Netissä leviää kauhistuttava video, jossa kaksi nuorta hyppii kolmannen pään päällä

Kuvakaappaus 2020-05-19 12-37-04

Netissä leviää rajunpuoleinen video, jossa kaksi nuorukaista pahoinpitelee julmalla tavalla toisen nuorukaisen. I´iltään pojat ovat ehkä 12-14-vuotiaita. Tapahtumapaikkana Imatra.

Filmillä näkyy miten uhri juoksee karkuun ja kaatuu kenttään. Tämän jälkeen kaksi muuta poikaa hyppii vuoron perään uhrin pään päällä. Molemmat hyppäävät monta kertaa maassa makaavan pojan pään päälle lähes koko painollaan. Maassa makaava poika yrittää suojata päätään käsillään. Kun teko on ohi poika jää selvästi tajuttomana makaamaan maahan.
Hetkeä myöhemmin kuvatussa filmissä ambulanssihenkilökunta nostaa pökerryksissä olevan pojan baareille.
Paikalla on runsaasti nuoria, kukaan ei vaikuta puuttuvan tapahtumiin. Tilanteen taustoista ei ole tietoa. Vaikuttaa kuitenkin, että yksi poika jostain syystä joutuu villiintyneen nuorisolauman hampaisiin ja jälki on mitä on. Eri medialähteiden mukaan poika loukkaantui vakavasti.
Netti on tällaisten tapahtumien jälkeen aivan täynnä juoruja ja huhuja. Kaikki tapahtumassa mukanaolevat ovat suomalaisia, tekijät ja uhri. He eivät siis ole maahanmuuttajataustaisia nuoria tai romaninuorukaisia.
En viitsi laitta linkkiä videoon, sillä on sen verran ilkeää katsottavaa. Ja muutenkin jo nuoren uhrin takia.
Ettekö te osaa opettaa niille palleroille, että ihmisten päiden päällä ei hypitä ihan huvin vuoksi? Onko se niin vaikeaa opettaa lapsille edes jonkinlaisia ihmisyyden alkeita? Mikä tässä nyt taas on niin vaikeaa?

41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
T

Sairasta. Päähän osunut isku voi tappaa. Sitä tekoa saa sitten kantaa lopun iän. Koulut eivät kykene suojelemaan oppilaitaan, joten koulupakkoa ei tule koskaan sallia.

Anonymous

Suomen lainsäädäntö on muutenkin perseestä.
Esimerkiksi puukottaminen ja päänpäällä hyppiminen on vain pahuinpitely – niih…
Paskat sanon minä!
Tapon yritys jokikinen puukotus ja päänpäällä hyppiminen.
Joka muuta väittää on perseestä!

Anonymous

On oikeus toisille ja sitten on oikeus toisille. Eli naama jne ratkaisee.. jne.

Fatwantarkistaja

Tuskin noita kiinnostaa. Ikää 12-14, murhasta tulee jotain lastenkotia korkeintaan. Siellä voi jatkaa harrastuksia.

Pertti Grandell

vaikeaa, sanoo meidän mädäntyneelle demlan ja kaikkien pirun poliitikkojen moraalista.. nyt emme tiedä mikä oli hyppimisen syy.. ehkä pitäisi ekaks ziigaa mitä sälli oli tehnyt… tai ei tehnyt… faktaa ennenkuin hutkitaan……voin ihan omasta elästäni kertoa että toisissa maissa olis jopa pää irroitettu,, mutta tätä ei tietysti tartte matkia j a monistaaa… maailma on kova.

Jack

Kehitysvamma? Vajaälyisyys? Asennevamma? Asennevammaisillehan on annettu lupa kaikkeen, isona niistä tulee sitten viranhaltijoita.

Jarkko

Frankfurtin koulukunnan opit alkavat pikkuhiljaa näkymään

Suomi Finland

Sanoisin, että tällainen potkiminen päähän ei meillä päin ollut tuonikäisillä tapana koskaan. Alakoulussa saattoi tulla nyrkkitappelua ja joskus käytettiin nyrkkiä, mutta tuollaista en ikinä muista nähneeni tai kuulleeni tapahtuneen.
Ganstajengit pitäisi tavalla tai toisella kitkeä yhteiskunnasta. Jos se tehdään nopeasti, se tehdään kovalla kädellä. Vassarien hidas helläkätinen tie voi kestää muutaman sukupolven. Ratkaisu ei siis ole helppo, koska lapset ja nuoret saavat vaikutteita ulkomailtakin ja imevät netistä tällaisia ganstavaikutteita, emmekä me voi juurikaan vaikuttaa siihen, mitä ulkomailla tehdään.
Ruotsissa on suuri paarialuokka, jossa näitä ganstoja syntyy. Kun näitä ampumisia ja muita juttuja uutisoidaan, ei voida olettaa, etteivätkö uutiset pääse hyvin nuorten ihmisten tajuntaan. Joku voi sitten ihannoida tuollaista menoa, kun siihen yhdistyy räppi jne… Toisaalta aikuisten täytyy tietää, mitä maailmalla tapahtuu, jottei paska lennä salaa tuulettimeen.
Jos yhteiskunta on liian helläkätinen, alkavat ganstanalut nauraa sille ja huomaavat, ettei heille voida mitään. Yhteiskunnallisessa mielessä kapinallinen ganstaräppimusiikki on pahempaa saastaa kuin norjalaisten saatananpalvontametalli, vaikka jälkimmäinen onkin vielä sairaampaa.
Liberaali järjestelmä ei kuitenkaan puutu niihin. Sen vuoksi osa nuorista hairahtuu väistämättä pahoille teille ja paljon väkivaltaisemmin kuin aiempien sukupolvien pahat pojat.

