Valtioneuvosto toivotti suomalaisuuden päivänä hyvää ramadania

Skärmbild (359)

Suomen kalenterin mukaan tänään vietetiin J.V. Snellmannin ja sitä myöten suomalaisuuden päivää. Valtioneuvosto päätti muistaa kansalaisiaan julkaisemalla muutaman syvästi uskovaisen muslimin ramadan-tervehdyksiä.

Ramadan-tervehdyksiä suomalaisille toivottivat imaamit Ramil Belyaev, Anas Hajjar, Abdirizak Sugulle ja Abbas Bahmanpour. Osa puhujista ei osannut kunnolla puhua suomea. Bahmanpour taas muistetaan siitä, miten hän suorassa lähetyksessä loihe lausumaan, että homot on heitettävä katolta kuolemaan.


 
Kannattaa opetella näin ramadanin aikaan hieman rispektin alkeita. Ramadanin aikaan muslimit ovat kärttyisiä ja vaativat erityisen paljon erilaisia pieniä etuoikeuksia itselleen. Pidä mielessä seuraavat ohjeet:
Islamilaisuus valtaa alaa ei varsinaisesta valtausperiaatteella vaan siksi, että ei-muslimit antavat muslimeille myönnytyksiä. Älä siis ikinä anna periksi muslimille. Opettele käytännössä olemaan väistämättä muslimia. Kun kadulla, portaissa tms. vastaan tulee muslimimies, niin hän ei väistä ikinä. Hän on tottunut siihen, että valkoinen reppana väistää. Astuu ojan penkalle koiran paskaan kunhan saa väistää. Muslimimies on tottunut tähän.
Kun ja jos kävelet törmäyskurssilla muslimimiehen kanssa niin kävele päin. Älä väistä. Älä eleelläkään anna etukäteen sanatonta merkkiä, että aiot väistää nöyrästä niiaten. Kun törmäys tapahtuu niin kehitysmaasta tullut tulija nostaa rähinän. Hän ei ole tottunut siihen, että valkoinen ei väistä. Hän on tottunut siihen, että valkoinen vääräuskoinen kuffari väistää ja nyt hänen rispektiään on loukattu kun häntä ei väistetty.
Opettele pelottomuutta. Älä ainakaan näytä sitä, jos paskanpää on jäykkänä. Muslimirähinää ei tarvitse pelätä. 50-kiloisessa lampaanjalassa ei ole mitään pelättävää, hän on vaan tottunut nostamaan rähäkän kun rispektiä loukataan. Se on hänelle yhtä luonnollinen toimintamalli kuin suomalaisille anteeksipyyntö, kun jos vahingossa törmätään toisiinsa. Rispektimies on tottunut siihen, että vääräuskoinen kuffari viimeistään rähinätilanteessa astuu ojaan koiranpaskaan väistämään  ja pyytää nöyrästi anteeksi. Älä siis pelkää rähinää vaan sano haista vittu, tai jos oikein haluaa palauttaa rispektiä niin “Äitis oli huora ja huono nussimaan”. Tämä loukkaa rispektiä erityisen paljon.
Voin luvata, että herra isoherra saa totaalisen kilarin. Ensin vääräuskoinen kuffari ei ole väistänyt ojan pohjalle koiran paskaan ja sen jälkeen vielä vittuilee äitinsä panotaidoista. Ärrä krohisee mukavasti. Tilanteessa ei kuitenkaan ole mitään pelättävää eikä varsinkaan mitään rasistista. Siinä vain kaksi miestä puhuu samaa kieltä.
Kun ja jos osaa hoitaa tilanteen siten, että et ole mies, jonka varpaiden välistä tursuaa koiranpaskaa kun olet väistänyt penkalle, niin seuraavalla kerralla rispektimies saattaa tervehtiä sinua pieni kunnioitus pinnassa. Jos olisit astunut koiranpaskaan niin seuraavassa kohtaamisessa hän tönii sinut syvemmälle sinne ojaan. Ja sinä kumarrat entistä nöyrempänä herrallesi.
Yritäppä nousta sieltä ojan pohjalta selkä suorana kadulle, varpaissa haisevaa koiran paskaa. Vähäinenkin kunnia eli rispekti käveli rispektimiehen mukana pois.
Tällä valtioneuvoston Twitter-viestillä oli nyt juuri sellainen sanoma, että suomi-poika siinä astui ojan pohjalle koiran paskaan. Suomaisuuden päivänä päästettiin imaamit teroittamaan vääräuskoisille kuffareille islamin ilosanomaa.
 

