Tanskassa mielenilmaus islamilaisia rukoushuutoja vastaan

Tanskalainen Generation Identitær-liike harjoitti lauantaina hyvin näkyvää islamisaation vastaista mielenilmausta. Tapahtumapaikka oli Aarhusin kaupunki ja siellä Gellerupin ongelma-alue, tai ghetto, kuten he itse sitä kutsuvat.

Aktivistit kiipesivät lauantaiaamuna kerrostalon katolle ja virittivät jättimäisen banderollin kera tekstin ”Stop bønnekald” eli Stop rukouskutsuille. Generation Identitærin mukaan yhä useammat Tanskassa majaa pitävät islamilaiset yhdistykset ovat koventaneet vaatimuksia saada pitää julkisia rukoustilaisuuksia ja huudattaa rukouskutsuja kaiuttimista kaikkien ihmisten kuultavaksi. Aktivistien mukaan on erittäin tärkeää näyttää, että islamilainen rukoushuuto ei kuulu Tanskaan, sellaista ei haluta kuulla Tanskassa eikä edes Gellerupiin haluta islamisteja.

”Tämä on Tanska, eikä mikään Lähi-itä”

Järjestön mukaan Gellerup on pikkuhiljaa liukunut rajan yli, jossa yhä useammat tulijat ja heidän jälkeläisensä ovat muuttaneet alueen turvattomaksi, jossa väkivalta ja rikollisuus jyllää. Viime kuussa paikallinen Rauhan moskeija huudatti rukouskutsua, joka tehtiin yhteistyössä paikallisen kristityn kirkon kanssa. Mutta mitään kunnallista lupaa mölinälle ei ollut. Ensin soitettiin kirkonkelloja ja päälle rukouskutsua.
Generation Identitær kieltäytyy alistumasta millekään islamin sääntöjen alle.

”Tanska on meidän maa ja täällä on se kulttuuri ja uskonto, mikä on”

Järjestön mukaan islamilaiset yhdistykset ovat käyttäneet koronaepidemiaa hyväkseen kaikkialla Euroopassa yrittäen tuoda siinä sivussa rukouskutsuagendaansa esille. Myös Tanskassa useat islamilaiset seurakunnat ovat vaatineet saada huudattaa rukouskutsua.
Järejstö kehottaa ihmisiä vastarintaan ja vastustamaan kaikissa tilanteissa rukouskutsujen yleistymistä ja kertomaan asiasta eteenpäin. Lauantaisessa mielenilmauksessa talon katolle siis viriteltiin iso plakaatti ja näyttävyyttä terästettiin savupanoksilla.

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

Sitten pitää perustaa vastauskonto, joka huudattaa kotimaista iskelmää klo 2.00-6.00 joka siunatun aamu.

Potut pottuina

Ei neljä tuntia riitä vaan 24/7 sen olla pitää. Humppaveikoista aloitetaan.

Jorkke

Sian korinaa pitää kuuluttaa

Jari

Ja täällä kun alkaa ählämit aamutuimaan riekkumaan, ni minä laitan darudea täysillä tulemaan samaan aikaan ja toivon kaikkia mukaan konsertoimaan 🙂

Anonymous

Hieno esimerkki siitä että kuinka emme asu ’demokratiassa’.
’“Tanska on meidän maa ja täällä on se kulttuuri ja uskonto, mikä on”’…
Jos omasa maassa pitää tuollaista huudella, niin maa on menetetty, Kyseessä on enää häpeällinen viivytystaistelu….

Anonymous

Samaa ajattelin. Että on aikoihin tultu, että pitää omaa maata sekä kulttuuria jne puolustaa tällä tavalla. Kyllä se totta on, että valloittavat euroopan laukaustakaan ampumatta. Hyväuskoisten idioottien avulla.

Valitettavasti

Liian myöhään, niin liian myöhään heräsitte kun muslimikulttuuri on jo yhteiskunnassanne ja poishan sitä ei saa normaaleilla keinoilla, siitä pitää huolen kaikenmaailma human järjestöt, YK, EU ym. kansallisvaltioita vihaavat instituutiot. Siinä on pienemmän ihmisen ja vähän isommankin aivan turha ruikuttaa ja valittaa, rasimi-natsikortti heilahtaa välittömästi päin pälsiä ja pahimmassa tapauksessa kutsu käräjille. Sitten alkaa maalittaminen jos vaikka on joku poliitikko.

