Kungälvin ryöstö muuttui ryöstömurhaksi

kungalvs-sjukhus-1140x592

Tommie Lindhin murhan varjoon on jäänyt erään kotiäidin törkeänpuoleinen ryöstömurha. Yksintullut afgaanilapsi murhasi ja ryösti 56-vuotiaalta Anna-Lena Lemhedeltä kännykän.

Tapahtuma-aika on toukokuun 10. päivän yöltä. Lemhede oli matkalla kotiin ystävättärensä luota. Tapahtumapaikka oli Kungälvin kunta, Göteborgin pohjoispuolella.
Lemhedeä vastaan tuli muuan yksintullut afgaanimies, joka päätti ryöstää Lemheden kännykän. Nainen ei suosiolla suostunut luovuttamaan puhelinta, joten afgaani kaivoi puukon esille ja löi Lemhedeä rintaan.
Lemhede menetti paikalla runsaasti verta, hän sai kuitenkin nopeasti apua ja ambulanssi vei hänet sairaalaan. Alkoi pari viikkoa kestänyt taistelu elämästä ja kuolemasta, kunnes lopulta 22. toukokuuta Anna-Lena Lemhede menehtyi sairaalassa vammoihinsa.
Tapahtumasta kuulusteltiin 13-vuotiaaksi itseään väittävää afgaanimiestä. Iän puolesta hän ei tietenkään tule saamaan tapahtumasta kuin pääntaputuksia. Asia on nyt sosiaalitoimen hallussa. Alaikäisyyden vuoksi muita tietoja tapahtumasta on vaikea saada.
Kungälvissä on ollut paljon suoria pystyryöstöjä kevään aikana. Kohteina lapsia ja vanhempia ihmisiä.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ihmisoikeudet kunniaan
ihmisoikeudet kunniaan
25.5.2020 11:16

Täysin Anna-Lenan oma syy kun rasistisesti riisti Afgaani-lapsukaisen ihmisoikeuden ilmaiseen älypuhelimeen! On ihan ymmärrettävää, että lapsukaiset traumatisoituvat kaiken tämän rasismin ja natsismin keskellä. Nyt kaikki yhdessä marssimaan rasismia vastaan! t. vihervasemmisto.

S.Kohmeloinen
S.Kohmeloinen
25.5.2020 11:49

Totta joka sana. Siksipä olemmekin täällä suomaliassa valjastaneet koko miliisiorganisaatiomme tukemaan afgaanilapsosten oikeuksia.

Anonymous
Anonymous
25.5.2020 17:25
Vastaa...  S.Kohmeloinen

Anna-Lenalta puuttui yhteisvastuu.

Anonymous
Anonymous
26.5.2020 00:42

Oletteko huomanneet että hölmölän nykyinen sisäministeri on vielä paljon pahempi kuin pipilä-sipilä: jos tällaista vastaavaa tapahtuu niin hutipää ei edes teeskentele olevansa shokissa. Hän yksinkertaisesti ei sano yhtään mitään. Ei kiinnosta pottunokkien turvallisuus.

Anonymous
Anonymous
27.5.2020 08:59

Olemme varmaan ymmärtäneet väärin tuon ikäkysymyksen.
Tarkoitetaanko tällä henkistä ikää vai eliniän vuosia?

p.grandell
p.grandell
25.5.2020 11:37

kun naivismilla , sinisilmäisyydellä sekä äärettömän hölmön poliitisen tahdon myötä , roudataan näitä katu-ganstereita mitä, milläkin verukkeilla, menee ns. hyvinvointi valtiot ihan sijoiltaan. tämä tälläinen silmitön paskan jauhaminen humanitäärisitä syistä ei voida pakottaa ottamaan näitä ganstereita tappamaan ihmisiä. arabit ovat jo tappaaneet toisiaan yli 4000 vuotta , eivätkä yön-timot ole sen parempia…..eikö olisi jo aika herätä. vai onko työssäkäyvä valkoinen veroja maksava ihminen vapaata riistaa?…eli tämänkin naisen henki lähti samperin puhelimen hinnalla….aivan uskomatonta, jollen itse olisis auneena ollut ruotsissa, uskoisi koko juttua, mutta näin se vaan menee ja kiihtyvällä vaudilla tom of finland perässä…herätkää jo hyvät ihmiset, niin kauan kuin meitä on vielä hengissä…..

Terhomatti Hämeenkorpi
Terhomatti Hämeenkorpi
25.5.2020 11:51

Saatanan muka 13-vuotias ! Uskokoon ken tahtoo. Kai sitä ikää pitää rukata ainakin kymmenen vuotta ylöspäin.

Hitto mitä idiootteja
Hitto mitä idiootteja
25.5.2020 14:00

Toi on sitä monikulttuurisuuttaaaa jota tännekin vihervasemmisto (vihr, vas, sdp ja rkp) niin hirveästi haluaa.
Huulipunaministerit on varmaan ihan kastuneita unelmastaan.

A.Paltturi.
A.Paltturi.
25.5.2020 15:52

Myöskin täällä supoloisialassa ollaan kastuneita.

Klarsyn
Klarsyn
25.5.2020 15:45

Laura Ringo on tanskalainen kirjailija, joka on julkaissut romaanin Fødedygtig (synnytyskelpoinen), missä hän kuvaa opettajan sijaisena kokemiaan asioita monikulttuurisessa Kööpenhaminassa. Oppilaiden keskuudessa on paljon keskinäistä väkivaltaa. Myös naispuolista opettajaa voidaan potkaista sääreen, hänen päälleen voidaan sylkeä ja häntä voidaan kutsua huoraksi. Jo alakoulussa puhekieli lasten keskuudessa on härskiä. Lapset tietävät oikeutensa.
Snaphanen-kirjoituksessa ei toivottu mitään muuta kuin päästä näistä ihmisistä eroon, heidän perheidensä lennättämisestä sinne, mistä ovat tulleet. Kehitysmaista on tullut meille väkeä, joka tuhoaa nopeasti järjestäytyneen yhteiskunnan. Vihervasemmisto kutsuu näitä maahan saadakseen vaaleissa ääniä. Saamme ryösteleviä, naisia halveksivia isoja poikia muslimimaista, raskasta ja kallista taakkaa. Sisäministeri on antamassa oman hyväntekeväisyytensä vuoksi meille Kreikan pakolaisleireiltä uuden satsin.

