Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Stadilainen
Stadilainen
23.5.2020 22:55

Ei ollut mutiaisia tuohon aikaan.

Oloneuvos
Oloneuvos
23.5.2020 23:58

On tullu katsottua. Joutu jopa linnaan sodan jälkeen kun punikit nousi valtaan. Kenraalilla taisi olla näppinsä pelissä asekätkennässä.. Ei vissiin ikinä tunnustanut. Hieno mies, suuri sotaherra. Tämmöisiä miehiä suomi tarvitsisi.

rtellinen
rtellinen
24.5.2020 11:11
Vastaa...  Oloneuvos

Ei tule uusia Airoja, ei. Siitä pitävät paskalakkien runkkuringit js supon ryssien rottakerhot huolen.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
24.5.2020 15:50
Vastaa...  Oloneuvos

Aksel Airo ei todellakaan tunnustanut olleensa mukana asekätkennässä, vaan hän lausui Valtiollisen poliisin kuulusteluissa itse asiasta kuultuna erään tiedon mukaan näin:
”En minä sitä ole suunnitellut…en ikinä suunnittelisi organisaatiota, joka paljastettaisiin näin helposti. Ei näitä asioita sillä tavalla hoideta!”
Siinä saattoivat punaisen Valpon kuulustelijat parikin kertaa kynsiä päätään, mitä Airo oikein sanoikaan ja mistä.

Kilttimies
Kilttimies
24.5.2020 01:29

Välttämätön mies Marskin rinnalla. Kiitos Paavolle, taidatkin loppupeleissä olla isänmaallinen mi.. eikun henkilö, piti sanomani.
Ps. Jospa sillä kenraali Talvelalla olikin se transjuttu juminut päälle, kun ei tullut juttuun ylempiensä eikä alaistensa kanssa? Sotatöissä on parasta olla just sitä sukupuolta johon on syntynyt ettei tarvitse rakastaa rätie ja lumpui, vaan keskittyy olennaiseen.

Ilmari
Ilmari
24.5.2020 09:10
Vastaa...  Kilttimies

Mistä ihmeen transjutusta puhut?

Historian havinaa
Historian havinaa
24.5.2020 04:25

Punakommu nistit yrittivät pistää osaavan kenraalin ahtaalle sodan jälkeen. Punaisen valpon toiminta oli maanpetturuuteen rinnastettavaa toimintaa ja neuvostoliittoon rähmällään olevalla oikeusministeri Kekkosella oli suuri osuus siihen että sotasankareita ja Suomen pelastajia nyöyyryttettiin ja osa joutui lähtemään maanpakoon. On kumma ettei tuosta ajasta ole tehty tarkempaa tutkimusta, tai on tehty yksipuolinen punaisten tutkijoiden toimesta jossa suomi rinnastetaan natsi saksaan. Totuushan on toinen, Suomi pakotettiin saksan rinnalle yhdysvaltojen avustaessa neuvostoliittoa massiivisilla ase-ruoka ja materiaali avulla, koska Roosevelt oli salakommunisti ja stalinin ihailija. Osa amerikkalaisista kenraaleista huokaisi helpotuksesta kun ukko kupsahti kesken sodan loppunäytöksen, mutta vahinkoa oli jo ehtinyt tapahtua. Rooseveltin avustuksella ryssä miehitti suuren osan Eurooppaa pitkäsi aikaa. Kenraali Patton mm. huomasi tämän jo sodan vielä raivotessa ja esitti toisenlaista näkökulmaa sodan jälkeisen Euroopan tilanteesta ja ehdotti mm. sodan jatkamista neuvostoliitto vastaan. Patton kuoli hieman hämärissä olosuhteissa. Liittoutuneiden joukoissa johtavilla paikoilla oli paljon stalinin ihailijoita ja kannattajia. No hieman lähti lapasesta mutta eurooppa voisi olla hieman toisenlainen jos jossitellaan.

