Wilman murhaaja: "Se huoranpentu sai mitä ansaitsi"

Wilma Anderssonin murhaaja irakinkurdiaano 23-vuotias Ahmed Tishko paljastuu pikkuhiljaa jonkinlaiseksi ihmisjärjen tuolla puolen olevaksi olennoksi. Sen verran karmaisevia ovat tapahtumat.

Tapahtumien kulku on suurin piirtein seuraava. Wilman isä ilmoitti sunnuntaina 17. marraskuuta tyttärensä kadonneen. Wilma oli tuolloin 17-vuotias. Wilma asui tuossa vaiheessa puoliksi kotonaan ja osittain Tishkon huoneistossa Uddevallassa. Isä kertoi poliisille, että tyttären ja Tishkon suhde oli ollut myrskyisä. Ilmoitushetkellä kukaan perheestä ei ollut saanut minkäänlaista yhteyttä Wilmaan puhelimitse tai muutenkaan.
Viimeisin varma havainto Wilmasta oli 14. marraskuuta kun hän oli lainannut isältään rahaa hammaslääkäriin, mutta tyttö ei ilmaantunut seuraavan päivänä vastaanotolle. Kun tyttäreen ei saatu yhteyttä olivat vanhemmat yrittäneet kysellä tutuilta ja tutun tutuilta oliko kellään havaintoa Wilmasta.
Poliisi aloitti tutkinnan soittamalla Wilman poikaystävälle Ahmed Tishkolle. Tämä kertoi, että Wilma oli hänen ex-tyttöystävänsä, koska he olivat eronneet aiemmin torstaina. Tishko kertoi, että ei tiennyt Wilman menemisistä yhtään mitään.
Seuraavaksi tapahtumiin lähtee mukaan Missing People-vapaaehtoinen etsintäryhmä ja Wilman löytymiseksi koko Uddevalla on kirjaimellisesti kammattu sentti sentiltä.
 
Maanantaina alkaa tapahtua jotain. Tishkon naapuri soittaa poliisiin, että oli kuullut edellisenä torstaina kovanpuoleista riitelyä Tishkon asunnosta. Meteli oli kuitenkin loppunut yhtäkkiä. Tästä seurasi, että poliisi tekee kotietsinnän asunnolle. Tekniset tutkijat löytävät useita suuria verijälkiä pitkin asuntoa. Tishko otetaan nyt kiinni ja kuulusteluun epäiltynä murhasta. Hän kuitenkin kiistää kaikki.
Viikon päästä asuntoon tehdään uusi etsintä koiran kanssa. Kun tutkijat menevät asuntoon sisälle niin siellä haisee ”ruumiille”. Koira merkkaa vaatekomeron. Komeron ylähyllyn romujen seasta löytyy laukku. Ja kun laukku avataan niin sieltä löytyy foliolla ja pakkausteipillä paketoitu Wilma Anderssonin pää!
 
Nyt Tishkoa aletaan painostamaan pitkillä kuulusteluilla. Mutta Tishko ei vastaa kysymyksiin kuin lähinnä ynähdellen. Hän istuu hiljaa ja ainoa mitä hän sanoo on suurin piirtein, että pääseekö vessaan tai saako vettä.
 
Poliisilla on tässä vaiheessa päällä suuretsinnät. Kaikki liikenevät yksiköt haravoivat kaikkia mahdollisia paikkoja. Kaatopaikat, roskakontit, kaivot, tierummut, ylipäätään paikat, jonne ruumis olisi mahdollista, piilottaa haravoidaan. Tutkijoille on muodostunut kuva, että Wilma murhattiin asunnossa. Tätä tukee asunnosta löytyneet verijäljet, veriset hiukset ja muut ruumiinnesteet tai eritteet. Myös asunnossa olleesta keittiöveitsestä löytyi Wilman DNA:ta.
 
