Rasisminvastustelijat: rasismia antaa turvapaikka tytöille. Poikia pitää olla.

Screenshot_20200517_024113

Tiesittekö, että on rasismia ottaa vastaan tyttöjä turvapaikanhakijoina? Näin on, mikäli uskomme rasisminvastustelupatteristo Rasmusta.

Rasisminvastustelupataljoonan keski-ikäisiä ämmiä on puhuttanut tieto, että Kreikasta Suomeen tulevien lapsipakolaisten toivotaan olevan tyttöjä. Tämä on kuitenkin rasismia. Pitäähän pakolaisten olla nuoria miehiä. Aktivisteilla on paniikki, tyttöjen kerrotaankin nyt olevan persujen fantasiaa.
Tässä tulee taas hyvin selvästi esille mitä turvapaikka-aktivismi tarkoittaa. Kun ja jos halutaan antaa turvapaikka niille kaikkein heikompiosaisille, eli nuorille tytöille, niin rasisminvastustelupataljoonan mielestä sukupuoli on liian korostettu. Turvapaikka ei siis ole tarkoitettu niille, jotka sitä tarvitsevat, vaan sen tarkoitus on olla joku feministinen tasa-arvoinstituutio. Kaikki muu on persumiesten perverssiä fantasiaa.