A.Paltturi.
A.Paltturi.
25.5.2020 16:05
Vastaa...  Klarsyn

Emme me sitä hyväntekeväisyyden vuoksi tee tai salli. Vaan pahantahtoisuuttamme.
Samalla vielä joukoistamme mahdollisesti löytyvät isänmaalliset voimat ohjataan torjumaan islamilaista terrorismia. Kun heidän voimavarat näin kuluvat maahamme saapuneiden voimavarojen tarkkailuun me muut voimme maanpetturoida ja rosvota täysin vapaasti kenenkään häiritsemättä. Eikä kukaan voi meille mitään. Hähähää hä häähähä.

kanander
kanander
25.5.2020 17:29

Turvapaikkahakemus on katkaistava laakista: varastaminen, väärä henkilöllisyys, väkivaltainen käytös ja naisten/tyttöjen vähäinen ahdistelu perusteena. Järjetöntä politiikkaa on sellainen, että yhden matun turvapaikka vaarantaa kymmenien suomalaisten turvallisuuden.

Kilttimies
Kilttimies
25.5.2020 18:22

Ovatko ruotsalaiset runkanneet aivonsa piloille? Ne ovat uskomatonta jengiä lyömään päätään seinään.
Koronasulkuja ei voitu asettaa, koska ”heikommassa asemassa olevat” lapset saisivat elinikäisiä mielenterveysongelmia! Käytännössä viranomainen siis toteaa, että matupennut menettävät viimeisenkin järkensä, jos joutuvat näköttämään murjuissaan puolihullujen huivipää-äitinsä ja islamisti-isänsä kanssa muutaman viikon. Ja jengi ei edes diskuteeraa politiikan epäonnistumisesta. Ei vaikka läpsyt tappavat, raiskaavat ja muutenkin vittuilevat minkä ehtivät.
Kaiken kukkuraksi, eikös sveduilla ole se pillun ostamisen kieltolaki? Siis sä et saa maksaa tavarasta, mutta myydä saat, vai miten se meni Paavo?

A.Paltturi.
A.Paltturi.
25.5.2020 19:56
Vastaa...  Kilttimies

Hehe. Nerokas konsti. Ette arvaakaan kuinka paljon ruotsidemokraatteja ym. pottunokkia on jäänyt kyseiseen piluansaan housut kintuissa ja sitä kautta toveripolpon talutusnuoraan.
Harmi ettei kyseistä kummallista lakia ole suomessa. Meillä supoloisialassa joudumme toistaiseksi tyytymään palzzarien lolita-palveluihin ja värväämiemme rippikoulutyttöjen viettelytaitoihin kansallismielisen liikehdinnän torjumisessa.

Tukaani
Tukaani
25.5.2020 18:44

Toivon että vielä tulee se päivä jolloin poliitikot joutuvat edesvastuuseen siitä kaikesta pahasta minkä ovat kansalle aiheuttaneet.
Ruotsin sossuhallituksen miljööpuoluelaiset (se tukaanin näköinen akka jne) aikovat lähettää 380 miljoona kr muitten maitten koronarahastoihin vaikka omassa maassa sairaanhoitohenkilökunta painaa töitä ilman riittäviä suojavarusteita???

Raku Rintala
Raku Rintala
25.5.2020 20:02

Vaikuttaa siltä, että Riku Rantala:n kaarnalaiva projekti ei ole edennyt vieläkään länsinaapuriin. Rauha kuitenkin Anna-Lena Lemende:n sielulle. Olen todella pahoillani syyttömän naisen menetyksestä.
Voitko Pate kirjoittaa joskus tämän Ylen ”maskotista” Riku Rantala:sta jonkunsortin palstan.?

Nöyränä säilyttää henkensä pidempään
Nöyränä säilyttää henkensä pidempään
26.5.2020 21:28

Nämä on taas näitä tapahtumia, jotka tekevät ihmisestä lämminhenkisen maahanmuuton ja monikulttuurisuuden ystävän. Mutta on tarinassa opetus. Ryöstötilanteissa kannattaa suosiolla antaa, mitä pyydetään. Voi säilyttää terveytensä ja henkensä. Siinä kohtaa kannattaa olla nöyrällä mielellä, kuin myös väkivalta- ja raiskaustilanteissa. Tehdä, mitä sanotaan. Ei vastata väkivallalla, asenteella, muljautella silmiään tai käyttäytyä ylimielisesti ja töykeästi. Ei soittaa suutaan. Välttyäkseen pahemmalta. Ylimielisyys ja töykeys saavat vihaisen ihmisen menemään pitkin seiniä. Moni henkirikoksen uhri olisi elossa, jos olisi ihan tällä yksinkertaisella peruslogiikalla elänyt. Vastarintaan kannattaa ryhtyä vain, jos on oikeasti punnuksia tehdä se.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
27.5.2020 02:19

Ei taida nöyryyttä löytyä tästä jätkästä. Jotain muuta ehkä, joka saattaa säikäyttää pakolaisen suunniltaan. Näin ollen soisin tämän suksivan Ruotsiin saakka pakoon, mutten voi tätä mitenkään todentaa tapahtuneen.