Wilman ystävien kautta tulee esille, että Wilma teki suhteelle lopun Tishkon kanssa. Wilma oli kertonut asiasta ystävilleen keskiviikkona, että aikoo seuraavana päivänä kertoa asiasta Tishkolle. Selviää, että Tishko on ollut todellinen anopin unelma. Wilma nimittäin eli suhteessa lähes orjamaisissa olosuhteissa. Hän ei ollut suhteessa kovin vapaasta tahdostaan. Tishko oli mm. pakottanut Wilman lopettamaan koulunkäynnin, jotta tämä voisi omistautua kotiäidin osaan. Tishko puhutteli Wilmaa ”huoranaan” ja ”omana lumppunaan” (alentavassa mielessä).
Wilman isosiskon mukaan suhde oli Wilman ensimmäinen eikä hän ollut sellainen kypsä aikuinen, joka olisi osannut pitää puolia kokemusperusteisesti suhteessa. Siskon mukaan Tishko oli pakottanut Wilman kuristusseksiin. Eli seksin aikana kuristanut tyttöä pyyhkeellä kurkusta. Niin ikään Tishko oli yrittänyt pakottaa Wilmaa ottamaan ystäviään mukaan ryhmäseksiin. Wilma oli kysellyt siskoltaan onko sellainen normaalia.
Edelleen tulee esille sellaisia seikkoja, että Tishko pakotti Wilman avioitumaan lähiaikoina islamilaisin menoin. Tishko yritti saada Wilman kääntymään islamiin ja pukeutumaan islamilaisen tavan mukaan. Wilma oli Tishkolle siis aivan jotain muuta kuin joku rakkaussuhde. Lähinnä tulee mieleen joku muslimimiehen nöyryytys, kun on saanut itselleen vääräuskoisen orjan ”huoraksi”. Tishko nimittäin kielsi Wilmalta vähän sitä sun tätä, koska ne olivat ”haram”. Eli islamilaisittain syntiä. Wilma ei saanut tavata vapaasti ystäviään ja joutui esimerkiksi pyytämään Tishkolta anteeksi jos Wilma tapasi siskoaan.
Siskon mukaan Wilma muuttui suhteen aikana hiljaiseksi ja alistuneen oloiseksi, pelokkaaksi.
 
Tulee esille myös sellainen asia, että vaikka Tishko ei puhunut kuulusteluissa mitään niin poliisivankilassa hän teki jonkinlaisia avautumisia vartijoille. Vartijat olivat sanoneet Tishkolle erään avautumisen yhteydessä, että heillä on velvollisuus kertoa asioista kuulustelijoille, jos he kuulevat jotain sellaista, joka voi liittyä juttuun. Tishko oli tuolloin kertonut jotain suhteestaan Wilmaa. Mutta kun vartijat eivät halunneet kuulla, oli Tishko sanonut: ”Se huoranpentu sai mitä ansaitsi!”
 
____
Tähän mennessä Wilman ruumista ei siis ole vieläkään löydetty. Voi vain arvailla mitä arabiaano on keksinyt torson hävittämiseksi, sillä ruumiin löytämiseksi on haravoitu koko Uddevalla. Jos ruumis olisi haudattu tai upotettu veteen, se olisi löydetty.
Kannattaa huomata sekin, että asiasta on ollut kiinni myös Tishkon isä ja äiti. Joten siltäkin osin voi vain arvailla mitä kaikkea sairasta oikeudenkäynnin aikana tulee esille.
Seurataan tilannetta kun oikeudenkäynti varsinaisesti alkaa.
:::

HUOM HUOM! Kaikki Wilmaa alentavat kommentit poistetaan ja kommentoija bännätään ip-osoitteen perusteella. Mitään poikkeuksia en salli. Jos vähäkään tekee mieli syyllistää Wilmaa tai sössöttää juutalaisten salaliitoista niin sille on olemassa paljon parempia nettisivuja kuin tämä.

Subscribe
Notify of
78 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
15.5.2020 19:31

Minä olen omalle tyttärelleni sanonut sanomasta päästyäni, että ei ole MISSÄÄN tekemisissä näiden kanssa. Samat sanat pojalle. Ja itsepuolustus kurssin olen heille maksanut. Sekopäitä. Siis aivan sekopäitä.

Tapiola
15.5.2020 19:41
Vastaa...  Anonymous

Juuri noin pitääkin oikeamielisten vanhempien tehdä. Minulle tuli jotenkin tuosta otsikon sanomasta mieleen, että tyttö sai mitä vanhemmat olisivat ansainneet.

Anonymous
15.5.2020 21:39
Vastaa...  Anonymous

Yritä siinä opettaa tytärtäsi samalla kun televisio ja lehdet tihkuvat mainoksia ja kuvia joissa valkoinen tyttö on ihqun geelitukan tai afrikaanon kainalossa. Kuin tämä olisi jokin tavoiteltava asia nuoren naisen elämässä. Tiedä vaikka Wilmankin vanhemmat kyllä olisivat varoitelleet tytärtään, mutta koululaitos ja media tehneet silti tehtävänsä ja vetäneet pidemmän korren.

Anonymous
15.5.2020 21:57
Vastaa...  Anonymous

Joo tajuan pointtisi. Mutta itse olen toiminut niin, että kerron omista kokemuksistani. Ja lisäksi olen näyttänyt jälkikasvulle videoita miten matujengit toimivat. Suoraa puhetta jne. Ne myyrä piirretyt jne ovat historiaa. Yhteiskunnassame on mulqvisteja, jotka ovat täällä raiskatakseen sekä tappaakseen vääräuskoisia.

Anonymous
16.5.2020 13:47
Vastaa...  Anonymous

”Ja lisäksi olen näyttänyt jälkikasvulle videoita miten matujengit toimivat.”
Ja sitten lapsi soittaa lastensuojelun tai polpolle ja kertoo, että iskäni/äiskäni on rasisti ja esittää ikäviä videoita maahanmuuttajista. Eli keissi Pavlik Morozov suunnilleen.

