Uusahvenanmaalainen jalkapalloilija vangittiin useista raiskauksista

Uusahvenanmaalainen jalkapallon pelaaja Aristote ”Totti” Mboma, jonka kerrotaan olevan IFK Mariehamnin ykköspyssy, on vangittu epäiltynä useista seksuaalirikoksista.

Listalla on ainakin törkeä raiskaus 7.4.2020, törkeä raiskaus 23.3. – 27.3.2020, raiskaus 1.7. – 31.8.2019 ja pahoinpitely 1.7. – 31.8.2019. Totti passitettiin Turun vankilaan odottamaan oikeudenkäyntiä ja syytteennostamispäivä on 30.6.2020. Vangitseminen tapahtui Maarianhaminan käräjäoikeudessa viime torstaina 7.5.

Tapahtumien kulusta ei ole tarkempaa tietoa, sillä asia on toistaiseksi salainen. Molemmat törkeät raiskaukset ovat tapahtuneet viime kevään aikana, joten on selvää, että Totilla on pullottanut puntissa tavallista enemmän.

Mboma on ollut jonkinlainen ammattipelaaja. Maarianhaminan lisäksi hän on pelannut Espoon Hongassa. Hän on kotoisin Zairesta, varttunut Kamerunissa. Suomessa hän on asunut Jyväskylässä ja Espoon kautta siirtynyt Maarianhaminaan. Vaikea sanoa mitä Mbomba tarkastiottaen tekee Suomessa. Ollaanko sitä tultu pakoon sotaa, vainoa kidutusta vai mikä on homman nimi.

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ullatus

Anonymous

Edustaa edelleen tyylikkäästi Affenanmaan edustusjoukkuetta.
http://www.ifkfotboll.ax/truppen/mboma-aristote

Suomi Finland

Tätä ei kukaan olisi voinut odottaa. Raiskaaja on vielä joskus Mvirtanen ja silloin suvakit riemuitsevat.

Anonymous

Ykköspyssy myös ahdistelemaan ja käyttämään hyväksi Ahvenanmaan/Suomen hyväntahtoisia hölmöjä.

Pertti Grandell

passaa hyvin kun on yön-tippa ja asuu suomen kongossa, ihan nappi homma

Leikkirangaistuksia

Kun ”tuomio” on kuitenkin alle 10 vuotta, niin tuomarin kuva ja nimi lehtiin ja nettiin.

Lee Andersson

Tarkoitat kai että kun Mbumbun saamat korvaukset rassistisesta pillunantamisesta kieltäytymisestä sekä kohtaamastaan turhasta syyttelystä ovat alle 10k€ pitää huutaa Ohisaloa ja tasa-arvovaltuutettua apuun.

Aappa

Jalkapallon potkiminen lienee kuitenkin arvojärjestyksessä tärkeämpi asia kuin ns. integroituminen – siis jos ajatellaan esim. kulttuurisia raiskaus&groomingkäytäntöjä.

Jesse

Den glider in……..

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA!!!!!!! JUHAKIN ON TÄÄLLÄ SHOKISSA!!!

Pertti Grandell

eivät osaa edes kätttää syömävälineitä, eivät käytä haarukka ja veistä, syövät sormillaan riisin palleronsa, lykkävät kätensä kyynärpäitä myöten turpaansa räkivät ja yskivät. ei minkäänlaisia ruokatapoja mitkä me jo lapsista asti opittu. ällöttvää, ja sitten ylistetää rikkaudella ziisus sanon vaan….

Wankers

Hyvät taustatiedot, mitähän ammattijalkapalloilija tekisi täällä jos hän pelaa pääsarjassa jalkapalloa? Vaikea päätellä vastaus.

Qroquius Kad

Ehkäpä kysymyksenasettelijalla oli mielessään mitä kautta tämä ammattilaisjalkapalloilija oli maahamme tullut ammattiaan harjoittamaan;
seuransa managerin tekemän pelaajasopimuksen myötä?
Vai kenties paperittomana koneinsinöörinä, jonka tutkintotodistukset upposivat Beringinsalmeen hänen uidessaan Aasiaa ympäri Kultarannikon merirosvojen pelossa;
täällä sitten huomattiin että poikahan on tosi etevä potkupallon pomputtelija?

Adolf Setä

Kysymyksen asettelija taitaa olla myös helvetin tyhmä?

Maria Hutisalo

Teidän piireissä sitä kutsutaan yleensä sanoilla rassismi, nassismi, fassismi. Näin siis aina kysymys tai mielipide ei miellytä, koita muistaa ensi kerralla.

Anonymous

Ylläri pylläri. Mitähän siellä muualla suomessa tuli tehtyä potkupallon lisäksi?

Keijo

No jos se pelaa pääsarjatasolla jalkapalloa, niin ei tarvi nyt kauheeta korkeakoulututkintoa, että tajuais miksi hän on tänne tullut.

