Miten toimii sharia- eli moraalipoliisi?

Kuvahaun tulos: sharia polis

Miten sharia-poliisi eli moraalipoliisi toimii käytännössä? Avataanpa hieman asiaa ja annetaan Pt-median asiantuntijan kertoa moraalipoliisitoiminnasta Ruotsissa ja Saksassa.

Asiantuntija on keski-ikäinen nainen. Jatkossa olkoon nimeltään Fatima. Nimi on muutettu, mutta se on kuitenkin jotain samankaltaista kuin Fatima. Hän muutti Eurooppaan perheensä mukana ensin Saksaan ja Berliiniin, jossa asui vuosia. Sen jälkeen hän muutti Ruotsiin Tukholmaan, jossa on asunut viimeiset kymmenkunta vuotta.  Fatima on syntynyt lähi-itäläiseen muslimiperheeseen. Hän kertoo, että ei ole itse ollut koskaan uskovainen muslimi, lähinnä tapamuslimi, joka viettää suurimpia juhlia. Kuten tapakristitty.  On pitänyt nuorena huivia lähinnä siksi, että ei olisi tullut tapetuksi. Viimeiset 10-15 vuotta hän ollut täysi ateisti ja kaikenlainen rituaaliuskonnollisuuteen viittavat tavat ovat karisseet pois viimeistä pisaraa myöten.
Fatima on toisin sanoen islamilaisen käsityksen mukaan luopio, joka koraanin mukaan pitää tappaa.
Ja asiaan. Hän käyttää shariapoliisista itse nimitystä moraalipoliisi, joka vahtii ihmisten, etenkin naisten moraalia. Fatiman mukaan moraalipoliisin tehtävä on myös etsiä ”yhteisöstä” homomiehi. Jotka sitten heitetään teuraalle.
– Ensimmäiseksi pitää ymmärtää se, että useimmissa islamilaisissa maissa ”yhteisöllisyys” on aivan erilaista kuin se on länsimaalaisilla ihmisillä. Sinä [suomalainen] voit asua Ruotsissa eikä sinulla välttämättä ole kuin yksittäisiä suomalaisia kavereita. Et välttämättä ole yhteydessä heihin edes joka päivä. ”Yksinäisyys” ei ole sinulle [suomalaiselle] ongelma. Yksinäisyys on vähän huono sana, pikemminkin joku suomalaisettomuus, että et koko ajan ole toisten suomalaisten ympäröimänä. Olet suomalainen, mutta olet samalla indiviluasti. Sinun elämä ei mene murskaksi jos et saa pariin päivään puhuttua suomea.
– Lähi-itäläinen ihminen toimii aivan eri tavalla. Hän ei pysty samaan kuten suomalainen maahanmuuttaja pystyy. Eli siis elämään lähi-itäläisen näkökulmasta yksinäistä elämää. Lähi-itäläisellä on olemassa suuri  yhteisöverkosto, sanonta kaikki tuntee kaikki, on melko lähellä totuutta. Irakilaiset tietävät ketkä alueen asukkaista ovat irakilaisia, iranilaiset tietävät ketkä ovat iranilaisia. Kuten libanonilaiset, afgaanit… ylipäätään kaikki islamilaisesta ja kolmannesta maailmasta tulevat ihmiset tuntevat ainakin jollakin tavalla alueellaan asuvat maamiehensä.