Anonymous
16.5.2020 13:42
Vastaa...  Anonymous

”…mainoksia ja kuvia joissa valkoinen tyttö on ihqun geelitukan tai afrikaanon kainalossa.”
Olen myös huomannut, että noissa mainoksissa valkoinen mies esiintyy lähes aina valkoisen naisen kanssa, ja ko. naisella on erivärisiä lapsia.

Aikki
16.5.2020 11:36
Vastaa...  Anonymous

Onneksi omat lapseni ovat jo aikuisia, ja osaavat itse päätellä millaisista hulluista on kyse. Tämä murhaaja olisi lopetettava samalla tavalla, kun hän murhasi Wilman, mutta sitähän ei suvaitsevaisessa Ruotsissa tehdä. Tämä irakilainen murhaaja nauraa vankilassa, kun tietää pääsevänsä vapaaksi kärsittyään ruotsalaisessa vankilassa lyhyen tuomion ja sen jälkeen saa jäädä Ruotsiin murhaamaan lisää sinisilmäisiä ruotsalaisnaisia. Voisiko joku kertoa ruotsalaisille, ettei kaiken suvaitsevaisuus ole hyväasia, jos se aiheuttaa ruotsalaisnaisille pahaa. Olen raivon vallassa, kun olen lukenut näiden miesten teoista. Minä en tuntisi armoa heidän kohdalla.

Anonymous
16.5.2020 13:59
Vastaa...  Aikki

”Tämä murhaaja olisi lopetettava samalla tavalla, kun hän murhasi Wilman, mutta sitähän ei suvaitsevaisessa Ruotsissa tehdä.”
On pakko sanoa, että Wilmalla ei valitettavasti ollut isää. Oikea isä pystyisi puolustamaan tyttärensä kunniaa tai ainakin yrittäisi tehdä sitä jo alkuvaiheessa ja kansallisuudesta huolimatta.

Hilkka Keskisarja
18.5.2020 21:16
Vastaa...  Aikki

Ikävä juttu. Ei ole ihme jos viha näitä etelämaalaisia vastaan kasvaa. Tietysti heistäkin löytyy ihmisiä, Jos tämä olisi ollut vaikka oma lapseni, niin en edes tiedä mitä saattaisin tehdä tälläiselle sadistille.Voimia vanhemmille loputtomiin.

Anonymous
15.5.2020 19:45

Voi tyttö pieni

Anonymous
15.5.2020 20:07
Vastaa...  Anonymous

Kyllä. Ns sieppaa oikein kunnolla nämä ”kunniakansalaiset ”

Anonymous
16.5.2020 10:53
Vastaa...  Anonymous

Kuvittelikohan Wilma-parka aikaisemmin olevansa feministi? Alistui kuitenkin tuon paskiaisen seksiorjaksi. Kaveri olisi köykäistä kamaa, jos meikäläisen kouriin joutuisi. Tosin niin ei käy.

Anonymous
16.5.2020 12:44

Tuskin 17-vuotias kantaruotsalainen olisi noissa asioissa mikään kokematon, kun siellä (ja täälläkin) kantaväestön sukupuolielämä alkaa jossain ala-asteella, ja 15-vuotiaalla tytöllä usein jo koko maailma ehtinyt käydä ”kylässä”. Minusta ihan tietoinen valinta tuo oli, vaikka kyllä voin erehtyä.

A-M
18.5.2020 14:15
Vastaa...  Anonymous

Aika moista tuubaa tööttäät. Läheskään kaikilla nuorilla ei sukupuolielämä ala ala-asteella. Suuri osa 17-vuotiasta on henkisesti epäkypsiä ja kykenemättömiä arvioimaan järjellä suhdejuttuja, vaikka olisikin jo seksiä kokeillut.
Sinä siis syyllistät uhria.

Hilkka Keskisarja
18.5.2020 21:23
Vastaa...  Anonymous

Tietoinen valinnta, rakkaus on sokea, emme edes tiedä minkälaisen painostuksen alla tämä kaunis tyttö on ollut, siitä vaan ei niin ole mahdollista lähteä, vaikka kuinka olisi tietoisesti halunnutkin, uhkauksia ja taas kerran ja loputtomiin pelottelua. Järkyttävääääääää.

Riku Rantala
15.5.2020 20:20

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!

Ääliö kommentoi
15.5.2020 22:28
Vastaa...  Riku Rantala

Niin, tai kaarnaveneitä Riku…

Tuumaaja
15.5.2020 20:38

Näillä kurdiaanoilla on varaa olla ylimielisiä, koska systeemi tukee sellaista mentaliteettia.
Oikeasti ja oikeudenmukaisesti pyydettäisiin virka-apua vaikka irakin syyrlähetystön turvamiehiltä tai vaikka israelin mossad jonneilta kuulusteluihin, poika visertäisi 15min. jälkeen kuin kanarianlintu ja tunnustaisi muhammedinkin pahat teot.

