Tuhoisat pommi-iskut jatkuvat tasaiseen tahtiin

Kuvakaappaus 2020-05-12 14-23-44

Pommi-iskut ovat jatkuneet säännölliseen tahtiin, vaikka niiden kirjoittelussa on ollut tauko. Viime yönä jysäytettiin Helsingborissa ulko-ovi huitsin nevadaan ja materiaaliset vahingot olivat Stalingradin piirityksen jälkeen.

Brunnsbäckgatanille saatin pommi-isku klo 02.00 aikaan. Isonpuoleinen räjähdys kuului kilometrien päähän. Räjähdyspanos viriteltiin tavan mukaan kerrostalon ala-aulaan ja pommin voimasta puoli rappua räjähti remonttikuntoon.
Räjähdyksen voimasta myös lähitalojen ikkunoita rikkoontui. Asiaa tutkitaan yleisenä vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Räjähdyksiä on sattunut siis tasaiseen tahtiin. Niitä ei tällä hetkellä vain huomaa, sillä monien keskittyminen riittää vain virusepidemian seuraamiseen ja yksittäiset kerrostalojen räjähdykset ovat pikku asioita.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pelle Hemppainen

Eivät tajua olevansa sodassa?

KJ

Ei tajua ei ainakaan lampaat.
Joskus ristiretkien aikaan kun pykättiin kirkko muille maille, tarkoitti se sitä että kristinusko määrää,
Kohta puoliin lempeimmissä ja “sivistyneissä” maissa ryhdytään mielummin ihan kirkon ohjenuoralla muuttelemaan kirkkoja musulmaanijihadisteille moskeijoiksi, missä kaikuu salafistista boko haramia arabiaksi ja somaliaksi. Ai että kun suvakki sitten valuu nestettä, eli ns. kamelinkultaa.
Eli nämä kaikki kukkahattutädit- ja sedät- sekä monisukupuoliset friikit. Sekoittavat samalla toistensa päitä eri somekanavilla, tuhoten mahdollisten lastensa kehityksen.

hieno homma

Nämä pommimiehen puolikkaat taas luulevat olevansa sodassa. 🤔

Suomi Finland

Siinä paikallinen kirjeenvaihtaja on taas heti tiennyt, mihin heräsi. Miten alamaailman asiantuntija? Joko on näkemys siitä, mikä veivaus tuossa tekijä/uhri akselilla on?

Varokaahan

Ruotsi alkaa muistuttaa wanhaa Beirutia. Milloinkahan aletaan antaa matkustusvaroituksia. Trump voi olla ensimmäinen joka varoittaa kansalaisiaan pommivaarallisesta Ruotsista.