Arkiston helmi: RHC:n naiset leikittävät arabimiehiä leikkipuistoissa

Sattuipa muutaman vuoden takainen juttu silmään. Videon takia oli pakko julkaista juttu uudelleen. “Mikä kotouttamisessa meni vikaan? Mitä kotouttajat tekivät väärin.”

Refugees Hospitality Clubissa tiedettiin, että hiekkalaatikkoleikit sotamiesten kanssa ovat parasta terapiaa. Turvapaikka-aktivistit kuskasivat sotamiehiä lasten leikkikentille kiikkumaan ja leipomaan hiekkakakkuja hiekkalaatikolle. Muuan nainen kertoo maskottinsa kanssa vietetyistä hellistä hetkistä lasten leikkikentällä:
IMG_20170509_024905
Facebookiin ladattiin oikein video, missä sotapakolainen on vallannut suomalaisten lasten leikkikentän ja kiikkuu kuin lapsi konsanaan. Voi mitä rajatonta iloa ja vilpitöntä riemua!
[wpvideo TV7wEg1t]

Subscribe
Notify of
guest
63 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Swing Of The Axe

Täytyy myöntää että on siinä lahjakas partalapsi, ekaa kertaa keinumassa ja tekniikka heti hallussa! Hyvin urheasti se myös uskaltaa korkealle ekalla kerralla, ei huolen häivää! Se johtuu siitä että irakilaiset jotka ovat elämänsä jokaisen sekunnin joutuneet elämään sodan, turmelluksen sekä kauheuksien keskellä osaavat nauttia ja elää joka hetkestä kuin se olisi heidän viimeisensä! Meillä sisäsiittoisilla rasistisilla tyhjäntoimittajilla on niin paljon opittavaa pakolaisilta että ihan hävettää. Tai sitten homma menee näin: kävin lapseni kanssa leikkipuistossa, keinuttiin ja hassuteltiin liukumäessä. Niinkuin normaali isä-poika tiimi tekee tälläkin hetkellä miljoonissa maailman kehittyneissä kolkissa. Noh, puistossa oli myös muutama pikku arabipoika, yksi heistä tuli minulta kysymään että onko poikani oikeesti poikani ja miksi minä olen puistossa? Höhlistyneenä kysyin että eikös sinun isäsi ole puistossa myös joskus? Eeeei, sanoi arabipoika, minun isäni ei leiki minun kanssani ihmisten nähden. Että kuulkas nyt suvakki-PÖLJÄT, homma on niin että muslimimies ei saatana kakaroita hoida eikä niitten kanssa leiki. Piste. Ilmankos sitten maailmassa on biljoona muslimiestä joilla ei ole minkäänlaista tervettä kasvatusta, siihen vielä päälle naisten halveksunta niin soppa on valmis. Hyviä keinuhetkiä vaan helvetin idiootit.

Musta makkara

Hmm… Miten olisi käynyt, jos tuota touhua olisi vain jatkettu ja jatkettu?
Sillä tavoin oltaisiin ehkä päästy juuri siihen, mitä me haluammekin. Äijänköriläät takaisin omaan maahansa ihan omasta vapaasta tahdostaan.
Tuon videon voisi tekstittää arabiaksi ja laittaa varoittavaksi esimerkiksi siitä, miten tp- hakijoille Suomessa käy.

Patriootti

Joopa..…Tuo “More, More” – läähättäjä oli tosi vastuuton laittaessaan taaperon “isojen” keinuun kun vauva keinu oli vieressä. Mitäs sitten jos naapero olisi sattunut tippumaan ja halkaisemaan kallonsa kun ekaa kertaa oli keinumassa? Siinä olisi Persut, Odinit, PVL ym.samanlaiset nazzit ollu helisemässä vihapuheesta, tietokoneen käytöstä ja ylipäätään olemassa olostaan. Muut lainkuuliaiset Panaman sijoittajat olisivat olleet koomassa edellämainittujen perseilystä…

Anonymous

Tämä kultamuna on keinunut ennenkin. Oli sen verran varmaa menoa. Suvakki näkee tosin toisin more..more..;-)

K.L.

