Rasisminvastustelijat: rasismia antaa turvapaikka tytöille. Poikia pitää olla.

Screenshot_20200517_024113

Tiesittekö, että on rasismia ottaa vastaan tyttöjä turvapaikanhakijoina? Näin on, mikäli uskomme rasisminvastustelupatteristo Rasmusta.

Rasisminvastustelupataljoonan keski-ikäisiä ämmiä on puhuttanut tieto, että Kreikasta Suomeen tulevien lapsipakolaisten toivotaan olevan tyttöjä. Tämä on kuitenkin rasismia. Pitäähän pakolaisten olla nuoria miehiä. Aktivisteilla on paniikki, tyttöjen kerrotaankin nyt olevan persujen fantasiaa.
Tässä tulee taas hyvin selvästi esille mitä turvapaikka-aktivismi tarkoittaa. Kun ja jos halutaan antaa turvapaikka niille kaikkein heikompiosaisille, eli nuorille tytöille, niin rasisminvastustelupataljoonan mielestä sukupuoli on liian korostettu. Turvapaikka ei siis ole tarkoitettu niille, jotka sitä tarvitsevat, vaan sen tarkoitus on olla joku feministinen tasa-arvoinstituutio. Kaikki muu on persumiesten perverssiä fantasiaa.

Subscribe
Notify of
guest
34 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Analyysi

Eli tuota paska sivustoa pyörittää ja pitää hengissä joukko wanhoja elämäänsä kyllästyneitä vahenevia vanhojapiikoja, jotka ovat löytäneet hieman uutta kiimaa näistä läpsyttelijöistä. Joukkoon mahtuu muutamia cuck miesoletettuja aisankanntajia ja homppeleita. Varsin äänekästä porukkaa olivat jonkin aikaa 2015 jälkeen mutta nyt kukaan ei jaksa kiinnostua kun varsinaiset motiivit tulivat ilmi. Hakeutuivat vastaanottokeskuksiin sankoin joukoin 2015 matuvyöryn jälkeen ja muutama on jäänyt kiinni pillunsa tyrkyttämisestä. Suurin osa on hoitoa tarvitsevia kahjoja, mutta laitospaikat on ajettu alas, joten he ihmisten kiusana avohoito potilaina.

Valtsu

Viimeksi tuli pääasiassa sotilaskarkureita, nyt riski olisi ainakin siinä suhteessa pienempi.

Kiitos

Äiti opetti jo pienenä, ettei vammaisia ja sairaita saa kiusata, joten jättäkää rasmustelijat rauhaan.

hieno homma

Näin se vaan on, sillä nämä batiikkinoidathan haluavat lihaa syövän heterosuomalaismiehen kuolevan sukupuuttoon. Nyt ne saatanan horot ovat paniikissa jos naisia tänne tulisi? Niiden horojen kiimainen unelma on nähtävästi saada edes sitä pikkukikkeliä kun normi suomimies ei edes niitä vilkaise. Ps. Prkle……. noille lgbte ja mitä nyt niitä on kun ei oikein saa selville noista sukupuolista…….

Minä

Kun tuli pelkkiä nuoria miehiä, ei se noita häirinnyt yhtään. Keksivät vain selityksiä, että miksi oli luonnollista, että naiset ja lapset jäivät sinne “sodan ja kauhujen” keskelle.
Ovat olleet varsin innokkaina käyttämään noita saapuneita tyydyttämään himojaan. Siis naisten käyttäessä hyväkseen “hädänlaisia” on kaikki ihan kunnossa.
Jotta voitaisiin puhua tasa-arvosta, pitäisi nyt tulla joitakin kymmeniä tuhansia tyttöjä ja naisia jostain. Tämä on myös tasapainokysymys miesten ja naisten määrässä ikäryhmissä ja sillä on merkitystä.
Jos sitten miehet toimisivat samoin kuin nuo äärisuvakit, ei olisi lainkaan hyvä asia. Sitten olisi kysymys vain miesten pahuudesta.
Tosiasiassa tuskin miehet laskeutuisivat noiden äärisuvakkien tasolle suhteessaan saapuviin naisiin.

Fatwantarkistaja

Voisin mä panna paria Singaporesta tulevaa 17-vuotiasta pakolaistyttöä. Valtio saisi maksaa mulle siitä ja pressa kutsua juhliinsa. Ja laki pitäisi muuttaa sellaiseksi, että keski-ikäiset mulkoilevat muijat leirille ja eristysselliin jokainen. Rauhan nobel olisi kanssa kiva ja joku pinssi mielellään. Mikään fasisti siis en ainakaan ole.

