Aksel Airon haastattelu

Kannattaa kuunnella oheinen Aksel Airon haastattelu. Airo oli talvi- ja jatkosodan operatiivinen johtaja. Airo jos joku, tietää mitä Suomessa tapahtui sota-aikaan. Ja mitä sen jälkeen.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Aksel Airon haastattelu

 1. On tullu katsottua. Joutu jopa linnaan sodan jälkeen kun punikit nousi valtaan. Kenraalilla taisi olla näppinsä pelissä asekätkennässä.. Ei vissiin ikinä tunnustanut. Hieno mies, suuri sotaherra. Tämmöisiä miehiä suomi tarvitsisi.

  46
  1. Ei tule uusia Airoja, ei. Siitä pitävät paskalakkien runkkuringit js supon ryssien rottakerhot huolen.

   14
   3
  2. Aksel Airo ei todellakaan tunnustanut olleensa mukana asekätkennässä, vaan hän lausui Valtiollisen poliisin kuulusteluissa itse asiasta kuultuna erään tiedon mukaan näin:

   ”En minä sitä ole suunnitellut…en ikinä suunnittelisi organisaatiota, joka paljastettaisiin näin helposti. Ei näitä asioita sillä tavalla hoideta!”

   Siinä saattoivat punaisen Valpon kuulustelijat parikin kertaa kynsiä päätään, mitä Airo oikein sanoikaan ja mistä.

   11
   1
 2. Välttämätön mies Marskin rinnalla. Kiitos Paavolle, taidatkin loppupeleissä olla isänmaallinen mi.. eikun henkilö, piti sanomani.
  Ps. Jospa sillä kenraali Talvelalla olikin se transjuttu juminut päälle, kun ei tullut juttuun ylempiensä eikä alaistensa kanssa? Sotatöissä on parasta olla just sitä sukupuolta johon on syntynyt ettei tarvitse rakastaa rätie ja lumpui, vaan keskittyy olennaiseen.

 3. Punakommu nistit yrittivät pistää osaavan kenraalin ahtaalle sodan jälkeen. Punaisen valpon toiminta oli maanpetturuuteen rinnastettavaa toimintaa ja neuvostoliittoon rähmällään olevalla oikeusministeri Kekkosella oli suuri osuus siihen että sotasankareita ja Suomen pelastajia nyöyyryttettiin ja osa joutui lähtemään maanpakoon. On kumma ettei tuosta ajasta ole tehty tarkempaa tutkimusta, tai on tehty yksipuolinen punaisten tutkijoiden toimesta jossa suomi rinnastetaan natsi saksaan. Totuushan on toinen, Suomi pakotettiin saksan rinnalle yhdysvaltojen avustaessa neuvostoliittoa massiivisilla ase-ruoka ja materiaali avulla, koska Roosevelt oli salakommunisti ja stalinin ihailija. Osa amerikkalaisista kenraaleista huokaisi helpotuksesta kun ukko kupsahti kesken sodan loppunäytöksen, mutta vahinkoa oli jo ehtinyt tapahtua. Rooseveltin avustuksella ryssä miehitti suuren osan Eurooppaa pitkäsi aikaa. Kenraali Patton mm. huomasi tämän jo sodan vielä raivotessa ja esitti toisenlaista näkökulmaa sodan jälkeisen Euroopan tilanteesta ja ehdotti mm. sodan jatkamista neuvostoliitto vastaan. Patton kuoli hieman hämärissä olosuhteissa. Liittoutuneiden joukoissa johtavilla paikoilla oli paljon stalinin ihailijoita ja kannattajia. No hieman lähti lapasesta mutta eurooppa voisi olla hieman toisenlainen jos jossitellaan.

  23
  1. Hienoa, kun selvisit sodista naarmuitta ja kerrot nyt meille ehdottoman totuuden.

   Kannattaisi ehkä muistaa Paasikiven Kekkosen linja;

   tosiasioiden tunnustaminen.

   Henkilökemiat voivat olla mitä ovat, mutta vielä tänä päivänä punaisten jälkeläisten tunteikkaimmissa piireissä solvataan Kekkosen tekoja Viipurissa 1918. Myös Airo ehti Vapaussodan merkeissä Viipuriin.
   Jos Kekkonen oli mukamas rähmällään viimeisten sotien jälkeen, niin se oli sitä Paasikiven tosiasioiden tunnustamista. Kun valvontakomissio Helsingissä vaati nopeita toimia, sillä oliko peräti uhkana, että Suomea olisi sittenkin syytetty Saksan rinnalla, niin jotain oli tehtävä nopeasti.
   Siinä mitään rähmällään oltu.
   Mistä te lähes petturimaiset kaivatte aina tuon natsisaksan. Se oli pilkkanimi kuin itse sinä ja kaltaisesi aina olette sen ryssänne kanssa. Oli Saksa, ja jos oli jotain enemmän silloin, se oli Hitlerin Saksa.

   Sota on täynnä kummallisuuksia. Patton kuoli ja niin kuoli Rommelkin erikoisissa merkeissä.

   5
   6
  2. Kun näin leikkimielisesti PT kiihotti minut kansanryhmänä vastaamaan tähänkin keskusteluun, niin heittäisin vielä nykypäivään ja tulevaisuuteen liittyvän asian;

   Hybridiosaamiskeskus. Se avattiin Helsingissä 2017
   https://www.verkkouutiset.fi/hybridikeskus-avattiin-naton-paasihteeri-ja-eun-korkea-edustaja-helsingissa/#466dd43d

   Jos keskuksen budjetti on alle 2milj. euroa, luuletteko ihan oikeasti sillä olevan mitään vakavammin otettavaa. Keskuksen johtaja Teija Tiilikainen, Lipposen suojatti.