T
15.5.2020 22:05
Vastaa...  Tuumaaja

Yksi osa ongelmaa on että meistä on tullut velttoja vässyköitä. Wilman olisi pitänyt kertoa ongelmista isälleen ja mahdollisille veljilleen, jonka jälkeen he olisivat piesseet hänet sairaalakuntoon. Vankilatuomiosta välittämättä.

T
15.5.2020 22:07
Vastaa...  T

Siis, tarkennuksena vielä: piesseet tuon geelitukan. Verenpaine nousi liikaa juttua lukiessa.

John MacMunne
15.5.2020 22:42
Vastaa...  T

Jos oma tytär toisi geelitukan näytille, pyyhkisin lattian sillä ja pyytäisin vielä sukulaisetkin kylään…

Anonymous
15.5.2020 23:49
Vastaa...  John MacMunne

Kyllä. Ilman uhoamista , mutta realistisesti olisiko joukolla mulkut köysiin ja susien syötäväksi. Elävänä. Tai suohon upottaminen.

karri
15.5.2020 20:40

Eiköhän ruottista taas kohta tule ryntäys Suomeen kun alkaa oleen vankilat täynnä pedofiilimurhaajia, saa Suomikin osansa…Ilman papereita tietty.

Anonymous
15.5.2020 20:48

Tässä(kin) tapauksessa on ns yhteneväisyyksiä esim Porin tapaukseen. Tyttö oli 17 v, eikä halunnut muslimin kanssa olla tekemisissä. No miten kävi? Kusipää ajoi pääkaupunki seudulta asti raiskaamaan sekä poltti elävältä. Sellainen mussukka. Kunniaa loukattiin.

karri
15.5.2020 21:09
Vastaa...  Anonymous

Joo, ja Oulun tapauksessa isä ohjasi poliisit pedareitten kämppään ja sai itse syytteen väkivallasta, näin ainakin jostain luin, Oikeesti vituttaa tää touhu.

Tuumaaja
15.5.2020 21:35
Vastaa...  Anonymous

Näinhän nämä ISIS vaimotkin on suostuteltu integroitumaan rauhanuskontoon ja -kulttuuriin.
Tämä osoittaa että kuinka pahasti on suomalaisissa/ruotsalaisissa perheissä vanhempien moraali laskenut alle riman ja omille lapsille ei anneta kunnon eväitä elämään eikä varsinkaan itsenäiseen ajatteluun.
Isolle osalle kaikki pedataan eteen valmiiksi, mamma ja pappa tasoittelevat tiet ja käyttävät suhteitaan että sikiöt pääsisivät mahdollisimman helpolla esim: täyttävät tukihakemukset, opettavat autolla ajoa, maksavat kaiken ilman vastinetta (ajokortit, puhelimet etc.), luovivat kesätyöpaikan omasta tai tutun firmasta….
Sitten kun tulee todellinnen realimaailmallinen paikka eteen jossa kysytään ns. maalaisjärkeä ja omatoimisuutta, ei sellaista ole, jäädään paikalleen ja odotellaan joltain muulta apua kun itsellä ei ole alkeellisintakaan työkalua/ halua ratkaista ongelma, tällaisiin perusasioihin eivät ole vanhemmat laiskuuttaan viitsineet tarttua.

Anonyymi
17.5.2020 07:32
Vastaa...  Tuumaaja

Ruotsalainen lällydemokratia ja kaiken hyssyttely on vaarallista. Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla. Valitettavasti Suomi on samalla tiellä.

Anonymous
15.5.2020 21:31

Lisää wilmoja tulee. Siitä pitävät opettajat kouluissa ja feministivanhemmat kotona huolen. Sillä tiedämmehän näin 2020-luvulla erinomaisen hyvin että ”kaikki me olemme pohjiltamme ihan samanlaisia eikä siinä joku ihonväri merkkaa kuule yhtään mitään”.

T
15.5.2020 22:01

Tähän mies-oletettuun verrattuna Uuno Turhapuro hulttiokavereineen on unelmavävy, Vuorineuvos Tuurankin mielestä

Anonymous
15.5.2020 23:00

Eikös se ollut ettei päätä ole löytynyt? Varmaan tuo hirviö nukkui ensimmäisen yön sen irti leikatun pään kanssa ja äiti aamulla teki ”molemmille” puuroa voisilmällä että Tisko jaksaa illalla taas heiluttaa persettään homodiskossa.

Anonymous
15.5.2020 23:56

Minusta tuo vaikuttaa ihan perusmuslimille. Tuollaisia ne vaan jostain syystä sattuu olemaan.

Punavihernatsimafia
15.5.2020 23:57

Tervetuloa! Meillä on tilaa!