Tapiola
Tapiola
24.5.2020 10:20

Hienoa, kun selvisit sodista naarmuitta ja kerrot nyt meille ehdottoman totuuden.
Kannattaisi ehkä muistaa Paasikiven Kekkosen linja;
tosiasioiden tunnustaminen.
Henkilökemiat voivat olla mitä ovat, mutta vielä tänä päivänä punaisten jälkeläisten tunteikkaimmissa piireissä solvataan Kekkosen tekoja Viipurissa 1918. Myös Airo ehti Vapaussodan merkeissä Viipuriin.
Jos Kekkonen oli mukamas rähmällään viimeisten sotien jälkeen, niin se oli sitä Paasikiven tosiasioiden tunnustamista. Kun valvontakomissio Helsingissä vaati nopeita toimia, sillä oliko peräti uhkana, että Suomea olisi sittenkin syytetty Saksan rinnalla, niin jotain oli tehtävä nopeasti.
Siinä mitään rähmällään oltu.
Mistä te lähes petturimaiset kaivatte aina tuon natsisaksan. Se oli pilkkanimi kuin itse sinä ja kaltaisesi aina olette sen ryssänne kanssa. Oli Saksa, ja jos oli jotain enemmän silloin, se oli Hitlerin Saksa.
Sota on täynnä kummallisuuksia. Patton kuoli ja niin kuoli Rommelkin erikoisissa merkeissä.

Tapiola
Tapiola
24.5.2020 11:26

Kun näin leikkimielisesti PT kiihotti minut kansanryhmänä vastaamaan tähänkin keskusteluun, niin heittäisin vielä nykypäivään ja tulevaisuuteen liittyvän asian;
Hybridiosaamiskeskus. Se avattiin Helsingissä 2017
https://www.verkkouutiset.fi/hybridikeskus-avattiin-naton-paasihteeri-ja-eun-korkea-edustaja-helsingissa/#466dd43d
Jos keskuksen budjetti on alle 2milj. euroa, luuletteko ihan oikeasti sillä olevan mitään vakavammin otettavaa. Keskuksen johtaja Teija Tiilikainen, Lipposen suojatti.
Tilaisuudessa puhunut EU:n oliko ulkoministeri Mogherini, nainen, kuvasi keskuksen olevan kuin ”hub” toiminnalle, jossa asioita tapahtuu sitten muuallakin. Missähän se Hub on tänä päivänä, jos se Helsingissä koskaan olikaan? Ettei vaan Naton suojissa? Suomi on sinisilmäinen hölmö, joka vakoilee Venäjää ja luulee olevansa jossain keskuksessa. Hybridikeskus on vain vakoilusatelliitti asemassa. Todellinen keskus on ihan jossain muualla, ja sen budjetti on varmasti yli 100miljoonaa.
Kekuksen jäseninä ovat EU maat ja Natojäsenet. Siis Turkki pääsee Naton kautta, mutta Venäjä ei pääse. Kuitenkin Turkki on tiiviissä diplomatiassa aina Venäjän kanssa.
Suomen hybridikeskuksen ainoa tehtävä on vakoilla Suomea ja suomalaisia, Venäjää ja sen vaikutusta Suomeen.

Tapiola
Tapiola
24.5.2020 18:38
Vastaa...  Tapiola
Vittuuntunut Stadilainen
Vittuuntunut Stadilainen
24.5.2020 15:46

Helvetin hienoa! Suosittelen katsomaan!
Näitä saa olla useamminkin kun löytyy joku mielenkiintoinen pätkä.
Nämä ovat tärkeitä siksikin, että nämä torjuvat viherpunikkien jatkuvaa projektia maamme sankarien mustamaalaamiseksi. Esim. kenraali Airosta ihan äskettäin joku punikki väitti hänen olleen epäpätevä juoppo, joka kännäsi päämajassa koko sotien keston ajan – tyypillinen mustaamaalausyritys punikeilta, jotka yrittävät injektoida näitä paskaisia valheitaan itsepintaisesti sotiemme kertomukseen, vuosikymmenestä toiseen.
Varsinkin nuorten täytyy saada tietää miten asiat sodissa menivät, eli J. Putkisen sanoin: kyseessä oli imperialistisen roistovaltion ja sen psykoottisen diktaattorin yritys tuhota Suomen kansa ja valtio.