– On tärkeä ymmärtää, jos haluaa ymmärtää miten maahanmuuttolähiöt toimivat, että ihmiset verkostoituvat näissä lähiöissä taustaisuutensa mukaan. Suomalaisetkin voisivat tehdä niin, mutta ulkosuomalainen on monin verroin ”riippumattomampi” ihminen eikä ole sidottu niin taustastaansa kuin islamilaisista maista tulevat ihmiset. Islamilaisista maista tulevat ihmiset eivät yksinkertaisesti voi elää ilman sitä yhteisöllisyyttä, joka sinulle [suomalaiselle] ei ole yhtään mikään ongelma.
– Voisi sanoa, että jos joku lähi-itäläinen mies eläisi kuten sinä [minä], joka ei tunne kaikkia asuinalueensa suomalaisia maanmiehiään, eikä erityisesti myöskään hakeudu suomalaisten seuraan, niin sellainen mies on lähi-itäläisessä kulttuurissa elävä kuollut.
Kuvahaun tulos: sharia polis
Moraalipoliisista Fatima kertoo:
– Oletko ikinä kokenut jotain sellaista, että toinen suomalainen olisi tullut läksyttämään sinua kaupungilla vaikkapa humalatilasi?
– Luultavasti et. Se ei kuulu suomalaiseen, eikä ruotsalaiseen kulttuuriin.
– Useimpien näiden [ongelmalähiöiden] ihmisten elämä on hyvin järjestäytynyttä. Ulkopuoliselle se saattaa näyttäytyä monikulttuurisena sekamelskana, jossa ei ole mitään tolkkua, mutta tosiasiassa se on hyvin järjestäytynyttä. Sinä [suomalainen] näet asian siten, että ne ovat kaikki ” yksiä samoja ählyjä”, mutta nuo ”ählyt” näkevät nuo vivahteet. He erottavat hyvin selkeästi ketkä ovat meitä ja ketkä heitä. He jakautuvat lähiössä heihin ja meihin. Jos on kiistoja lähtömaassa, niin ne samat kiistat ovat täälläkin. Länsimaalaiset ovat heidän silmissään harmittomia höppänöitä, täti-moonikoita, jotka tuovat kahvia ja pullaa ja kertovat ruisleipäpieruntuoksuisia vitsejä. Jos Suomessa on kiistoja ruotsinkielisten suomalaisten ja suomenkielisten suomalaisten välillä niin se lähinnä haukotuttaa verrattuna lähi-itäläiseen kulttuuriin. Lähi-idässä koko suku tai klaani voidaan valjastaa sotatoimiin. Montako suomalaista saisit nyt yhdellä puhelinsoitolla tappohommiin? Luultavasti et yhtään.  Jos minun veljet aloittavat puhelinrumban niin puolen tunnin päästä ovesi takana on sellainen armeija, että yksinkertaisesti et voi voittaa niitä.
– Nyt ymmärrät, että suurkaupungeissa on näin ollen kymmeniä rinnakkaisyhteiskuntia. Kummallista, että tätä ei ymmärretä Ruotsissa, sillä onhan esim. New Yorkissa kiinalaiskorttelit, italialaisalueet jne, jotka ovat täysin yhteiskunta yhteiskunnassa. Rinnakkaisyhteiskuntia. Et voi elää jossain kiinalaiskorttelissa kiinalaisena ottamatta huomioon niitä ”sääntöjä” joita siellä on. Et voi myöskään elää Rinkebyssä lähi-itäläisenä ottamatta huomioon lähi-itäläisiä sääntöjä ja tapoja.
 