Anonymous
16.5.2020 00:48

Ja rahaa on ja sitä riittää Italialle ja jokaiselle joka vaan pyytää.

Anonymous
15.5.2020 23:59

Islam ei ole uskonto vaan mielisairaus.

Anonymous
16.5.2020 00:50
Vastaa...  Anonymous

Viherkommunismi on myös mielisairaus ja kun se ja islam yhdistyy niin jälki on groteskia mutta onneksi Emma Kari on taas pulla uunissa ja kukahan on isä?

ED209
16.5.2020 13:17
Vastaa...  Anonymous

Erittäin hyvin sanottu.

Fatwantarkistaja
16.5.2020 02:35

Tarina ei kerro, missä kohtaa muka tehtiin väärin. Pakolainen sai paniikkikohtauksen ja horjahti. Ehkä rukoili apua liukastuessaan. Lohdutti omaisia irrottamalla tytön pään. Näin meille vieraissa kulttuureissa vaan on tapana toimia. Opetelkaa uimaan.
Mahdollisesti tytön vanhemmat ovat natseja ja opettivat pienestä pitäen noin huonoille tavoille. Inga rasister på våra gator.

Ja päät irtoavat
16.5.2020 04:37

”Heidän kanssaan tulee kivoja ruoanlaittohetkiä”.

Anonymous
16.5.2020 05:54

Mitäs Wilmasta valmistettiin? Kebabia? Halal-lihaa?

Anonymous
16.5.2020 19:09

Voi hyvin olla kun tuossa ”kulttuurissa” nuo kiroileekin tyyliin ”kaivan äitis luut haudasta ja heitän ne sakaaleille äbläwäbläwäblä…!!!”.

Särmääjä
16.5.2020 04:50

Niin paljon pitäisi pyrkiä nuoria tyttöjä valistamaan olla olematta missään tekemisissä ton roskasakin kanssa ettei ainakaan tietämättömyydestä jää asiat kiinni, jos ei vaistomaisesti osaa varoa.. Ei mitään suhdetta, puhetta tai edes katsekontakteja. Harvemmassa on sitten enää ne jäljelle jäävät että ihan yllättäen kadulta viedään mukana pusikkoon tai käydään muuten väkisin päälle.

Anonymous
16.5.2020 05:44

Väkivaltaa ja sotaa pennut lapsiraukka on ajautunut tähän valitettavaan yksittäiseen tapahtumaan ..Selvästikkään häntä ei ole tuettu riittävin toimenpitein, mikä on hyvin vastuutonta ja tuomittavaa.

Juupeli
16.5.2020 07:38

Jotenkin tuntuu siltä, että murhaan liittyy muitakin henkilöitä. Onko Pate mitää havaintoa, että onko ruotsin kansalaisuus Tishko:lla.?

Aikki
16.5.2020 11:45

Nyt ilmeisesti saa kansalaisuuden, jos vähänkin tämän päivän ruotsalaisia tuntee. Ei ruotsalaiset olleet noin idiootteja 1970-1983 luvulla, kun Ruotsissa asuin.

sleepy
16.5.2020 07:48

Ruumis on voitu myydä kebab-lihaksi.
Näin taisi käydä ainakin kerran jo Englannissa. Siinä on ”vääräuskoisille” lisänöyryytys, kun joutuvat syömään oman tyttärensä kebab-lihana.

Minuhe Kerettiläinen
16.5.2020 08:28

Toivottavasti tuo saatanaa palvova olio saa vankilassa mitä ansaitsee – yhteiskunnalta on varmasti saanut disko- yms. rahaa ja muita etuja, joita ei ole ansainnut.

Aikki
16.5.2020 11:47

Löytää kuoleman jälkeen itsensä paikasta, jossa helvetti ei jäädy.

Anonymous
17.5.2020 16:00

Tuskin vankilassa saa sankarin vastaanoton eiköhän siellä ole jo musuenemmistö vangeissa ja vankiloissa käskyvalta.

Anonymous
16.5.2020 09:14

Kukahan lieneekään se ikionnellinen batiikkinoita joka saa tuosta nuoresta herrasmiehestä vielä elämänkumppanin rinnalleen, myötä- kuin vastamäkiinkin.
Vinkki: ei sitten kannata kinastella tiskivuoroista!

Ahmedit eivät koskaan saa ansionsa mukaan.
16.5.2020 11:16

Hieno mies, niin omintakeisia leikki- ja pelihetkiä; harmi vain, että rasistipoliisi ehti pidättää käytännössä vain maahanmuuttajataustan takia ja kaiken lisäksi vielä ennen kuin mies pääsi poliisikouluun tai lääkärinopintojensa pariin ja sitä kautta perustamaan uutta Nokiaa myös Ruotsiin.

Piikki lihassa
16.5.2020 11:31

Kiitos Paavo. Näitä juttuja ei muualla suomalaisessa mediassa kerrota, ainakaan tässä laajuudessa. Totuus on karmea mutta tarpeen tietää.