   Tilaisuudessa puhunut EU:n oliko ulkoministeri Mogherini, nainen, kuvasi keskuksen olevan kuin ”hub” toiminnalle, jossa asioita tapahtuu sitten muuallakin. Missähän se Hub on tänä päivänä, jos se Helsingissä koskaan olikaan? Ettei vaan Naton suojissa? Suomi on sinisilmäinen hölmö, joka vakoilee Venäjää ja luulee olevansa jossain keskuksessa. Hybridikeskus on vain vakoilusatelliitti asemassa. Todellinen keskus on ihan jossain muualla, ja sen budjetti on varmasti yli 100miljoonaa.

   Kekuksen jäseninä ovat EU maat ja Natojäsenet. Siis Turkki pääsee Naton kautta, mutta Venäjä ei pääse. Kuitenkin Turkki on tiiviissä diplomatiassa aina Venäjän kanssa.

   Suomen hybridikeskuksen ainoa tehtävä on vakoilla Suomea ja suomalaisia, Venäjää ja sen vaikutusta Suomeen.

   7
   4
 4. Helvetin hienoa! Suosittelen katsomaan!

  Näitä saa olla useamminkin kun löytyy joku mielenkiintoinen pätkä.

  Nämä ovat tärkeitä siksikin, että nämä torjuvat viherpunikkien jatkuvaa projektia maamme sankarien mustamaalaamiseksi. Esim. kenraali Airosta ihan äskettäin joku punikki väitti hänen olleen epäpätevä juoppo, joka kännäsi päämajassa koko sotien keston ajan – tyypillinen mustaamaalausyritys punikeilta, jotka yrittävät injektoida näitä paskaisia valheitaan itsepintaisesti sotiemme kertomukseen, vuosikymmenestä toiseen.

  Varsinkin nuorten täytyy saada tietää miten asiat sodissa menivät, eli J. Putkisen sanoin: kyseessä oli imperialistisen roistovaltion ja sen psykoottisen diktaattorin yritys tuhota Suomen kansa ja valtio.

  1. Se imperialistinen roistovaltio luotiin toisen valtion päälle bolsevikkien toimesta, jotka olivat sosialisteja ja rahanvaltaa edustavia, joiden tarkempaa määritystä en tähän laita. Sitten sen uuden valtion kansalaisia alettiin kutsua uuden yhteiskuntajärjestyksen myötä kommunisteiksi.

   Nyt se sama bolsevikkileiri kerää voimaa EU:n muodossa eurotaloudessa. Ainakaan toistaiseksi aseita ei ole suuressa mittakaavassa käytetty omaa väestöä vastaan. Jos joku nyt yleensäkään haluaa kokea kaikkia eurooppalaisia omaksi väestöksi.

   Kirjoitin toisaalla weimarista, ja totesin vanhan fraasin, historia toistaa itseään. Mutta niinhän se ei ole, vaan historian tekijät toistavat itseään.

 5. Mass prayers and celebrations kick off Muslim holiday of Eid
  tai tätä juhlintaa
  Shocking: Mob in Delhi goes on rampage following hit-and-run outside mosque on Eid-ul-Fitr
  ja miettikää 2x mitä ylen journalistit markkinoivat euroopan arvojen rinnalle
  ilman mitään ongelmaa
  on se niin lokoisaa ja islamin ihkua
  Muslimien ramadan on ohi – itähelsinkiläinen Hellstenin perhe päättää paaston
  ja avaa grillikauden
  onko tämä jotain suomen tavoille arvoille intengroirumista
  ***helsinkiläisen perheen*** YLELLE normi touhua
  kodin yläkerrassa on rauhallinen pieni huone, jonka lattialle hän levittää matot rukoilun ajaksi. Seuraan liittyvät hänen lapsensa, kahdeksanvuotias Rayan ja viisivuotias Lilya.
  Lapset katsovat** mallia äidin liikkeistä*** kun hän liikuttaa käsiään
  rukouksen tahdissa, ja vuoroin kumartuu lattialle
  ja nousee taas seisomaan.Maltilinen arvopohja Koraani
  lepää alustalla rukoilijoiden ja Mekan välissä.
  Hellstenin monikulttuurisessa perheessä kaikki ottavat osaa perinteeseen.
  Mietikää mihin nämä intengroitumis halutomat muislimit suuntavat töihin
  Nadia työskentelee Diakonissalaitoksella yhteisötyöntekijänä
  . Hän auttaa ulkomailta tulleita *paperittomia *eli muslimeita ihmisiä
  hoitamaan asioitaan Suomessa.
  alkaa oleman jo aikas paksua
  niin onko nämä ihmiset paossa islamin julmuuksia
  vai levitämässä sitä euroopaan
  kristilisellä Diakonissalaitoksella joka on jo itsesään erikoista
  katsolaa tuota 2 min kohdalta

  1. Yrjöttää. Voiko sitä edes normimielessä kuvitella sellaista sekamelskaa ihmisen aivoissa, että henkilö unelmoi islamilais-kommunistisesta hallinnosta? Vihervasemmisto unelmoi!

   3
   1
 6. Veljet miten kauniisti linnut laulavat näin aamuyöstä. Laulavat Luojansa kunniaa, tosi hienolta kuulostaa. Ja tuoksut on herkut. Kevät antaa parastaan. Taisi poiketa vähän aiheesta, ensi numerossa back to track 🙂 .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.