Yksintulleiden kuvio, lyhyt oppimäärä

oktober 2017 – Politik & Partier
Kyllä afgaani on aina afgaani.

Muuan Tukholman kupeessa sijaitseva sotalasten orpokodin työntekijä otti yhteyttä Pt-mediaan ja halusi kertoa asiasta, joka on hänen mielestään väärin. Kun ja jos yksintullut lapsi jää kiinni ikänsä valehtelusta niin tästä ei seuraa mitään lain vaatimia toimenpiteitä. Rikosilmoitusta ei tehdä.

Annikki (nimi muutettu kahteen kertaan) on työskennellyt muutaman vuoden eräässä HVB-hemmet-hoitokotiketjussa. HVB-hemmet on lyhennys sanoista ”hemmet för vård eller boende” ja vapaasti suomennettuna tarkoittaa hoitokotia tai asumisyksikköä. Tällainen hoitokoti voi olla tarkoitettu esimerkiksi alkoholisteille, usein ne ovat suojakoteja kunniakulttuurista tuleville teinitytöillä ja sitten on yksi iso ryhmä, joka pyörii tiiviisti hoitokotien ympärillä: yksintulleet turvapaikanhakijalapset.

Annikin työpaikka on kolme asumisyksikköä käsittävä yritysrypäs, jossa kussakin asumisyksikössä asuu 5-10 yksintullutta sotalasta. Hän työskentelee sosiaalityöntekijänä yrityksessä. Annelin mukaan lapset eivät kuitenkaan ole mitään lapsia, harvoin edes ilmiselviä teinejä.

– Aluksi kuvittelin, että ne ovat jotain lapsia, mutta nopeasti tajusin, että kyse ei ole mistään lapsista. He ovat vain kertoneet olevansa alaikäisiä ja siitä on sitten väännetty yleinen mielikuva pilttiä syövistä palleroista, jotka ovat kontanneet potkupuvussa maailman toiselta puolen Ruotsiin. Monet ihmiset oikeasti siis kuvittelevat, että kyse on lapsista. Joukossa voi olla teini-ikäisiä, sanotaanko jotain 14-15-vuotiaita, mutta en muista nähneeni varmaan yhtään sitä nuorempaa henkilöä, johon sopii määritelmä yksin tullut. Asumisyksiköissä voi kyllä asua nuoriakin henkilöitä, mutta heidät sijoitetaan sinne muiden syiden takia kuin yksintulemisen. Vanhemmilla voi esimerkiksi olla pahoja ongelmia tai he eivät sopeudu ruotsalaiseen systeemiin.

– Tosi asiassa suurin osa on jotain ikäluokkaa 17-18-vuodesta aina jonnekin jopa kolmikymppiseksi. Monesti voi olla vaikea sanoa. Mutta kyllä aikuinen ihminen osaa arvioida nuoren ihmisen noin suunnilleen iän.

– Joka tapauksessa iso osa valehtelee ikänsä. En osaa sanoa mitään prosenttimääriä enkä lukuja, mutta joka viikko lapset itkevät ja pidetään kriisipalaveria kun Maahanmuuttoviraston määräämä ikätesti on osoittanut, että jonkun ikä ei olekaan se ilmoitettu vaikkapa 15 vaan 20, 25 tai jotain. Maahanmuuttovirasto teettää ikätestejä melko herkästi, vaikka yleisesti kuvitellaan, että näin ei olisi.

– Kun ikätestin tulos tulee, alkaa hirvittävä ruljanssi. Ensinnäkin kun hoitokodit ovat alaikäisille lapsille, niin nyt yhtäkkiä lapsi ei olekaan enää alaikäinen sylilapsi vaan aikuinen mies. Lapselle, tai nyt miehelle, ei kuulu lapsen etuudet asua lasten orpokodissa, hän ei saa lapsille tarkoitettua discorahaa, ei ole oppivelvollisuutta ja ylipäätään lapsen asiat lakkaavat sillä sekunnilla. Monilla nuorukaisilla voi olla isojakin verkostoja ja koulussa paljon kavereita. Mutta minkäpä teet, kun yhtäkkiä selviää, että poika ei olekaan enää 15-vuotias ysiluokkalainen vaan 25-vuotias mies. Toisin sanoen lapsesta tulee hetkessä täysivaltainen aikuinen ja hänet heitetään pihalle lasten asumisyksiköstä.