Olikohan Oravaisten lapsukainen?Batiikkitäti siinä auttaa.

Mikä pykii?

Joo. “more, more …” ja lopuksi “ok, now you can come …” voi jumalauta.

Pentti Vuorela

samaa mieltä,ja vahvasti.

jusse

Saman ikäinen lapsi luulen olevani. Yli 20v edellisestä keinusessiosta. Luulen kuitenkin hyppääväni samalla tekniikalla kyydistä, kuin matu. Todellinen huippuosaaja tietää, kuinka hypätä, muiden täytyy opetella!
Jos joku 20v tyttönen haluaa lähteä kehumaan leikkipuistotaitojani, ota yhteyttä. Osaan myös lorun “tule paha kakku”. Liukumäessäkään en osoita pelkotiloja. Varsinainen saalis olen. Nyt kaikki pikkuh***** ja onnettomat pa******** kiirettä! Parhaat menevät ekana. Kelpaa rasistitkin.

lissu

Joo joo,mutta olisitko yhtä hyvä panemaan,epäilen ?

Jukka Turunen

Saattoi olla alaikäinen pälvikaljusta huolimatta. Miehet kehittyvät nopeammin taatelimaissa.

peräpää

Tuo kiikkuja lienee ollut jutun lapsen isoisä, noin 50-60v.

Allu H

Naperolle ei ole vielä kasvanut hiuskuontaloa. 😂

Naisparat- miten köyhää heidän elämänsä on täytynyt olla ennen geelitukkien tuloa

“Äitii, tuu antaa tissii! Mull on vaippa märkä!”

Vanhempi suvakki on saanut kaljupäisen lapsen mutta ei se haittaa

Ja mitkäs sillä on jalassa? Ne iänkaikkiset diskoläpsyttimet tietenkin.
Korvaako suvakki jos lasten keinu menee rikki? Ei niitä ole tarkoitettu 80-90- kiloisten karvaperserökäleitten keinuttavaksi.

Huono varustelutaso on ollut syynä moneen mellakkaan

Nyt tiedämme mikä Vokeista on puuttunut: goume-ravintola, leikkipuisto, nappuladisko, perseenmyyntikoju ja pankkiautomaatti. Ilmankos ovat olleet tyytymättömiä.

Kuka Suomessa tekee nämä suomalaisvihamieliset päätökset?

Suomi Ensin ulos, multikultifestivaali tilalle mutta laittomien leiri saa tietenkin jäädä:
UNVIS.IT/http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005202837.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=2&utm_source=tf-other&share=0cc83de125b24e856a144fdce226e585

orbanisti

Suomessa syntyy lapsia ennätysvähän (isosta somaliväestöstä huolimatta) ja hesarin mielipidepalstalla tiedostava nainen itkee, miten on kurjaa lisääntyä kun napajäätiköt sulaa ym. Koiria ja kissoja onkin sitten ennätyspaljon ja arabeista on saatu uusia ihquja lemmikkejä lapsen korvikkeeksi. Miten kehitysmaiden ylijäämäväestön ottaminen kylmään Pohjolaan sitten vähentää kasvihuonepäästöjä? Kehitysmaihin jää tilaa lisääntyä entiseen malliin ja sotapakolaisia ei kierrättäminen ja energian säästäminen kiinnosta pätkän vertaa, kun taikaseinä maksaa kaiken. Länsimaat tapattavat itsensä väestönvaihdolla ja syyllistämällä kaikesta aina vain itseään.

koivu

Käsittämätön hoivavietin kohdistaminen moniosaajiin. Suomessa riittää huono-osaisia vanhuksia, syrjäytyneitä ym omastakin takaa vaikka kuinka paljon. Miksi RHC-naiset eivät voi huolehtia heistä? En ymmärrä.