Subscribe
Notify of
guest
51 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi suomalaisille

Kylläpä sylettää. Kaikki instanssit on vuosikymmenten hitaalla hivuttamisella saatu miehitettyä syväkkisakilla, joka suorastaan vihaa suomalaisuutta eikä mitään niin toivo kuin että islamistit ja nigget valloittaisivat maan. 😠

uskova-make

Islamin jumala on naurettava, hämäräsokea pelle. Ramadanin aikana saa kuulemma yöllä syödä, “kun jumala ei näe”. Onneton jumala! Mikä edes on sellainen “paasto”, jossa paastotaan päivä ja yöllä syödään sitäkin enemmän?
Minun Jumalani on Kaikkivaltias ja Pyhä – Hän tietää kaikesta kaiken ja on kaiken Luoja ja suoja. En voi tehdä yhtään mitään Häneltä salassa. Eikä minun tarvitse myöskään mitään pelätä, koska mitään ei tapahdu ilman että Jumala sen sallii.
Ramadan on samaa valhetta kuin koko islam. Muslimit ovat uskontonsa ja synnin orjia. Ainoastaan usko Jeesukseen tekee vapaaksi synnin seurauksista. Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä. “Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani;ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi”.
Suomella ei ole hallitusta tällä hetkellä. On vain viher-punainen akkalauma, joka on täysin ulkopuolisen tahon johdateltavissa. Surkeita päätöksiä toisensa jälkeen, eikä mitään selkeää linjaa toiminnassa. Tehdään muka jotain, mutta oikeasti ei tehdä mitään järkevää, ainoastaan pelkkää tuhoa Suomelle ja suomalaisille.
Mikään ei ole niin tyhmä kuin suomalainen (länsimaalainen) suvakkinainen. Haalitaan näitä muslimimiehiä tänne elämään loisina. Eikä tajuta sitä, että islamissa naisella ei ole mitään ihmisarvoa. Mutta sitä saa mitä tilaa. Sitä niittää, mitä kylvää.
Loppua kohti mennään ja kovaa vauhtia. Mutta lopulta kaikki joutuvat vastaamaan Pyhän Jumalan edessä omista tekemisistään ja tekemättä jättämisistään. Voi sitä joka on jättänyt selvittämättä tilinsä Jumlan kanssa! Sillä jokainen meistä on syntiä tehnyt ja syyllinen Jumalan edessä. Synnin palkka on kuolema! Ainoastaan usko Herraan Jeesukseen, Vapahtajaan, voi pelastaa kuolemalta, ikuiselta kadotukselta.
Pelastus Herrassa Jeesuksessa on Jumalan ilmainen lahja, yksin armosta. Ilman mitään omia tekoja (joita kaikki uskonnot vaativat). Sinun tarvitsee vain tunnustaa syntisyytesi Jumalan edessä, haluta tehdä parannus syntielämästäsi, tunnustaa että Jeesus kuoli ristillä sinunkin syntiesi tähden, pyytää syntejäsi anteeksi Jeesuksen nimessä ja pyytää Herra Jeesus sydämeesi asumaan ja tulemaan elämäsi Herraksi ja Vapahtajaksi. Jos tämän teet täydestä sydämestäsi ja tosissasi huudat Herraa apuun, niin sinä uudestisynnyt ja aloitat ikuisen elämän jo täällä maan päällä.
Mistä tiedät milloin kuolet? Voit saada sairaskohtauksen tai kuolla liikenneonnettomuudessa jo tänään. Silloin on myöhäistä. Ratkaisu täytyy tehdä tämän ainoan meille annetun elämän aikana.
Rakas ystävä, ota Jeesus vastaan jo tänään!
Esim. tuolta löytyy lisätietoa: https://onewayseurakunta.fi/uskoontulo/
Avaa Raamattu jo tänään. Kannattaa aloittaa evankeliumeista ja Uudesta Testamentista. Raamattu on ihmeellinen kirja, jonka kautta Herra meille omilleen puhuu.