Rudolf

Kyllä tosiaan vihaavat kansallisvaltioita, aloittakaamme Israelista ja saamme maaimanrauhan

Anonymous

YK hmm… kun katsoo minkälaiset toimijat siellä on nykyään istumassa päättämässä ihmisten asioita, niin ihan kylmää.
Erimieltä olevia pilkkova Saudi-Arabia ym.. rattoisat ihmisoikeus veikot. YK:sta on jäljellä enää vain kaunis menneisyys – ei muuta.
Nimi pitäisikin uusia.
Ehdottaisin Yhdistyneet Kulmakarvat (United Eyebrows) tai jotain muuta nykytoimintaa paremmin kuvaavaa.

Paul M.Wikström

Kukaab ei enään ole perillä YK:n ja EU:n Massiivisesta Korruptiosta ! Miksi YK:n Johoportaissa on Kymmeniä Muslim😎😎eja Köyhistä, Korruptoituneista maista ja Ihmisoikeuskomissaari on Saudi Arabiasta ?

Anonymous

Niin mikäs sekin juttu oli, jotta who, yk yms suosittelee , että lapsille pitää alkaa 4 – 6 vuotiaina jo opettaa seksiä. Että voit olla tyttö vaikka olet poika jne. 10 – 12 v voi opettaa orgasmeja tms. Juttu oli niin pöyristyttävää luettavaa, että pedofiilit sielläkin hihkuu.

Anonymous

Minä en tuohon sekavaan vuodatukseen usko ja ihmettelen 21 yläpeukutusta. On tämäkin sakkia.

Jarkko

Sontakasan päällä ylimpänä talikon heiluttajana huseeraa miljardööri Georg Soros Open Sosiety Foundation-Euroopan tuhoamisorganisaationsa kanssa.Tälle raharötsölle ei olisi mikään temppu luvata esim. Euroopan 10:n johtavan maan 10:lle johtavalle poliitikolle vaikkapa 10milj euroa /petturipoliitikko sopivista kansantuhoomisoperaatioista.Tämä olisi vasta 1miljardi.Tyypillähän on sukanvarressa kymmeniä miljardeja.
Voisipa vaikka jollekin suomalaiselle rahanhimoiselle ministerille ilmoittaa hän,että kun ilta tv-lähetyksessä esität kutsun ,”notta tulukeehan tänne hölömölään niin saatte tupakkaa ja sirkushuveja loppuiäksenne ilmaiseksi(ehkäpä vaikka talonkin) ”,niin siitäpä muutama mille sulle pankkitilille kilahtaa.
Olisko salaseuran kokouksilla Bilderberg-nimisessä hotellissa jotain tekemistä tämän asian kanssa?Siellähän salaisesti olisi hyvä näitä ohjeita jaella.

Tuumaaja

Se ei ole edellenkään rukouskutsu vaan uskontunnustus joka kuuluu kajareista.

Acc358

Juuri näin. Kyseessä on uskontunnustus ja muistutus osallistua rukoukseen. Sodan alueella Dar al-Harbissa sillä myös viestitään muille, että sopii nyt vain alistua tai kuolla.
Dar al-Harbista voisi myös käyttää sanaa ”sotatoimialue”, koska islam käy sotaa kaikkia muita valtiojärjestelmiä ja ideologioita vastaan. Ruotsi ja Suomi kuuluvat sotatoimialueeseen ja välttämättä sitä eivät kaikki tiedosta.
https://www.learnreligions.com/what-do-the-words-of-the-adhan-mean-in-english-2003812
” The ritual serves as a general statement of shared belief and faith for Muslims, as well as an alert that prayers are about to begin inside the mosque. ”

Los6666

aivan saatanan hyvä 👍 sitä vitun vajaaälysten mölinää ei todellakaan tartte huudattaa

jippos123

Kysymys ei todellakaan ole muslimeille pikkujutusta vaikka valheiden varjolla he niin väittävätkin.
Minariteetit ova muslimeille ”islamin miekka” ja yhdessä mölinän kanssa niillä viestitetään islamin ylivallasta.
Homma pitää saada poikki heti alkuun, vaatimukset eivät tuohon lopu. Ovatpahan imaamit Tanskassakin julistaneet Tanskan olevan tulevaisuudessa muslimaa, eli uusi persläpi sen ruton runtelemissa maissa.
Samat ovat suunnitelmat kaikkialla minne islamin ruton annetaan pesityä.
Tulevaisuudessa vaihtoehtoina on joko alistua tai taistella ja nyt en tarkoita taistelua banderolleilla.