KJ
17.5.2020 09:59
Vastaa...  Piikki lihassa

#Piikki lihassa
Itseänikin oikein kuvottaa miksi näistä ei uutisoida kunnolla Suomen valtiasmedioissa mitenkään kuin ehkä ohimennen ja muuten suitsutetaan*. Eivät ymmärrä, että tavan kansalainen etsii tietoa näistä asioista ”vaihtoehtomedioista”. Tiedän kyllä että toimittajat niissä käyvät, koska olen nähnyt suoran copy/pasten Oikea-mediasta Iltasanomien uutiseen.
Uutisesta: *Olikohan Hesarissa tai jossain (en jaksanut lukea ja frendi lähetti pääkohdat) uutinen jostain 22-vuotiaasta ananaksesta joka oli käynyt ala-asteen viidessä vuodessa ja on nykyisin ihan kultamussukka. Oma veikkaukseni näille kehitysmaalaisille on se että pienempi älykkyysosamäärä altistaa aivopesulle sekä se, että joukossa tyhmyys (tässä tapauksessa barbaariuus) tiivistyy. Tämäkin on aika varmasti rajatapaus.
Olen koraaniakin lukenut jonkin verran, varsinkin niitä pahimpia suuria sun muita. Se auttaa väittelyissä suvakkien kanssa.
Jos oma lapseni olisi ollut tyttö ja tuonut moniosaajan näytille, olisin joutunut tekemään jotain tyhmää, koska kuuluin aikoinaan skinheadeihin* (90-luvulla), eikä aate ole sydämestäni ikinä poistunut. Olen vain opetellut historiaa ja muita asioita paremmin, enkä enää automaattisesti vedä turpaan.
Se, kun Pate kertoi heidän kunnioituksestaan ja katuojan paskassa kulkemisesta, niin en ole ikinä antanut heidän esim. etuilla kassajonossa. Potkinut perseelle ehkä ja kehottanut liikkumaan eteenpäin. Kerran jouduin lyömään ählyä, jolloin luulin saavani elämäni selkäsaunan, kunnes joku tuntematon pelasti minut lyömällä vanhempaa ”harmaaselkää” pesäpallomailalla. Vanhempi kädellinen lähti juoksemaan karkuun ja nuoremmat seurasivat tätä kuten laumaeläimet usein tekevät.
*Joskus näimme pikkuskinejä (AGV) heilaamassa ja kuulimme heidän puhuvan juttuja ilman mitään tietoja. Kaveri meni antamaan niiden ”päällikölle” pari tillikkaa, etteivät nolaisi kaikkia maahanmuuttovastaisia typerillä puheillaan.
Kiitos Patelle tämän monia kiinnostavan asian uutisoinnista. Laitetaan ensi kuussa taas jotain rahaa, että tämä ei ikinä loppuisi.
Terveisin nimimerkillä: Lottovoittoa odotellessa

Anonymous
17.5.2020 18:13
Vastaa...  KJ

Valtamedia ei uutisoi sen takia, että heidän logiikkansa ja nykyisen laintulkinnan mukaan mikä tahansa jopa paikkaansa pitävä tieto, joka voi aiheuttaa rikastuttajiin kohdistuvan negatiivisen ajattelun, on vihapuhetta ja kiihottamista kansanryhmää vastaan.

Avohoitopotilas
16.5.2020 12:31

Mitä noiden tyttöjen päissä liikkuu vai liikkuuko mitään, kun itse hakeutuvat noiden seuraan miltei väkisin. Alapää hallitsee yläpäätä ihan totaalisesti. Itse en huolisi sieltä etelästä päin olevaa viiksekästä naista, jolla on lisäksi karvainen selkä, vaikka kuningas Julienin mielestä karvainen selkä on nii naisellista.
P.S. Tishko on muuten ukrainalainen sukunimi, mutta se on vain yhteensattuma, kun kyseessä ei ole ukrainalainen.

Faijamies
16.5.2020 14:39

Minullakin on blondi tytär. Suureksi helpotuksekseni hän on normaali, poikaystävänsä on rauhallinen kotimaista laatua oleva työssäkäyvä herrasmies joka on helvetin surkea juomaan viinaa. Eli ihan helvetin tylsä ja turvallinen jätkä. En ole joutunut stressaamaan sekuntiakaan tyttären miesvalintojen takia, se on luksusta jota ei ole kaikille suotu. Itseni tuntien, jos tytär olisi sekaantunut muslimiin/afrikan tähteen niin isi-tytär suhde olisi loppunut siihen paikkaan. Nollatoleranssi. Nollaymmärrys. Nollasuvaitsevaisuus. Kyllä minä tytön arkun olisin maksanut, että jotainhan minullekin olisi siitä ihanuudesta suotu.