Anonymous

Joo siinäpä valtioneuvosto eli hallitus haistatti ramadanterveisillä pitkän paskan kafireille.

Juha

Stalinin kommunistihallinnon aikaan kansallisuudet sekoitettiin kuljettamalla väestöä junalla synnyinseuduilta eri puolille suurta ja mahtavaa neuvostoliittoa
mikään ei ole muuttunut sadassa vuodessa.. kommunistihallitukset jatkavat väestön vaihtoa.. hajoita ja hallitse..

Tapiola

Saatanan hyvä kirjoitus!
Tänäänkö se Kulmuni tosiaan totesi, että meillä ei ole kohta mitä jakaa? Jakavat sentään ramadan viestejä.

Juha Sipilä

Olen onnesta soikeana.

rtellinen

Pallautappa ne syrijäkylän asukkailta rosvotut sontakaivopisnesrahat. Mitäköhä se raamattuki sannoo tuommosesta epärehellisestä korruptiosuhteesta punamafian kaas? Punanen valapoko näitä järkkää.
Oo se kumma kö suomi-venäjä-seurassa husseerannu kepulainen ympäristöministerikkää ei saanu kysseistä rosvolakia muutettua vaikka kentältä nii vaajittiinki.

rtellinen

Vieläköhä keskustapuoluvveen herrakerhoon pääsemiseksi vaajittaan suomi-kgb… eiku suomi-venäjä-seuran jäsennyys. Oo siinä ryssällä naurussa pitelemistä suomen herrojen ja rouvien kaas. Mehtätevollissuuski maksellee suojelurahoja ryssälle ylihinnottelun kautta, että viher-vasemmisto suomessa ja saksassa antas rauhassa metissä möyrytä.

Suhteellisuudentajua

“50-kiloisessa lampaanjalassa ei ole mitään pelättävää”
Keskimäärin ei ehkä, jos on itse selvästi isompi ja itsestään varma tyyppi, mutta on sattunut niinkin, että 50-kiloinen lampaanjalka on puukottanut isomman könsikkään teholle alta aikayksikön.

Barack Obama

Onko Paavolla tai kavereillasi ennakkotapauksia asiasta? Että toimiiko homma noin.

Barack Obama

Selvä homma. Meidänkin kylillä näitä pyörii, sain pienimuotoisen raivarin kun uutisoitiin, että tänne otetaan kymmenkunta näitä Ohisalon ja Pekan uusimpia sylivauvoja.

Ogelimies

Oisko “Äitisi nussii puistossa koiria koska homo-isäsi nussii vaan veljeäsi, ja siskosi himoitsee valkoisia miehiä” mitään? Ois kiva nähdä sitä kilahtamisen multihuipentumaa ja nauraa röhöttää kun poliisit vie raivohullua muslimia pois.

Anonymous

Ai saatana! Nyt Paavo pisti kyllä niin hyvän textin, et ei yksinkään pokka pitäny. Kiitos!

Anonymous

Joku islamisti tai punavihernatsi on tarkoituksella junaillut tämän provon.

Anonymous

Kuvaapa Paavo seuraavan kerran kun törmäät muslimimieheen. Pistä vaikka piilokamera.
Epäilen että et ole koskaan tuota tehnyt. Lienee varmin tapaa saada nyrkistä tai puukosta tänä päivänä.
Konfliktin voittaa yleensö se joka on valmis menemään pisimmälle. Jos molemmat ovat valmiita tappelemaan konfliktin voittaa parempi tappelija. Mutta kuinka moni länkkärä on valmis tappelemaan tai puukkohippasille joka päivä täysin mitättömien konfliktien tai erimielisyyksien takia? Muslimit ovat joten katutasolla he ovat jo hallitsijoita.

Anonymous

Poliisi TVssä 90-luvulla vartija sanoi että fileerausveitsi mukana on somaleilla enemmän sääntö kuin poikkeus. Sama manneilla. Enpä usko että paljon on muuttunut ainakaan parempaan suuntaan. Nykyäänhän niilä on jo ampumaaseet. Ainakin Ruotsissa.