– Tässä vaiheessa iskee paniikki. Nuori mies on tottunut Tukholman sumuun ja humuun ja nyt yhtäkkiä näyttää, että ainoa asuinmahdollisuus on Maahanmuuttoviraston osoittama vastaanottokeskus. Ne ovat sitten yleensä jossain Norrbottenissa. Suurkaupunkiin tottuneen nuorukaisen näkökulmasta on suurin piirtein ihmisoikeusrikos joutua jonnekin susirajan taakse Luulajaan tai Bodeniin. Alkaa show kun kuvioon astuvat mukaan erilaiset turvapaikka-aktivistit, jotka hääräävät yksintulleiden ympärillä.

– Facebookissa lyödään tulille jättimäinen asunnonetsimisrinki. Jos tulijan tukka on tarpeeksi hyvin kammattu ja ulkonäkö kohtuullinen niin luultavasti joku aktivisti ottaa nuorukaisen hoteisiin. Tarjoaa siis asunnon ja mahdollisesti jonkinlaisen elatuksen ainakin alkuun. Mikä tässä on motiivi, sitä voidaan vain arvailla.

– Nyt tapahtuu jotain sellaista, jota on vaikea ymmärtää. Nuorukainen on siis paljastunut valehtelijaksi. Hän on toisin sanoen jäänyt kiinni väärän henkilöllisyyden antamisesta. Jos kuka tahansa suomalainen yrittäisi ujuttautua ruotsalaiseen systeemiin väärillä henkilötiedoilla, ja jäisi kiinni siitä, niin siitä seuraisi automaattisesti poliisitutkinta väärästä viranomaismerkinnästä, virkamiehen erehdyttämisestä tai mikä rikos siinä nyt sitten onkaan kyseessä. Teko menisi oikeuteen, siitä tuomittaisiin lain määräämään rangaistukseen ja mahdollisesti henkilö karkotettaisiin maasta ja saisi vuoden maahantulokiellon (toim. huom. Joka on tällaisissa tapauksissa melko vakio).

– Mutta yksintulleen afgaanilapsen kohdalla ei tapahdu mitään tällaista. Nuorukaisen syntymävuosi vaihdetaan virallisissa papereissa siksi, joksi Maahanmuuttoviraston saamassa lääkärinlausunnossa nuorukaisen oikeaksi iäksi arvioidaan. Ei rikosilmoitusta, ei mitään. Jotkut kunnat yrittivät muutama vuosi sitten esittää, että ikänsä valehdelleelta yksintulleelta perittäisiin hänelle myönnetyt tuet takaisin (esim. mahdollinen opintotuki) ja asiasta tehtäisiin rikosilmoitus petoksesta. Tämä torpattiin kuitenkin turvapaikka-aktivistien sellaisella äläkällä, että asiasta ei ole puhuttu enää vuosiin.

– Ainoa konkreettinen ”rangaistus” petoksesta on käytännössä siis se, että joutuu pihalle lasten hoitokodista ja joutuu joko johonkin aikuisten miesten vastaanottokeskukseen. Tai jonkun batiikkinoidan sängynlämmittäjäksi.

– Sekin kannattaa huomata, että turvapaikkaprosessi jatkuu ikäbluffin paljastuttua normaalisti. Hakijaa katsotaan nyt aikuisena. Perusteetkin voivat muuttua. Tässä vaiheessa mukaan tulee monesti homokortti, kristittykortti ja yksi uusi kikka kakkonen on ”kotiutumiskortti”.

– He ovat valehdelleet ikänsä aivan tietoisesti. Ei ole mitään afgaanikalenteria, jossa vuosi on pidempi kuin länsimaissa. He tietävät kyllä ikänsä, mutta kertovat väärän iän, sillä silloin mahdollisuus elinikäiseen turvapaikkaan kasvaa, jos osaa hoitaa homman ja tuuriakin on mukana.

Näin siis Anneli.