Faijamies
16.5.2020 15:27
Vastaa...  Faijamies

Oksettaa tietää että nytkin tuhansissa suomalaiskodeissa mielistellään ja myötäillään tyttären kotiinroudaamaa ihqu-Mohammedia. Parasta pöytään, ollaan ympäri kylää ravattu ostelemassa halaltuotteita, ja sitten istutaan ja yritetään löytää yhteistä kieltä ja ymmärrystä kun Mohammed latelee suustaan paskaa taukoamatta ja teeskentelee unelmavävyä. Siinä sitten hymyillään ja ollaan niin suvakkia vaikka tiedetään että kotiinsa mennessään omaa lasta alistaa ja hakkaa tuo vastapäätä pöydässä istuva paskiainen.

Acc358
16.5.2020 15:16

//// Wilman murhaaja: ”Se huoranpentu sai mitä ansaitsi” ///
Tuo lause on murhaajan ideologian mukainen. Hän ei kokene tehneensä mitään väärää. Päinvastoin hän katsoo tehneensä okein ja pitää vangitsemistaan vääryytenä. Hän on itsensä ja omiensa mielestä uhri, jonka kokema vääryys pitää kostaa. Seurauksena tilanne Ruotsissa pahenee.
Saksassa oli vastaanvanlainen tapaus. Irakin kurdi surmasi 14-vuotiaan tytön. Sai vankeustiuomion ja tietysti valitti tuomiostaan. Vankilassa oli hänen mukaansa liian vähän tv-kanavia ja leipäkin oli pahanmaksuista. Ei selvstikään ymmärtänyt tehneensä mitään väärää.
Tällainen viattomuudentunne perustuu islamin opinkappaleisiin. Muita kuin islamilaisia naisia saa raiskata ja heidän surmaamisensa on jopa suotavaa.
“he may have no remorse for his acts because his victim was an Infidel girl, and his holy book tells him that Infidel women may be taken for sexual use (Qur’an 4:3, 4:24, 234:1-6, 33:50, 70:30); it also says ‘kill them wherever you find them’ (Qur’an 2:191, 4:89, cf. 9:5).”
https://www.jihadwatch.org/2020/05/germany-federal-court-rejects-appeal-of-muslim-migrant-who-raped-strangled-and-buried-14-year-old-girl

juha.
16.5.2020 15:22

Joo.. .Hyvää ramadadia vaan kaikille!

El Comandante Cero
16.5.2020 16:08

Minä olen nähnyt 1990 luvun alkupuolelta kuinka tuhoisia ovat monikultturellit parisuhteet. Aika moni nainen on ollut kirjaimellisesti nyrkin ja hellan välissä. Joskus on tullut piiloitettua päiväksi pariksi onneton puoliso ja lapset ukolta sekä sen suvulta. Meillä on yhdet maailman parhaiten koulutetut ja tasa-arvoisimmat naiset ja onni sekä autuus kuitenkin löytyy kulkemalla säkissä, oikeaoppisella kurituksella tasa-arvo on puolet miehen arvosta plus parhaassa tapauksessa silvotaan tyttöjen ja poikien sukuelimet mitä sitten myöhemmin veronmaksajien rahoilla plastiikkikirurgit paikkailevat jälkiseurausten muodossa. Onko meilläkään tehty yhtä ainoaa lasten huostaanottoa joko riskin tai tehdyn ”ympärileikkauksen” takia. Pahoinpitelyt, lapsiavioliitot, sukurutsaus kuitataan kultturellisilla eroilla joita valtaväestön on ymmärrettävä. Lisäksi meille ovat tulleet etniset järjestäytyneet rikoĺlisjärjestöt.

Aikki
16.5.2020 18:53

Minunkin tuttavapiirissä nainen avioitui Afgaanilaisen miehen kanssa, joka on asunut Suomessa jo useita vuosia, ei siis ole niitä 2015 maahan laittomasti tulleita. Kun pari avioitui, se tapahtui islamilaisin menoin, tilaisuuteen ei saanut osallistua yksikään nainen, ei edes morsiamen äiti. Nainen siis suostui miehelle puolisoksi, vaikka ei ymmärtänyt sanaakaan mitä imaami sanoi. Nyt parille on siunaantunut jo kolme lasta vanhin 5 vuotias. Outoa on se, ettei mies ole paljonkaan perheensä parissa, vaan on aina töissä. Jouluaattonakin lähti kaveriensa luokse, kun heille joulu ei ole juhla.

Anonymous
16.5.2020 16:53

Pari pointtia: mitä vittua alaikäinen lapsi on päästetty aikuisen miehen seuraan ja asumaan yhteen?
Toinen pointti: sama uudestaan.
Vanhemmat poseen!

Aikki
16.5.2020 18:46

Hyvä Paavo, sillä Wilma oli vielä lapsi ja syytön kohtaloonsa. Todella surullinen tapaus, jossa kaunis tyttö menetti henkensä aivan liian aikaisin.