Kossu

No asia on juurikin noin kuten Paavo tuossa kertoilee ja mulla ihan omakohtasia kokemuksia….mutta tämä toimii ainoastaan jos noita ei ole laumaa…yksin liikkuessa nämä jopa saattavat väistää ensin ja mikä totisin tosi että sillä älämölöllä nämä yrittävät pelotella mutta riittää juurikin kun “käskee painumaan vittuun” ja yleensä suomeksi niin uppoaa paremmin. Itse pariin otteeseen joutunut tilanteeseen joskin ei mennyt ihoetäisyydelle….ensimmäinen kokemus oli somaleiden kanssa siellä suomessa kun alkoivat haalimaan niitä….vitunmoista älämölöä yö kaudet ja kun siitä menin huomauttamaan yöllä ja yhden heitin rappukäytävästä pihalle niin niitä oli kohta parvekkeen alla neljä viis heppua leipäveitsen kanssa uhoomassa ja ulos pyytämässä mutta oli kaapissa sellanen laite ettei veitsen kanssa pääse lähelle ja sitä näytin siitä parvekkeelta että tulen kohta niin ukot hävis…..seuraavana päivänä olivat siellä turvallisen matkan päässä lapa ojossa “y´terve terve” huutelemassa mutta jos johonkin lähiöön menet missä nämä pyörivät laumoittain niin silloin jää toiseksi se on selvä……

Anonymous

Kaupassa kassaneidit raiskaa minua katseillaan kun pari vuotta sitten tönäisin kassajonoon kiilanneen muslimin ketarat suorana pitkin kaupan lattiaa.
Kuulemma on kaupassa vähentynyt noiden liikehtiminen sen jälkeen ja minä olen saanut siitä hiljaisia kiitoksia.

Jarno Lehmussalo

Tähän asti minä olen ollut se, jota on ”vaadittu” menemään ojaan. Muta nyt……
Kun olin juoksulenkillä metsäpolulla. Vastaan tuli arabiperhe, vaimo työntää rattaita, kaksi tenavaa kävellee vierellä + mies. Kun lähestyn vauhdikkaalla juoksulla, mies loikki polulta metsikköön. Muu perheestä jäi seisomaan kuin tatit.
Koronan pelko on viisauden alku…. ehkä.
Oikea tuntuu olevan suunta, sanoi sanoit kapu Ahtisilli mainoksessa.

Aappa

No juu, ihmettelin kyllä aamupäivällä, että mitä tänäänkin liputetaan, kun en hirveästi näiden päälle laske. Suomalaisuuden hehkuttaminen on sinänsä hyvin pinnallista: täällä on keskitytty kähmintään ja keskenään riitelyyn ennen ja jälkeen sotien. Siinä välissä oli näennäinen yhtenäisyyden aika, talvisota.
Että siinä mielessä ulkomaan uhka – tällä hetkellä vierasmaalaisten kehitysmaamuslimien invaasio – on niitä harvoja hetkellisesti yhdistäviä tekijöitä suomalaisissa. Hyvä niin, mutta jos sen vastustaminen sattuisikin toimimaan, niin sitten jatkettaisiin omia keskinäisiä kahinoita, mitä tietysti tehdään muutenkin. Raiskaus-, gruumaus-ym. Rikostilastot olisivat toki pienemmät.

Anonymous

Valtioneuvostolle husuterveiset.

rtellinen

Totisesti ministereillä rupsahtanut husut housuun.

Anonymous

Husun sanoin syö paskaa jne…..

Anonymous

Korjaus: punavihernatsimafiavaltioneuvostolle.

Aivan vitun sama

Tästä alkaa tulla normaalia ja kristilliset perinteet alkavat pikku hiljaa väistyä taka-alalle kuten joulun vietto, koululaisten kevätjuhlat ym. Ja suurin syy on kirkon ja nimenomaan sen pääjehujen innokas nuoleskelu muslimi barbaarien jalkoja. Ehkä syynä on se kuuluisa rasismi leimautumisen pelko jos puolustaa omia arvojaan. No ampuvat omaan nilkkaan ja minulle on aivan sama mitä taikauskoa milloinkin valtiovalta fanittaa. Eipä ole aikoihin kuultu myöskään porvaripuolueilta koti,uskonto, isänmaa mantraa ja sekö naurattaa miten sekin on pikku hiljaa vedetty pois puolueiden vaalisloganeista. No eräs puoluejohtaja hurahti katoliseen joka sekoitti kaverin pään kait kokonaan ja tilalle on tullut eräs toinen valtauskonto jota tuo joka käänteessä esiin mm. ruokavalion suhteen. Ei perkele että uskonnot ne vaan hallitsee vieläkin vaikka eletään 2020 lukua.

rtellinen

Punikki se soini oli ja on. Muu on pelkkää kusetusta.

