Valtioneuvosto toivotti suomalaisuuden päivänä hyvää ramadania

Skärmbild (359)

Suomen kalenterin mukaan tänään vietetiin J.V. Snellmannin ja sitä myöten suomalaisuuden päivää. Valtioneuvosto päätti muistaa kansalaisiaan julkaisemalla muutaman syvästi uskovaisen muslimin ramadan-tervehdyksiä.

Ramadan-tervehdyksiä suomalaisille toivottivat imaamit Ramil Belyaev, Anas Hajjar, Abdirizak Sugulle ja Abbas Bahmanpour. Osa puhujista ei osannut kunnolla puhua suomea. Bahmanpour taas muistetaan siitä, miten hän suorassa lähetyksessä loihe lausumaan, että homot on heitettävä katolta kuolemaan.


 
Kannattaa opetella näin ramadanin aikaan hieman rispektin alkeita. Ramadanin aikaan muslimit ovat kärttyisiä ja vaativat erityisen paljon erilaisia pieniä etuoikeuksia itselleen. Pidä mielessä seuraavat ohjeet:
Islamilaisuus valtaa alaa ei varsinaisesta valtausperiaatteella vaan siksi, että ei-muslimit antavat muslimeille myönnytyksiä. Älä siis ikinä anna periksi muslimille. Opettele käytännössä olemaan väistämättä muslimia. Kun kadulla, portaissa tms. vastaan tulee muslimimies, niin hän ei väistä ikinä. Hän on tottunut siihen, että valkoinen reppana väistää. Astuu ojan penkalle koiran paskaan kunhan saa väistää. Muslimimies on tottunut tähän.
Kun ja jos kävelet törmäyskurssilla muslimimiehen kanssa niin kävele päin. Älä väistä. Älä eleelläkään anna etukäteen sanatonta merkkiä, että aiot väistää nöyrästä niiaten. Kun törmäys tapahtuu niin kehitysmaasta tullut tulija nostaa rähinän. Hän ei ole tottunut siihen, että valkoinen ei väistä. Hän on tottunut siihen, että valkoinen vääräuskoinen kuffari väistää ja nyt hänen rispektiään on loukattu kun häntä ei väistetty.
Opettele pelottomuutta. Älä ainakaan näytä sitä, jos paskanpää on jäykkänä. Muslimirähinää ei tarvitse pelätä. 50-kiloisessa lampaanjalassa ei ole mitään pelättävää, hän on vaan tottunut nostamaan rähäkän kun rispektiä loukataan. Se on hänelle yhtä luonnollinen toimintamalli kuin suomalaisille anteeksipyyntö, kun jos vahingossa törmätään toisiinsa. Rispektimies on tottunut siihen, että vääräuskoinen kuffari viimeistään rähinätilanteessa astuu ojaan koiranpaskaan väistämään  ja pyytää nöyrästi anteeksi. Älä siis pelkää rähinää vaan sano haista vittu, tai jos oikein haluaa palauttaa rispektiä niin ”Äitis oli huora ja huono nussimaan”. Tämä loukkaa rispektiä erityisen paljon.
Voin luvata, että herra isoherra saa totaalisen kilarin. Ensin vääräuskoinen kuffari ei ole väistänyt ojan pohjalle koiran paskaan ja sen jälkeen vielä vittuilee äitinsä panotaidoista. Ärrä krohisee mukavasti. Tilanteessa ei kuitenkaan ole mitään pelättävää eikä varsinkaan mitään rasistista. Siinä vain kaksi miestä puhuu samaa kieltä.
Kun ja jos osaa hoitaa tilanteen siten, että et ole mies, jonka varpaiden välistä tursuaa koiranpaskaa kun olet väistänyt penkalle, niin seuraavalla kerralla rispektimies saattaa tervehtiä sinua pieni kunnioitus pinnassa. Jos olisit astunut koiranpaskaan niin seuraavassa kohtaamisessa hän tönii sinut syvemmälle sinne ojaan. Ja sinä kumarrat entistä nöyrempänä herrallesi.
Yritäppä nousta sieltä ojan pohjalta selkä suorana kadulle, varpaissa haisevaa koiran paskaa. Vähäinenkin kunnia eli rispekti käveli rispektimiehen mukana pois.
Tällä valtioneuvoston Twitter-viestillä oli nyt juuri sellainen sanoma, että suomi-poika siinä astui ojan pohjalle koiran paskaan. Suomaisuuden päivänä päästettiin imaamit teroittamaan vääräuskoisille kuffareille islamin ilosanomaa.