Wilman murhaaja yritti itsemurhaa juomalla saippuaa

pexels-photo-3951416
Photo by cottonbro on Pexels.com

Wilma Anderssonin murhaaja Ahmed Tishko on tietojen mukaan yrittänyt itsemurhaa viime viikolla. Mitään suurempia vammoja tapahtumasta ei kuitenkaan Tishkolle aiheutunut. Lähinnä vatsanväänteitä.

Tapahtuma-aika on viime viikon keskiviikolta, jolloin Tishko oli tehnyt itselleen kuolemankoktailin. Mies oli sekoitellut poliisivankilan saippuasta ja muista pesuaineista, joita vangeille annetaan suihkuttelun yhteydessä, koktailin, jonka sitten ryyppäsi yhdellä ryypyllä.
Tishko oli kirjoittanut sellin pöydälle lapun, jossa dramatisoitiin miten Wilman murhaa ei tulla koskaan selvittämään ja miten hän aikoo päättää nyt päivänsä.
Kuolemankoktaili ei kuitenkaan toiminut odotetulla tavalla vaan Tishko kuljetettiin lyhyen sairaalareissun ja vatsahuuhtelun jälkeen takaisin putkaan. Itsemurhayrityksestä, tai pikemminkin ”itsemurhayrityksestä” seuraa Tishkolle nyt jatkossa sitä, että hän saa istua lasikopissa. Eli periaatteessa samanlainen putka kuin tavallinen putka, mutta etuseinä on panssarilasia. Seinän takana istuu 24/7 vartija, joka seuraa yötäpäivää Tishkon tekemisiä.
Hyvästi yksityisyys.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
18.5.2020 15:51

kunpa oliski kuollut

IKirouta
IKirouta
19.5.2020 16:50
Vastaa...  Anonymous

Ei nyky saippuoihin kuole vaikka tekis millaisen koktailin.
No ei! Aina näistä läpsytteliöistä löytyy joku järjenjättiläinen joka: Raiskailee, katkoo ex-tyttöystävan kaulan tai/ja kepostelee muuten vaan törkeesti. Siitä seuraa että kantisten rasismi ei lopu ikinä, vaikka siitä saisi kuolemanrangaistuksen!
Joku tulevaisuuden punavihree-hallitus sen vielä tekee? Jakamattomasta ihmisoikeusista ja arvopohjasta huolimatta!

Vidal Sassoon
Vidal Sassoon
18.5.2020 16:17

Ei tuommoinen extreme-narsisti itseään ikinä tapa, haki huomiota.. Tai ainoastaan valahtaa putka-halalsafkat kalsareihin kun pikku masuli ei tykkää rexona balsamista. Muslimiälyllään ajatteli saavansa säälipisteitä tempullaan niin että pahat rasistikuffarit päästäisivät pois ja unohtaisivat koko murhan ja paloittelun. Johan se on selitetty että tyttö sai mitä ansaitsi ja se oli Allahin tahto! Se on muslimin mielestä ohi ja hoidettu tämä homma, nyt tarttis päästä baanalle joraa hei!

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
19.5.2020 03:39
Vastaa...  Vidal Sassoon

Nin se tapaa pakolaisilla nykyään olla, että paloittelu oli ikävä tehdä, joten rangaistus on jo kärsitty. Miksi ihmeessä pojan tulisi kärsiä yhtään enempää? En tajua. Lisäksi ketä hänen tulisi nyt nussia, kun hän on sellissä? Eikö hän voisi nussia vapaana miehenä? En taaskaan tajua.

murmeli
murmeli
18.5.2020 16:29

Säälinkerjuuta. Ja onnistuuhan tuo. Kohta on lauma batiikkinoitia kirjoittamassa rakkauskirjeitä ja vankilan ulko-ovella sydänpommittamassa ovia ja kirkumassa, että mies pitää vapauttaa, kun eihän se voinut tietää, että kaula katkeaa, kun vähän jollakin teräasella silpaisee.

Anonymous
Anonymous
18.5.2020 21:10
Vastaa...  murmeli

Missä on Aino?

Valtamedia haisee
Valtamedia haisee
18.5.2020 17:14

Valtamedia koittaa valkopestä tuotakin tekoa varsin törkeesti.