Minä

Häviävän pienen muslimijoukon jonkinsorttista pyhää juhlaa kumarretaan syvään ja suomalaisten oma juhlapäivä vaietaan kuoliaaksi. Sellainen hallitus.
Kuka tuollaista hallitusta kannattaa? Tietysti sellainen joka alistuu vieraalle kulttuurille ja häpeilee omaansa. Kylläpä käy helpoksi suomalaisten alistaminen ja lopulta suomalaisen kulttuurin hävittäminen.
Unohtuu vaan, että tämä suomalainen kulttuuri on kyennyt kehittämään toimivan kultuurin ja noussut vauraaksi valtioksi. Vertailun kohteena sitten tuo kumarreltu vieras kulttuuri ei ole kyennyt luomaan toimivaa kulttuuria, eikä mitään muutakaan toimivaa. Sitä sitten vaaditaan kumarrettavaksi ja omaa väheksyttäväksi, vieläpä hallituksen taholta.

Jarkko

Onnex on Orban.Nähdään mallia miten kansaansa rakastava johtaja toimii.

polpo

Suomen viranomainen puukottaa aina valkoisia suomalaisia selkään.

murre riepunen

Onhan se nyt perk… että Suomalainen omssa maassaan joutuu nöyristelemään, viranomaiset, myös hallituksen ” tuulenpesät ” innolla ovat murtamassa suomalaisten selkärankaa, mikäli tästä kriittisesti tahtoopi asiansa ilmaista mediassa, taatusti sanoma löytyy roskakopasta, sieltä niin, ihan alimmaisena, ylistää meidän pitää valloittajia, suomalaisuus katsotaan häpeäksi, kaikki meidän tapoihin, kulttuuriin pistetään kappaleiksi, ählämin kirpakka rukouskutsu herättää pian koko suomenniemen, viis kertaa päivässä, siihen on meidän alistuttava,,,,vai onko ?

Suomi Finland

“Oikeusjuttu lähti liikkeelle sen jälkeen, kun The Guardian -lehti ja The Verge -nettiuutissivusto julkaisivat uutisen Facebookin valvojien henkisesti raskaista työoloista.
– Menet töihin joka aamu yhdeksäksi. Laitat tietokoneen päälle ja katselet, kuinka joltain leikataan pää poikki. Joka päivä, joka minuutti. Se on se, mitä katselemme. Päiden katkomista, kertoi syytekirjelmän mukaan korvausvaatimuksessa mukana ollut Selena Scola.”
https://yle.fi/uutiset/3-11348786
Mietin tässä, että Facebook on rekrytoinut vääriä henkilöitä valvomaan sisältöä. Olisi selvästi pitänyt rekrytoida porukkaa, joka ymmärtää, että päiden katkominen on oikeutettua ja suorastaan velvollisuus. Silloin olisi traumat vältetty. Toisaalta silloin olisi voinut käydä niin, että jos valvojilta työt vähentyisivät, he voisivat tehdä yhteistyötä pääkatkojien kanssa ja tilata lisää videoita, jolloin työsarkaa taas riittäisi.

Meillä on mielisairaat vallassa

Hemmetin sairaat idiootit. Tänne mikään ramadan kuulu.

Markus Jansson

Eiköhän tuo hallituksen toiminta nyt paljasta selkeästi, että Suomesta on tarkoitus tehdä islamistinen kalifaatti ja vaihtaa väestö islamistiseksi. Miksi muuten turvapaikanhakijoista ja pakolaisista 95% on miehiä ja 99% islaminuskoisia.