Tapiola

Kävi sellainen vaan mielessä, että pienistä tytöistä kasvaa pian ehtoja morsiamia, mutta kelpaako, jos alkaakin parta kasvaa liian äkkiä?

tyttöjä persuille

Partalapsia on tullut liikaa rasmuksen siiderivalaille, rasismin on loputtava.

Tapiola

Huolestuin tuosta nimimerkistäsi, joten täsmennän, että jospa tässä halutaan ehtoja morsiamia laittomille äijille.Parinmuodostukset tapahtuu kätevästi katseilta suojassa, ja laitonkin muuttuu lailliseksi. Kelan asiakkaiksi kotoutuneena ovat suuri rikkaus kansanperhellemme.

fatwantarkistaja

Äkkiähän se 9-vuotias tyttö on jonkun 49-vuotiaan.. anteeksi yksintulleen lapsen ainoa sukulainen. Saa ukko ainakin nuoren vaimon jonkun pedofiili-imaamin siunauksella.

hieno homma

Näin on ikävä kyllä, tämä viherperverssivasemmisto suorastaan toivoo tämän tulevan uudeksi normaaliksi….. vittu notta vituttaa nuo rasmusperkeleet vaan onneksi ne hylkiöt ovat marginaalipotilaita ja niihinhän kuuluvat nämä lgbt pervot ja joka päivä niille tulee uusia kirjaimia laatimilleen perverssiolyhenteilleen…..

Partalapsiasiainvaltuutettu

Lapsia vai partalapsia? Mitä sillä on väliä. Meillä ainakin Oulussa kaikki viedään tasa-arvoisesti piväkotiin iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Vajukit haluaa tänne kaltaisiaan

Henkisestihän ne partalapset ovat lapsen tai keskenkasvuisen tasolla tosin varustettuna kovalla seksi hädällä.

Rasmus Rokote

Oli masentavaa ja vittumaista yhtäaikaa lukea nuo Rasmusten kommentit. Ne kertoo miten tyhmä voi ihminen voi olla ja uskomaton hyödyllinen idiootti. Todellakin ovat kasvaneet ja eläneet tynnyrissä, kuten sanotaan. Ehkä naisille ei olisi sittenkään pitänyt antaa äänioikeutta.

Anonymous

Ei todellakaan olisi pitänyt.

Irmeli

Oudoin lause on toi että suomalaisilla miehillä olisi tulevaisuudessa valinnanvaraa. Koska muslimitytöt/naiset on saaneet alkaa seurustelemaan “vääräuskoisten” kanssa, kyllä heille löytyy joukkio matuäijiä kyttäämään aina sieltä kotimaasta alkaen, etteivät vaan menetä sitä kullanarvoista jalkoväliään “vääräuskoiselle”. Vaikka olisivat asuneet täällä kymmeniä vuosia niin mikään ei siinä kulttuurissa/uskonnossa muutu, nainen on miesten omaisuutta ja alistettu heidän mielivallalleen. Täällähän on lukematon määrä matuäijiä jotka asuu jokun suvakkiheitukan kanssa ja sielä kotimaassa on sitten vaimo ja lapset, kun on naitettu nuorena sharia lakien mukaan, joka ei täällä päde, niin voi täällä solmia uuden avioliiton suvakkiehitukan kanssa, se vaimo ja lapset kyllä pärjää siellä “sodan, vainon ja väkivallan keskellä mistä nämä “urhot” ovat itse paenneet ja raukkamaisesti perheensä jättäneet. Suvakkieukkojen mielestä se on aivan ymmärrettävää ettei naiset tule, muuten tulee likaa “valinnavaraa”…Siis voiko tyhmempää olla kun rasmus suvakki….

Mark Of The Beast

Suomalainen mies tietää paikkansa, sekä tiedostaa hatarat mahdollisuutensa. 55-75 vuotias suomalaismies ei jumalauta KEHTAISI vikitellä parikymppisiä pakolaisnaisia, tekeytyen “auttajaksi”. Se on niin helvetin härskiä että pelkkä ajatuskin hävettää. Mutta suvakkilehmät! NE on eri maata! Seksinjanoisia ryppyisiä ihrapalleroita ei hävetä mikään. Perustellaan peniksenhimoaan humanitäärisellä avulla ja myötätunnolla. Jos se kävelee, puhuu ja käyttäytyy kuin pedofiili, niin se on pedofiili. Mutta sekin kutsumanimi on vain miehille suotu, hyvin kätevää. Pedomummot maksavat seksistä mutta mitään ei saa sanoo.

Klovni Miljardi

Jouduin lukemaan tuon tekstin kahteen kertaan, koska luulin ensin näkeväni unta. Sairasta porukkaa tuo rasmuksen roskajoukko. Nuo “valinnanvara” ja “empatiakyvyn puute” ovat kyllä melkoisia olkiukkoja – vai pitäisikö sanoa partaukkoja.