rtellinen

Minareetti on symboli pystyssä töröttävästä muslimin kikkelistä, islamin tärkeimmästä teesistä jonka ympärille koko uskonto kietoutuu. Kun ns. ”kristityt” tekivät aikoinaan miekkalähetystyötä ja ristiretkeilivät, muslimit harjoittavat miekan heilutuksen lisäksi myös kikkelilähetystyötä. Islamin vetovoima perustuukin siihen, että se antaa harjoittajilleen rajoittamattoman oikeutuksen toteuttaa kaikki mahdolliset sairaan mielen tuottamat fantasiat, ”vääräuskoiset” uhreinaan. Islam ”puhtaimmillaan” on lupa ryöstää, raiskata, valehdella ja tappaa.
Länsimaalaisille kommareille, ryssänkommareitten kasvateille, länteen rakennettavat minareetit rukousmölinöineen edustavat pystyssä sojottavaa keskisormea, jota he sairaassa kostonhimossaan heiluttevat länsimaalaiselle porvarilliselle hapatukselle.

fanaattinen ateisti

Kuuluisi rukouskutsu niin palaisi hihat totaalisesti, huutaisin kovaäänisellä 24/7 pitkin katuja uskonnon vastaisia iskulauseita.

BÖNNEKALDIT KUUSEEN

Jos haluavat huutaa ja kuunnella huutoa niin menkööt takaisin kotimaihinsa ja antakoot muitten olla rauhassa.
Eihän muukaan julkisilla paikoilla karjuminen/uliseminen ole sallittua.

Kulkuset, kulkuset...

Kirkko kun nykyään on täysin lieroksissa muhamettilaisuuden kanssa niin kohta saammekin aivan uudenlaisen soittotyyliin:
Kelloja soitetaan samaan aikaan kun kaiuttimesta tulee ulinaa tai sitten kohteliaasti vuorotellen. Pääasia että ulina sekä aloittaa että lopettaa. Kellot voidaan myös pienentää kulkusiksi.

Sapiskaa
Klarsyn

Länsimaat alkaessaan ottaa vastaan Aasiasta ja Afrikasta islamilaisista maista ”turvaan” hakeutuvia, tekivät suuren virheen sallimalla heille uskonnonvapauden, jonka varjolla he saavat harjoittaa islamonatsismia. Islamin alaisuudessa ei ole uskonnonvapautta, muslimimaat eivät ole edes allekirjoittaneet YK:n ihmisoikeuksien julistusta. Ne haluavat ihmisoikeuksien perustuvan islamilaiseen lakiin shariaan. Länsimaat antavat vihollisilleen sen, mitä nämä eivät anna meille. Islam on valloitusideologia, sairas kultti. Miekalla se on alistanut kansoja ja pakottanut ne palvomaan Allahia. Poliitikot ovat syyllisiä kaikkeen siihen pahaan, mitä islamin mukana on maihimme tullut. Tietämättömyys poliitikkojen keskuudessa on suuri, he eivät tunnusta turvallisuusuhkaa. Olemme jatkuvassa vaarassa.

rtellinen

Eivät he ole tietämättömiä. He tietävät viimeistä piirtoa myöten mitä ovat tekemässä. Varsinkin politrukkien selkien takana röhnöttävät harmaat eminenssit, ”sateentekijät”, vaikuttajat, politrukkien uran rakentajat, poliittisten(omien politrukkien) proilerien kasvattajat. Näitä politrukkeja sitten demokratian teatterissa tyrkytetään idioottikansalle ”kansaa edustamaan”, hohoho, kansaa hohohohohohohohohooohohoooo.