 
Ruotsissa kuvitellaan, että tällaisia yhteiskuntia ei syntyisi vaan ihmisistä tulisi ruotsalaisia.
– Näiden pienoisyhteiskuntien sisällä on sitten omat moraalipoliisinsa kuten lähtömaissakin islamilaisissa maissa. Moraalipoliisit ovat uskonnollisia miehiä, mutta myös naisia. He pukeutuvat erityisen islamilaisittain, eivät koskaan kuten länsimaalaiset.
– Moraalipoliisit kulkevat ympäriinsä muistuttelemassa ihmisille, että ei saa unohtaa omaa uskonnollis-kansallista kulttuuriaan eikä olla tekemisissä ainakaan länsimaalaisten kanssa. He kertovat vaikkapa huivittomille naisille, että ovat väärällä tiellä ja jos sattuvat jostain saamaan tietoonsa, että joku on homo niin henkilöä kohtaan aloitetaan uhkailu ja painostus. Nuorille tytöille kerrotaan, että ei saa seurustella vääriin kansallisuuksiin kuuluvien miesten kanssa ja kaikkein vähiten vääräuskoisten kanssa.
– Moraalipoliisit lähettelevät jopa kirjeitä ihmisille. Nuori nainen saattaa saada kirjeen: ”Assalam Alaikum, muslimiveljet ja sisaret. Jotkut naiset ja naisen tavoin käyttäytyvät miehet tekevät Ruotsissa kauheita asioita. Me tiedämme, te tiedätte ja kaikki tietävät mitä tarkoitamme. Siksipä lähetämme tämän varoitusviestin.” Kadulla naisia saatetaan torua tupakoinnista tai kahvilassa istumisesta. Jos moraalipoliisi saa tietoon tytön käyneen discossa niin kirje saapuu varmasti kotiin.
– Moraalipoliisit eivät itse ole väkivaltaisia vaan tuo poliisitoiminta on vähän kuin jonkinlaista järjestysmiehen toimintaa. En tiedä, että mitään suoria väkivallantekoja olisi tehty, toisaalta elämä voi olla hyvinkin painostavaa jos joutuu moraalipoliisin silmätikuksi. Varsinkin jos on homomies niin silloin elämä muuttuu vaaralliseksi.
Siinäpä se lyhykäisyydessään. Naisen mukaan eri islamilaiset etniset ryhmät moraalivartioivat omia etnisyyksiään. Monet heistä kilpailevat keskenään ja toisten ryhmien kanssa ketkä ovat oikeampia muslimeita ja keiden etninen ryhmä käyttäytyy kuten oikean muslimin pitää käyttäytyä ja pukeutua.
Nainen mukaan tilanne Ruotsissa on kehittymässä siihen suuntaan, että ollaan ihan siinä rajoilla, että milloin Ruotsin valtio menettää otteensa kokonaan, jolloin se ikään kuin sanattomasti luovuttaa vallan näille moraalipoliiseille. Kuten on käynyt Saksassa ja Ranskassa suurissa maahanmuuttajalähiöissä. Hänen mukaansa Ruotsin valtiolla on vielä jonkinlainen ”monopoli” esimerkiksi Rinkebyssä, mutta ei enää kauaa. Silloin Rinkebyssä astuu voimaan omat lait ja Ruotsin laki on vain viitteellinen. Tietenkään mitään sharia-lain kaltaisia nosturihirttäjäisiä ei tulla näkemään, mutta selvää islamin tiukkaa tulkintaa.
Kuvat ovat Saksasta.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Pirtsakka
Pirtsakka
9.2.2020 22:39