Kai se siitä johtuu että...

…suvakki haluaa nimenomaan paneskella tumman/mustan miehen kanssa.

koivu

Hyvä huomio. Suomessahan on vielä lapsia jotka tarvitsisivat sijaisperheen/äidin … Näitäkin voisi auttaa jos haluaa mennä keinumaan…. Siinä olisi RHC-porukalle työsarkaa myös. Mutta ei, ainoastaan nuorta matumiestä voi hoivata.

Irakin viihdytysjoukot

Suvakki ajattelee vain ja nimenomaan itseään ja viis veisaa vanhuksista, köyhistä, syrjäytyneistä, yksinäisistä lapsista ja vammaisista. Hän haluaa sotamiehen (mieluimmin hyvännäköisen) koska se kohottaa hänen omaa itsetuntoaan. Se on ihanaa kuultavaa kun sotamies kehuu kauniiksi ja hyväksi ja muutenkin mielistelee… (vaikka sotamies selän takana laittaa sormet ristiin)

Carl

Kotona sitten antaa nyrkistä suvakille, joka elää senkin jälkeen taivaassa, kun on niin ihku mies.

Laupeus ja ymmärtämys

Meil on nyt reilu 10K Michael Jacksonia?

Toivotonta

Niitä tulee 5500-6500 joka kuukausi. Elätettävänämme on yli 200000 matua. 2% EHKÄ työllistyy.

oksennus

Miksi mädättäjähuoran nimi on sensuroitu?Kyllä tuollaiset ansaitsevat jo saada kaiken mahdollisen kuuluisuutensa.Toisekseen haluaisin myös tietää miksi rasistinen natsisikafasistimediamme on jättänyt uutisoimatta Irakissa ilmeisesti riehuneesta 50-vuotisesta sodasta.Sen aikaahan sota on vähintään pitänyt maassa jo olla kun nuo lapsoset eivät ole kerran mitään muuta nähneet…

Exotic dediiii

Mamiiii dediiii wants to fuck lasten leikkipuistossa .

Sirpa-Tuula tiiraa himokkaasti sotamiehen jalkoväliä...

Sotamiehen keinuttaminen on selvää esileikkiä.

Suvakit pitäkööt perversionsa omissa maakuuhuoneissaan...

Suvakit ja matut voisivat keskittyä ratsastusleikkeihin ja koiratyyliin ihan vain omien makuuhuoneidensa puolella ja keskenään – kun sitä kerran sisimmässään kuitenkin haluavat…

Suvakismi on jonkinlainen sairaus...

Sairasta – sitä paitsi saattavat aiheuttaa onnettomuuksiakin, koska ei lasten leikkivälineitä ole tarkoitettu miksikään aikuisten miesten remupaikoiksi…
– joten leikkipaikat voivat hajota, kun miehet rymyävät – kiva sitten, jos joku leikkiväline romahtaa pikkulapsen alta…
Muutoinkin jo osa matumiehistä kyylää vanhastaankin vaaleita pikkutyttöjä etenkin näissä sisäleikkipuistossa…
– ja sairasta, jos nuo suvakit normalisoivat ja lisäävät tätä menoa ja käytöstä, kun sitä on jo nytkin liikaa!
Noilla suvakeilla ei vain yksinkertaisesti vaikuta olevan aikuisen ihmisen ajattelukykyä…
– ovat jotenkin psyko-sosiaalisesti kehitysvammaisen tasolla ja suorastaan tekevät kaikkensa, jotta tietyt riskiskenaariot toteutuisivat…
– vaikka esim. olisivat akateemisiakin, niin päässä ei vaikuta olevan muuta kuin tukkaa – ei tosin ole tarkoitus loukata vammaisia vertaamalla heitä suvakeihin, koska moni heistäkin on järkevämpi…

Suomalainen teroilee Mekassa?