Mummo

Voi Pertti, ekaks ei pidä ziigaa, mitä uhri/sälli on tehny tai pahimmassa tapauksessa ei ole tehny! Faktat tiedetään, kaksi sälliä hyppii maassa makaavan uhrin pään päällä. Jos luet tietokirjoja, niin voit tutustua aiheeseen, mikä on sen ihmisen tila, joka automaattisesti pohtii pahoinpitelijöiden näkökulmasta tapausta, uhrin syyllisyyttä vakavaan väkivaltaan, kun kyse ei pahoinpitelijöiden itsepuolustuksesta. Fakta on se, että näin raju, päähän kohdistuva väkivalta, kertoo pahoinpitelijöiden täydellisestä empatiakyvyttömyydestä. Yhdysvalloissa luultavasti alettaisiin tutkia tekijöiden mahdollista psykopatian osuutta rikokseen persoonan profiloinnilla, ja hoitaa rankaisu/kasvatusmenettely sen mukaan. Alaikäisyys ei olisi tässä esteenä.

Tapani

Hyvä osoitus jälleen miksi median sensuuri kääntyy itseään vastaan. Varmasti suurin osa lukijoista (minä mukaanluettuna) olivat varmoja että kysessä olivat maahanmuuttajat koska jos näin olisi ollut tuo tieto olisi varmasti salattu. Jos voisi luottaa median rehellisyyteen tälläistä ei pääsisi tapahtumaan.

h44

Ylilaudalla oli linkkejä videoihin ja ”tietona” tapauksesta että pahoinpitelyn kohde oli aiemman ’reilun’ 1v1 tappelun voittaja. Päähän potkija on housuihinsa pissinyt tappelun häviäjä ja toista pahoinpitelijää tituleerattiin pikkumanneksi.

sleepy

Ei se ole sama, kuka hävisi ekan matsin. Näyttää tokia samalta, mutta eri paita sillä on.
Ja tosiaan se pienin riiviö on aika tummahipiäinen, kuka hakkaa kepillä. Voi olla romanitaustaa tai jotain muuta vastaavaa.

Anonymous

Se on evoluutiolla ollu peruutusvaihde päällä jo nelisenkymmentä vuotta.

Wanha laki

Ennen kylä-baari tappeluissa lyötiin kyllä kunnolla, mutta jos toinen tipahti, se jäi siihen. Tämä oli 80-luvulla. Homma raaistui 90-luvun lopulla. Maassa makavaa potkittiin ym.

Eeri

Onko pahoinpitelijöiden vanhemmat kommentoineet lastensa käytöstä?

Anonymous

Ne mitään kommentoi. Asia on nyt lasun käsissä. Eli pojat lähtee laitokseen, siis kasvatus sellaiseen. Siis jos kyseessä oli ns kantasuomalaisten mukulat. Muussa tapauksessa hyssytellään.

sleepy

Tuskin viedään laitokseen.
Joku merkintä tuosta tulee ja pääsee sitten myöhemmin vaikuttamaan Kokoomukseen tai SDP:hen.

edestään löytää

Kaveri alkaa käydä salilla, sitten 10-15v kuluttua ilmestyy tyhjästä ja vääntää kädet poikki.

Anonymous

Oma poika sai turpiinsa 13 v pahasti erään jengin toimesta. Sen jälkeen ohjasin pojan salille sekä kurssille josko innostuisi taistelulajeista. No innostui ihan täysillä. Nykyään poika on 10 v jälkeen sellainen tapaus, että kusipäät miettivät 10 kertaan kannattaako. Yhden hakkaajansa oli tavannut vuosien jälkeen ja avarilla vähän läpsytellyt. Oli alkanut itkemään niin antoi olla.