Kävimme joitakin vuosia sitten Turkissa, ja siellä eräässä pienessä kaupungissa kuuman päivän iltana syömässä katukahvilassa. Takana oli pitkä päivä siinä tukalassa kuumuudessa, joten tilasimme kaverini kanssa yhdet oluet ja istahdimme jalkakäytävälle sijoitettuun pöytään. Ohi kulki vanha mies, joka nähdessään meidät alkoi mekastaa ja sylkäisi meitä kohti, ilmeisestikin syystä että me molemmat poltimme savukkeet siinä ruokaa odotellessamme. Onneksi ei sentään osunut…yhdenlainen poliisi kai hänkin.

Tarja Paju
Tarja Paju
10.2.2020 08:01
Vastaa...  Pirtsakka

Sama täällä. Joskus -90 luvulla Istanbulissa, mulla oli pitkä kesähame, korkeakorkoiset sandaalit ja lyhythihainen t-paita päällä, kaapuakat räki urakalla….

Minä
Minä
16.5.2020 16:37
Vastaa...  Pirtsakka

Youtuubissa löytää hyvän videon siitä mitä on tulossa.
?v=UU3i9wPeAy0
Näin ne ottavat maan haltuunsa siltä osin kuin voivat.

Kysymys
Kysymys
9.2.2020 22:49

Mitä mieltä shariapoliisi on siitä että kaksi afrikaanojätkää kidnappaa, ryöstää ja pahoinpitelee nuoren ruotsalaispojan ja virtsaa hänen suuhunsa, filmaa kaiken nöyryyttämisen ja levittää filmiä netissä?
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/2GlLRr/tonarsranare-urinerade-pa-sitt-offer–och-filmade

Kilttimies
Kilttimies
10.2.2020 00:47
Vastaa...  Kysymys

Paheksuvat kysyttäessä, hyväkyvät sisimmässään. Näinhän ne suhtautuvat islamisyntyiseen terrorismiinkin.

Vastaus
Vastaus
10.2.2020 09:43
Vastaa...  Kysymys

Kuonokopan tulisi olla pakollinen noille pennuille. Sori siitä.

Vastaus
Vastaus
10.2.2020 09:44
Vastaa...  Vastaus

Siis molemmissa päissä…

Kannattaa lukea ja Paavon kääntää
Kannattaa lukea ja Paavon kääntää
12.2.2020 07:19
Vastaa...  Kysymys

Tini Sanandaji kirjoittaa erittäin hyvin juuri tästä:
https://www.facebook.com/560498230/posts/10157148012673231/?d=n

ike
ike
10.2.2020 04:59

Olisi jo aika nämä tulokkaat lähettää tulokkaat harjoittamaan sitä yhteisöllisyyttään takaisin sinne mistä ovat tulleetkin. Parempi meille ja parempi heille, ei tarvitsisi aina valittaa.

Ruplapete
Ruplapete
10.2.2020 07:43

Ehkä muutama sharia poliisi tekisi ihan hyvää meillekin. Vai onko yhteiskuntaa penetroiva kulttuurimarxismi sittenkin se speissi johon muslimeja tulisi integroida?
-drugs, coke and hippie rock

Ruplapete
Ruplapete
10.2.2020 09:13
Vastaa...  Ruplapete

Vaihtoehtoisesti voidaan lähettää entinen viherhippi, ateisti Halla-aho opettamaan moraalia muille?
Mitä sekularistilta ja vieraiden naisten kanssa oleskeleva Mestarilta voi odottaa? Lisää kommunismia?

Ruplapete
Ruplapete
10.2.2020 10:12

Helsinki on v 2020 ruttokaupunki, oiskohan huoraava Weymar tasavalta oikea nimi.
Siihen ateistit istuvat oikein hyvin, moraalittomia, vailla suuntaa olevia viherhippeja olevia huorataloissaan ja kalliolaisissa kabareeteissaan.

Tapiola
Tapiola
16.5.2020 17:54
Vastaa...  Ruplapete

Ruplapete puhuu tässä kohtaa varsin totta. Kuten olen jossain ilmaissut, kansallissosialismi oli työkalu, jolla kansakunta eheytettiin ja vieras epäkelpo kansanruumista mädättävä osa karsittiin pois.
Nythän monet ovat kauhuissaan Bill Gatesiin liitetyistä spekulaatioista koronarokotusta ajavana vaikuttajana, ja rokotuksella voitaisiin tehdä se mistä ei saisi puhua, tietysti kristittynäkään, eli väestön vähentäminen merkittävästi maailmasta. Onko totta vai en? En ala kiihkoilla, mutta ihan vain ajatuksena pelottava epämääräisyydessään.

