Ruotsalainen julkkis jäi kiinni ilotalosta rysän päältä

Ruotsin ylivoimaisesti suurin juttu on viimepäivien aikana ollut se, kun entinen nyrkkeilijä ja jonkinlainen tv-julkkis Paolo Roberto jäi kiinni seksin ostosta. Roberto jäi kirjaimellisesti rysän päältä kiinni poliisin bordelliin järjestämässä ratsiassa.

Ruotsissa seksin osto on vakavampi asia kuin Suomessa. Huorissa käymisestä saa sakot, jos rahaa vastaan jörnimisestä löytyy näyttöä. Prostituoitua ei siis rangaista vaan seksin ostajaa.
Paolo Roberto in August 2013Poliisi järjesti viime viikon perjantaiyönä Tukhoman Östermalmilla sijaitsevaan ilotaloon ratsian ja kuskasi putkaan kymmenkunta miestä, eli ruotsalaisittain turskaa. Joukossa siis Paolo Roberto. Roberto on nyrkkeilyn lisäksi profiloitunut jonkinlaisena julkkiskokkina ja ollut mannekiini monille kauppaketjuille, kuten ICA, Coop ja Willys. Roberton yritys on lanseerannut joitakin elintarvikkeitakin. Nyt seksikaupasta kiinnijäämisen takia kaikki kauppaketjut ovat purkaneet sopimuksen Roberton kanssa.
Roberto tuli julkisuuteen heti vapauduttuaan perjantaina putkasta. Hän tiesi, että julkisuuden henkilönä media tulee revittelemään asian takia. Ja niin on tehtykin. Roberto on kertonut, että on maksanut seksistä 1 500 kruunua eli vajaa 150 euroa.
Kannattaa huomata, että huorissa käymisestä voi Ruotsissa saada jopa syytteen raiskauksesta. Tarkasti ottaen sanamuoto on ”oaktsam våldtäkt”, joka ei ole ihan sellainen puskaraiskaus vaan jotain sen suuntaista, että toinen osapuoli ei ole ihan täysissä sielun ja ruumiin voimissa osannut kieltäytyä seksistä. Syytteen voi saada myös vaikkapa tilanteessa, jossa puoliso ei ihan suoraan ole panohaluinen, mutta toinen jörnäisee vähän kuin lennossa. Seksin osto voi siten olla tällainen raiskaus. Roberton tapausta tutkitaan myös tällaisena ”puolihuolimattomana raiskauksena”.
Asiaan on ottanut kantaa myös oikeusministeri, joka loihe lausumaan, että seksin ostosta pitäisi langettaa linnatuomio nykyisen sakon sijasta.
Roberton takia media vetelee nyt otsikoita kissankorkuisilla kirjaimilla ja kaikki takavuosien lortot on haettu kuviin kertomaan kovista kokemuksistaan.
 

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Aappa

”Prostituoitua ei siis rangaista vaan seksin ostajaa.”
Tuo ei välttämättä ole aina aivan vedenpitävä yhtälö, koska joissakin tapauksissa kysyntä sen enempää kuin tarjonta eivät kohtaa toisiaan, tai toisin päin…vai miten se meni..

Fatwantarkistaja

Joukkosarjaraiskaajat lomille valtion piikkiin ostamaan lapsia raiskattaviksi lähtömaistansa ja seksin ostajat vankilaan. Kuulostaa oikeudenmukaiselta, eikä ole rasismia, kunhan värikkäitä ei vankilaan tuomita.

Juupeli

Ruotsissa raiskauksiin osallistuneiden rikollisten rikokset lakaistaan maton alle, tai sitten kehitetään jonkin sortin nyyhkytarina raiskaajasta. Kaikki tämän sivuston lukijat varmaan tietää miten Härnösand:issa kävi Lindh:lle.
En vaan ymmärrä miksi Ruotsin poliisi tuhlaa voimavarojaan bordelleihin, kun kerta raiskaajat ja muut rikolliset kulkee vapaalla. Voihan tietenkin tämmönen operaatio esittää sitä, että poliisi haluaa tuoda esille nähtävyytensä. Helvetin kaksinaamaista touhua. Paolo:n olisi vaan pitänyt raiskata jonkun niin olisi päässyt nyyhkytarina otsikkoihin.

Tärkeysjärjestys

”En vaan ymmärrä miksi Ruotsin poliisi tuhlaa voimavarojaan bordelleihin, kun kerta raiskaajat ja muut rikolliset kulkee vapaalla.”
Siksi koska seksionstokielto saatiin Ruotsiin nimenomaan feministien ansiosta ja sen tarkoituksena on ainoastaan estää valkoisia ruotsalaismiehiä saamasta seksiä.
Feministejä ei kiinnosta tippaakaan jotkut raiskatut ruotsalaisnaiset kun valkoisen miehen nujertaminen menee kaiken edelle.

Tärkeysjärjestys

Totta. Olen itsekin seurannut huvittuneena sitä kuinka femakot ovat nyt jakautuneet kahteen eri leiriin tämän asian tiimoilta.

Huora-huumetuotanto seis!

PR vissiin kyllästyi 25 vuotta nuorempaan, luisevaan, suomalaiseen vikeltäjätyttöystäväänsä ja halusi jotain naisellisempaa. Tyhmä mies kun palloilee kaupungin bordelleissa, kaikki tunnistavat ja juoruavat.
Rajat kiinni niin loppuu rikollisten, aseiden, huumeitten ja huorien tulo Balkanilta!

juha II

Ruotsi menee hulluinhuoneesta ohikin heittämällä ja Suimikin perässä. Tärkeintähän on saada valkoinen ”ETUOIKEUTETTU” kiven sisään. Muuthan osapuuolet ovat enkeleitä.

Anonymous

Täyttyy kyllä olla joku muu kun ihminen jos sekaantuu jalkoväliin missä on uitettu satoja ettei jopa tuhansia rottajalkaisen tautimulkkuja.

Hutisalo

Mutta eihän se ole mahdollista, että joku ostaa seksiä!! Sehän on lailla kielletty. Myydä kyllä saa, mutta, mutta. Skitso tilanne kuten koko ruåttinmaa.

Ei tytöistä prostituoituja

Miksi näitä bordelleja ei yksinkertaisesti suljeta? Kuka haluaa pienen tyttönsä aikuisena töihin bordelliin, käsi sydämelle.

Hiillostusta

Niin huora ja pillu? Voisiko PT:stä saada sellaisen vähän naisystävällisemman version myös.

Feministinen pano

Kun julkkis lähtee rahatukko kädessä ja ky*pä toisessa kädessä bordelliin on suuri vaara joutua kiristyksen uhriksi. Taitaa PR olla niin kroonisesti punch-drunk ettei ajatellut mitään ollenkaan?
PR on julistanut olevansa socialdemokrat. Onko tämä tapaus ilmentymä feministisestä sosiaalipolitiikasta eli rahat ja spermat sulle ja tyhjät pussit mulle?

Ollaan rehellisiä

Bordelli on varattu vain rumille ja pienipippelisille.

Anonymous

Jos toinen ei stemmaa, niin yleisin ongelma on katkarapu tai psyko-narsismi, jossa pääsee alistamaan tai tuntemaan voiman tunnetta, joten jokainen asiakas on ns. no-good.
=/
ps. Invalidit jne. erikseen.

Nimetön

”..toinen jörnäisee vähän kuin lennossa.” Siis ”jörnäisee” ?
Suomenkieli se taipuu vaikka mihin! Oli miten oli. Tuo ”jörnäisy” terminä oli aika hauskasti lohkaistu.