Wilman murhaaja yritti itsemurhaa juomalla saippuaa

pexels-photo-3951416
Photo by cottonbro on Pexels.com

Wilma Anderssonin murhaaja Ahmed Tishko on tietojen mukaan yrittänyt itsemurhaa viime viikolla. Mitään suurempia vammoja tapahtumasta ei kuitenkaan Tishkolle aiheutunut. Lähinnä vatsanväänteitä.

Tapahtuma-aika on viime viikon keskiviikolta, jolloin Tishko oli tehnyt itselleen kuolemankoktailin. Mies oli sekoitellut poliisivankilan saippuasta ja muista pesuaineista, joita vangeille annetaan suihkuttelun yhteydessä, koktailin, jonka sitten ryyppäsi yhdellä ryypyllä.
Tishko oli kirjoittanut sellin pöydälle lapun, jossa dramatisoitiin miten Wilman murhaa ei tulla koskaan selvittämään ja miten hän aikoo päättää nyt päivänsä.
Kuolemankoktaili ei kuitenkaan toiminut odotetulla tavalla vaan Tishko kuljetettiin lyhyen sairaalareissun ja vatsahuuhtelun jälkeen takaisin putkaan. Itsemurhayrityksestä, tai pikemminkin “itsemurhayrityksestä” seuraa Tishkolle nyt jatkossa sitä, että hän saa istua lasikopissa. Eli periaatteessa samanlainen putka kuin tavallinen putka, mutta etuseinä on panssarilasia. Seinän takana istuu 24/7 vartija, joka seuraa yötäpäivää Tishkon tekemisiä.
Hyvästi yksityisyys.