Lundissa keväinen koulujen ja päiväkotien tuhopolttoaalto

Kuvakaappaus 2020-05-21 14-33-18

Moni saattaa muistaa, että viime vuoden 2019 kevät ja kesä olivat Lundissa kuumaa ja autoille vaarallista aikaa. Muutamassa kuukaudessa poltettiin monta sataa autoa. Nyt Lundia riivaa koulu- ja päiväkotipolttaja.

Kevään ja alkukesän aikana Lundissa on poltettu useita päiväkoteja ja kouluja. Lista on huikaisevaa luettavaa:
21.5. Eli viime yönä poltettiin perustuksia myöten Montessorin päiväkoti. Päiväkodissa oli noin 40 paikkaa. Rakennus oli iso omakotitalo.
17.5. Poltettiin niin ikään kivijalkaa myöten urheilukentän kupeessa oleva muutaman sadan neliön rakennus, jota on käytetty urheiluseuran erilaisiin lastentapahtumien järjestämiseen. Rakennuksesta jäi jäljelle muutama hiiltynyt lauta.
14.5. Sytytettiin tuleen Blåklintenin päiväkoti. Tässä tapauksessa rakennus jäi remonttikuntoon, sillä paikalle sattuneet vartijat hälyttivät nopeasti palokunnan ja onnistuivat itse sammuttamaan paloa.
8.5. Tuli tuhosi osia Palettikoulusta. Koulun vieressä sijaitseva huoltorakennus sytytettiin tuleen ja palo levisi päärakennukseen. Huoltorakennus siis poroksi ja osia koulusta remonttiin.
4.5. Sytytettiin St. Larsin koulu. Puoli rakennusta tuhoutui remonttikuntoon. Puolet alakerrasta ja yläkerrasta tuhoutui.
20.2. Tuikattiin tuleen toisen asteen koulu Consensum. Rakennus täyteen remonttikuntoon. Palossa tuhoutui myös pari sataa ruumisarkkua, sillä samassa rakennuksessa oli hautaustoimisto.
16.4. Tuhopolttaja iski Hvilansin lukioon. Tikkumies oli kiivennyt puurakennuksen toiseen kerrokseen ja ottanut tikut esille. Osia rakennuksesta remonttiin ja oppilaat kesälomalle.
Näiden palojen lisäksi on ollut useampia pienempiä paloja. Roskakatosta, kauppojen takapihojen puisia jätekatoksia ja sen sellaista. Poliisilla ei ole näistä paloista kiinniottoja, paloja tutkitaan tuhopolttoina. Ruotsissa paloja kutsutaan lain mukaan murhapoltoiksi.
Viime vuoden autopalot ovat aavistuksen hiljenneet. Poliisi on kuullut muutamia henkilöitä, mutta oikeuteen asti yksikään tapaus ei ole edennyt.
Lundissa on asukkaita noin 85 000 eli vastaavan kokoinen kaupunki Suomessa on Kouvola tai Pori.

Lundissa kesän mittaan puolen sataa poltettua autoa

Subscribe
Notify of
guest
7 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Jaa-a. Täällä suomessa jos vastaavaa listaa olisi, se luultavasti sensuroitaisiin. Sanottaisiin vain, että palokunta siellä vaan harjoittelee.

Hiilenmusta opiskelija

Nyt pitää satsata lisää rahaa maahanmuuttajien koulutukseen, sanoo suvakki.

Tuumaaja

Se on tämä lisääntyvä valo ja lämpö, mikä saa elimmistön nestevirtauset sekaisin, pakkaantuu päähän ja sillä on tietynlaiset vaikutukset, aivojen kemiallisen koostumuksen muuttuessa, käyttäytymiseen.
Jotkut tietysti haluavat pitää tilaa yllä ja käyttää kesälläkin pipoa, ettei olo vain selkiintyisi ja helvetin hyvät ideat karkaisi, kuten vaikka yhteisen omaisuuden tuhoaminen tulitikkuleikeillä.

Kiitos kaikesta

Kiitollisuus on taitolaji.

kulttuurikorrektisti

Onko asyylidesantit taas toteuttamassa alistamiskäskyjä ?

kolmas mies

Kenties koraanihörhöt ovat vaan ymmärtäneet kaskenpolton väärin.

Anonymous

Miksi ne hurreissa kuttuu sitä kun joku polttaa ihmisen kuoliaaksi, kenties tuhopoltoksi?