Tapiola
Tapiola
16.5.2020 18:34
Vastaa...  Ruplapete

Sen verran alkoi … siis Waymarin iloiseen liberaaliin aikaan, kun oikean työläisen resurssit voida hyvin vain kapenivat, jahyvin voivat sulle mulle sulle koulutetut-aivopestyt paremmat fiksummat lierot ahmivat valtaa rahaa hyvinvointia itselleen samaan aikaan, kuin nyky Suomessa, kuin Euroopassakin nyt tapahtuu.
Mitäs jos se olisi saanut jatkua, sillä idässä noussut kommunismi ei olisi jättänyt Euroopan eltaantunutta velttouden liberaalia tyhjiötä täyttämättä, vaan punatankit olisivat vyöryneet Berliiniin ja kaikkialle kuin -68 Tsekkoslovakiaan.
Olisiko punasotilas huolinut niitä yltäkylläisyydessä eläneitä puhkinussittuja parasiitteja hetkellisiinkään tarpeisiinsa? Saksan työtä tekevä kurjistettu kansanosa ei siinä skenaariossa olisi kiihottanut yhtäkään, mihinkään.

kanander
kanander
16.5.2020 21:30
Vastaa...  Ruplapete

Ruplapete on pimeä poju. Itse en ole viherhippi mutta ateisti olen. En usko jumalien olemassaoloon enkä puoliakaan tällaisten palstojen kirjoittajiin.
Pate on eri asia; tolkun mies.

Tapiola
Tapiola
17.5.2020 20:53
Vastaa...  kanander

Kananderin ei pidä ottaa itseensä Ruplapeten suorasukaisia sanoja. Ei ne sinua koske.

Tapiola
Tapiola
23.5.2020 00:36
Vastaa...  Ruplapete

Ruplapete sanoi aivan oikein. Weimar ja WeiMarinin hallitus on täällä ja kerää voimaa. Sata vuotta, ja historia kuin toistaisi itseään.
Tuolla toisaalla ihmettelin Yle-lakia, joka antaa mahdollisuuden jakaa 30% Ylen ”osakekannasta”. Jakaa tai myydä. Oliko sekin jo 10v sitten valmis skenaario. Kun liittovaltiokehitys etenee, euroSoros ottaa sen 30% ja alkaa työntää tuutista todella paksua tuubaa. Mutta ei hätää, meille sanotaan… olemmehan itsenäisessä valtiossa ja 70% on vielä meidän. Vielä hetken.
Weimar on täällä ja meno sakenee entisestään, mutta korona sekoitti weiMarinin eliitin suunnitelmia. Saammeko sittenkin kiittää kiinalaisia…
tai peräti Luojaa Koronasta. Ihmettelen niitä, siis ainakin sitä erästäkin lausetta jostain eilen ehkä? ”Polpo tilasi koronan, Nwo sitä ja tätä”.

Tapiola
Tapiola
23.5.2020 01:04
Vastaa...  Tapiola

Se teidän Polponne on joukko pieniä ihmisiä. Toki hyödyllisiä idiootteja, siis nillittäjiä osa. Toiveena tulla palkituksi kun vain nuolee pitkällä kielellä. Ja totta, sehän on makuasia sanoi Mustikin kun pallejaan nuoli.
Pieniä ihmisiä ovat Polpotit. Juoksevat kuin hiiret teräksisen juoksupyörän sisällä. Pyörä ei saa pysähtyä, sanoo Soros. Juoskaa rakit, ja jahdatkaa uupumatta vihapuhetta. Antakaa niille sähköä, tai saatte sitä itse, vai miksi kuvittelitte, että teräs kiiltää teidän juoksupyörässänne? Ettäkö siksi kun olette jotain?
Ei!
Sähkön takia teidän juoksupyöränne kiiltää. Totelkaa, huutaa Soros, ja Merkel tanssii vieressä huumaantuneena liittovaltiotanssia vittu paljaana. Punainen kuin sirppilippu.

