Tommie Lindhin muistotilaisuus käännettiin valtamediassa natsimanifestiksi

Kuvakaappaus 2020-05-19 08-43-07

Härnösandissa murhatun Tommie Lindhin muistotilaisuus on leimattu valtamediassa natsitapahtumaksi. Yksikään media ei ole puhunut mitään itse murhasta.

Toissa viikonloppuna Härnösandin pikkukaupungissa murhattiin nuori 19-vuotias Tommie Lindh. Lindh keskeytti menoillaan olevan raiskauksen, jossa uhrina oli hänen naispuolinen tuttavansa. Raiskaaja, 22-vuotias afrikaano suivaantui seksioperaation keskeyttämisestä siinä määrin, että pisti Lindhiä puukolla rintaan. Ja yritti jatkaa raiskaamista,
Lindh menehtyi muutaman tunnin päästä sairaalassa.
Viime lauantaina pidettiin Härnösandissa Tommie Lindhin muistotilaisuus. Paikalla oli mm. Ruotsin Vastarintaliike NMR. Vastarintaliike haki tilaisuuteen poliisilta lupaa, mutta sitä ei myönnetty. Tästä huolimatta muistotilaisuus päätettiin pitää.
Tässä seikat, jotka ärsyttävät valtamedian toimittelijoita. Lehdet ovat kirkuneet ”natsimanifestista” ja luvattomasta mielenosoituksesta. Poliisi on kertonut julkisuudessa, että se ei viitsinyt keskeyttää tilaisuutta, koska se sujui rauhallisesti ilman häiriötä. Sen sijaan kaikki muut kynnellekykenevät paheksujat ovat paheksuneet tapahtumaa.
Västernorrlandin maaherra on itkenyt, miten Härnösandin toria on käytetty ei-demokraattisen tapahtuman pitämiseen eikä sellaista saa tapahtua enää ikinä. Kyse oli siis surmatun henkilön muistotilaisuus. Paskalehtien kolumnistit ovat kirjoitelleet miten ”pimeät voimat” olivat torilla. Kyse oli surmatun henkilön muistotilaisuus. Facebookin turvapaikka-aktivistiryhmät ja vasemmistolaiset keskustelupalstat ovat suvereenisti asettuneet murhattua Lindhiä vastaan murhaajan puolelle. He väittävät, että Lindh oli natsi ja sitä myöten oli oikein, että hänet murhattiin kun hän yritti estää tapahtunutta raiskausta.

22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kossu

Ittu mä ihmettelen kun luin noita juttuja mikä hel…ti saa ihmisen nupin noin sekasin….onko opiskeluaikoina vedetty sienisoppaa ilman ohjeita antavaa sienikeittokirjaa vai mikä….onko se tämä ”kansankoti” opetus sieltä -70 luvulta joka vaan iskostunut sukupolvelta toiselle vai mikä ittu se on saannut näillä vihervasemmistolaisilla pään noin pehmeäksi…ymmärrän nämä vanhemmat politiikot jotka on sillä opilla iskostettu koulunpenkiltä asti ja aivopesty totaalisesti mutta liikkuukonse sitten geenien mukana tuleville polville mutta jotenkin ei vaan ymmärrä että joka itun asia käännetään rasismiin tai natsismiin…….

Pertti Grandell

et yksin ihmettele tätä helvetinmoista viher-vasemisto progaa… tuutin täydeltä joka saakelin eetteristä lyckäävät.. ihan sceidaa……ei minkään näköistä päätä eikä häntää…….

Aikki

Ruotsissa on kautta aikain ollut vallalla sosiaalidemokratia, joten heitä voi syyttää Ruotsin tilanteesta. Palme aloitti salakavalasti tekemään Ruotsista monikulttuurisen 1970-luvulla. Palme oli Jasser Arafatin sydänystävä, länsimaat oli hänen satansmördare . Media on hehkutanut Palmea, vaikka hän oli monelle vastenmielinen henkilö.

Multikultivassarismi

Mitä opimme tästä? Älkää menkö samoihin kemuihin kemujen kanssa. Kun kemu saa viinaa- ja ilman viinaakin- voi tapahtua mitä tahansa ja puukko tai pistooli putkahtaa äkkiä esiin. Melkein joka kemulla on puukko aina mukanaan.
Jos NMR saa olla olemassa niin pitäähän heidän myös saada tuoda esiin. Eikö se ole itsestään selvää?
Vasemmistopropaganda on lisääntynyt Ruotsissa huomattavasti sen jälkeen kun SVT alkoi saada rahaa suoraan verorahoista, ”kiitos” Suomen esimerkin. Nyt ei SVTstä juuri muuta enää ilkeä katsoa kuin uutiset, niin vihervassarimokutusta on ohjelma kuin ohjelma.

Aikki

Onko Ruotsissa samanlainen vero, kuin Suomessa Yle vero, joka otetaan jokaiselta vaikka ei edes katsoisi TV: ä En ole tätä kuullut.