Aivopesijät
16.5.2020 19:08

Rangaistus kuuluu myös niille jotka sallivat, kutsuvat ja kuskaavat Disco-Ahmedeja päiväkoteihin.

Puosuvaari
16.5.2020 20:17

Ruotsissa ei muuten edelleenkään ole valtamediassa erityisen selkeästi kerrottu, että tämä(kin) kuuluu siihen rikastukseen – eli on annettu ymmärretty, että murhamiehen taustat ovat ihan tavalliset ruotsalaismiehen taustat. Tuli vain mieleen kun Paolon bordellikäynti tuli valtakunnan uutiseksi, mutta joukkoraiskaukset ja vastaavat pistetään edelleen piiloon ja pimennykseen. On siinä agendaa kerrakseen.
Paolo sentään maksoi reilusti eikä edes leikannut päätä irit.

Johan
16.5.2020 21:44

Pari outoutta ja ihmetystä on tuossa.
1.) ”Viimeisin varma havainto Wilmasta oli 14. marraskuuta kun hän oli lainannut isältään rahaa hammaslääkäriin,”
– Ihmettelen miksi 17-vuotias ruotsalaistyttö lainaa isältään rahaa käydäkseen hammaslääkärissä? Ruotsissa on iät ja ajat hoideettu alaikäisten lasten hampaat yhteiskunnan toimesta.
2.) ”Tekniset tutkijat löytävät useita suuria verijälkiä pitkin asuntoa. Tishko otetaan nyt kiinni ja kuulusteluun epäiltynä murhasta. Hän kuitenkin kiistää kaikki.
Viikon päästä asuntoon tehdään uusi etsintä koiran kanssa. Kun tutkijat menevät asuntoon sisälle niin siellä haisee ”ruumiille”. Koira merkkaa vaatekomeron.”
– Irtopäätä ei löydetä kertaetsinnällä huoneistosta!! Tämä kuulostaa samanlaiselta, vähintään yhtä kehnolta rikospaikan tutkinnalta, kuin aikoinaan Porin polisiien tekemä Anneli Auerin asunnon murhapaikkatutkinta.

Aikki
17.5.2020 11:29
Vastaa...  Johan

Sillä erolla, että Anneli Auer oli syytön.

Voi ei
17.5.2020 02:44

Voi ei. Miten suloinen tyttö, ihan babygirl vielä. Ei voi edes ajatella, miltä omaisista tuntuu. Liian kauheata.

Anonymous
17.5.2020 09:56
Vastaa...  Voi ei

Wilman vanhemmilla on osuutta tragediaan. Miksi alaikäinen on ylipäätään päästetty asumaan aikuisen miehen kanssa? Missä lastensuojelu? Mutta pääsyyllisenä on punavihreä ns. vapaa kasvatus eli kasvatuksen puute. Hullulta tämä ajatus tuntuu, mutta ajattelen usein, että kunpa kantaväestön konservatiivit ja maahan muuttaneet maltilliset muslimit löytäisivät yhteisen sävelen ja toisensa punavihertotalitarismia ja anarkoindividualismia vastaan. Ajattelen toivottomana sitäkin, että punavihreät kyllä ansaitsevat itselleen šaria-lain kaikkine seurauksineen. Konservatiivin siihen on helpompi sopeutua.

Aikki
17.5.2020 11:32
Vastaa...  Anonymous

Siinä on se ongelma, että vihervasurit kannattavat islamilaista maahanmuuttoa, joten ei islamilaiset käänny heidän etua ajavia vastaan.

Faktus Palmu
17.5.2020 14:01

”Wilma Anderssonin murhaaja irakinkurdiaano 23-vuotias Ahmed Tishko” ..entäs osuvampi versio: Wilma Anderssonin murhaaja, 23-vuotias MUSLIMI Ahmed Tishko.
Ei irakilainen ei kurdi ei ruotsinirakilainen ei ruotsalainen kurdi ei maahanmuuttaja ei toisen polven maahanmuuttaja ei pakolainen ei turvapaikanhakija ei lähi-itäläinen ym ym: Ainoastaan MUSLIMI. Piste. MUSLIMIT tekevät noin. MUSLIMIT ovat tuollaisia.

Anonymous
18.5.2020 13:08

Tässä Ahmed-herra myöhemmät seikkailut: ”itsemurha”-yritys sellissä ja uhoa siitä, että Wilman ruumista ei löydetä jne.
Myös pienet psykoosit tulille ilmeisesti siksi, että saisi lievemmän rangaistuksen – ehkä haleja ja pusuja – kun tuomio jaetaan:
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/344c1c0d-b3a9-4639-a233-c7d44946c526

8.2.2021 22:56

Rajat kiinni! Suomi ensin! Ja Hallitus vaihtoon!!!! Täytyypä ennustaa seuraavassa lähetyksessä suomalaisia tekemään oikea valinta