Abdullah Bakbulla

Eiku tätä lisää ja myäs aikuisille. Olishan se niin somaa katsella päiväsaikaan tällaista toimintaa vaikka jollain toriaukiolla kun kehitysmaalaiset näyttäisivät isännilleen kaapi paika. Poliisit katselis ujosti jostain nurkantakaa joko uskaltaisi mennä pieksemään pottunokkarasisteja tai antamaan etälamautinta. https://samnytt.se/video-pojke-tvingas-kyssa-gangets-skor-klas-av-naken-och-sparkas-i-huvudet/

Berliinissä

Käväisin taannoin eka kertaa Berliinissä. Yhtäkkiä alkoi hotellihuoneen ikkunan läpi kuulua omituinen, kovaääninen huuto ja mölinä. En erottanut ”allahu akbaria” joten oletin jollain olleen tuskallisen hammassäryn tai jättäneen varpaansa oven väliin. Yhtä, silkkaa huutoa kesti monta minuuttia. Tarkistin sittemmin kartasta ja totesin lähellä sijainneen jonkin kuuluisan moskeijan. Ajattelin, että tuo möly vielä Suomesta puuttuukin. Kirkonkelloissa sentään on kaunista melodiaa ja ne ovat kaikanneet Suomessa jo mahd. jopa 1500 vuotta. Venäläiset toivat meille ortodoksisen kristinuskon jo joskus 500-luvulla. Ruotsalaiset myöhästyivät paavin oppeineen n. 700 vuotta. Ja Jumala on kristityillä eri kuin muslimeilla, joten tuollainen, tanskalainen yhteismöykkä on pelkkää naiivia propagandaa. Berliinissä vietin yhden päivän yksinäni eläintarhassa, koti-pihatossa ruokin lampaita kädestä. Ihailin haukottelevia virtahepoja ja lasin takana uiskentelevia haije-kaloja.

Jarkko

Muslimit ovat 2 kertaa yrittäneet euroopan valloitusta miekoilla.Euroopan päättäjillä oli vielä noina kertoina munat tallella joten tyypit taisteltiin takaisin koloonsa.Näistä taisteluistahan nyt löyhäpääsakki syyttää kristittyjä kuinka tämä meidän uskonto on kamalaa kun tappoi niinpaljon viattomia musuja.
Nyt kun ÄO on koukkunokilla jäänyt pahasti sandaalin pohjan alle verrattuna länkkäreihin,niin aseilla ei tällä porukalla ole mitään asiaa Eurooppaan.
Yllättäen ovat keksineet ovelan keinon,Troijan hevosen.Joku suvakki varmaan lukenut iltasatuna tästä muinaisesta hyökkäysmenetelmästä.
Ja heppanahan kätevästi toimii naamioituminen pakolaiseksi
Ja simpsalan pimpsa,rajat aukeni.
Tässä hommassa uskonto on avain sana:Koukkunokat ovat uskossaan fanaattisia,me länkkärit ollaan hylätty oma uskontomme ja sitä myöten tullaan häviämään tämä taisto itseemme verrattuna täysille idiooteille.

Hep0nen

Muslimienemmistöisissä valtioissa on jo kehitetty keinot kirkkojen hillitsemiseksi. Samoja voi käyttää lännessä moskeijoiden suhteen, jos kansa haluaa.

rtellinen

Keinot ovat olleet käytössä alusta asti. Aikoinaan koko pohjois-afrikka turkin ja lähi-idän seutua myöten kuuluivat juutalais-kristilliseen kulttuuripiiriin. Sitten syntyi ”uskonto” nimeltä islam, joka otti alueen hallintaansa, eikä siellä nykyisin juutalais-kristillisestä kulttuurista ole juuri muuta kuin rippeet jäljellä. Islamin saapuminen on aina tiennyt muiden uskontojen katoamista.
Länsimaiden päättäjät kyllä tietävät tämän. Miltei järkiään yliopistokoulutuksen käyneinä. Ei kukaan voi olla niin tyhmä etteikö ymmärtäisi islamin tuhoavan muun uskoiset, joko hiljaa hivuttamalla painostaen tai joukkomurhien kautta.
Siksipä muuta syytä islamin nuoleskelulle ja muslimien kuskaamiselle länsimaalaisen täysihoidon piiriin ei voi olla muuta kuin se, että päättäjiemme tarkoitus on todellakin hävittää länsimaat kulttuureineen ja uskontoineen islamin avulla.

Karjapuskuri

Kyllä kuuluu saada vapaasti kailottaa, eihän kakaroillakaan ole mopoissa äänenvaimentimia.