Eikka

Kun elämä on liian helppoa ja mukavaa, niin pää pehmenee kuten noilla ruotsalaisilla itkijöillä. Kosketus todellisuuteen ja oikeasti tärkeät asiat menevät ohi kun on liikaa aikaa kehitellä kaikenlaisia salaliittoteorioita ihmisten aikeista ja tarkoitusperistä. Turvallisuus, ravinto ja koti on peruspilareita joita jokaisen pitäisi aina puolustaa.
En tiedä mitä ruotsalaisille on syötetty/juotettu/rokotettu/julistettu mediassa viimeiset 40 vuotta, mikä saa pään niin sekaisin, että sahaa omatoimisesti omaa oksaansa poikki.

Mona Misu

Ruotsalaiset oli 1900-luvulla genetiikkatutkimuksen huipputekijoita. Lienee kohtuullinen johtopaatelma hahmottaa rotututkimuksen heittaneen vuosisadan aikana tayden akselinsa verran haranpyllya ja asenteiden muuttuneen sen mukana.

Voivoi

Ja näin pääsi taas yksi allahin koira kuin veräjästä ja kansallismieliset kärsii. Miksi nää terroristikoirat ei raiskaa ja tapa niitä jotka ajavat tällästä kansallismielisvihaa..

Suomi Finland

”He väittävät, että Lindh oli natsi ja sitä myöten oli oikein, että hänet murhattiin kun hän yritti estää tapahtunutta raiskausta.”
Tuollaiset ääliöt ovat täysin sairaita.
He tekevät juuri sen, mitä he itse kammoksuvat: esim rikolliselle pitää heidän mielestään antaa aikaa rikollisesta elämäntavasta luopumiseen, koska rikollisuus on yhteiskunnan vika. Mutta jos jollakulla on oikeistosympatioita, niin tämä on äärimmäisen paha ihminen kauttaaltaan ja ikuinen natsi kuten Siitoin oli. Täysin paatunut ja parantumaton. Siten ei ole mitenkään tuomittavaa häväistä hänen muistoaan.
Raiskauksen keskeyttämistähän ei voi tehdä, ellei ole jollain tavalla rasistinen ja kelvoton nazi.

Juha

Täytyy ymmärtää kommunistin ajattelumaailmaa, että näennäisesti irrationaaliset ja täysin absurdit näkemykset ovat näillä aatteensa orjilla vallassa.
Frankfurtin kommunistisen koulukunnan teesit järjestyneen yhteiskunnan hajoittamiseksi ovat
1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
6. Ylettömän juomisen edistäminen
7. Kirkkojen tyhjentäminen
8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
11. Kannustetaan perheiden hajoamista
kun perehtyy tähän vallalla olevaan vasemmistolaiseen ideologiaan ymmärtää paremmin tätä vääristynyttä maailmankuvaa joka heidän sairaita mieliään hallitsee. Tässä lisää luettavaa asiasta kiinnostuneille
http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

Fredrik Åkare

Nyt olisi Ruotsidemokraateilla hyvä sauma suututtaa suvakit aivan eeppisesti: tehdä Cornelis Vreeswijkin upeasta kappaleesta ’Cecilia Lind’ versio ’Tommi Lindh’. En osaa niin hyvin ruotsia että osaisin itse sanoittaa, mutta muutama kohta olisi tosi helppo. Pitäisi tehdä ajatuksen kanssa ja tosi taitavasti, ei mitään suoraa propagandaversiota. Jösse J ehkä osaisi tehdä suomeksi, ja täälläkin muutamalla suvakilla voisi suoni katketa
https://www.youtube.com/watch?v=TJgdrkMtyA0

Numento
Kista Galleria

Kista Galleriassa tehtiin juuri kultasepänliikkeen ryöstö!
”Två maskerade gärningsmän har rånat en guldsmedsbutik i Kista Galleria. Enligt initiala uppgifter har de båda männen sedan lämnat på moped i riktning mot Ärvinge.”
Toivottavasti kukaan rasisti ei yrittänyt estää tätä normikäytöstä!

suojeluskunta takaisin

Kauppakeskuksessa notkuvat arabiaanot herättävät luonnollista inhoa ja vastenmielisyyttä, jopa pelkoa alhaisen älykkyysosamäärän aiheuttamasta spontaanista väkivallanpurkauksesta.

hieno homma

Täytyypi taasen mitata verenpaine, syke taitaapi olla korkialla. 🙄🎱🎱

juha II

En halua olla jälkiviisas, mutta tiesin kuinka tässä käy! Onhan kyseessä sentään Ruotsin hulluinhuone. Siis hullut saavat julistaa kenet tahansa ”natsiksi” ja näin ”laillistaa” tekemänsä murhan. Varsinainen ”oikeusvaltio periaate”.
Suomen hallitushan tappoi Odinin Thaimaaseen kesällä 2019.

Joku Vaan

Mitäpä opimme tästä? Mikäli ryhdyt raiskauksen estohankkeeseen, kysy asianosaisilta, onko raiskattavana suvakko, feministi tai joku muu Tavjamainen. Mikäli vastaus on myönteinen, tahi muista seikoista voit saada sen käsityksen, unohda koko keissi.

Taino Vänner

Vanha ns. Tukholma-syndrooma onkin tätä nykyä Ruotsi-syndrooma: pelokkaat uhrit aivopeseytyvät rikollisten puolelle säilyttääkseen henkensä.

Taino Vänner

Niin, ehkäpä kyseessä onkin vaan viime vuosien uutisoinneista syntynyt yleinen vaikutelma.