Korona viihtyy Tanskan nuorissa muslimeissa

pexels-photo
Photo by Mihis Alex on Pexels.com

Tanskan terveydenhuollon viranomaiset ovat todenneet nuorisossa valtavan eron korona-tartunnoissa. Maahan muuttaneissa (Somalia, Turkki, Pakistan, Afghanistan jne) ei-eurooppalaisissa tulijoista nuorissa edustavat tartuntatilastoissa 18% maan koronatapauksista – jopa kolme kertaa enemmän kuin vastaavan ryhmän kantatanskalaisista.

Jos Suomessa tai etenkin Ruotsissa puhuttaisiin sosio-ekonomisista eroista ja muusta sen kaltaisesta, niin Tanskassa se sanotaan monella taholla suoraan:

– Kuva vastaa hyvin sitä todellisuutta missä elämme. On ryhmä ihmisiä, jota eivät ole ottaneet suosituksia ja määräyksiä todeksi, toteaa Hvidövren sairaalan professori ja tartuntatautien ylilääkäri Thomas Benfield.

Ramadan-kokouksiin ja -rukouksiin on keräännytty suurin joukoin. Kun tämä ryhmä ei tunne arvostusta maan viranomaisiin, lakeihin, poliisiin, palokuntiin tai muihin yleiseen tanskalaisiin normeihin niin kuinka ihmeessä he voisivat ottaa terveydenhuollon viranomaisten suositukset todesta?

Korona kertaa karulla tavallaan kotouttamisen toivottomasta toteutumismahdollisuudesta. Edellisen hallitukset ulkomaalais- ja integraatioministeri Inger Stöjberg toteaa BT:n (vrt. Iltalehti) mielipidekirjoituksessaan seuraavasti:

– Uskonnonvapaus kuuluu Tanskaan, kuka tahansa voi uskoa vapaasti mihin hyvänsä jumalaan.  Mutta meillä on ryhmä mikä on täysin kääntänyt selkänsä meille, he elävät normeilla ja kulttuurissa, mikä on täysi vastakohta maan tavoille.

– Nämä elävät kuin asuisivat Mekassa, Mosulissa tai Mogadishussa välittämättä lainkaan Tanskan normaaleista tavoista. Kymmeniä nuoria miehiä suurissa ryhmissä perjantairukouksissaan ja kaupungin kaduilla roikkumassa kovan taustamusiikkinsa kanssa tummien autojensa ikkunoista kuin mitään ei olisi tapahtumassa.

– Tämä ei kuulu Tanskaan ja näiden keskiaikaisten islamististen normien levittäminen pitää pysäyttää tähän paikkaan.

Jopa Korona-epidemian levinneisyys on vain yksi konkreettinen todistus kotouttamisen mahdottomuudesta.

– Kari Ilmarinen

Lähteitä:

https://www.bt.dk/samfund/nye-tal-afsloerer-yngre-indvandrere-har-tre-gange-saa-hoej-smitte

Mainokset

12 thoughts on “Korona viihtyy Tanskan nuorissa muslimeissa

 1. Imaamin mukaan korona tarttuu vain vääräuskoisiin. Onko Allahilla tullut osoitevirhe vai ovatko sairastuneet huonoja muslimeita?

  67
 2. Saako tähän lisätä että normaali älykkyysosamäärä on näissä asioissa myöskin valttia..? Kun lähtökohtaisesti ollaan reilusti normaalin alapuolella niin lopputulos on tämä. Muslimit ovat viruslinkoja, tahallaan. Paskasakkia päästä varpaisiin.

  80
  1
  1. Ählämit ovat myös spermalinkoja joka käy toteen erityisesti joukkoraiskauksissa joissa he ”uivat” toistensa spermassa ja ovat hekuman huipulla.

   29
 3. Kehari on kehari ja siitä tämäkin johtuu. Ei kehari älyä sellaista kuin virus. Sitä ei voi syödä, myydä tai nussia.
  Sama ilmiöhän se on mm Nihtisillan tapauksessa.

  37
 4. D-vitamiini voi suojata kovid-19: n vakavalta tartunnalta.
  Tällainen otsikko oli Ruotsalaisessa lääkärilehdessä, jossa pääteltiin, somaleilla ja muilla tummilla ihmisillä on erittäin alhainen D.vitamiinitaso. Johtuen siitä, kun he muuttavat pohjoiseen he eivät saa auringosta D-vitamiinia kuin kotimaassaan. Josta seuraa, he sairastuvat helpommin kuin kanta-asukkaat.
  Eli luonto ei ole tarkoittanut heitä asumaan pohjoisessa.
  https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2020/05/d-vitamin-kan-skydda-mot-svar-infektion-vid-covid-19/

  29
 5. Ymmärrysrajoitteisten parveiluriippuvuus taitaa olla selvin syy tartuntojen leviämiseen.
  Punavihreän moku-utopian mukaisesti tuollaistenkin ihmisryhmien pitää antaa muuttaa vapaasti minne haluavat, jotta eri yhteiskuntien väliset elintasoerot saataisiin tasoitettua. Silloin köyhyyttä ja karkeita käytäntöjä jaettaisiin kaikkialla.

  13

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.