Wilma Anderssonin murhasta syyteet poikaystävälle

Wilma blev 17 år.

Suurta huomiota saaneen Wilma Anderssonin murhatapauksen syytteet luettiin tänään Uddevallan käräjäoikeudessa. Kurdiinotaustaista poikaystävää syytetään murhasta ja hautarauhan rikkomisesta.

Andersson nähtiin hengissä viimeksi marraskuun 14. päivä viime syksynä. Kadonneen tytön tapaus oli auki muutaman päivän kunnes poikaystävä otetiin kiinni ja on ollut siitä asti vangittuna.
Tarkasti ei julkisuudessa tiedetä mitä Anderssonille on tapahtunut, mutta joitakin ruumiinosia on löytynyt. Koko ruumista ei kuitenkaan ole vieläkään löydetty, vaikka koko Uddevalla on käytännössä haravoitu neliö neliöltä ja järvet sukellettu ja naarattu.
Joka tapauksessa poikaystävä on paloitellut Anderssonin useampaan osaan. Mies oli sahannut 17-vuotiaan tyttöystävänsä pään irti ja säilytellyt sitä foliokelmuun pakattuna matkalaukussa asunnollaan. Laukussa oli pään lisäksi alushousuja. Asunnolta löydettiin tutkinnassa paljon Anderssonin verijälkiä.
Todistajien mukaan pari oli riidellyt katoamispäivänä. Pojan kerrotaan olleen hyvin omistushaluinen ja mustasukkainen. Kannattaa huomata, että asiasta oli hetken vangittuna pojan molemmat vanhemmat. Tuolloin epäiltiin, että he olisivat osallistuneet jollain tavalla ruumiin hävittämiseen.
23-vuotias mies on kiistänyt olevansa millään tavalla osallinen katoamiseen ja irtopään löytämiseen.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pyöveli
Pyöveli
13.5.2020 14:59

Ei ne vaan usko. Tavallinen surullinen tarina jälleen. Kyllä ainakin kuolemantuomiota tuomiona pitäsi jo harkita vakavasti, koska nämä pitävät pilkkanaan länsimaista oikeuskäytäntöä.

SaleSeta
14.5.2020 07:43
Vastaa...  Pyöveli

Samalla tavalla pää irti… Kaveri lankuun kiinni ja sahaamalla vaikka kerta veto käsisahalla parin päivän välein. Meneehän siinä aikaa, mutta kaveri ehtii miettimään tekosiaan ja heimoveljetkin näkee, että uskontojen mukainen silmä-silmästä -periaate toteutuu.

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
13.5.2020 15:02

Se on rasismia ja islamofobiaa OLETTAA että muslimin hallussa olleella tyttöystävän ruumiista irrotetulla päällä olisi yhtään mitään tekemistä tytön katoamisen kanssa! HÄVETKÄÄ, NATSIT!!!!!!

Los6666
Los6666
13.5.2020 15:05

olis vissiin tonki likan kannattanu miettiä kahteen kertaan, ennenku alkaa näiden ihmisjätteiden kanssa mihinkään tekemisiin… prkl

Jaaha
Jaaha
13.5.2020 22:17
Vastaa...  Los6666

Vanhempien olisi pitänyt. Lapsia on turha osoitella, jos päästetään Kurdiaanojen kanssa hengailemaan.

Jarkko
Jarkko
14.5.2020 13:57
Vastaa...  Jaaha

Vanhemmat,virkavalta ja koulu ovat sitä varten että ne opettavat lapsille minkä tekeminen ja mihin asioihin tai mihin maanpäällä kulkeviin petoihin puuttuminen on vaarallista.
Eihän taaperoakaan lasketa jyrkänteen reunalle leikkimään.
Mutta mitä nämä vastuulliset tekevät?
Laittavat edesvastuuseen näistä asioista huolestuneet kantaväestön edustajat.