Janis Petke
Janis Petke
18.5.2020 17:30

Halvampaa tuo olisi, jos olisi kuollut tai joku ystävällinen auttanut.

Anonymous
Anonymous
18.5.2020 20:46
Vastaa...  Janis Petke

Jep, junat kukee ja siltoja ei ole suljettu. 😏

Drink it in, maaannn
Drink it in, maaannn
18.5.2020 18:21

Tähän sopii hyvin Chris Jerichon terveiset
”OOH, A LITTLE BIT OF THE BUBBLYY!”
https://www.youtube.com/watch?v=Qd_fr1sAe7M

Minuhe Kerettiläinen
Minuhe Kerettiläinen
18.5.2020 18:26

Kova on uho, ja kiirus allahin luo alakertaan. Paikkaan jossa taatusti tarkenee. Mutta hänen kaltaisensa eivät osaa tehdä mitään kunnolla, paitsi murhia, raiskauksia jne. Ei siis mikään ihme, ettei osannut tappaa itseään.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
19.5.2020 03:44

Ikuisuus pedofiliaa ja massamurhaamista vaativan tahon kanssa.. ei kiitos. Muusta voidaan sitten neuvotella, mutta tuota ei ikinä.

Anonymous
Anonymous
18.5.2020 18:33

Sanotaanko näin että kun joku tekee itsemurhan ja tarkoittaa sitä, niin hyvin harvoin mitään lappuja jätellään. Kun joku joka todella päättää lähteä, se on kerrasta poikki. Ne jotka ”epäonnistuvat” hakevat huomiota. Jotkut hätähuudon merkeissä. Jotkut siksi että ovat äärimmäisen itsekkäitä ja ns syyllistävät muita jotta teidän syytänne että tein niin.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
18.5.2020 19:24
Vastaa...  Anonymous

Kyllä itsemurhaajat jättävät lappuja hieman useammin kuin hyvin harvoin:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Itsemurhaviesti
Toinen yleinen väärä käsitys on, etteivät itsemurhastaan puhuvat aio todellisuudessa tehdä sitä, vaan hakevat apua , huomiota tai sääliä. En löytänyt lähdettä, mutta muistan noin joka kolmannen itsemurhaajan mainitun puhuneen asiasta ennen tekoa.

Anonymous
Anonymous
18.5.2020 19:41
Vastaa...  Qroquius Kad

Ok. Olet osittain oikeassa. Itse olen sen kokenut, eikä jättänyt mitään selitystä. ja olen käynyt keskusteluissa, missä sen kokeneet ovat jakaneet tragedian. Jotkut jättivät toiset eivät. Mutta kyseiseen artikkeliin liittyen, sanoisin että pelkkää Marttisen hakemista. Vai miten sen muotoilisi. Yrittää syyllistää muita teostaan.

Anonymous
Anonymous
18.5.2020 19:43
Vastaa...  Anonymous

Siis yrittää tehdä itsestään marttyyrin.

Acc358
Acc358
18.5.2020 21:22
Vastaa...  Anonymous

Itsemurha on islamissa syntiä ja ankarasti kielletty. Joten nuorukainen onnistuessaan ei olisi päässyt paratiisiin. Hänestä ei olisi tullut yhteisönsä sankaria. Hänen perheensä ei olisi saanut arvonnousua.
Jos hän olisi ymmärtänyt käydä vartijoiden kimppuun ja olisi kampailussa eli taistelussa islamin puolesta menettänyt henkensä, niin silloin olisi tullut marttyyrin paperit ja hän olisi päässyt panemaan 72 neitsyttä. Turha toivo. Eivät ruotsalaiset vartijat surmaa vankeja.
Eli nuorukaisella kävi moukan tuuri, kun itsemurha ei onnistunut. Hän tulee varmasti kiistämään yrittäneensä itsemurhaa. Pelkkä yrityskin on hänen piireissään rasite ansioluettelossa.
Nyt miettinee, miten päästä hengestään tavalla, jolla tullaan marttyyriksi. Ehkä hän keksii vaatia itselleen imaamia neuvomaan. Ruotsalaiset lienevät niin hulluja, että suostuvat ja maksavat imaamille palkkionkin.
https://www.islamreligion.com/articles/10370/despair-and-suicide-in-islam/

Anonymous
Anonymous
19.5.2020 10:28
Vastaa...  Qroquius Kad

Eiköhän tämä paskiainen yrittänyt saada pitempiaikaisen passituksen sairaalaan mutta epäonnistui. Onko tuollaiseen cocktailiin joku joskus kuollut, että olisi perusteita puhua itsemurhayrityksestä?

lampunvarjostin
lampunvarjostin
18.5.2020 19:28

Yritti tehdä itsestään saippuaa ennen kuin muut ehtivät ensin.