Johan pomppasi…:
“Lehti: Suomalaista epäillään Saudi-Arabiassa terrorismista”
“Suomalainen on yksi viidestätoista pidätetystä. Valtaosa muista pidätetyistä on saudiarabialaisia.”
http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/lehti-suomalaista-epaillaan-saudi-arabiassa-terrorismista/6422860

Vierailija

Taitaa olla ns. espoolaismies.

Allu H

Se tuo kansainvälistyminen etenee vauhdilla.

Juhani Koivunen

Suvakkinaisen repliikit on suoraan kuin jostain pornovideosta: “Yes, Yes, more, more…… aah good, now you can come”
Näkikö kukaan että hinkkasiko se muija itseään tuon videon aikana? Tarvittais se toinen kuvakulma,,,

Anonymous

Juu. Ei helv…😅 ” menkää leikkimään” HUH HUH!!!

Tissiä, tissiä - ja PYYHKIMÄÄN!

Vaipanvaihto, syöttäminen ja imetys – ovat kai seuraavana vuorossa…

Venla

Suvakkiäiti raahasi kaksi irakilaismiestä ekaluokkalaisen lapseni luokan nukketeatteriesityksen. Kovaan ääneen tämä nainen vouhotti meille muille vanhemmille olevansa näiden 40 v. ukkojen tukihenkilö, hän kotouttaa turvapaikanhakijoita. Istutti sitten nämä turjakkeet eturiviin, jossa miehet tuijottelevat lasten esitystä välillä kovaan ääneen mölisten.
Kaiken huipuksi esityksen loputtua äiti kävi nappaamassa lasten virkkaamia käsinukkeja ja laittoi innosta pinkeänä näitä karvaranteiden käsiin.
Ensin meinattiin miehen kanssa kuolla nauruun. Lopulta totesimme, että nämä suvakit ovat mieleltään täysin tärähtäneitä.

Xx

Noissa ylipitkissä hypyissä monasti joutuu tekemään tasajalka-alastulon telemarkin sijaan

Suvakkien äitiys ontuu...

Suvakit ovat ns. huonoja äitejä!
– mieslapsensa myyvät persett*än homoluolissa, raiskaavat ja tekevät muitakin rikoksia…

Islamilainen kyy povella

Ottaisivat nyt vaan koiranpennun tai kissan…
– niin Suomi säästyisi!

koivu

“Ottaisivat nyt vaan koiranpennun tai kissan…”
– Toivottavasti et tarkoittanut että ottaisivat koiran tai kissan samaan käyttötarkoitukseen kuin matun. 😉

Suvakkien ideat käytännössä...

Suvakit haluavat noita matuja muutoinkin lasten ja nuorten pariin
– kauheaa luettavaa Ruotsista… :
http://www.friatider.se/irakier-fick-vikariat-pa-dagis-nu-har-han-haktats-for-valdtakt-mot-barn

Jonna

Mieheni on sotaisista oloista. Laillisesti kylläkin maahan tullut. Hän ei osaa keinua kiikussa vaikka on jo lähes 40-vuotias. Lapsuus meni miliisien hakatessa ja paetessa kurjuutta. Työnteon aloitti 5-vuotiaana. Nauramme yhdessä näille “sotalapsille”.

Juu ei ole monet varakkaat geelitukat sotaa nähneetkään...

Luulisi nimenomaan oikeiden hädänalaisten, joita myös on tullut Suomeen kourallinen – ärsyyntyvän eniten näistä laittomista huijareista, jotka pilaavat kaikkien maineen ja uskottavuuden…

Luulisi. Mutta eivätpä he paljon kantaa ota. Taikaseinä tietysti myös heillä avoinna ja rasismisyytökset kielen päällä jos ei asiat tapahdu niin kuin manulle illallinen. Enpä itsekään välttämättä silloin muiden ulkomaalaisten asioihin puuttuisi.

huugo

Ja nämä ovat aikuisa ihmisä, ei vittu. Tai puute on laittanut aivot off tilaan ja alapää on todellisessa kiima tilassa.