Aappa
Aappa
13.5.2020 15:12

Irtopää kuulostaa ihan varrestaotetulta todistusaineistolta, ja sen säilyttäminen viittaa myös kerrottuun omistushaluisuuteen, ehkä jopa läheisriippuvuuteen: ei halunnut päästää irti, vaikka pää oli irti.

Valtsu
Valtsu
13.5.2020 17:59
Vastaa...  Aappa

Irtopään säilyttäminen yhdessä alusvaatteiden kanssa kuulostaa enemmänkin astetta sairaammalta perversiolta.

Anonymous
Anonymous
13.5.2020 19:11
Vastaa...  Aappa

Ei Suomessa irtopään roikottaminen videolla ole rankaistava teko, jos samannäköiset kaksoset kiistävät murhan ja pään leikkaamisen. Näin on tapahtunut.
Wilman murhaaja tuskin saa ansaitsemaansa jälkikäsittelyä Ruotsin vankilassa. Vai mikä on tyyli?

Juha
Juha
13.5.2020 16:02

kommunistiset kokeilut, kuten tämä väestönvaihto, jolla kansallista identiteettiä pyritään hajoittamaan, johtaa aina tuhoon ja kuolemaan. niin kuin tässäkin tapauksessa.. ei ne koskaan opi. lisää ruumita tulee kun aate leviää..

Surullinen tarina
Surullinen tarina
13.5.2020 16:05

Kuten aiemmin todettua, jälleen yksi surullinen tarina siitä kun geelitukka näyttää niin paljon seksikkäämmältä kuin oman rodun edustajat. Ja kun ne vielä jopa tuoksuu hyvälle niin johan siin Hämeenlinnan Goodmanillakin pikkutytöt pörää portaiden päissä parveilevien geelitukkien ympärillä.
Paitsi että sen jälkeen kun se Hämeenlinnan pimu menetti päänsä niin niitä on ollut vähemmän julkisilla paikoilla. Edes ne vihaiset roskasäkit ei mölyä niinkuin ennen.
Elämä on valintoja ja nämä kaksi tekivät omansa. Luonto poistaa heikot yksilöt.

John MacMunne
John MacMunne
13.5.2020 20:25

Unelmavävyjä siellä vaan pörrää…
Siiderivalaat huom. nyt kannattaa viedä ”parhaat päältä”, ennen kuin alaikäiset pissikset ehtivät apajille.

Anonymous
Anonymous
13.5.2020 16:31

Kun näin uutisen IL:stä, niin heti tuli mieleen että matun tekosia, eikä mennyt arvaus metsään. Samaten kun Ahvenanmaalla jalkapalloilija raiskaili, tuli ekana mieleen että ei voi olla muu kuin matu, niin matuhan se jälleen raiskaili.

Polisen
Polisen
13.5.2020 16:34

Nyt täytyy antaa muuten tehottomalle ja munattomalle Ruotsin poliisille tunnustusta!
Jo syksyllä poliisi uutisoi, että se on löytänyt sellaisia ruumiinosia, joiden perusteella vodaan päätellä, että Wilma ei ollut elossa. HYVIN PÄÄTELTY!
Eikä mennyt kuin vain puoli vuotta, että syytteet saatiin luettua. TEHOKASTA!

Jarkko
Jarkko
14.5.2020 14:05
Vastaa...  Polisen

Mutta suostuukos herra Kurti tuleen oikeuvven eteen.Tokihan hänet on laskettu odottelulomalle ja maksettu lippu kotomaahan tsiikaan sukulaisiaan kun on odotettavissa että joutuu tiilenpäitä lukeen jopa kuukausiksi.

h44
h44
13.5.2020 17:00

Varmaan löysi pään surun murtamana tyttöä etsiessään. Iso susihukkanen on syyllinen!

