamista kaikkiin ilmansuuntiin.
– NL:n kaaduttua juostiin riemusta kiljuen seuraavaan valtahäkkyrään, ettei vahingossakaan olisi omaa päätäntävaltaa. EU on suomalaisten poliitikkojen märkä uni: saa leikkiä eurooppalaista palkintopaikoilla ja käyttää valtaa ilman vastuuta.
– Ennustus: kun EU hajoaa omaan mahdottomuuteensa, juoksemme jälleen seuraavaan syliin koittamatta edes seisoa omilla jaloilla. Ikuinen orjakansa riemuitsee uudesta sortajasta.

Anonymous

Miten sulla menee niinkun omassa elämässä? Lähtikö akka vai oliko edes sellaista?

Ja taas koira näytti karvansa

Persujen kannatus menee alamäkeen kuin lehmän häntä. Mistähän johtuu. No osasyy on korona mutta suurin syy on persujen kokoomus siiven ahneus. Packalen ja Turtiainen olivat heti asialla kun ilmaista rahaa oli jaossa. Ei siinä mitään, mutta nuo revitään tulevaisuudessa tavallisen suomalaisen työssäkäyvän selkänahasta. Näyttivät että se oma etu on pääasia ja ovat sitä samaa porukkaa jota suurin osa kansanedustajista on, eli jotka ajattelevat ensin omaa etua ja sitten äänestäjiä siinä ominaisuudessa, että valitaanko seuraavalle kaudelle. Muu on sumutusta. Kun löysä ilmainen raha sumentaa järjen, siinä kansan etu unohtuu ja paljastaa edustajan todellisen tarkoituksen miksi tuolla laitoksessa on. Olen aina sanonut että Packalen kuuluisi kokoomukseen kuten Soinin porukan kokoomus loikkarit. Vituttaa noiden nousukkaiden rahanahneus ja persuhin mennään ja tottakai valitaan kun muihin puolueihin ei huolita. Omasta puolesta persujen äänestys oli tässä jos Halla-aho ei ota kantaa tähän keissiin. Ihmeen hiljaa ovat olleet.

Greenhouse Madness

No ”hiljaa olo” on vain siksi että nyt ei rähistä liikaa että päästään seuraavaan hallituksen (jos sellaista enää tulee Suomeen) ja suurimpana puolueena johtamaan Suomea takaisin raiteilleen. Tosin maailmanlaajuisen kommunisti-diktatuurin NWO haaveilijoiden ankara sensuuri voi menestystä haitata. Ihmeellist on että pankkiirit ja vihestalinistit ovat innolla toteuttamassa samaa kolhoosia! Bangsterit johtaisivat ja komukat olisivat ilmaisia orjia. Kummallista että eivät komukat vieläkään ymmärrä tulevaa kohtaloaan jota itse ajavat.

Puolueeton

Perussuomalaisissa on tällä hetkellä hyvää, että eduskuntaan saatiin sentään muutama rehellinen ja ajatuskykyinen valituksi. Rannalle jäi kuitenkin ainakin kolme tohtoritasoista ehdokasta. Olisivatpa nyt nämä pitämässä puheita.
Aivan sama mitkä puolueet ovat hallituksessa, jos vain puolueissa olisi rehellisiä ja ajatuskykyisiä kansalaisten parasta ajattelevia. Tämä vain ei toteudu suomalaisen median tukiessa idealistisia, ulkonäöltään edustavia nuoria ja kokemattomia poliitikkoja kansalaisten etujen kustannuksella. Media ei saa suurta osaa rahoistaan enää kansalaisten tilausmaksuista vaan tärkeimpiä ovat mainostulot ja valtion jakamat etuudet. Se määrää valtamedian toimintaa ja tietenkin täysin valtiorahoitteisen Ylen jakamaa mielipidettä.

Jesse Wiseman

Tekö luotatte tuollaisiin gallupeihin? Ei ole edes sanottu moneltako kysyttiin, montako kieltäytyi vastaamasta ym. Alma ja toverinsa omistaa kaikki lehdet ja mainos-tv kanavat, Aivan sama jos Perusuomalaiset tekisivä gallupin. Tuloksiin ei varmasti luotettaisi. Yle aloitti tämän höttögalluppien tehtailun, siitä alkoi tehtailemaan pikkupuljutkin. Kaikki vain peitelläkseen jokaisen huomaamaa kummeli-hallitusta joka lukeee vain lapuista avustaja-armeijan tekstejä. Eduskunnan TV lähetyksistä näkyy nolosti kun ei mistään enää keskustella ! Kaikki lukee lappunsa ja sitten äkkiä kiirehtii kotiinsa. Ennenhän jopa väiteltiin eduskunnan TV lähetyksissä.

Juha

Heh Tavio taivuttaa rautalangasta ääliöille miten tartunta tauti tukahdutetaan. Vallalla oleva punavihreä Kummeli-kommunismi ei vaan toimi. Kyllähän se aikansa naurattaa, mutta jatkuva face palm alkaa jo tympäsemään. Kommunismi on aina saanut aikaan tuhoa ja kaaosta, kuten tämä Suomen nykyinen kommunismihallinto. Aika ottaa jo järki käteen ja vaihtaa hallitus. Kommunismi ei vaan toimi.

kanander

Jussi Halla-aho nosti persut ohi Soinin uuvattien. Siihen ei olisi kukaan uskonut kolme vuotta sitten. Nyt kannatus on tilapäisesti laskussa, kun Sanna-kaunotar esiintyy lähes joka päivä tv:ssä. Vanhan liiton miehenä aistin kuitenkin jo, että demarien huippu on saavutettu. Hoivavietti väistyy taka-alalle ja kansakunnan on juotava setämiesten (Hetemäki, Holmström, Vihriälä ym) laittama karvas kalkki. Siinä kahakassa muuttuvat puolueiden voimasuhteet jälleen.