Klarsyn
Klarsyn
10.2.2020 15:35
Vastaa...  Ruplapete

Meillähän on jo shariapoliisi. Ei shariapoliisi välitä vähääkään miten moraalittomia me olemme, ei siitäkään miten moraalittomia he ovat meitä kohtaan. Shariapoliisi tarkkailee lähinnä musliminaisten pukeutumista ja käytöstä. Sen sijaan Britanniassa tulee jatkuvasti uusia paljastuksia ”aasialaismiesten” grooming-ringeistä, missä shariapoliisin puuttumatta asiaan on voitu hyväksikäyttää valkoisia pikkutyttöjä vuosikausia, raiskata, huumata, hakata ja kierrättää usealle miehelle pitkin Englantia.
Uusin paljastus tuli Skotlannista: Afganistanista, Egyptistä ja Irakista tulleet miehet olivat groomanneet paikallisia tyttöjä. Kuraani sallii valloitettujen kansojen vääräuskoisten tyttöjen ja naisten ottamisen käyttöön näin. (4:3, 4:24, 23:1-6). Sotasaalista.

Olemme uppoamassa
Olemme uppoamassa
11.2.2020 23:35
Vastaa...  Klarsyn

Sairasta. Mikä länttä oikein vaivaa, miksi tämän annetaan tapahtua??? Ja jatkua yhä uudelleen ja uudelleen.Ole

Klarsyn
Klarsyn
16.5.2020 18:18
Vastaa...  Ruplapete

Kulttuurimarxilaisten varsinkin nuorten naisten, suurin osa vihervasemmistolaisista on naisia, ja kulttuurimarxilaisia, tulisi ymmärtää olla liittoutumatta sharia-uskoisten kanssa, mutta kun vasemmistolaiseen uskonkappaleeseen ei kuulu järki, niin he katsovat, ettei islamisaatio ole kuin rikkautta, ja vasta alistamisen aikaan heräävät, jolloin se on myöhäistä.
Kyllä valhetta ja rappiota tuova kulttuurimarxilaisuus on yhteiskunnalle paha, mutta islam monin verroin pahempi, joten enpä lähtisi toivomaan sharia-poliisia. Länsimaissa ei islamin shariaa tule sietää missään mielessä, jos sitä harjoittaa, niin karkotus. Ylipäätään muslimien tulisi elää omiensa keskuudessa omissa maissaan, ei tuhota länsimaita, ja sanella täällä ehtojaan myös kantaväestölle.

Hähhähhäääääääää
Hähhähhäääääääää
10.2.2020 11:19

Pirun hyvää safkaa, shariamoraalipoliisi ja siihen sormia pyörittelevät gangstaklaanit päälle. Näin ne pohjoismaalaiset köyhät kulttuurit rikastuvat.

Sam Colt
Sam Colt
10.2.2020 13:15

Tänään 10.2.20 Ruotsin tv kertoi miehestä joka sai kahdeksan vuoden tuomion perheensä pahoinpitelystä ja vapaudenrajoittamisesta. Ahkera moskeijavieras kuitenkin.
Toivottavasti hovioikeus rappaa pari vuotta lisää ja määrää kokonaan istuttavaksi.
Vai kaatuuko oikeauskoisten painostukseen…?

Mario Netti
Mario Netti
10.2.2020 16:40

Mikä tai kuka päättäjien lankoja oikein vetelee ?
Kyllä ne itsekin tietää Kari Suomalaisen esittämän vertauksen: ”jos hollitupalaiset lasketaan salliin, niin sali muuttuu hollituvaksi”.

Carl
10.2.2020 23:23

”Nyt ymmärrät, että suurkaupungeissa on näin ollen kymmeniä rinnakkaisyhteiskuntia. Kummallista, että tätä ei ymmärretä Ruotsissa, sillä onhan esim. New Yorkissa kiinalaiskorttelit, italialaisalueet jne ja nämä ovat täysin yhteiskunta yhteiskunnassa. Ruotsissa kuvitellaan, että tällaisia yhteiskuntia ei syntyisi vaan ihmisistä tulisi ruotsalaisia”.
…hienosti kommentoitu.
Jään odottamaan milloin suomenpoliitikot/feministit ymmärtävät todellisuuden ja ajattelevat suomalaisten tulevaisuutta.