Kuli
Kuli
13.5.2020 17:03

Huomaan ehkä hiukan kyynistyneeni matkan varrella, kun nämä ihqut ja romanttiset monikulttuurirakkaustarinat aiheuttavat vain hekottelua itselleni.
Tänään, kun luin tästä jutusta iltakurasta, niin mietin onko tarinassa mahdollisesti monikulttuurisuus vivahde, kun puhuttiin irtopäästä. Tuli heti mieleen, että olisiko kyseessä rispektiin liittyvä rakkaustarina ja olihan se.

rtellinen
rtellinen
13.5.2020 17:40

Oisko loput tytöstä kadonneet halalina ja kebabina? Löytyykö sulhon lähipiiristä pizza-yrittäjiä?

Tuumaaja
Tuumaaja
13.5.2020 17:59

Skandinaavisten naisten fataali ongelma on unohtaa päänsä milloin mihinkin, vaikka vieraan matkalaukkuun, suvakkilogiikalla tämä tuntuu oikein luonnolliselta vahingolta josta kurdiaanoa on mahdoton syyttää.

Anonymous
Anonymous
13.5.2020 19:11

En tunne enää pätkääkään sääliä ainuttakaan matupatjaa kohtaan.
Tästä asiasta on varoitettu 90-luvulta asti.

Kädettömät Ruotsalaiset poliisit
Kädettömät Ruotsalaiset poliisit
14.5.2020 10:26

Kuullostaa aika oudolta. Poliisit eivät olleet löytäneet ensinmäisellä tutkintakieroksella Wilman päätä murhaajan asunnolta. Yhdeksän (9) päivää myöhemmin kun rikospoliisi taas tuli tutkimaan, niin kassi jossa Wilman pää oli löytyi. Koira merkkas löydöksen, eli tämä tahtoo sanoa siitä, että eläin löysi Wilman pään, ei ihminen.

kelafisti
kelafisti
14.5.2020 11:09

”Koira merkkas löydöksen, eli tämä tahtoo sanoa siitä, että eläin löysi Wilman pään, ei ihminen.”
Sikäli sopivaa, koska eläin sen pään katkaisikin, ei ihminen. Surullinen yksittäistapaus niin kovin monista…

Jarkko
Jarkko
14.5.2020 14:07

No ei kai rootipolliisi ny saa toisten laukkuja alkaa kaivelmaan.

Klovni Miljardi
Klovni Miljardi
14.5.2020 15:38

Jaa vähän niinkuin bodari-Pandora Tampereella?

Oracle Flame
Oracle Flame
14.5.2020 12:38

Pitäisi kouluissa olla opetusta jo pienestä asti miten käy jos tapaa muslimimiehen iltapimeällä, sekä mitä todellakin tapahtuu jos tekee elämänsä suurimman virheen ja aloittaa muslimimiehen kanssa suhteen. Tilastot puhuvat puolestaan. Raiskaamista, hakkaamista, henkistä väkivaltaa, vainoamista, alistamista, murhaamista ja pään irrottamista pukkaa. Aivan kuten islam ja koraani heille opettaa. Jos oikein oikein oikeeeeeein onnellisesti käy niin suhteesta pääsee super-erityisen helpolla ainoastaan muutamalla pahoinpitelyllä, 10-15 vuoden vainoamisella sekä luottotietojen menetyksellä. Tämä tosin on se epätodennäköisin vaihtoehto.

Puosuvaari
Puosuvaari
14.5.2020 12:52

Poliisille vielä erikoispisteet ja papukaijamerkki kun olivat ”unohtaneet” tutkia (ex-) poikaystävän asunnon.. Kyllä Ruotsissa on homma hanskassa…

Pyöveli
Pyöveli
14.5.2020 15:43
Vastaa...  Puosuvaari

Nämä paskaläjät ovat valtiovallan ja poliisin erikoissuojeluksessa, ei tästä muuta johtopäätöstä voi enää vetää. Tai sitten Ruotsin poliisi on vaan niin vitun onneton ja idiootteja täynnä oleva laitos, kuin taposia potenssiin sata.