Viesteilystä

Kyllä se vain näin toimii, että heikoilta ja puolustuskyvyttömiltä vaikuttavien kimppuun käydään. En mitenkään pysty ymmärtämään, miksi se on niin. En ymmärrä ihmistä, joka mättää heikompaansa. Sanotaan, että lapset/nuoret, joilla on vaikeaa kotona, purkavat sen aggressiona muihin. Ei pidä aivan paikkaansa. Itselläni oli kouluaikana jossain vaiheessa todella sairaat olot kotona, mutta ei tullut mieleenkään alkaa höykyttämään heikompiani. Puolustuskyvyttömiä ihmisiä pitää rohkaista ja varustaa puolustamaan itseään. Siitä se lähtee, parempi elämä. Näitä ihmisiä kiusaavia sadisteja löytyy kyllä joka kulmalta. Se mitä olen elämässä nähnyt on, että kova väistää vieltä kovempaa. Auktoriteetti luo järjestystä ja järjestys mahdollisuuden asialliseen elämään. Kerran oli työkaverina tosi kovaluonteinen nainen. Sitten oli kolmas nainen työyhteisössä, joka veteli ikävästi, eikä työkaveri puuttunut asiaan. Ihmettelin sitä ja kysyin häneltä, miksi hän ei tee mitään, vaikka olisi voinut. Salaperäinen ilme kasvoillaan työkaveri sanoi, että tietää, mihin tämä nainen pystyy (asui samalla alueella) ja siksi ei puutu tilanteeseen. Se oli elämän opetuksia se. Jyrä väistää vielä pahempaa jyrää. Jos jyrälle puhuu kukkaiskieltä, on pian kukkakimppunsa kanssa lanattuna tienpintaan. Sieltä nousee, jos pääsee enää pystyyn. Jyrällä puhutaan jyrää, menee viesti perille.

Anonymous

Kyllä. Ja lisätään tähän että ne jotka oikein tosi kovia jätkiä ovat niitä tavallisia arjen sankareita. Koskaan ei tiedä kuka on vieressä. Vaikka sälli näyttää siltä, jotta kaikki on mennyt jne. Yhtäkkiä onkin se juoppo kiinni ranteessa niin, josta käsität, että nyt on tosi jätkä kyseessä. Ulkonäkö pettää usein.

juha.

”Ei meidän poika!”

Totuus on lähempänä kuin luulet.

Videon nähneensä voin sanoa että videolla uhri yrittää juosta karkuun ja valo-tolpan kohdassa romani nuori lyö uhria lankulla ja uhri kaatuu maahan silloin nämä 2 pahoinpitelijää aloittaa pään päällä hyppimisen kun romani huutelee emäs näköistä + muuta paskaa. Muuten uutinen oli totta mutta yksi pahoinpitelijöistä oli romani.

Totuutta kehiin vaan

Hyvä että joku kertoo totuuden. Ettei jää puoli- tai neljäsosatotuudeksi (lue; yletotuudeksi).

Anonymous

Mistä lähtien romanit on kantaväestöä?

Tuumaaja

Niinpä, 500 vuotta olleet parasiitteina yhteiskunnassa, ainoa mitä ovat ”antaneet” on muutama juoppo tangolaulaja, eikä yhtään hiihtomitalia.
Että siinä integraation mallia hallitukselle niiltä joilla on vähemmistönä enemmistön oikeudet.
Reilun 50 vuotisen elämäni aikana olen muutakin kiertänyt kuin tahkoa tallin nurkassa, koko aikana olen tavannut 4 romania (todennäköisesti 4.-8. osa) jotka ovat olleet ihan normitöissä, joten heidän onnennumeronsa ei ole ollut 15:stä.

Anonymous

Viekää ne lapsenne vaikka halpoihin harrastuksiin. Esim kamppailulajit. Hyvin harvoista tulee laineita, ajoja tai Raskin kaltaisia huippuja. Se on illuusiota. Mutta nyt kun yhteiskunta muuttuu, on opittava itsepuolustusta. Se on vain fakta. Meidän ns kotolaan on tullut kulttuureista vihollisia, jotka eivät ns integroidu. He edustavat kulttuuria, joka vihaa länsimaalaista hyvinvointia jne. He jengiytyvät ja alistavat kanta asukkaita aina kun tilaisuus tulee. Maalaisjärki on sallittua. Fakta on kuitenkin se, että tämä tulee vain pahentumaan. Ne tuovat sen paskana tänne. Koska heille on suvakkien toimesta laitettu päähän, jotta heillä on oikeus.

Anonymous

Romanit ei siedä muslimeita siinä mitä ei myöskään kantaväestö.
Joten en vertaisi romaneita islamisteihin sillä nuo rahtihousut ei ole aloittamassa mitään isompaa tässä maassa.
Ainostaan islamitit on niitä joita tässä pitää alkaa pikkuhiljaa miettimään mihin ne voisi tunkea lopullisesti.