 

Tämä asiahan on ollut tiedossa pitkään. Kellekään se ei tule minään yllätyksenä. Afgaaneissa on joku kumma magneetti tai jokin, jossa on jotain magiaa:

  1. ) 98 % afgaaneista tulee Iranista ja he hakevat turvapaikkaa Afganistanin tilanteen perusteella, vaikka eivät ikinä ole edes asuneet Afganistanissa, vaan syntyneet ja varttuneet Iranissa. Jotkut voivat olla useankin polven iraninafgaaneja. Ts. he hakevat turvapaikkaa sellaisen maan tilanteen takia, jossa eivät ole ikinä asuneet.
  2. ) Afgaanilasten, tai siis nuorten miesten ikähuijausta katsotaan sormien läpi vaikka kyse on ilmiselvästä rikoksesta. Miksi heitä vastaan ei nosteta syytteitä ja karkoteta maasta?

 

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Mitäpä tähän vois muuta sanoa kuin : Saatananvittuperkele!

John MacMunne

So not; siellä toisessa paikassa on kaikki rock starat ja kohumissit.
Eli paljon mielenkiintoisempaa…

Janis Petke

Tieteellisesti on todistettu, että kiroilu lievittää kipua

Mummeli -58

Just jetsulleen jees !!!!!!!

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!!!!!

Eno

no ei se safkakaan paskan rapiaa oo.!!!

Tepi töpinä

Eihän muslimia voi karkottaa islamilaisesta valtiosta!

Suomi suomalaisille

On se Iranin eiku Afganistanin aurinko ankara ahavoittaja, kun alemman kuvan afgaanipallerokin näyttää teininä 42-vuotiaalta.

Fatwantarkistaja

Mummonsa näyttää hieman nuoremmalta jopa. Kyllä kyllä keväthangessa ja aidossa lapsenrakkaudessa on taikaa sano.

Aappa

Ei ne ihan ilmaiseksi pääse, jos noilta mummoilta kysytään 🙂

Fatwantarkistaja

Millä hintaa itte panisit muumiota, jos ois pakko?

Pippelsson

Kyllä minä miljoonasta per kerta mummoo sutaisen! Ei riitä mulle iPhone, safkaa ja bussilippuja. Meitä mieshuorii löytyy joka hintasii, afghaanit ja arabit vie meiltä muilta työt!

Röh

Röh.

Aappa

Viittasin edellä lähinnä siihen, että pojat joutuvat tekemään ihan ’täyden päivätyön’ mammojen miellyttämiseksi – aatelkaapa vaikka omalle kohalle, kun joutuisit olemaan siellä vällyissä, ja tommonen ylemmän kuvan matami ilmestyy makuuhuoneen ovelle verkkosukissa ja lateksissa, ruoska kädessä.

Who's your mummo

Sado-mummolla hevosen kokonen strap-on dildo valmiina ja kannullinen tulikuumaa kalakeittoo jota se kaataa afghaanihuoransa selälle samalla kun rankasee perkeleesti takaa.

Rööööhh

Perverssiä. Jotain tasoa.

Kilttimies

Juridinen puoli on Paavon kuvailemalla tavalla ihan syvältä, mutta aktivismin ymmärtää ihan klassisen kiimateorian pohjalta. Mieti fgaanitulijoiden tilalle vaikkapa herkulliset thaitytöt, ja tee sitten rehellinen puntarointi, auttaisitko kaikin keinoin. Kyllä minä…

Fatwantarkistaja

Nää vaan sattuu oleen 14-vuotiaita nämä lapset, joita kiimaiset mummot raiskaavat. Kukaan ei tee mitään. Petojen kuningaskunta.

Spekku

Ruotsin hallitus tarvitsee näitä jotakin operaatiota varten. Kytkentöjä voisi löytyä terroristijärjestö-NATO-IDF -linjalta. Taustalla vaikkapa IMF, CFR, YK, Soros tms?

Nih

Batiikkinoitien ylläpitämä ilmainen bordelli wanhoille normaaliin elämäänsä kyllästyneille ja puutteessa riutuville akoille joille ei kelpaa ikäistensä panoseura ja jota kait hallitus ja veronmaksajat rahoittavat. Suomessa on vastaavia, ei mitään yllättävää.

menkää röihin

Hyysäys bisnes mahdollistaa tämän kaiken, suojatyöpaikat eivät tuota mitään muuta kun tappiota.

