Tukholman ruuhkametrossa hiljaista

[wpvideo 2cufusFO]

Lyhyt filminpätkä perjantailta työmatkaruuhkasta Tukholman metrossa ja paikallisjunassa. Normaalisti väkeä olisi tuohon aikaan klo 15.00 jälkeen tupaten täynnä, mutta nyt lähinnä yksittäisiä kulkijoita.

Ensimmäinen pätkä on Rådmansgatanin metroasemalta ja jälkimmäinen kuva Odensplanin uudelta juna-asemalta. Kannattaa huomata suuren maailman tyylinen lasiseinä radan ja laiturin välissä, josta ovet avautuvat junaan junan pysähdyttyä. Todella hiljaista verrattuna normaaliin ruuhka-aikaan.
 

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

En huomannu, että tossa olis ollu niitä Lidlin hittilenkkareita kellään jalassa.

seant

Kun on lasiseinä, ei voida työntää ihmisiä metrojunan alle, vai onko kuskiton metro kyseessä.

imaami

No ihan samaa kattelin.
Piece and parcel of islamic city

Liika on aina liikaa

Tukholma on ihana paikka! Kaksi suurinta miinusta:
-läpsyjen kaikista äyristään ja uomistaan ylipursunut läsnäolo ja -tulo
-koronavirus
Jos mentäisiin takaisin 70- luvun läpsymäärään olisi tilanne aivan siedettävä. Nyt niitä on kertakaikkisesti aivan liikaa, maa on mennyt epätasapainoon ja rikki.

hieno homma

Totta, ruotsi on mennyt rikki ja nämä viherkommarit haluavat sen menevän anarkistisen luonteensa pakottamana kohti lopullista katastrofia. Vaan kun niillä on se oma valuutta aseenaan ja kykenevät rahoittamaan ainakin toistaiseksi nämä mielestäni vailla älyä tapahtuvat hyysäämiset. 🤔 ps.meikäläisten lasten leikkikentillä ei keinutella viisikymppisiä irakilais lapsukaisia ja kun nämä ” lapset” olivat lapsia 40.v sitten niin itse siellä olin, leikkivät leikkipuistossa ja Bagdadissa toimivat koulut ja huippuyliopistot…..