Puosuvaari

..vaaleissa lasketaan ääniksi ne somalienkin äänet.., osaapa sitten suomea tai ei, käykö sitten töissä vai elääkö kantasuomalaisten äänestäjien rahoilla. Esikuva varmasti löydetty sieltä länsinaapurista tällaiselle tarpeettomalle nuoleskelulle. Islam ei kuulu länsimaiseen kulttuuriin sen suvaitsemattomuuden johdosta. Tämän pitäisi erityisesti suvakkien alkaa ymmärtämään.

Jaaha

On syytä ymmärtää, että maailmanhalaaja/antirasismi ideologeille, ja siis Suomen Hallitukselle, on tärkeintä, että kaikki hyvä näyttäisi tulevan muukalaisilta.
Suomessa on mm. kehitetty mahdollisesti poikkeuksellisen turvallinen tehoaineeton rokote. Tähän ei tule mitään tukea hallitukselta, eikä valmistamisen käynnistämiseen myöskään.
Suomalaisia tehtaita on myös, jotka ovat omatoimisesti käynnistäneet suojavarusteiden valmistamista. Tätäkään hallitus ei ole mitenkään tahtonut tukea. lähde -> http://www.kymeninno.fi/

Jaaha

Toisin sanoen, näyttää kovasti siltä, että tyttöhallitus panee kaiken energiansa globalismin, viherpopulismin ja maailmanhalaamisen edistämiseen samaan aikaan kun toimet suomalaisten turvallisuuden edistämiseksi kiinnostavat vain tieteen ja teknologian alalla touhuavia setämiehiä.

SETA-mies

No mitä sitten? Suomalaisuuden päivä on valittu täysin oikein. Islam on tullut Suomeen jäädäkseen. Islam kuuluu Suomeen. Moni suomalainen on muslimi. Tämä kehitys on väistämätön. Islam on hyvin vasemmistolainen uskonto ja aate. Maailma on globaali. Suomi on avoin ja kansaivälinen yhteiskunta. Suomalaisuus on avoin ja kuuluu kaikille. Kuka tahansa voi ruveta suomalaiseksi, jos haluaa. Kehitysmaalaisillakin on oikeus suomalaiseen elintasoon, koska ihmisoikeudet ovat jakamattomia. Me täällä olemme elintasosyyllisiä ja elintasoamme on jaettava muille. Islam on lisättävä Suomen perustuslakiin Suomen valtionuskontona kristinuskon rinnalle. Risti on poistettava Suomen lipusta tai siihen on lisättävä myös puolikuu tasa-arvon vuoksi. Tai Suomen lippu on korvattava sateenkaarilipulla. Bahmanpourin sanat homoudesta on täysin revitty kontekstistä. Toimittaja tai kuka tuo mies olikin ahtoi Bahmanpourin verbaalisesti nurkkaan ja suorastaan pakotti häntä lausumaan tuota kuolemantuomiosta. Pitää myös kuunnella, mitä Bahmanpour oli muuten sanonut. Hän itse ei missään tapauksessa hyväksy homojen surmaamista. Rasistit voi mellastaa, mutta heitä on pieni vähemmistö eivätkä he voi mitään positiiviselle ja edistykselliselle kehitykselle kohti uutta, kansainvälistä ja monikulttuurista Suomea, johon kantasuomalaistenkin on sopeuduttava. Allahu akbar, toverit!

pzkw

Vitun paskaa huumoria.

M

Suomen äänestäjät ovat saaneet tahtonsa läpi. Ei mitään huomautettavaa siihen nähden.

Puosuvaari

En malta olla kirjoittamatta pientä kommenttia tähän:
1) Saksassa äänestettiin oikealle, mutta hallitus tehtiin pari askelta vasemmalle.
2) Ruotsissa äänestettiin oikealle, mutta mentiin 2-3 askelta vasemmalle.
3) Suomessa(kin) äänestettiin oikealle, mutta tyttöhallitus tehtiin ainakin ne pari askelta vasemmalle.
Eli ei välttämättä äänestäjien vika, vaan enemmän hallituksen muodostamisen suhmurointia siellä ja täällä missä äänestäjien tahto jäi toteutumatta.
Tätä voitaneen kuvata länsimaisen edustuksellisen demokratian valuvirheenä, ei aina – ainakaan kokonaan – äänestäjien vikana.
Toivottavasti seuraavissa vaaleissa muistetaan. Länsimainen demokratia valuvirheineenkin on kuitenkin parempi malli kuin kommunismi, fasismi ja islamismi.