MSK

Melkoisen varma olen siitä ettei perussuomalaisten kannattajat halua tänne tuotavaksi islamilaisista maista tyttöjä yhtään sen enempää kuin poikiakaan.
Tuo linjaus tulee vain ja ainoastaan nykyhallitukselta.

Los6666

kyllä, lähi-idästä ei vaan tule mitään muuta kuin paskaa… siitä pitää huolen saatanan sairas uskonlahko nimeltään islam eli ihmiskunnan syöpä

Anonymous

Sellaista paskaa taas suoltavat että oksat pois. Vai että ” valinnanvara ” ja ” empatian” puute. Sairasta katkerien kantasuomalaisten mieavihaajien ulinaa jälleen. Ja näitä on päättävissä viroissa jne ihan prkl:sti.

Tasa-arvoa!

Muistaakseni Sauli Niinistö toi ensimmäisenä esille, että ensisijaisesti tulisi tuoda tyttöjä ja pitäisihän se olla itsestään selvää tasa-arvon puolesta kunnes tyttöjä on tullut vastaava määrä kuin nuoria miehiä.
Olisi ehkä myös eduksi, jos Suomen lainsäädännössä kiellettäisiin kasvojen peittäminen muutoin kuin hengityssuojaimia käyttäen “influenssan leviämisen estämiseksi”, mikä voisi olla eduksi tulijoiden kotouttamisessa, edistäisi tulleiden naisten elämistä suomalaisten tapojen mukaan ja suojaisi varmasti myös heitä painostukselta käyttää suomalaiseen kulttuuriin kuulumattomia asusteita.

Anonymous

Tuolta leiriltä ei pitäisi tuoda yhtään 2 jalkaista suomeen, jokainen noista on islamisti joka veripisaraa myöten.
Lisäksi nuo 2 jalkaiset on loisia täynnä ja viruksia joka tulee tappamaan monta kymmentä suomalaista jos nuo suomeen tuodaan.
Lisäksi juu, korona räjähtää kesällä mittoihin jotka kukaan ei voi edes kuvitella ja tuolloin joka paikka tässä maassa on avattu kuin 70 vuotiaan katuhuoran jalkoväli.

Jaaha

Fantasiaa on ainakin se, että jotakin pyytämällä kuvitellaan johonkin vaikutettavan, samalla, kun toiminta on YK:n EU:n ja suvakki NGO toimijoiden käsissä.
Täyttä fantasiaa “Toivoa” joitain tietnynlaisia, ilman vaikutusvaltaa asiaan. Ei pidä ottaa mitään kolmansien käsien kautta, eikä ylipäänsä tietenkään.

Sam Colt

Hyvin vähän tyttöjä on päässyt edes Kreikan saarille asti.
Matkalle lähteneetkin on pysäytetty turkkilaisiin ilotaloihin työntekijöiksi.
Siksi tänne on tarjolla vain 15-39 vuotiaita poikalapsia. Mutta sekös siiderivalaita haittaa..

Anonymous

Eipä kiinnostaisi, kun lirputin on murjottu poikki ja huulet parsittu yhteen.

Esa

Kuuluuko maahanmuuttoviraston Monna Airiainen tähän ryhmään? Joku joka pääsee ryhmään voisi kurkata tuon.
Antoi tasan samansuuntaisen lausunnon Ylelle.