Anonyymi
Anonyymi
17.5.2020 07:57
Vastaa...  Carl

Paljonkohan Ruotsi on käyttänyt nimenomaan muslimien kotouttamiseen rahaa ja resursseja? Montako nollaa on luvussa ja mitä sillä on saatu? Tuskin kukaan uskaltaa edes laskea, koska tulos on alapuolella kaiken arvostelun. Miten suomalaisia 60- ja 70-luvuilla kotoutettiin? Ei kai mitenkään; kielitaidottomina olivat jo maahantulosta seuraavana päivänä töissä tehtaan liukuhihnalla. Ja suurin osa sopeutui niin hyvin, että jäi sinne pysyvästi. Syytä ei saa kertoa; se veisi pohjan kaikelta puuhastelulta ja liian moni tästä mammuttiorganisaatiosta leipänsä saava jäisi työttömäksi. Samalla linjalla jatketaan, vaikka henki menisi.

Anonymous
Anonymous
11.2.2020 06:46

Moraalipoliisi ottaa yhteyttä muslimin perheeseen kotimaassa ja äiti, suvun vanhin, serkku tms on sitten yhteydessä moraalisääntöjä rikkovaan. Tämä kaikki toimii modernisti Facebookin kautta.

pöh
pöh
11.2.2020 11:11

Eipä vasemmistolaisia ”moraalipoliiseita” syyttäjä, poliisi ym femakot ja demlalaiset, kiinnosta puuttua islamistien touhuihin.
Islamistien ihmisoikeudet menee naisten ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien edelle.
Heidän järjetön ajatusmaailma on vaikeaa varmaan heille itselleenkin…

Tapiola
Tapiola
16.5.2020 18:09

Niin, olikos Ruotsissa jo yrityksiä shariapoliisin toiminnan suuntaan? PT voisi tehdä oikein jymyraportin vetämällä poliisin liivit niskaan, ja lähteä iltapuhteiksi tuollaisen partion matkaan.

Dorkus Maximus
Dorkus Maximus
16.5.2020 18:42

Ja kaikki tämä sinun verorahoillasi, sinun maassasi! Onnea!

Puosuvaari
Puosuvaari
16.5.2020 20:12

Kun me ”huulipunahallituksemme” toimesta arvostamme moniarvoisuutta, niin onkohan koskaan ja kenenkään mieleen tullut, milloin esimerkiksi somalialainen kulttuuri tai valtiojärjestys olisi ollut jonkinlainen ihanne? Ehken joskus Nuubian aikoina Egyptin faaraoiden aikana, mutta siitä taitaa olla kulunut jo aika monta vuosisataaa..

Susanna & elämä on
Susanna & elämä on
16.5.2020 20:17

Tämä hyvä. Kannattaa. Elämää rinnakkain ruotsalaisessa yhteiskunnassa.

Acc358
Acc358
17.5.2020 15:46

Oransseissa liiveissä on teksti ”shariah police”. Kyse on poliisiksi tekeytymisestä.
Nyt olisi suomalaisten ennakoivasti pidettävä huoli, että muiden kuin virkatehtävissä olevien poliisien esiintyminen julkisilla paikoilla vaatteissa, joissa on sana ”poliisi”, on rangaistavaa. Rangaistuksen tulee olla vankeutta ehdottomana ja lyhentämättömänä. Ulkomaalaisten ja kansalaisuuden muun kuin syntymän yhteydessä saaneiden kohdalla rangaistukseen tulee sisältyä myös kielto oleskella Suomessa.
Jos sanan ”poliisi” hallitsemattomaan käyttöön ei puututa, maassa on pian kaikenlaisia poliiseja erilaisin uniformuin ja omatekoisin henkilökortein.

KKi
KKi
18.5.2020 22:01


Tietenkään mitään sharia-lain kaltaisia nosturihirttäjäisiä ei tulla näkemään,

Noinkohan? Veikkaanpa kyseen olevan lähinnä siitä milloin tullaan näkemään.