Esa
Esa
18.5.2020 19:35

Tuohon(kin) saastaan voisi kokeilla samaa kikkaa millä valopää muslimit tappaa koiria. Eli ruiskuttaa jotain viemärin aukaisijaa reilu tömpsy. Kuoleman tuomio on joillekin aivan oikein.

Aappa
Aappa
18.5.2020 20:22

Ahmed-herran kohdalla vankeinhoitolaitos voisi omasta mielestäni toteuttaa kunniavieraan arvolle sopivaa kohtelua, ja laittaa panssarilasin taakse nuoria naisvartijoita, joilla olisi vaatetuksena pelkät pikkuhousut ja vappunaamarit. Kerran viikossa olisi avoimien ovien päivä, jolloin yleisö saisi käydä heittelemässä mätiä kananmunia ja tomaatteja Ahmedin päälle.

Anonymous
Anonymous
18.5.2020 20:51

Ei jumalauta saippualla, kas kun ei kebabilla. 😂😂😂😂😂

Anonymous
Anonymous
18.5.2020 21:39
Vastaa...  Anonymous

Luultavasti söi ensin kebabpizzan yhteiskunnan laskuun. Ennen saippua episodia. Kunnes totesi. Että Allah ei olekkaan niin suuri. Huijaanpa saippualla. Ottiko kyseinen tapaus saippuan käsiinsä vai laittoiko suosiolla anaaliin liukasteeksi. Nimittäin oliko kyseessä tapaus, jotta joku vääräuskoinen tuli, ja vaati persettä? Ja äkkiä itsariselitys? Joutuiko muslimi kohtaamaan homon? Joka olikin liian suuri? Miettikääpä sitä.

JoodeJoode
JoodeJoode
18.5.2020 21:01

Tishko ähly ensin kahleisiin kontilleen alasti ja kiimaisen villisikanaaraan hajua sen takapuoleen,sitten kiimassa oleva villisikakarju hommiin siihen. Jospa sitä vähän kaduttais mitä on tullut tehtyä.

Anonymous
Anonymous
18.5.2020 23:33

Höpö höpö. Nuo on noita kehareiden vammaisia stuntteja.

Juupeli
Juupeli
19.5.2020 07:00

Voisko tämä yritys itsemurhaan tempaus todistaa sen, että Ahmed Tishko ei ole Ruotsin kansalainen.? Tilannehan on se, että hänet tullaan karkottamaan omaan kotimaahansa kärsimään loput tuomiosta. Eikä paluuta Ruotsiin tule koskaan enää olemaan.
Karkotus prosessi on kyllä aika pitkä kun ottaa huomioon kaikki paperityöt, noin 2-3 vuotta. Sellainenkin ongelma on, että nuo kehitysmaat eivät tahdo ottaa vastaan omia rikollisia. Sellaisia väitteitä leijuu myös ilmassa, että Tishko olisi jokin sortin ”Kurdi”. Jos Tishko on jonkun Lähi-Idän-maan kurdi niin mikä se maa sitten on.? Tietääkö Pate.?

toni lajos
toni lajos
19.5.2020 09:52

Lisää Rexonaa, jospa onni potkaisee toisella, tai kolmannella kerralla, toivotaan…….

hieno homma
hieno homma
19.5.2020 14:37

Ja eikun taas verenpaineen mittaus kun syke tuntuisi olevan ylhäällä. 😠🎱🎱

Tuumaaja
Tuumaaja
19.5.2020 21:36

Pienisieluisen julkisuudenhakuisuutta, turhaa vaahtoanista.

Tommy the Who
Tommy the Who
20.5.2020 11:44

Täysi ääliö. Eikö hänen suutaan ole koskaan pesty saippualla pienenä, kun on suustaan päästellyt rumia sanoja?