Anonymous

Ne eivät meille opeta mitään. Me vain siedämme heidän paskaansa aikamme.

Anonymous

Eipä tuo systeemi näytä muuttuneen miksikään 70:n vuoden aikana. Koulussa käsittelyn kohteeksi silloinkin joutui köyhät, pienikokoiset tai jonkin vajavaisuuden takia, kuten huono näkö, puhevika, tai sairaus kotona esim. tuberkuloosi. Tällaisten syiden takia sai sakin hivutusta. No, meikäläinen kuului luokkaan köyhä ja pienikokoinen. Käytännössä olin vuoden nuorempi ikäluokassa. Muut olivat alkuvuodesta syntyneitä ja meikä loppuvuodesta. Ero koulussa oli huomattava. Parhaita paloja sitä hyvin muistaa vieläkin. Homma meni överiksi kokonaan, kun olin sitkeä, enkä suostunut pillittämään. Kuten esim. pidettiin käsistä ja jaloista kiinni ja polkupyörällä ajettiin mahan yli. Omasin erinomaisen kivunsietokyvyn, enkä ollut milläsinkään. Viimein koulussa jouduttiin hillitsemään touhua, kun ulkoilutunnilla olimme olleet hiihtämässä ja minut oli hakattu suksisauvoilla niin, että päässä oli 7 cm avohaava. Itse en tiennyt mitään ennenkuin heräsin tajuttomuudesta koulun pihalla. Vanhemmat pojat olivat sitoneet sukset yhteen ja vetäneet pois. Verta oli tullut hulvattomasti ja tiellä näkyi verivana monta päivää. Opettaja ei asiaa noteerannut sen kummemmin, kun antoi loppupäivän vapaata, kun saivat heräämään. Eräs koululautakunnan jäsen puuttui tapahtumaan ja järjesti ns. sovittelutilaisuuden. Mitään rangaistuksia ei annettu ja ehdoksi tuli että homma loppuu siihen. Tämä oli hyvä päätös ja sen jälkeen sain olla rauhassa. Nämä tälläiset on sikäli vaikuttavia tässä iässä koettuina, etteivät häviä muistista, vaan säilyvät koko loppuelämän hyvin elävinä.

sleepy

Tämä ei ollut nyt tuollainen tapaus.
Se päähänpotkittu voitti ensimmäisen tappelun. Tosin ihan reilusti, eikä piessyt aivoja pihalle, kun toinen hävisi.
Sitten tapahtuu, jotain. Pikkuriiviö alkaa lyömään tätä kepillä, joten se tönäisee sen riiviön kumoon. Tämän jälkeen useampi sitten käy porukalla tämän yhden kimppuun ja lopuksi potkivat päätä, kunnes makaa tajuttomana.

Jonne

Asiallinen artikkeli. Hienoa ettei yritetä tunkea mamujen syyksi, kun he eivät tällä kertaa olleet asialla. Onko vanhemmuus kadonnut? Kyllä elämäntaidot on kodin eikä koulun vastuulla. Sekin on kumma, jos ei kukaan nuori mennyt auttamaan. Hyi hitto.

Anonymous

Vähän niin ja näin noiden ”mamujen” kanssa, sillä rikolliset oli romaneita.
Kysynkin nyt suoraan sinula, oleko sitä mieltä tosissasi että romanit on kantaväestöä, eli täysin suomalaisia?
Hiukan yli 500 vuotta tässä maassa on ollut romaneita, ja ovatko kotoutuneet hyvin ja muuttuneet solutasoa myöten suomalaisiksi?

Anonymous

Niin..”muutaman” sehän tekee koko joukosta erittäin hyvin kotpuneen täysin kantasuomalaisen?
Kyllä minäkin tunnen 2 romania, hyviä työmiehiä, toinen teki noistakin tyypillisen romanin työnäytteen, kun aamulla mentiin verstaalle töhin, huomattiin että paikka oli käännetty, kaikki työvälineet varastettu, eikä yhtä romania näkynyt duunipaikalla, no, eipä.
Oli aamuyöllä tullut pakettiautolla verstaanpihaan ja meni kääntämällään työpaikan avaimella sisään.
Tuo istuu vielä tänäkin päivänä kivensisällä sillä kontollaan oli parikymmentä muuta rikosta.

Jormapetteri

Nämä valkoiset nuoret saaneet huonoa vaikutteita väkivaltaisista matu nuorista sekä gangsta kulttuurista.
Eli matut ulos ja mannet vankilaan niin tilanne ratkeaa itsestään.. 🙂

Rakas paavo

Paavon paskamjauhanta se kun kiihtyy! Miksi hypitään ja ketkä toivat nämä hyppijät länsi maihin? Miksi jatkat ongelmista puhumista etkä pääsyyllisiä?