Anonymous

1. Rasmuslaiset naiset ajattelevat korrektisti ilmaistuna vain oman parittelumarkkina-asemansa vahvistamista eivätkä maan tulevaisuutta tai tulevaa demografista vääristymää (esim. 125 miestä per 100 naista kuten Ruotsissa on jo nyt) seurauksineen.
2. Rasmuslaisia miesoletettuja kiinnostaa sama parrakas kohderyhmä. Naiset heitä eivät yleensä kiinnosta. Eli tähtäimessä on sama parittelumarkkina-asemansa.
3. Punavihreät pitävät ilmeisesti muslimeja hyödyllisinä idiootteina, jotka auttavat punavihreitä valtaan. Tämän takia punavihreät haalivat Suomeen mahdollisimman paljon muslimeja. Muslimit vuorostaan pitävät punavihreitä hyödyllisinä idiootteina, jotka auttavat heitä valtaan. Moni punavihreä ehkä ajattelee ihan oikeasti islamia vasemmistolaisena liittolaisenaan, joka jakaa myöhemmin valta-asemaa punavihreiden kanssa. Tai ajattelee sitä, että muslimeista tulee myöhemmin punavihreät. Vaikka islamissa ehkä on vasemmistolaisia piirteitä, islam on ennen kaikkia äärikonservatiivinen uskonto ja siihen liittyvä ideologia. Muslimin voi vuokrata, mutta muslimia ei voi ostaa. Islam ei jaa valta-asemaa kenenkään kanssa. Punavihreitä ei auttaisi edes valtaisa rangaistuskoneisto, koska on jo myöhään, kun muslimien lukumäärä ylittää kriittisen massan. Punavihreät eivät edes ymmärrä, millaisen voiman kanssa he yrittävät flirtailla. Varoittava ja opettava on Iranin esimerkki, jolloin sikäläiset vasemmistolaiset auttoivat 1979 islamisteja valtaan, minkä jälkeen islamistit alkoivat hirttää kommareita joukoittain.
4. En valitettavasti näe mitään muuta kehitysskenaariota kuin 3 kohta, koska tulevaisuudessa Suomessa muodostetaan hallituksia “kaikki persuja vastaan” -periaatteen mukaan eikä muutoksia Suomen humanitaariseen maahanmuuttoon kohdistuvaan politiikkaan tule. Persuja pidetään aina hallitusvastuun ulkopuolella ja Suomen humanitaarista maahanmuuttoa koskeva maahanmuuttopolitiikka pysyy Euroopan löysimpänä edes Ruotsiin verrattuna Tanskasta, Norjasta tai Itävallasta edes puhumattakaan. Eli edessä on vain ruotsalainen skenaario nopeutetulla aikataululla.

Charles D.

Kaikki alkoi mennä pieleen siinä vaiheessa, kun ihminen rupesi vaikuttamaan evoluutioon pelastamalla elämään niitä, jotka luonnonvalinnan kautta olisivat kuolleet ennen sukukypsyyden saavuttamista. Nyt keskuudessamme elää alati kasvava joukko elinkelvottomia yksilöitä, jotka vaikeuttavat ja haittaavat normaalien ihmisten mahdollisuuksia rakentaa hyvää elämää vuosi vuodelta enemmän ja enemmän, niin sosiaalisesti kuin taloudellisestikin. Pidän arvokkaana ajatuksena sitä, että en elä ikuisesti: eihän tätä pohjatonta ja siitäkin huolimatta aina vain syvenevää typeryyttä kestäisi edes kahden ihmisen iän ajan katsella, puhumattakaan ikuisuudesta.

Tulppaani

Kuinkahohan moni pakolaisnainen hakkaisi ja alistaisi extreme-mustasukkaisena suomalaista miestään ja kun mies lopettaisi suhteen pakolaisnainen katkoisi suomalaismieheltä pään? Tätä pitää tutkia. Joten tänne vaan 50.000 nuorta pakolaisnaista. Olen 100% varma että heistä suurin osa olisivat onnesta sekaisin, olisi vapautta, olisi kunnioitusta, ei tarvitsisi pelätä, mies osallistuisi kotiaskareisiin ja lastenkasvatukseen ym ym mitä pakolaisnaisen päässä ei olisi aikaisemmin mitenkään ollut edes mahdollista. Olen 100% että NAISET, vapauduttuaan islamin megahelvetistä, kotoutuisivat länsimaiseen yhteiskuntaan. Mutta vain jos heitä ei laiteta muslimimiesten paska-ghettoihin jossa tuo mielisairas väkivallasta kiimainen susilauma heitä heti taas alkaisi vaanimaan. Muslimimiehet ovat yli tuhat vuotta kasvatettu supermegakusipäiksi ja tulos on karmaiseva. Barbaaritorakoita.

juha.

Kas kummaa. Kun normisti otetaan uroita, sillä ei ole mitään tekemistä “lihamarkkinoiden” kanssa!?!?!?
Mutta kallioon hakattu totuushan on, että jos Suomeen olisi pyrkimässä vaikkapa 50 000 Thai-naista. Rajat olisivat kiinni alta aikayksikön!

Anonymous

Tietenkin.Samoin myös nekrunmunakiimaansa ihmisoikeuksien taakse piilottelevien läskiperseisten ja persereikänaamaisten punaisen fasistiHUORIEN motiivien arvostelu on rasismia.Kuinkas sattuikin.

Keski-ikäBlues

Heiheiheihei, keski-ikäisiä ämmiä?! Älkää viitsikö olla ikärasisteja, rasistit. Keski-ikä on HYVÄ ikä. Näkö sumentuu, suonikohjut paisuvat, hapshet harmaantuvat ja harvenevat, kaikki kurtistuu, veltostuu ja roikkuu, allit heilahtelevat tuulessa. Aivotoiminta hiljenee entisestään.. Väshyy helpommin. Kaikkea kivaa. Turhaa räksytystä, pojat!!

Tärkein jäi

…puhumattakaan VAIHDEVUOSIHÖYRYISTÄ. Siistiä.