Historia toistaa

toisaalta, jos mietitään sitä raiskausten, rikosten ja räjähdysten määrää joka Ruotsissa on, niin täytyy sanoa että ruotsalaiset ovat aktiivisesti tehneet maastaan sellaisen kuin ovat halunneet. Meillä aina sanotaan että ympristö muokkaa ihmisen kaltaisekseen. Mutta kyllä se on ihminen joka muokkaa ympäristöön haluamakseen. Nuo tuovat mukanaan kaikken sen toiminna joka on meillä rikoslaissa ylöskirjattu. Ja siten muokkaavat ympäristöstään haluamansa. Ja jotkut ruotsalaiset vielä kuvittelevat voivansa muuttaa tätä kehitystä…
Kysytäänkö Amerikan alkuperäiskansalta tai Austraalian alkuperäiskansoilta että miten maahantunkeutujat sopeutuivat heidän kulttuureihinsa? Mitä heillä on jäljellä omasta kulttuuristaan ja miten rauhaisasti yhteiselo on sujunut sen jälkeen kun maahantunkeutujat sinne tulivat?
EI kai tässä sitten muuta kuin Suomi sanoo ruotsalaisille että Willkommen !! Ruotsi on jo menetetty maa-alue.

IsoMyy

Kyllä tässä taustalla on varmasti ihan pyyteetön auttamisenhalu. Ruotsissa ihmisillä on suuri sydän. Ihan liikuttuu kyyneliin, kun ajatteleekin, kuinka tavalliset ruotsalaiset vilpittömästi auttavat näitä sotien ja ilmastonmuutoksen runtelemia traumatisoituneita lapsiraukkoja, joista jokainen on alle 12-vuotias, vaikka maahanmuuttovirastoon soluttautuneet natsit yrittävät muuta väittää.

mumi niitetty

Joo-o. ”toiset [-] ovat tasa-arvoisempia kuin toiset”
Vaikka määytään tasapäisen kohtelun puolesta, niin aina näille löytyy lemmikkipallerot, joita kohdellaankin vähän eri tavalla. Kumma juttu.
(Sivuhuomiona tuohon ’nimi muutettu kahteen kertaan’, niin nimi muuttuu kesken jutunkin. Kiitokset silti.)

Acc358

Pojilla on vakavat ilmeet. Ehkeivät juuri tuollaisesta naisseurasta unelmoineet ennen lähtöä Ruotsiin.

KJ

Pitääpä tulostaa (Minskun ehdotus) tämä tuttavan uudella Canon-väritulostimella ja postitan ne sitten niille kavereille keillä ei ole Internettiä. Olen ennenkin tehnyt niin myös tästä lehdestä, sekä olen merkinnyt aina julkaisijan. Oli taas mielenkiintoinen artikkeli.
T: K&M

Kokenut Mies

Asuin Suomessa yksintulleiden ryhmäkodin naapurissa ja tuli nähtyä suuri joukko näitä alaikäisiä. Arvioisin, että tässä yksikössä 80% oli alaikäisiä ja valtaosa 14-17 ikäisiä. Tätä nuorempi oli vain muutamia. 20% oli selvästi täysikäisiä. Sellaisia armeijassa olevan näköisiä ja yliopistossa ensimmäisillä vuosikursseilla. Niissä n. 20-30 tapauksesta, joita näin, niin joukossa oli vain yksi tyttö ja hän oli juuri yksi näistä alle 14v, joka tytöllä helppo nähdä kehitysasteesta. Ehkä Suomessa on jonkinlainen järki verrattuna Ruotsiin, mutta enemmän tai vähemmän huijareita nämä kaikki ovat. Elintasopakolaisia, jotka pitäisi palauttaa takaisin kotimaahan.

Kiitos!

Kiitos Paavo kun kaivoit esiin Muradin Ariffin naaman. Siihen ei kyllästy koskaan.
Voisit joskus tehdä kollaasin kaikista suosikeistamme kuten Ariffi, puurokenraali jne.

Hans Kompis.

Niin ihana pari tässä kuvassa, tuli ihan semmonen lämmin olo , kyllä se on ihanaa että nuoret löytävät toisensa näin kylmässä maailmassa😂