Huijaava afgaaninainen lainasi passiaan maannaiselleen

FullSizeRender-31

Jotkut tarinat ovat kuin satukirjasta. Kuten seuraava tuhannen ja yhden yön satu, joka kertoo uusruotsalaisesta turvapaikka-aktivisti Fatemeh Khavarista.

Khavari on tullut tunnetuksi uusruotsalaisena ”ihmisoikeusnaisena”, jonka mukaan kaikilla maailman ihmisillä on oikeus saada turvapaikka Ruotsista. Etenkin afgaaneilla, etenkin niillä, joilla ei ole mitään tarvetta millekään turvapaikalle.
Satu alkaa. Turkin rajapoliisi pysäytti tammikuussa Istanbulin lentokentällä naisen, joka oli matkalla Barcelonaan. Naisella oli Fatemeh Khavarin oleskelulupakortti ja Afganistanin passi. Poliisilla heräsi epäilykset omien rutiiniensa perusteella. Tarkastusta ei siis tehty sen takia, että passi olisi ollut jollain varastettujen passien kieltolistalla. Kyse on siitä, että Istanbulin lentokenttäpoliisilla on tiedossa, että henkilöt, joilla on jonkinlaisia ruotsalaisia dokumentteja, käyttävät hyvin usein look-alike-dokumentteja tai passeja.
Tarkoittaa siis sitä, että jos joku henkilö muistuttaa toista edes joltiseltaan niin tälle lainataan passia. Tässä tapauksessa myös ruotsalaista oleskelulupakorttia. On hyvin yleistä, että kolmansista kehitysmaista tulevat henkilöt tulevat Ruotsiin tällaisilla look-alike-matkadokumenteilla.
Satu jatkuu. Fatemeh Khavari kertoo, että hänen passinsa ja oleskelulupakorttinsa varastettiin aiemmin viime vuoden syksyllä KUN hän oli vierailulla kotimaassaan Iranissa. Khavari oli oleskellut Iranissa marraskuusta ainakin jonnekin tammikuulle asti. Siis maassa, josta on tullut Ruotsiin hakemaan turvapaikkaa sen takia, että Afganistanissa on sota.
Kun käsilaukku varastettiin, niin Khavari teki siitä rikosilmoituksen Iranin poliisille. Koska siis oleskeli Iranissa. Viikon päästä rikosilmoituksesta passi ja oleskelulupakortti olikin sitten Istanbulin lentokentällä väärän naisen hallussa.
Khavari kertoo itse, että sai passinsa takaisin Turkin poliisilta. Passi lähetettiin hänelle siis Turkkiin. Kvartal.se, joka kirjoittaa asiasta, kertoo, että heidän lähteensä mukaan tosiasiallinen tapahtumien kulku on se, että Khavari on lainannut dokumenttinsa toiselle afgaaninaiselle. Nainen on yrittänyt päästä dokumenteilla Eurooppaan, mutta jäi kiinni Istanbulissa. Normaalitapauksessa Istanbulin poliisi ei takavarikoi passia vaan yksinkertaisesti työntää henkilön takaisin seuraavaan koneeseen, jotta henkilö ei jää notkumaan Turkin maaperälle.
Khavarin dokumenteilla matkustanut nainen on siis yksinkertaisesti lennätetty takaisin Iraniin ja tätä kautta Khavari on saanut takaisin paperinsa.
Kvartalin mukaan ruotsalaisia passeja ja muita matkadokumentteja käytetään todella paljon hyväksi kun kehitysmaista tulleet ihmiset lainaavat papereitaan kavereilleen, jotta nämäkin pääsevät Ruotsiin. Tämä on helppoa, sillä Ruotsi on pieni kieli ja maailman lentokentillä on mahdotonta todentaa esimerkiksi jollain kielitesteillä, että osaako kulkija ennestään ruotsia.
 

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
KJ

Näitä impostoreita on tasan varmasti Suomessakin satoja ja kyllä poliisi näistä tietää. Ei varmasti kaikista tietenkään. On tullut nähtyä kun kaverin naapurissa asui joku hiekka monta kuukautta niin sitten siellä asui eri hiekka. Monet niistä näyttää ainakin mun silmiin samalta. No sitten alkuperäinen hiekka oli tullut takaisin ja se oli puhunut joidenkin hiekkakavereiden kanssa RUOTSIA! Kyllä nämä varmasti osaavat koijata viranomaisia ja jotkut saavat nostettua tukia paristakin maasta (F. Viras kuka oleilee kuulemma nykyään Ranskassa ainakin on saanut roinan myynnin lisäksi). Onhan Rasmuslaisillakin ollut kuulemma neuvoja miten impostori voi käyttää jonkun papereita hyväkseen ja neuvoneet jopa turvallisia reittejä tänne Pohjolaan.

Minä

Keinoilla millä hyvänsä, vaikka huijaamalla, ruotsalaisten elätettäväksi ja harmiksi on näköjään ”ihmisoikeusaktivistien” mielestä ihmisoikeus.
Tuollaisesta tulisi napsauttaa tuntuva rangaistus oikeudessa, mutta tuskin Ruotsin ”humanitäärinen suurvalta” rankaisee, ainakaan tuntuvasti, koska pitää ”suvaita” ja ”ymmärtää” ihmisten ”oikeutettua” hätää ja ”tarvetta turvapaikalle”.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

rtellinen

Onko suomi-venäjä seuran kasvattamat keskustapuoluvveen herrat ja rouvat laskeskelleet miten palijo suomen mehtäyritykset on maksanu suojelurahoja ryssälle rajan takkaa ostetun puutavaran ylihinnottelun kautta, jotta viher-vassari-suvakit suomessa ja eu:ssa antas mehtäkormujen raiskata suomen metät pillanpärreiksi, kaikessa rauhassa.

Riku Rantala

MUT SE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!

TottavaiTarua

”Emme vastusta islamia koska se ei ole uskonto. Me vassarit vihataan ja tuhotaan uskonto Islam on ”itämainen bolshevismi”, ne on meidän aatetovereita”.
Li Andersson

Eivät osaa puhua totta

Tyypilinen valehteleva ”pakolais” ihme, ei nämä eroa romaaneista millään tavalla. Se kuuluu niiden perinteisiin kusettaa sen kun kerkiää valkoista hyväntekijää ja uskonnolla on suuri rooli siinä. Taitaa olla juurunut jo geeneihin.

Lilli kupponen

Tuosta pitäisi saada demlandiapalkinto,ehanaaa!

PastoriNikulainen

Onko niitä rehellisiä muslimeja olemassakaan?
Tuonkin huivipään silmienväri kertoo jo paljon, mitä korvien välissä lilluu ja höllyy tässä tapauksessa.
Aaamen..

Raus!

Valtamediakin on jo kyllästynyt Fitumehin pärstään ja veivaamiseen:
https://www.expressen.se/nyheter/kanda-asylaktivistens-pass-anvandes-for-att-ta-sig-in-i-eu/

PastoriNikulainen

Kun taviseurooppalaisella on korvat täynnä vaikkua on tuolla kierolla korvat kuin pökälettä pönttöön väsäisi.
Aamen…