Catilina

Vastustan jyrkästi noitien parjaamista. Kuten kaikki Kiekkomaailman fanit tietävät, noidat ovat kovaa työtä tekeviä rautaisia ammattilaisia. Vaikka he joskus saattavatkin sortua käkättämään, se ei tarkoita, että heitä voisi jatkuvasti parjata. Pari päivää sammakkona voisi tehdä Paavollekin hyvää.

Ylpeä uskoton Ateisti

Tytti Tupurainen SDP Ääri Suvakki
Kehuu Eduskunnassa Että Oulun hyväksi Käyttö Tapauksen Politisointi On toisiksi Pahin Rikos
Jos Joku Politisoi tätä asiaa se on tytti tuppurainen SDP
hän yritää pestä kätensä oman akendansa suvakki
tuomista maahanmuuton ongelmista
ja syytää vielä sivussa muita
jotka joutuvat hänen ajamansa poliitisen akendan takia
Ottamaan kantaa matujen Rikolisesta toiminasta
ylipäätään puhumaan näistä asioista
Tytti Tuppurainen SDP puolueena yritää kartella omaa vastutaan
sylistämällä muita politisoinista
mitä muutakaa näiden asioiden syy -seuraus on
kuin poliitikka jota ollaan harjoitettu Sen Lopputulema
nyky hallituksessa joka on juuri tytti tuppuraisten mielestä
suurin piirtein rasismia matuja Kohtaan
Nazima SDP Huuta Vieressä ulppu iIvarin Kanssa Luona Oy
perkeleen Hallituksen Rasistit Lisää Rahaa Minulle 2 milliä ei riitä
Minä Haluan Lisää Bisnes Vokkeja Ja matuja Suomeen
tytti haluaisi lisää näitä rikastajia maahan
eli ennemän potentiaalisia matu raiskareita maahan omien suomi raiskaajien lisäksi
naisten oikeuksia kunnioitaen ääri suvakkina
Mutta samalla tosiaankin pestä kätensä ja syylistää muita tämän
akendansa tuomista unelemasa ongelmista poliitisen akendansa sivutuoteesta
rajaton europpa rajat auki lähi itään
imaanien parta haiveniin saakka
ja niihin kultuurilisiin RAISKAUS VÄKIVALTA TERRORISMI ongelmiin
mitä se on tuonut mukanaan
saatika paljon se on maksanut ja kuka sen on maksanut yksipuolisesti
kenen rahaa ovat alkuperäisesti ne Naziman 2,4 milliä kysymys SDP ltä
Ps Kuinka Vaaralinen Uskonto Oikeasti Islam On jos koraania lukemalla Voi Radikalisoitua
ja tehdä täälläisiä joukko murhia siis pelkän uskonon siivitämänä aivo pesemänä
Kuinka Eurooppa vihamielinen kristittyjä vastaan vihamielistä sanomaa
sen koraanin sivuilla oikein on
ilmeisesti äärimäisen vihamielistä
PS
Näin Ateistina Kuitenkin Myös Katolisen Kirkon Miehet Ovat Syylistyneet Vielä Raskaimpiin Pedofiilia Rikoksiin Mutta tuntuu kuin he pääsisivät kuin koira veräjästä juuri sen uskovaisuutensa takia *pyhät miehet* juu todella pyhät*
sen takia koen suurta ylpeyttä ateismistani kun en kuulu mihinkän sairaseen uskon lahkoon

Migri-Tädillä on sun tiedot...

Et myöskään kuulu mihinkään oikeinkirjoituskerhoon, sen verran rankka kundi olet. Oliko muka-ateismisi pääsyy miksi sait jäädä Suomeen juomaan ilmaista siideriä ja kerätä säälipisteitä täällä?

Maan Tapa

Mitä tekemistä oikeinkirjoituksella on tämän aiheen kanssa. “Ylpeän uskottoman ateistin” asia kävi kuitenkin ilmi hänen tekstistään!

