Lindhin tapaus saa uuden käänteen, syyttäjän mukaan hän ei keskeyttänyt raiskausta

Härnösandissa murhatun Tommie Lindhin tapaus saa uuden yllättävän käänteen. Nimittäin syyttäjän mukaan Lindh ei keskeyttänyt mitään raiskausta.

Tähän asti on ollut käsitys, että Lindh olisi puuttunut raiskaustapaukseen, jossa kolmas henkilö oli juuri suorittamassa raiskaus-rikosta. Väitteiden mukaan raiskaaja olisi suutuspäissään sivaltanut Lindhiä puukolla ja jatkanut raiskausta.
Syyttäjä Stina Sjöqvist kertoo nyt kuitenkin SVT:n uutisille, että Lindh ei ollut keskeyttämässä mitään raiskausta. Tarkemmin asiaa ei kuitenkaan toistaiseksi avata.
Syyttäjän mukaan Lindh löydettiin haavoittuneena omasta asunnostaan 10. toukokuuta aamuvarhaisella sunnuntaiaamuna. Hän menehtyi seuraavana päivänä. Murhaajaa epäillään kyllä kahdesta raiskauksesta, mutta syyttäjän mukaan Lindh ei ole ollut millään tavalla osapuoli näissä tilanteissa.

9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
hieno homma
hieno homma
19.5.2020 14:32

Tuassiisa pittääpi mitata verenpaine. 🤔🎱🎱

Pentti Laaksonen
Pentti Laaksonen
19.5.2020 15:12

Ymmärsinkö nyt oikein.
Jos Lindh olisikin ollut keskeyttämässä raiskausta, kyseessä olisi ollut vain lievä murha, koska raiskaaja oli toteuttamassa hänelle kuuluvia seksuaalisia ihmisoikeuksia. Tällöin Lindhin teko olisi ollut loukkaus ihmisoikeuksia vastaan ja vaatinut hänen syyttämistään kansainvälisessä tuomioistuimessa yhdessä massamurhaajien, Hitlereiden ja Sudanilaisten heimopäälliköiden kanssa?
Nyt asia voidaan käsitellä paikallisesti.

Suomi Finland
Suomi Finland
19.5.2020 23:05
Vastaa...  Pentti Laaksonen

”Jos Lindh olisikin ollut keskeyttämässä raiskausta, kyseessä olisi ollut vain lievä murha, koska raiskaaja oli toteuttamassa hänelle kuuluvia seksuaalisia ihmisoikeuksia.”
Ikävää, että Lindh kuoli murhan uhrina. Se on selvä. Mutta jos hän ei keskeyttänyt raiskausta, motiivi on sitten vain jokin muu. Asiassa säilyy erittäin mielenkiintoisena se, kun suvakit puolustelivat hänen murhaansa ’oikeistotaustaisuudella’, jos ovat kaikkien muiden ohella luulleet, että hän on kuollut keskeyttäessään aidon taustaisen suorittamaa raiskausta. Siis suvakit hyväksyvät tapot ja murhat, jos uhri on heidän mielestään vähemmän suvaitseva.

Kolleke Fun Fest
Kolleke Fun Fest
20.5.2020 07:42
Vastaa...  Suomi Finland

Näihän se menee, kysy vaikka opetusministeriltämme.
Kyseessä on kuulemma erilainen, parempi väkivalta, jota hän ja hänen ystävänsä mm. herra Koivulaaksokin on käynyt harjoittamassa ympäri eurooppaa mm. Saksan kommunistimellakoissa. Koivulaakso kehittelee tällä hetkellä Suomen oikeusvaltiota neiti Andetssonin nimittämänä. Mieti sitä.
Eikä tällä samalla porukalla ole ongelmia hakata hevosia Tampereella tai murhailla ja kiduttaa kissoja ”taiteena” tai pyörittää ”teatterin” varjolla teinityttöjen raiskaustehdasta. Mm
Tavja Halosen suosiossa edellämainitutkin toiminnat olleet. Demarit ja komukat ne on eri vekkuleita.

rocky
rocky
20.5.2020 11:57
Vastaa...  Kolleke Fun Fest

Koskahan saavat oman TV-ohjelman?Nimeksi sopisi vaikka Rape Factor.

Soma Li
Soma Li
20.5.2020 12:20
Vastaa...  Kolleke Fun Fest

Jos Al-Taee olisi ollut persu, niin hänet olisi savustettu eduskunnasta puheidensa takia alta aikayksikön.

Anonymous
Anonymous
19.5.2020 20:57

Mussukka teki tuttavuutta joka hääriintyi. Pitihän siinä puukkokin mukana olla, kun rikastusta oli suorittamassa. Onhan näitä. Jostain luin, että esim Tanskassa raiskausten määrä on kasvanut 300 %. Ikään se todellinen luku on? Puhumattakaan ruotsista, Norjasta sekä ” heidän oikeudet menevät kaiken edelle ” ja ” he ovat rikosten uhreja, eivät niiden tekijöitä ” idiootti landiasta nimeltä monikulttuurinen rikas Oy Suomi Finland ab.

Greta-tylleröinen
Greta-tylleröinen
19.5.2020 23:21

Eikä tätäkään karkoiteta, sano mun sanoneen. Kaksi raiskuuta ja murha on vasta lämmittelykierros.

Keijo Valopää
Keijo Valopää
20.5.2020 14:33

Ehkä tämä Lindh yritti keskeyttää raiskauksen, mutta kyseessä olikin hänen itsensä raiskaaminen?