Pilkkumestari

Raiskailemaan? Ryöstämään? Murhaamaan? Minulla on 2 kpl ylempää korkeakoulututkintoa,mutta en silti tajua miten pallon perässä juokseminen jotenkin tekee tyhjäksi tai merkityksettömiksi raiskailuhimot?
Kuka tahansa osaa juosta pallon perässä, siihenkään ei tosiaan tarvita edes lukutaitoa saati alkeellisinta sivistystä. Ok?

Keke

Nimi näyttää olevan Mboma.
”Aristote Ingi Mboma (s. 30. kesäkuuta 1994 Kinshasa) on kinshasankongolais-suomalainen jalkapalloilija, pelipaikaltaan hyökkääjä. Hän edustaa Veikkausliigassa pelaavaa IFK Mariehamnia.
Mboma syntyi Kinshasassa Zairessa, mutta kasvoi Kamerunissa, jossa hän aloitti jalkapallon pelaamisen. 14-vuotiaana Mboma muutti Suomeen, jossa hän perheineen asui ensin Jyväskylässä ja sitten Espoossa, jossa hän liittyi FC Hongan junioreihin. Mboma sai myös Suomen kansalaisuuden.”
https://fi.wikipedia.org/wiki/Aristote_Mboma

Murjaani

Aivan stereotyyppisen näköinen sen ”lajin” harrastaja, ei mikään suuri ullatus.Tuo olisi saanut varmaan potkupalloijana revaa ilman raiskaustakin, mutta se kulttuuri velvoittaa kait.

Fatwantarkistaja

Kukaan ei raiskaa sen takia, että elää puutteessa.

Death To All

Muslimipakolaiset tekee niin. Joko on unohtunut SEXUAL EMERGENCY?

Sexbeast

Niinköhän.

Johnny

Mitenköhän noilta ammattilaisilta sujuu tuo etäraiskaus näin koronasuojaetäisyyksillä? Taitaa kärcherit jäädä toiseksi.

Anonymous

LÄHITAPIOLAn miehiä?
Tuo ulkomaalaisvahvistusten käyttö pitäisi kyllä lailla kieltää.
Niin lampaan ja aisurin hommaa muutenkin jos ei oman maan pelaajilla pärjää.

Adolf Setä

Kysymyksenasettelija taitaa olla myös helvetin tyhmä?

Stevie Ihme

Adolf Setä sen sijaan on 100% varmuudella.

polpo

Poliisi salaa ja valehtelee aina. Kun kyse on valkoisista, poliisi julkaisee kaikki tiedot ja HD kuvat.

Hyvä uutinen:)

Lisää vaan noita tänne. Noi on just niitä mitä tarvitaan.

murre riepunen

Vankilan palloilukerho saa jämäkän lisän, on väriä ja virinää,..mutta..mutta, tarkkana täytyy olla.

Montako kirjettä on jo saanut suvakeilta?

Onpahan tullut todistettua että Toteemilla toteemi toimii. Entäs nyt?

jogga das rite

Koronarajoitukset iskeneet keväällä pilujahtiin, niin on pitänyt ”seksuaalisessa hätätilassa” ottaa väkisin. Kiitos Ohisalo, Honkasalo, Kari, Niinistö, Haavisto ja muut keskinäiset aatetoverit!

rocky

Ja tämänkin apinainkielisessä yhteisössä tapahtuneen rikoksen vankilatuomion hinta lankeaa suomalaisille.

Kokenut Mies

Nuorena miehenä joskus olleena tiedän miten himot jylläävät, mutta nainen ei välttämättä ole suosiollinen. Jos olisi ollut 50 pistettä tyhmempi ja vietin vastustuskyky puutteellinen, niin minäkin voisin olla raiskaaja. Mielestäni asia ja syy miksi Afrikkalaiset miehet raiskaavat yleisemmin on yksinkertaisesti selitetty: Kykenemättömyys vastustaa viettiään. En usko, että motiivit raiskaukselle ovat sen kummallisempi kuin panetus. Erittäin harvoissa tapauksissa tekijä on jonkin sortin sadisti, mutta se on harvinaista. Suomalainen raiskaa kännissä, kun tämä kyky hillitä itseään kadonnut, mamu tekee sitä selvinpäin.

Anonymous

Kun muutama päivä sitten luin tästä tapauksesta, kaivoin ensimmäisen kerran IFK Mariehamnin nettisivut esille ja sieltä ykkösjoukkueen kuvan. Asia oli värin osalta heti selvä. Ja natsasi tarkempaan tietoon tänään. Änkerit ja ählyt ovat tämän tyypin rikoksissa yliedustettuina.

Acc358

OnnOnkohan ahvenanmaalaisissa lehdissä ollut ylityskirjoituksia tästä moniosaajasta? Nyt ne olisi hyvä kaivaa esiin. Voivat olla kiusallisia ylistäjille.

Haliisipollitus

Myös Malmössä futaajat keppostelee.
https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/201808282201165551