Maailman kovin jätkä

Minä vihaan muslimeita. Miehiä, naisia, lapsia, mummoja, pappoja. Minä vihaan muslimikoiria ja kissojakin. Muslimikirputkin vituttaa. Vihani on puhdasta ja oikeutettua. Vihani ilmenee ainoastaan kun muslimi-ilmiö ei ole kotimaassaan. Kotimaassaan lähi-idässä muslimi on täydellinen, ympäristöönsä kuuluva, looginen vaihtoehto. Muualla ei. Tai ehkä minä vihaan islamia, jokainen ihminen omaa aivot, ja jos päättää olla muslimi niin se kertoo ihmisestä kaiken. Samaan hengenvetoon sanon että vihaan Suomalaisia muualla kun Suomessa. Suomalainen ulkomailla on noloa paskaa, säälittävä olemassaoloaan anteeksipyytävä selkärangaton vieraslaji. Olen rehellinen realisti. Rajat kiinni. Jokainen omalla tontillaan niin hyvä tulee.

empatiat

Onpa niin kärsineen ja aliravitun näköinen ninkuin nämä sotaa ja vaimoa paenneet yleensä ovat kuin suoraan keskitysleirien kauhuista. Tuokin painoi varmaan parikymmentä kiloa. Vielä kun pääsisi painonvartijoihin niin kotoutuminen lähtisi mukavasti käyntiin.

Pena

Mahtaako nyt yhtään hävettää näiden viime aikojen tapahtumien jälkeen refugees welcome porukkaa. Syytä olisi.

Suvakkijoulu

Jokos partahapset saapui Pohjolaan
Ja niin joutui partahapset taas Pohjolaan lepposiksi ihkuiksi suvakkien kotimaskoteisikin. Yli-ikäiset karvaranteet Siit on riemuissaan, partahapset on innoissaan, vielä suvakkiselkä suortuu , käy kylminä talvi öinä partahapset taasen kuksimaan
Oi jospa joka suvakilla ois partahapsi ainainen, suvakki matupatja on pehmyt alla, ei uni tulla saata on partahapset niin ihkuu vailla, oi tätä auvoisuutta ja rajatonta ihanuutta, kyllä on autuus peittää ihku ihanuus mustaan kaapuun, peittää alleen ihkut ihanuudet somat, jotka on aivan partahapsien omat

Suvakkijoulu

Jokos on tullut erä älymystöä Suomalaisten keskelle, jaetaan nyt suvakkipeesää myös karvahapsille….

