Tukholman ruuhkametrossa hiljaista

Lyhyt filminpätkä perjantailta työmatkaruuhkasta Tukholman metrossa ja paikallisjunassa. Normaalisti väkeä olisi tuohon aikaan klo 15.00 jälkeen tupaten täynnä, mutta nyt lähinnä yksittäisiä kulkijoita.

Ensimmäinen pätkä on Rådmansgatanin metroasemalta ja jälkimmäinen kuva Odensplanin uudelta juna-asemalta. Kannattaa huomata suuren maailman tyylinen lasiseinä radan ja laiturin välissä, josta ovet avautuvat junaan junan pysähdyttyä. Todella hiljaista verrattuna normaaliin ruuhka-aikaan.

 

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Tukholman ruuhkametrossa hiljaista

 1. Kun on lasiseinä, ei voida työntää ihmisiä metrojunan alle, vai onko kuskiton metro kyseessä.

 2. Tukholma on ihana paikka! Kaksi suurinta miinusta:

  -läpsyjen kaikista äyristään ja uomistaan ylipursunut läsnäolo ja -tulo
  -koronavirus

  Jos mentäisiin takaisin 70- luvun läpsymäärään olisi tilanne aivan siedettävä. Nyt niitä on kertakaikkisesti aivan liikaa, maa on mennyt epätasapainoon ja rikki.

  12
  1. Totta, ruotsi on mennyt rikki ja nämä viherkommarit haluavat sen menevän anarkistisen luonteensa pakottamana kohti lopullista katastrofia. Vaan kun niillä on se oma valuutta aseenaan ja kykenevät rahoittamaan ainakin toistaiseksi nämä mielestäni vailla älyä tapahtuvat hyysäämiset. 🤔 ps.meikäläisten lasten leikkikentillä ei keinutella viisikymppisiä irakilais lapsukaisia ja kun nämä ” lapset” olivat lapsia 40.v sitten niin itse siellä olin, leikkivät leikkipuistossa ja Bagdadissa toimivat koulut ja huippuyliopistot…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.