Tapiola
Tapiola
24.5.2020 17:02

Se imperialistinen roistovaltio luotiin toisen valtion päälle bolsevikkien toimesta, jotka olivat sosialisteja ja rahanvaltaa edustavia, joiden tarkempaa määritystä en tähän laita. Sitten sen uuden valtion kansalaisia alettiin kutsua uuden yhteiskuntajärjestyksen myötä kommunisteiksi.
Nyt se sama bolsevikkileiri kerää voimaa EU:n muodossa eurotaloudessa. Ainakaan toistaiseksi aseita ei ole suuressa mittakaavassa käytetty omaa väestöä vastaan. Jos joku nyt yleensäkään haluaa kokea kaikkia eurooppalaisia omaksi väestöksi.
Kirjoitin toisaalla weimarista, ja totesin vanhan fraasin, historia toistaa itseään. Mutta niinhän se ei ole, vaan historian tekijät toistavat itseään.

Ylen vajakit kertovat totuuden muslimien integroitumis haluista
Ylen vajakit kertovat totuuden muslimien integroitumis haluista
24.5.2020 23:16

Mass prayers and celebrations kick off Muslim holiday of Eid
tai tätä juhlintaa
Shocking: Mob in Delhi goes on rampage following hit-and-run outside mosque on Eid-ul-Fitr
ja miettikää 2x mitä ylen journalistit markkinoivat euroopan arvojen rinnalle
ilman mitään ongelmaa
on se niin lokoisaa ja islamin ihkua
Muslimien ramadan on ohi – itähelsinkiläinen Hellstenin perhe päättää paaston
ja avaa grillikauden
onko tämä jotain suomen tavoille arvoille intengroirumista
***helsinkiläisen perheen*** YLELLE normi touhua
kodin yläkerrassa on rauhallinen pieni huone, jonka lattialle hän levittää matot rukoilun ajaksi. Seuraan liittyvät hänen lapsensa, kahdeksanvuotias Rayan ja viisivuotias Lilya.
Lapset katsovat** mallia äidin liikkeistä*** kun hän liikuttaa käsiään
rukouksen tahdissa, ja vuoroin kumartuu lattialle
ja nousee taas seisomaan.Maltilinen arvopohja Koraani
lepää alustalla rukoilijoiden ja Mekan välissä.
Hellstenin monikulttuurisessa perheessä kaikki ottavat osaa perinteeseen.
Mietikää mihin nämä intengroitumis halutomat muislimit suuntavat töihin
Nadia työskentelee Diakonissalaitoksella yhteisötyöntekijänä
. Hän auttaa ulkomailta tulleita *paperittomia *eli muslimeita ihmisiä
hoitamaan asioitaan Suomessa.
alkaa oleman jo aikas paksua
niin onko nämä ihmiset paossa islamin julmuuksia
vai levitämässä sitä euroopaan
kristilisellä Diakonissalaitoksella joka on jo itsesään erikoista
katsolaa tuota 2 min kohdalta
https://www.youtube.com/watch?v=ACsryr4IhBw

Kilttimies
Kilttimies
25.5.2020 00:41

Yrjöttää. Voiko sitä edes normimielessä kuvitella sellaista sekamelskaa ihmisen aivoissa, että henkilö unelmoi islamilais-kommunistisesta hallinnosta? Vihervasemmisto unelmoi!

Tätä kannattaa kuunnella
Tätä kannattaa kuunnella
25.5.2020 03:03

Veljet miten kauniisti linnut laulavat näin aamuyöstä. Laulavat Luojansa kunniaa, tosi hienolta kuulostaa. Ja tuoksut on herkut. Kevät antaa parastaan. Taisi poiketa vähän aiheesta, ensi numerossa back to track 🙂 .

Viheltäjä
Viheltäjä
26.5.2020 02:51

Kolmas maailmansota on jo meneillään. Arabit ovat sotajoukkoja. Ne tarvitaan aiheuttamaan niin laajat levottomuudet Euroopan maihin että kansalaiset t ulevat vaatimaan tiukkaa poliisivaltiota ja jokaiselle sähköisen ID:n, mahdollisesti ihon alle ympättynä.
Tutkivaa journalismia yhdistettynä ajatuskulkuun tulevasta:
https://5g-emf.com/operation-corona-microsoft-patent-060606-body-interfaced-digital-currency/