Maarit Kurki

Nii-i, miettikääs, että mitä tästä surkeasta, hyvin bulvaanien johtamasta ( poliitikkojen oman, hyvin ällätyn bisneksen) toimisa on seurannut? Alunalkaen, kouluttamattomat, pikkasen tuuliajolla olevat naikkoset valjastettiin tähän hommaan päänsilityksellä, kehumalla arvokkaasta työstä ect…, no ne kuulut tyhjäpääsuvakit lähtivät kelkkaan,m koska oli mahdolisuus olla jotakin..???? Ja se hän tepsi..alkoi kuuluisa leikkikoulu, äänestys jutn erinomaisen mahdollisuuden haistaneiden kelkkaan…Tyhmä suvakki, siis kipeä kissa saimitä halusi, mutta ketale poliitikko, hyvän bisneksen haistanut sai enemmän..sama peli jatkuu, mutta hieman laantunut, koska tätä rallia hyväksi käyttäneet tulleet varovaisemmiksi ;).Tämä ralli on ollut mahdollista.., koska suvakki, se tyhjiöstä nousuun otettu ei osaa muuta tehdä, kuin lukea kynsilakkaohjeita ja tukanhoito-ohjeita. JOS olisi tässä ruljanssissa pikkasen laajemmalle katsovia.., edes seuraavaan kvartaaliin katsojia, olisi tälle sonnalle pistetty loppu jo aiemmin.., olisi tehty jotain ilman suvakkikirkujoiden ” rasistikortia”. NO..eihän niin tehty, koska kynsienviilaajien, tukanpörrötäjien, kaikesta tietämättömien ääniä tarvitaan. JA, kun totuus paljastuu, mm Tuppurainen karkaa kuin valo neulansilmästä.Tässä kyse suurenluokan bisneksestä, mutta suvakit eivät tajua, että mihin sotkeutuneet. Täysi puliveivari ei v…n välitä siitä, että kuinka rauhallisen, hyvinvoivan kansakunnan käy tällä pelillä. On nääs Pananman paperit, rojaltit kansallisomaisuuden myymisestä myös. Lukekaa ihmiset.., tutkikaa, sitä hyväksyttä mediaa ( saneltu), sekä pelotonta vaihtoehtoista, miettikää, tehkää johtopäätöksiä. Kuten Huovinen rakastamissani ” lyhyissä” sanoi:”maailmaa ON katsottava laajemmin”, ei siis vain omista tarkoitusperistä, tai opeteltava seuraamaan aikaa muualtakinkuin muotilehdistä, ihkuista, empatiaa antavista suolletuista tarinoista. Paska, sekasorto, maiden alasajo tällä pelillä otettava huomioon. JA olkaa kovia niille poliitikoille, jotka vaihtavat vuorta jo moneen kertaan käännetyissä takeissaan. Poliitikoilla oma lehmä ( veronmaksaja) ja vaikka taksikyydit ja muut edut kyseessä.., useimmilla..ja ne, jotka haluaisivat,sanoa, äkevät skenaariot..hiljennetään. tuppurainen häpeämään aasinhattu päässään.. Terveisin Mielikki, suomalaisen metsän emäntä.

Saatanan perkeleen vok horot

Ei jumalauta.

hieno homma

Tyttäreni keinui tuollaisessa n.6 vuotiaana viimeksi, sitten hänestä tuli “rasisti” 🤔 Pitäisikö minun olla isänä huolissani moisesta vai ilmoittaa siitä jopa valtakunnansyyttäjälle kun se kuulemma syyttää kaikkea liikkuvaa? Ps. Koirani se vasta rasisti onkin, sitäkin tämä valtakunnanrakastaja voisi syyttää samalla kun taas minua ei kun olen vain realisti……

Hieman väsynyt isä

Now you can jump -GOOD!
Upean rohkeasti partavauva loikkasi kiikusta melkein metrin hypyllä, vaikka sai ensimmäistä kertaa elämässään nauttia kiikkumisen riemuista. Tähänastisen elämänsä kaikki 14 vuotta ovat kuluneet vain vainon ja kurjuuden merkeissä.
Voisit Paavo kaivaa Golden-sarjan videoihin myös Kangasalan hautausmaavittuilijan. Sitäkin katsoessa mieli lepää ja on mukava herätä viiden jälkeen ja lähteä sorvin ääreen.

Anonymous

Missähän se on tuokin mussukka nykyään. Olisiko hiki hatussa painamassa suv….töitä… Vai onko innoissaan laittamassa hakemusta tulkkien yms avustajien kera maatiloille painamaan pitkää päivää.

Nainen, ei suvakki

Tuon naisen täytyy olla vähäjärkinen. Eiköhän valtasuhteet ole jo muuttuneet tuossa suhteessa..

PastoriNikulainen

Saatana, avaruuskirurgihan se siellä kiikkuu ja keinuu lapsen tasolla…. Pastorikin keinui, tosin joskus 100 vuotta sitten tutti suussa ja päiväkodissa. …Vain antsa huiskun “keinutaan” virsi uupuu videon taustalta.
Aaamen…

ike

Voisiko tuolle porukalle avata jonkin uuden osaston jossakin mielisairaalassa, toki itse kustannettuna tai niiden jotka ovat vielä vapaalla jalalla.