rtellinen

Ei ole suhmurointia vaan tasan tarkkaan laskelmoitua punakaartilaisten harjoittamaa puliveivausta. Vasemmistolle on aina ollut tunnusomaista se, että jos kannatus ei muuten riitä(tyranniaan) niin otetaan ulkoparlamentaariset keinot käyttöön, porvaripuolueisiin luikerrelleitä “viidensiä kolonnia” myöten. Sekin on vasemmistolle aina ollut tunnusomaista. Soluttautuminen. Eikä ole mitään epäilystä etteikö suomen, ruotsin ja saksan tapauksissa myös tiedustelua harjoittava viranomaiskoneisto olisi vasemmiston työrukkasena. Tämän yhteiskuntaan kätkeytyneen vasemmiston “näkymättömän” kouran kädenjälki näkyy ko.maiden hallitusten tekemisissä ja niitä rakennettaessa. Myös silloin kun hallituksessa ei olisi yhtään vasemmistopuolueiden edustajaa.
Nyt korona-aikana on oltava tarkkana, koska aivan varmasti vasemmistolla on kiusaus käyttää tilaisuutta hyväkseen. Tehdä korona-arjesta uusi normaali, jäädyttää(puliveivata) poikkeustila ikuiseksi ja varmistaa valtansa jatkuvuus. Mihinpä se koira karvoistaan pääsisi.

Suomi Finland

Jokunen tyttö ja yksi täysiverinen huuhkain.

Raksaäijä

Täydellistä tilannetajun puutetta hallinnolta tehdä tälläinen ulostulo!!!
Onko tämä mukamas sellainen viesti jolla vähennetään vastakkainasettelua suomalaisten kesken ?

Kerrostalokävelijä

Soittakaa musiikkia kerrostalossa silleen että naapuriin kuuluu.
Musiikki on haramia ja oma musunaapurini noin 40 ukko ei uskalla
kävellä vastaan käytävässä vaan jää siihen välikköön ja odottaa että kuljen ohi.
Musuakat tosin kävelee pahki joukkona.

Anonymous

Tässäpä erään merkittävän tapauksen silminnäkijän kuvausta ylioppilaiden juhlasta Gumtähden kentältä 1848. Kertojana August Schauman: ” Ja viimeksi astui puhujalavalle Suomen lipun juurelle Fredrik Cygnaeus esittääkseen maljan Suomelle. Tätä puhetta on kuvattu useammin kuin kerran miten Cygnaeus venetsialainen viitta hartioillaan seisoi siinä laskevan auringon valossa ja puhui lähes tunnin ajanbSuomen nimestä,sen kauneudesta, sen muistoista, sen toiveista, miten hänen sanansa vaimensivat kaiken melun tuossa vilkkaassa väkijoukossa,nmiten silmät kyyneltyivät, miten kaikuvat suosionhuudot useasti keskeyttivät puheen ja miten sen päättyessä kaikki päät paljastuivat ja kajautettiin “Maamme”-laulu, jota soitettiin ja laulettiin yhä uudelleen ja uudelleen, niin ettei siitä ollut loppua tulla lainkaan.”

Tapiola

Kun Suomen Suuriruhtinaskunta sai alkunsa 1809 ja Hänen Keisarillinen viisautensa, ja myös armonsakin antoi autonomian myötä Suomen itsehallinnolle erilaisia itsenäisyyteen verrattavia vapauksia, sai suomen kielikin kehittyä, ja edellä olevan kirjoittajankin tuoma asia sai riemullisesti noin tapahtua. Omankin isoisäni isoisän isän syntyessä Kustaan ikkunan alle, ja tuli kastetuksi ruotsalaisella etunimella, niin jo 1820- luvulla oli hänenkin nimi suomalaiseksi vaihdettu.
Kun opettaja kysyi, millä nimellä kansakoulun perustajaa Cygnaeusta kutsuttiin?
Pikku Kalle: se oli uuno!

Rehellisyyttä arvostava, moraalinen veronmaksaja.

Toivotan istuvalle valtioneuvostolle suomalaisuuden – ja jokaisena muunakin – päivänä hyvää matkaa hevon helvettin; mars, mars, niin kuin olisi jo!